Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
personajul preferat - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
personajul preferat - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

personajul preferat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
iLuLu
Academy Student
Academy Student
iLuLu

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Over the Rainbow *w*
Nr. mesaje Nr. mesaje : 12
Puncte : 23
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : happy =]

personajul preferat - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Mier 21 Sept 2011, 09:32

[b][i]whaa poi mie imi place moolt de gaara....pt k a reushit sa se skimbe shi imi plak roscatii=))e asha de tacut serios shi totus sensibil....il adoor<3.
aah shi de sasuke imi place noomai kand e cu sakura:P...in serial nu s-a intamplat asa k pot spune k nu il plak delok:|
shi mai am doar unuul-Itachi....cre defapt era personaj pozitiv:/ shi a omorat tot clanul inafara de fratiorul lui mai mik...kat de tare poate sa fie astaa *3*shi de kand l`am vzt ca a plans il besk shi mai molt:))
Sus In jos
Final Destination
Genin
Genin
Final Destination

Sex : feminin Varsta : 32
Localizare Localizare : Everywhere
Nr. mesaje Nr. mesaje : 54
Puncte : 80
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Gasesc eu ceva
Stare de spirit Stare de spirit : Lazy

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Sam 01 Oct 2011, 12:28

Incep si eu pomelnicul de personaje preferate:

Baieti:
Hashirama Senju, Izuna Uchiha, Hidan, Deidara, Madara Uchiha, Minato Namikaze, Kakashi Hatake, Shee, Itachi Uchiha, Sasori, Gaara, Kiba, Neji, Suigetsu, Naruto Uzumaki, Yahiko, Sasuke Uchiha, Obito Uchiha, Juugo si cam atat pana acum :-?

Fete:
Kushina Uzumaki, Kurenai Yukie, Mito Uzumaki, Mabui, Tsunade, Temari, TenTen, Hinata, Matsuri, Fuuka, Guren, Karin, Mai Terumi, Kurotsuchi, Sakura, Konan si cam atat momentan
Sus In jos
kristen
Genin
Genin
kristen

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Dum 09 Oct 2011, 22:28

Sincera sa fiu.... Cred ca personajele preferate, in ordine sunt : Itachi, Sasuke, Sakura. Acum sa zic ceva despre castigator: Itachi. El este un personaj foarte bine reusit. Gandeste altfel spre deosebire de ceilalti. Nu isi dezvaluie sentimentele si ar face orice ca fratiorul sau mic sa fie protejat. Eu cred ca este un frate iubitor si in ciuda faptului ca si-a ucis orice farama de sentiment ( familie, iubita etc.) el a preferat ura in loc de iubire si razbunarea in loc de afectiune. Vorbeste ca un intelept.... ORICUM EL ARE UN COMPORTAMENT DE INVIDIAT [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Klau
Genin
Genin
Klau

Sex : feminin Varsta : 27
Nr. mesaje Nr. mesaje : 228
Puncte : 229
Reputatie Reputatie : 13
Hobby-uri Hobby-uri : Obscur..
Stare de spirit Stare de spirit : Pasesc in eterul umed visand in intuneric..

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Dum 09 Oct 2011, 22:59

salut!! heh Ammm...Personajul meu preferat.. think Cred ca personajul meu favorit feminin este Sakura si cel masculin Sasuke.. in love De asemenea imi place si Hinata si Naruto! dap !
Sus In jos
mario
Academy Student
Academy Student

Nr. mesaje Nr. mesaje : 3
Puncte : 8
Reputatie Reputatie : 1

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Vin 28 Oct 2011, 20:12

1.Itachi
2.Deidara
3.Nagato
Personajele mele preferate...deocamdata sunt moarte dar in 15 20 de episoade o sa fie reinviate de kabuto;)
Sus In jos
Bichon
Genin
Genin
Bichon

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare : De ce este campul asta obligatoriu ?
Nr. mesaje Nr. mesaje : 82
Puncte : 87
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Imi dau palme pana ma defiugurez.

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Dum 04 Dec 2011, 21:18

Daca ar fi sa fac un top ar fi : 1.Sasuke
2.Naruto
3.Gaara
4.Shikamaru
5.Sakura

Personajul preferat masculin sasuke , feminin sakura
Sus In jos
☆SnikerS☆
Genin
Genin
☆SnikerS☆

Localizare Localizare : Lasă. . .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 164
Puncte : 215
Reputatie Reputatie : 32
Hobby-uri Hobby-uri : multe

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Joi 19 Ian 2012, 22:53

Daca ar fi sa aleg dintre toate personajele as alege doar 4 : SasuSaku,Naruto,Kakashi. :X
Sus In jos
KukuLetzZ
Academy Student
Academy Student

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Braila
Nr. mesaje Nr. mesaje : 11
Puncte : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Club:X,fotbal

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Lun 06 Feb 2012, 18:34

Pai personaju meu preferat din Naruto este Neji pentru ca:este puternic,imi palce attitudinea lui,imi place cum arata,iar in + a styut sa faka show ca sa zik asa cand sa batut cu naruto
Sus In jos
KatKathleen
Jōnin
Jōnin
KatKathleen

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1269
Puncte : 1487
Reputatie Reputatie : 167
Hobby-uri Hobby-uri : Anime-uri :)
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu schimbatoare

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Mar 07 Feb 2012, 01:14

Personajul meu preferat?
O spun cu mana pe inima ca e Naruto. Nu stiu pentru ce urmariti voi acest serial, insa eu, doar pentru a vedea evolutia lui, gandirea lui si sentimente lui.
Ador personalitatea lui, ca incearaca mereu sa nu se dea batut si pentru ca lupta pentru pritenie si iubire.
Cred ca in ziua de azi nu ai mai putea sa gasesti o persoana care sa fie pe jumatate, asa cum este el.
Cand a fost dispretuit, am plans, cand a fost aclamat, am plans, cand si-a intalnit parintii de asemenea.
Nu imi pot imagina un personaj mai complex si mai frumos ca el.
Naruto 4ever in love
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Sam 17 Mar 2012, 23:22

Personajul meu preferat...Pai pe primul loc Naruto, doar asa se numeste serialul si este chiar dragut cand face boacane. Si imi place cum se tot tine de Sakura..Chiar daca iubesc cuplul Sasusaku, as vrea ca Naruto sa ramana cu Sakura pentru ca o place mult.

Pe locul doi este Kakashi nu stiu de ce dra il ador!

Iar pe trei Itachi pentru seriozitate, putere si imi place pentru ca imi place si gata!
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Dum 18 Mar 2012, 23:02

Nyan o intrebare grea! Poi sa vedem cred ca personajul meu favorit este Kakashi Hatake si Naruto. Niciodata nu ma hotarasc. Deci Naruto este cel mai ciudat copil pe care l`am vazut si cel mai adirabil oricat ar creste el in seral! ;x Kakashi este un model pentru mine: este intelept puternic si a putut sa reziste aplicarii unui Sharingan fals, e speacil zic eu! :> Totusi Naruto ma atrage intr`un fel asa are el o aura ca sa`l faca lumea sa`l iubeasca, m`ias dori un frate mai mare ca el si este si comic si in plus de ce sa`l bata Sakura mereu. Fac acuma o campanie si nu`l mai atinge nimeni, nu e corect! Dar, mereu tre` sa fie un dar, Kakashi ma amuza nespus cand spune ca se pierde pe drumul vietii si are si momente cad chiar imi vine sa plesnesc de ras! :)) DEci masculine: Kakashi vs. Naruto.

Daca ar fi sa privim in sfera feminina rasunsul meu este clar Tsunade-sama. E minunata: e frumoasa, e desteapta, amuzanta, inteleapta si un hokage special! ;x Adica e femeie stiti, asta dovedeste ca si noi fetele putem fi dure. Respect! ;x

Dar si restul personajelor sunt interesante. Adica cine`i poate uita pe Sasuke si cei din Akatsuki sau pe Gaara? :>

In concluzie personaje favorite: AKkashi, Naruto si Tsunade! ^^
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 74
Puncte : 134
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Sa fac AMV-uri si sa stau pe calculator
Stare de spirit Stare de spirit : Always Happy

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Sam 21 Apr 2012, 02:05

Personajul meu preferat??
Forever and ever: Temari No Sabaku...O ador pe fata asta. E asa de badass si lupta prea bine.E foarte desteapta, arata bine, lupta bine...Cea mai tare!!!
Sus In jos
the-unforgiven*
Chūnin
Chūnin
the-unforgiven*

Sex : masculin Varsta : 27
Localizare Localizare : Jigoku
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 808
Reputatie Reputatie : 111
Hobby-uri Hobby-uri : sa compun cantece, povestioare, sa cant, cosplay-ul, desenatul...
Stare de spirit Stare de spirit : Sunt o scorpie.

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Sam 28 Apr 2012, 13:41

Deidara, clar! dap ! lough

Adica e dragut, sexy, e artist, ca si mine, imi place ticul lui verbal 'hmm', imi place cand se ia de Tobi. Ador faptul ca e haios, si incapatanat, si nu renunta niciodata la propriile idei. Nu as mai zice tot ce imi place la el, ca mi-ar lua cateva zile lough .

Anyway, Deiii 4 evaa' ike in love

EDIT: Acum am vazut ca cineva a spus mai sus ca Deidara si-a iubit satul. in love As vrea sa ii dau mare dreptate, Deidara si-a iubit satul, si a lucrat ca si terorist doar pentru a da celorlalti de inteles ca nu mai are nicio legatura cu acel sat, dar el in adancul sufletului stia ce vrea. Si asta reiese din faptul ca a fost obligat sa se alature Akatsuki. Daca chiar isi ura satul, ce il impiedica sa se alature unui grup de criminali, sa isi perfectioneze arta omorand oameni nevinovati si distrugand sate? El nu a facut-o de bunavoie.

Asa, cam atat mi-am dat eu cu parerea. lough lough

Sus In jos
laura
Academy Student
Academy Student
laura

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma !
acebook acebook : Laura Sandu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 25
Puncte : 25
Hobby-uri Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras
Stare de spirit Stare de spirit : din ce in ce mai bine

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Mar 29 Mai 2012, 18:23

eu dau un vot pt naruto
mi se pare dragut si nu inteleg dc nu se face si un fic cu el?
nu ca nu miar placea aceste ficuri dar...
Sus In jos
Violence Vic
Chūnin
Chūnin
Violence Vic

Sex : feminin Varsta : 22
Localizare Localizare : Hell
Nr. mesaje Nr. mesaje : 556
Puncte : 627
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : killin' chillin'
Stare de spirit Stare de spirit : wanna murder someone

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Joi 31 Mai 2012, 11:52

eu il iubesc pe sasuke o foarte dragut si e misterios inteligent si un ninja foarte bun love i love you
Sus In jos
hate
Academy Student
Academy Student

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 21
Puncte : 21
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal,handbal...
Stare de spirit Stare de spirit : va las' pe voi... :)

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Sam 02 Iun 2012, 22:10

Eu am vro 7,8 personaje preferate :)):P Nu ma pot decide care..:-? Naruto, Kakashi, Itachi, Gara, Orachimaru, Nagato, Jiraya si multi altii... :X
Sus In jos
PhenomenaL
Genin
Genin
PhenomenaL

Sex : masculin Varsta : 24
Localizare Localizare : Nu stiu :D
Nr. mesaje Nr. mesaje : 76
Puncte : 100
Reputatie Reputatie : 6
Hobby-uri Hobby-uri : AMV ; Music ;

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Lun 04 Iun 2012, 12:37

Uchiha Itachi... E cool, Serios si e plin de surprize...
Sus In jos
https://osu.ppy.sh/u/Akyen
Majkela †
Chūnin
Chūnin
Majkela †

Localizare Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X
Nr. mesaje Nr. mesaje : 515
Puncte : 543
Reputatie Reputatie : 12
Hobby-uri Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me?
Stare de spirit Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Dum 10 Iun 2012, 16:52

Hey Hey Hey
Pai personajul meu preferat este Hinata. Pentru ca este o fata puternica doar ca timiditatea pune putere pe ea si nu isi poate arata puterile. Ea se intimideaza mai mult cand Naruto este langa ea din cauza obsesie ei heh
Sus In jos
Criiisa
Genin
Genin
Criiisa

Localizare Localizare : Suceava
Nr. mesaje Nr. mesaje : 58
Puncte : 66
Reputatie Reputatie : 2
Hobby-uri Hobby-uri : Dance & Singing.
Stare de spirit Stare de spirit : Haters...

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Sam 16 Iun 2012, 10:05

Îl ador pe naruto , deoarece nu se dă bătut niciodată . Încearcă să avansese , şi reuşeşte . Este un luptător adevărat . ;3.
Sus In jos
ZuZuLiNa
Genin
Genin

Localizare Localizare : top secret
Nr. mesaje Nr. mesaje : 69
Puncte : 75
Hobby-uri Hobby-uri : muzica,cititul,moda si iesitul in oras cu prietenii mei
Stare de spirit Stare de spirit : mai mereu zambareata

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Vin 29 Iun 2012, 15:29

clar Sakura cea mai tare ever,si Sasuke dar si Naruto amandoi au avut o copilarie grea
Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Sam 30 Iun 2012, 01:36

Personajul meu favorit din tot animeul, Naruto și Naruto Shippuden, este Itachi Uchiha. Atât de calm și de înțelegător, eu consider că este personajul cel mai corect. Comportamentul său seamănă cu al meu, răceala din ochi este un lucru comun nouă, iar decizile pe care le hotărăște sunt asemănătoare modului meu de gândire. Faptul că își planifică fiecare mișcare cu mult înainte, îl face mai inteligent, un adevărat geniu față de majoritatea celorlalți shinobi. De asemenea a dat dovadă de curaj și respect față de fratele său, sacrificându-se pentru a-l salva din capcana semnului blestematm în care a fost prins de către Orochimaru. Bineînțeles că dacă nu îl iubea, cu toții știm că Sasuke nu avea să aibă nici o șansă în fața lui, în timpul luptei. Acesta s-a gândit chiar la toate ce se vor întâmpla după moartea sa. Știa că Madara va încerca să pună mâna pe Sasuke și, de aceea, înainte de a muri, i-a implantat în ochii lui, Amaterasu care se va activa când mascatul îi va arăta Sharinganul pentru a putea arăta că este cel ce l-a ajutat pe Itachi în masacrarea clanului Uchiha.

Deci, prin urmare, Itachi își merită locul atât printre cele mei bune și mai puternice personaje din tot animeul, cât și în topul meu.

Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Joi 07 Aug 2014, 01:59, editata de 5 ori
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Sam 30 Iun 2012, 13:04

Deidara , normal ;x
Seamana cu mine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Blond ca mine , ochii albastri ca ai mei , ne potrivim perfect , parca am fi frati =)))
Imi place atitudinea lui , amuzanta , uneori indiferenta , este un artist superb , imi place arta aceea cu pasarea gigant , atunci cand o cheama , totusi nu-mi place ca e in Akatsuki :((
Sus In jos
andreyslay
Academy Student
Academy Student
andreyslay

Sex : masculin Varsta : 25
Localizare Localizare : Targu-Jiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5
Puncte : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Football,Sa stau cu prietenii
Stare de spirit Stare de spirit : De obicei fericit

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Dum 01 Iul 2012, 21:56

Imi place de Naruto deoarece este un tip glumet,are multi prieteni si imi place cum lupta,stilul lui de lupta este foarte interestant spre deosebire de al altora.

Sus In jos
K
Genin
Genin
K

Sex : masculin Varsta : 26
Localizare Localizare : Konoha
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 108
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Fotbal
Stare de spirit Stare de spirit : Fericit

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 16:37

Mie imi place de Rock Lee, deoarece este foarte puteric, foarte hotarat si a rezistat foarte mult in lupta sa cu Gaara (alt personaj preferat de-al meu) care este foarte puternic.
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19Joi 12 Iul 2012, 21:12

personajul meu femini numarul unu este hinata deoarece este atat de frumoasa si cu parul lung ii sta bestil,este destepta,puternica si ceea ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca s-a dus sa-l salveze pe naruto ce dragut in love .Al doilea este naruto imi place de el este tare amuzant si o fire calda fata de sasuke.Va kiss si a hug .
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: personajul preferat   personajul preferat - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

personajul preferat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Naruto :: Personajele din serialul Naruto-