|
|
Autor | Mesaj |
---|
iLuLu Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Over the Rainbow *w* Nr. mesaje : 12 Puncte : 23 Reputatie : 0 Stare de spirit : happy =]
| Subiect: Re: personajul preferat Mier 21 Sept 2011, 09:32 | |
| [b][i]whaa poi mie imi place moolt de gaara....pt k a reushit sa se skimbe shi imi plak roscatii=))e asha de tacut serios shi totus sensibil....il adoor<3. aah shi de sasuke imi place noomai kand e cu sakura:P...in serial nu s-a intamplat asa k pot spune k nu il plak delok:| shi mai am doar unuul-Itachi....cre defapt era personaj pozitiv:/ shi a omorat tot clanul inafara de fratiorul lui mai mik...kat de tare poate sa fie astaa *3*shi de kand l`am vzt ca a plans il besk shi mai molt:)) |
|
| |
Final Destination Genin
Sex : Varsta : 32 Localizare : Everywhere Nr. mesaje : 54 Puncte : 80 Reputatie : 12 Hobby-uri : Gasesc eu ceva Stare de spirit : Lazy
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 01 Oct 2011, 12:28 | |
| Incep si eu pomelnicul de personaje preferate:
Baieti: Hashirama Senju, Izuna Uchiha, Hidan, Deidara, Madara Uchiha, Minato Namikaze, Kakashi Hatake, Shee, Itachi Uchiha, Sasori, Gaara, Kiba, Neji, Suigetsu, Naruto Uzumaki, Yahiko, Sasuke Uchiha, Obito Uchiha, Juugo si cam atat pana acum :-?
Fete: Kushina Uzumaki, Kurenai Yukie, Mito Uzumaki, Mabui, Tsunade, Temari, TenTen, Hinata, Matsuri, Fuuka, Guren, Karin, Mai Terumi, Kurotsuchi, Sakura, Konan si cam atat momentan |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: personajul preferat Dum 09 Oct 2011, 22:28 | |
| Sincera sa fiu.... Cred ca personajele preferate, in ordine sunt : Itachi, Sasuke, Sakura. Acum sa zic ceva despre castigator: Itachi. El este un personaj foarte bine reusit. Gandeste altfel spre deosebire de ceilalti. Nu isi dezvaluie sentimentele si ar face orice ca fratiorul sau mic sa fie protejat. Eu cred ca este un frate iubitor si in ciuda faptului ca si-a ucis orice farama de sentiment ( familie, iubita etc.) el a preferat ura in loc de iubire si razbunarea in loc de afectiune. Vorbeste ca un intelept.... ORICUM EL ARE UN COMPORTAMENT DE INVIDIAT [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Klau Genin
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 228 Puncte : 229 Reputatie : 13 Hobby-uri : Obscur.. Stare de spirit : Pasesc in eterul umed visand in intuneric..
| Subiect: Re: personajul preferat Dum 09 Oct 2011, 22:59 | |
| salut!! Ammm...Personajul meu preferat.. Cred ca personajul meu favorit feminin este Sakura si cel masculin Sasuke.. De asemenea imi place si Hinata si Naruto! |
|
| |
mario Academy Student
Nr. mesaje : 3 Puncte : 8 Reputatie : 1
| Subiect: Re: personajul preferat Vin 28 Oct 2011, 20:12 | |
| 1.Itachi 2.Deidara 3.Nagato Personajele mele preferate...deocamdata sunt moarte dar in 15 20 de episoade o sa fie reinviate de kabuto;) |
|
| |
Bichon Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : De ce este campul asta obligatoriu ? Nr. mesaje : 82 Puncte : 87 Reputatie : 5 Hobby-uri : Imi dau palme pana ma defiugurez.
| Subiect: Re: personajul preferat Dum 04 Dec 2011, 21:18 | |
| Daca ar fi sa fac un top ar fi : 1.Sasuke 2.Naruto 3.Gaara 4.Shikamaru 5.Sakura
Personajul preferat masculin sasuke , feminin sakura |
|
| |
☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: personajul preferat Joi 19 Ian 2012, 22:53 | |
| Daca ar fi sa aleg dintre toate personajele as alege doar 4 : SasuSaku,Naruto,Kakashi. :X
|
|
| |
KukuLetzZ Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Braila Nr. mesaje : 11 Puncte : 11 Reputatie : 0 Hobby-uri : Club:X,fotbal
| Subiect: Re: personajul preferat Lun 06 Feb 2012, 18:34 | |
| Pai personaju meu preferat din Naruto este Neji pentru ca:este puternic,imi palce attitudinea lui,imi place cum arata,iar in + a styut sa faka show ca sa zik asa cand sa batut cu naruto |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: personajul preferat Mar 07 Feb 2012, 01:14 | |
| Personajul meu preferat? O spun cu mana pe inima ca e Naruto. Nu stiu pentru ce urmariti voi acest serial, insa eu, doar pentru a vedea evolutia lui, gandirea lui si sentimente lui. Ador personalitatea lui, ca incearaca mereu sa nu se dea batut si pentru ca lupta pentru pritenie si iubire. Cred ca in ziua de azi nu ai mai putea sa gasesti o persoana care sa fie pe jumatate, asa cum este el. Cand a fost dispretuit, am plans, cand a fost aclamat, am plans, cand si-a intalnit parintii de asemenea. Nu imi pot imagina un personaj mai complex si mai frumos ca el. Naruto 4ever |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 17 Mar 2012, 23:22 | |
| Personajul meu preferat...Pai pe primul loc Naruto, doar asa se numeste serialul si este chiar dragut cand face boacane. Si imi place cum se tot tine de Sakura..Chiar daca iubesc cuplul Sasusaku, as vrea ca Naruto sa ramana cu Sakura pentru ca o place mult.
Pe locul doi este Kakashi nu stiu de ce dra il ador!
Iar pe trei Itachi pentru seriozitate, putere si imi place pentru ca imi place si gata! |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: personajul preferat Dum 18 Mar 2012, 23:02 | |
| Nyan o intrebare grea! Poi sa vedem cred ca personajul meu favorit este Kakashi Hatake si Naruto. Niciodata nu ma hotarasc. Deci Naruto este cel mai ciudat copil pe care l`am vazut si cel mai adirabil oricat ar creste el in seral! ;x Kakashi este un model pentru mine: este intelept puternic si a putut sa reziste aplicarii unui Sharingan fals, e speacil zic eu! :> Totusi Naruto ma atrage intr`un fel asa are el o aura ca sa`l faca lumea sa`l iubeasca, m`ias dori un frate mai mare ca el si este si comic si in plus de ce sa`l bata Sakura mereu. Fac acuma o campanie si nu`l mai atinge nimeni, nu e corect! Dar, mereu tre` sa fie un dar, Kakashi ma amuza nespus cand spune ca se pierde pe drumul vietii si are si momente cad chiar imi vine sa plesnesc de ras! :)) DEci masculine: Kakashi vs. Naruto.
Daca ar fi sa privim in sfera feminina rasunsul meu este clar Tsunade-sama. E minunata: e frumoasa, e desteapta, amuzanta, inteleapta si un hokage special! ;x Adica e femeie stiti, asta dovedeste ca si noi fetele putem fi dure. Respect! ;x
Dar si restul personajelor sunt interesante. Adica cine`i poate uita pe Sasuke si cei din Akatsuki sau pe Gaara? :>
In concluzie personaje favorite: AKkashi, Naruto si Tsunade! ^^ |
|
| |
xYuiChan1 Genin
Sex : Nr. mesaje : 74 Puncte : 134 Reputatie : 19 Hobby-uri : Sa fac AMV-uri si sa stau pe calculator Stare de spirit : Always Happy
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 21 Apr 2012, 02:05 | |
| Personajul meu preferat?? Forever and ever: Temari No Sabaku...O ador pe fata asta. E asa de badass si lupta prea bine.E foarte desteapta, arata bine, lupta bine...Cea mai tare!!!
|
|
| |
the-unforgiven* Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Jigoku Nr. mesaje : 645 Puncte : 808 Reputatie : 111 Hobby-uri : sa compun cantece, povestioare, sa cant, cosplay-ul, desenatul... Stare de spirit : Sunt o scorpie.
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 28 Apr 2012, 13:41 | |
| Deidara, clar! Adica e dragut, sexy, e artist, ca si mine, imi place ticul lui verbal 'hmm', imi place cand se ia de Tobi. Ador faptul ca e haios, si incapatanat, si nu renunta niciodata la propriile idei. Nu as mai zice tot ce imi place la el, ca mi-ar lua cateva zile . Anyway, Deiii 4 evaa' EDIT: Acum am vazut ca cineva a spus mai sus ca Deidara si-a iubit satul. As vrea sa ii dau mare dreptate, Deidara si-a iubit satul, si a lucrat ca si terorist doar pentru a da celorlalti de inteles ca nu mai are nicio legatura cu acel sat, dar el in adancul sufletului stia ce vrea. Si asta reiese din faptul ca a fost obligat sa se alature Akatsuki. Daca chiar isi ura satul, ce il impiedica sa se alature unui grup de criminali, sa isi perfectioneze arta omorand oameni nevinovati si distrugand sate? El nu a facut-o de bunavoie. Asa, cam atat mi-am dat eu cu parerea. |
|
| |
laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: personajul preferat Mar 29 Mai 2012, 18:23 | |
| eu dau un vot pt naruto mi se pare dragut si nu inteleg dc nu se face si un fic cu el? nu ca nu miar placea aceste ficuri dar... |
|
| |
Violence Vic Chūnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Hell Nr. mesaje : 556 Puncte : 627 Reputatie : 21 Hobby-uri : killin' chillin' Stare de spirit : wanna murder someone
| Subiect: Re: personajul preferat Joi 31 Mai 2012, 11:52 | |
| eu il iubesc pe sasuke o foarte dragut si e misterios inteligent si un ninja foarte bun |
|
| |
hate Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 21 Puncte : 21 Reputatie : 0 Hobby-uri : fotbal,handbal... Stare de spirit : va las' pe voi... :)
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 02 Iun 2012, 22:10 | |
| Eu am vro 7,8 personaje preferate :)):P Nu ma pot decide care..:-? Naruto, Kakashi, Itachi, Gara, Orachimaru, Nagato, Jiraya si multi altii... :X |
|
| |
PhenomenaL Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Nu stiu :D Nr. mesaje : 76 Puncte : 100 Reputatie : 6 Hobby-uri : AMV ; Music ;
| Subiect: Re: personajul preferat Lun 04 Iun 2012, 12:37 | |
| Uchiha Itachi... E cool, Serios si e plin de surprize... |
|
| |
Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| Subiect: Re: personajul preferat Dum 10 Iun 2012, 16:52 | |
| Hey Hey Hey Pai personajul meu preferat este Hinata. Pentru ca este o fata puternica doar ca timiditatea pune putere pe ea si nu isi poate arata puterile. Ea se intimideaza mai mult cand Naruto este langa ea din cauza obsesie ei |
|
| |
Criiisa Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 58 Puncte : 66 Reputatie : 2 Hobby-uri : Dance & Singing. Stare de spirit : Haters...
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 16 Iun 2012, 10:05 | |
| Îl ador pe naruto , deoarece nu se dă bătut niciodată . Încearcă să avansese , şi reuşeşte . Este un luptător adevărat . ;3. |
|
| |
ZuZuLiNa Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : top secret Nr. mesaje : 69 Puncte : 75 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,cititul,moda si iesitul in oras cu prietenii mei Stare de spirit : mai mereu zambareata
| Subiect: Re: personajul preferat Vin 29 Iun 2012, 15:29 | |
| clar Sakura cea mai tare ever,si Sasuke dar si Naruto amandoi au avut o copilarie grea |
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 30 Iun 2012, 01:36 | |
| Personajul meu favorit din tot animeul, Naruto și Naruto Shippuden, este Itachi Uchiha. Atât de calm și de înțelegător, eu consider că este personajul cel mai corect. Comportamentul său seamănă cu al meu, răceala din ochi este un lucru comun nouă, iar decizile pe care le hotărăște sunt asemănătoare modului meu de gândire. Faptul că își planifică fiecare mișcare cu mult înainte, îl face mai inteligent, un adevărat geniu față de majoritatea celorlalți shinobi. De asemenea a dat dovadă de curaj și respect față de fratele său, sacrificându-se pentru a-l salva din capcana semnului blestematm în care a fost prins de către Orochimaru. Bineînțeles că dacă nu îl iubea, cu toții știm că Sasuke nu avea să aibă nici o șansă în fața lui, în timpul luptei. Acesta s-a gândit chiar la toate ce se vor întâmpla după moartea sa. Știa că Madara va încerca să pună mâna pe Sasuke și, de aceea, înainte de a muri, i-a implantat în ochii lui, Amaterasu care se va activa când mascatul îi va arăta Sharinganul pentru a putea arăta că este cel ce l-a ajutat pe Itachi în masacrarea clanului Uchiha.
Deci, prin urmare, Itachi își merită locul atât printre cele mei bune și mai puternice personaje din tot animeul, cât și în topul meu.
Ultima editare efectuata de catre Aneta Blanche in Joi 07 Aug 2014, 01:59, editata de 5 ori |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: personajul preferat Sam 30 Iun 2012, 13:04 | |
| Deidara , normal ;x Seamana cu mine [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Blond ca mine , ochii albastri ca ai mei , ne potrivim perfect , parca am fi frati =))) Imi place atitudinea lui , amuzanta , uneori indiferenta , este un artist superb , imi place arta aceea cu pasarea gigant , atunci cand o cheama , totusi nu-mi place ca e in Akatsuki :(( |
|
| |
andreyslay Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Targu-Jiu Nr. mesaje : 5 Puncte : 5 Reputatie : 0 Hobby-uri : Football,Sa stau cu prietenii Stare de spirit : De obicei fericit
| Subiect: Re: personajul preferat Dum 01 Iul 2012, 21:56 | |
| Imi place de Naruto deoarece este un tip glumet,are multi prieteni si imi place cum lupta,stilul lui de lupta este foarte interestant spre deosebire de al altora. |
|
| |
K Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Konoha acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 108 Puncte : 129 Reputatie : 3 Hobby-uri : Fotbal Stare de spirit : Fericit
| Subiect: Re: personajul preferat Mar 03 Iul 2012, 16:37 | |
| Mie imi place de Rock Lee, deoarece este foarte puteric, foarte hotarat si a rezistat foarte mult in lupta sa cu Gaara (alt personaj preferat de-al meu) care este foarte puternic. |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: personajul preferat Joi 12 Iul 2012, 21:12 | |
| personajul meu femini numarul unu este hinata deoarece este atat de frumoasa si cu parul lung ii sta bestil,este destepta,puternica si ceea ce mi-a placut cel mai mult este faptul ca s-a dus sa-l salveze pe naruto ce dragut .Al doilea este naruto imi place de el este tare amuzant si o fire calda fata de sasuke.Va si . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: personajul preferat | |
| |
|
| |
|