Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: I kill people I like Mar 11 Feb 2014, 11:01 | |
| Mnoo, deci nu cred. =)))))))))) Doamne, deci Em, cel mai tare capitol, ever!!!!! =))) Eu stiu ca ai o imaginatie extrem de bogata, dar sincer, nici chiar asa. Pot spune cu sinceritatte, ca-ti iubesc imaginatia. :x Capitolul a fost super tare, mi-a placut la nebunie. Saracii baieti, de-acum se vor satura ei de mers la farmacie cu fetele. Imi place ca a fost lung, da lungggg e bine! Dialogul? Sincer ai mai vrea sa-mi dau cu parerea? I really love it. :X Scuze ca am ajuns asa de tarziu dar am pc stricat acasa, iar acum sunt de la altcineva. Mersii ca m-ai anuntat. Sa vi cat de repede poti cu nextul si sa ma anunti si in continuare. Un next cu la fel de multa inspiratie perversa ca si cea din acesta. Kiss you. |
|
Katherine Miller Genin
Sex : Varsta : 104 Localizare : nicăieri. Nr. mesaje : 464 Puncte : 562 Reputatie : 34
| Subiect: Re: I kill people I like Joi 27 Feb 2014, 00:09 | |
| Mno ...esti geniala !!! Am ras de m.am prapadit. NEXTUL SI PLEASE ANUNTA.MA daca poti :p Nu, serios, cum poti fi atat de geniala ? :) NEXT MAI REPEDE..... |
|
Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Re: I kill people I like Joi 27 Feb 2014, 10:40 | |
| Ce tare este ficul! Doamne... am ras de n-am mai putut, se uita mama la mine ca la o nebuna! Cice: "Nu cumperi prezervative!" :))) Si Sakura cand a auzit era ceva gen: "Buna idee... BA DA!" :)) Doamne... credeam ca este mai normala avand in vedere ca s-a luat la bataie cu 6 fete... dar nu, eu n-am niciodat dreptate! :)) Abia astept sa aduci nextul! Te rog frumos sa ma anunti... daca vrei... Bine... hai ca eu inchei comentariul... Savvy! |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: I kill people I like Lun 24 Mar 2014, 21:07 | |
| Fic blocat la cererea autoarei.
|
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I kill people I like | |
| |
|