|
|
Autor | Mesaj |
---|
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Vin 13 Mai 2011, 05:47 | |
| Niste greselute de tastare c-am evidente imi s-ar in ochi, insa e bestial, astept nextul :D Intradevar, titlul se potriveste cu povestea, din cate mi-am dat eu seama, chiar v-a fi o iubire pura :) opserv - observ zambete - zambeste Doara - sincer nu stiu ce ai vrut sa zici poate "doare" cred Chiara s - Chiar as viatl - vital (cred) Le-am scris ca sa nu-si mai bata capul un moderator, cel putin pastea le-am vazut eu... Vreau nextul cum am mai zis. |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Dum 15 Mai 2011, 12:41 | |
| |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Dum 15 Mai 2011, 12:52 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Dum 15 Mai 2011, 17:09 | |
| Pufffi iubiree Hai cu nextu Ca e frumossss plzzzz Kiss KIss KIss |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Dum 15 Mai 2011, 17:57 | |
| Nextul cred ca vine maine |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Vin 20 Mai 2011, 09:28 | |
| care maine? |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Lun 23 Mai 2011, 22:50 | |
| Care maine ca ai scris aia pe 20 mai cand scriu eu commul asta suntem in 23 mai |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Mar 24 Mai 2011, 08:50 | |
| Pufii Cand vine nextu?? Cumva iubirea mea nu mai e perversa? :> Aduc nextu |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Vin 22 Iul 2011, 10:47 | |
| Pufaaaa Ai uitat de fic? Sa vezi ce te cert eu daca nu te trezest Ca eu un putrezesc aici Hai baga next te roooog Au trecut 2 luni, tu intelegi? 2 luni de zile in care tot astepta... Ul mai continui macar? Ca sa stim si noi... |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... Mar 16 Aug 2011, 14:49 | |
| Ai zis maine, dar au trecut trei luni deja, cand ai de gand sa ne onorezi cu un nezt? Haide, te rog dulce cu ciresica in varf si ce mai vrei tu, doar sa ne pui capitolul urmator, sa aflu si eu ce se mai intampla... Vezi ca plang si nu cred ca vrei sa inund forumul de tot... Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O iubire atat de pura... | |
| |
|
| |
|