| 10 lucruri pe care le urăști | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: 10 lucruri pe care le urăști Sam 07 Iun 2014, 15:41 | |
| 1. Cei care comentează mult si prost 2. Cei care comentează peste tot 3. Cei care comentează peste tot 4. Cei care comentează peste tot 5. Cei care comentează peste tot 6. Cei care comentează peste tot 7. Disperații după multe mesaje pe forum. 8. Oamenii proști 9. Pupincuriștii 10. Întrebările de căcat. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 08 Iun 2014, 15:08 | |
| 1. Superioritatea exagerată 2. Fiţoşenia 3. Persoanele care-s pupincuriste până obţin ce vor şi când li se ia acel lucru, devin nişte bârfitoare. 4. "Modestia" . . . .... |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 08 Iun 2014, 22:23 | |
| 1. Oamenii in general si de aici decurg toate chestiile pe care le fac, atitudinile lor fata de anumite situatii sau persoane, modul in care se comporta sau in care gandesc. 2. Modul in care cei care prezinta stirile sportive pun problema atunci cand prezinta rezultatele finalei de tenis in care a jucat Simona Halep. Sa fim seriosi, pe langa faptul ca "a pierdut" si "a mancat bataie", a facut de n factorial ori mai multe lucruri pentru tara asta decat ei toti la un loc. |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 10 Iun 2014, 22:28 | |
| Oamenii obsedaţi după atenţie şi fără minte ...
|
|
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 15 Iun 2014, 14:06 | |
| 1. Fizica. 2. Când găsesc un cuplu într-un serial, apoi, exact când am un crush pe cuplul ăla, ba mor amândoi, ba moare unul dintre ei. Fuck Da Vincis Demons! 3. Curioșii. Când nu te întreabă ce faci, dar te întreabă unde te duci. 4. Lămâia în prăjituri. În orice, de fapt. 5. Oamenii care au mai multe fețe și toate sunt sub mediocru și penibile. 6. Culoarea portocaliu. Ch. 7. Liar liar. 8. Mironosițele, sensibilitatea exagerată și falsă arătată de unele fete, dar și suferința&cerșitul atenției. 9. Când nu mai am bani. 10. Limbajul de messenger. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Lun 16 Iun 2014, 13:01 | |
| 1 Fitosi 2 Fitosi . . . 10 Fitosi |
|
| |
Anne Hargen Guardian Ninja
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiești acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 2007 Puncte : 2122 Reputatie : 105
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Lun 16 Iun 2014, 21:13 | |
| 1. Sadoveanu. Mi-au mâncat vacanțele cărțile lui, niciodată nu aș citi de bunăvoie ceva scris de el. 2. Prostia. 3. Să nu mai meargă internetul. 4. Să nu mai am cărți bune de citit. 5. Filmele de duzină. 6. Favoritismele. 7. Ipocrizia. 8. Bunătatea exagerată. 9. Fraza "Lasă-mă în pace, sunt ocupat/ă". 10. Lipsa de idei. |
|
| |
Jinx Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acolo Nr. mesaje : 446 Puncte : 506 Reputatie : 38 Hobby-uri : Addicted to anime. Stare de spirit : Mi-a murit unicornul :'((
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Lun 16 Iun 2014, 21:51 | |
| 1. Figuranții. 2. Figurile. 3. Fizica. 4. Argumentele false. 5. Oamenii care se cred importanți, care cred că toți oamenii depind de ce zic, de cum se comportă și de ce fac ei. 6. Oamenii care fac pe proștii exagerat de mult. 7. Moartea. 8. Oamenii obsedați după atenție, ignoranți, lăudăroși. 9. Oamenii patetici. 10. Oamenii care vor să pară ce nu sunt.
Oamenii. |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 17 Iun 2014, 10:34 | |
| - Kakashi. a scris:
- Oamenii obsedaţi după atenţie
şi fără minte ...
Io nu neg! |
|
| |
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 17 Iun 2014, 14:20 | |
| 1. când se arde popcornul. omg de ce 2. GĂLĂGIA 3. faptul că mă simt în toate cele de mai sus =)))))))))))))))) scz mă străduiesc 4. când nu am mâncare sau nu pot să dorm 5. omfg y u do dis to me 6. şi iar mă găsesc în toate cele de mai sus =)))))))))) ups 7. LAG
sunt un om simplu
|
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 17 Iun 2014, 21:15 | |
| 1. Oamenii naivi 2. Filmele romantice 3. Urasc, urasc, urasc de n ori, manelele 4. Vorbaretii 5. Stirile 6. Culoarea mov 7. Fustele 8. Cafeaua, prefer cappuccino 9. Cei ce nu stiu a face diferenta dintr-un emo si un rocker 10. Oamenii ce stiu 98 de trupe rock, dar DOAR PT O MELODIE. |
|
| |
Pasila Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ghost Town Nr. mesaje : 147 Puncte : 198 Reputatie : 31 Hobby-uri : Asta şi asta Stare de spirit : Awesome :)
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Vin 20 Iun 2014, 13:03 | |
| 1-Când e frigiderul gol, clar. 2-Când realizez că am terminat o carte şi nu mai există o altă continuare. 3-Când moare tipul sexy. 4-Când cineva inventează ceva ca să se dea cul.
5-Oamenii care nu ţin cont de aspectul lor fizic, evident, nu le spune nimeni să fie ca la patru ace mereu, dar nici să iasă nespălaţi pe dinţi din casă sau cu părul vraişte, să arate decent şi să dea astfel dovadă de puţin respect de sine şi pentru cei din jur. 6-Bâlbâiala 7-Manelele 8-Manelele 9-Manelele date la maxim 10- Manelele puse la şcoală de către colegi idioţi. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Vin 20 Iun 2014, 15:30 | |
| - cred ca manelele si tot ce tine de acest "curent". - facultatea dar mai mult: sistemul de predare al materiilor si felul in care parcurgem materiile. Asi prefera sa invat eu singur la materii si la final sa dau examene. - personalitatea unora, chiar si de pe forum, care nu fac decat sa instige la cearta. |
|
| |
Asmodeus Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : - acebook : Andreea Yummynoms Nr. mesaje : 68 Puncte : 80 Reputatie : 10
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 22 Iun 2014, 16:12 | |
| 1. Copiii. 2. Cocalarii / pitipoancele.
3. Cand raman fara carti.
4. Laudarosii. 5. Mate, Fizica, Chimie. Ce bine ca-s la Arte si am scapat de ele. >:) 6. Momentul in care raman fara bani.
7. Profesorul de romana. 8. Arogantii. 9. Cand sunt pe stop. =))
10. Cand nu-mi ies desenele asa cum vreau. |
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 22 Iun 2014, 17:23 | |
| 1. PC aiurea 2. Stupid games that request huge specs 3. Oameni care au doar intenții. 4. Școală 5. Să aștept 6. Non-open world games 7. Când nu pot să dorm 8. Mâncare rece 9. Fără baterie 10. Myself |
|
| |
MotherMary Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell, Norway acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 5 Puncte : 15 Reputatie : 6
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 22 Iun 2014, 17:40 | |
| 1. Insectele 2. Attention whores 3. Ăia de-ţi dau limbi în c*r. (iPrieten : Nu folosim cuvinte de genul asta, ai grija la limbaj, mersi.) 4. Fiţele 5. Rasiştii 6. Persoanele care se cred superioare doar pentru că (nu) au ceva în chiloţi. 7. Când o persoană copiază comportamentul/gândurile/ideile altuia. 8. Când nu am ciocolată. 9. *oh, pe asta o urăsc din tot sufletul* Când oamenii îţi bagă în faţă argumentul "Tătă lumea ascultă manele, chiar dacă nu recunosc. Nu exista om care sa n-asculte. La un chef nu poţi să-ţi scuturi capul ca un tâmpit pe muzică rock." 10. Oamenii superficiali |
|
| |
Nobody Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Departe. Nr. mesaje : 448 Puncte : 477 Reputatie : 7 Stare de spirit : Instabilă
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mier 25 Iun 2014, 18:08 | |
| 1. Anumite trăsături ale caracterului meu. 2. De fapt ... pe mine. 3. Încrezuţii. 4. Proştii. (probabil de aceea mă urăsc şi pe mine însămi) 5. Proştii care se cred deştepţi. 6. Superficialitatea. 7. Iresponsabilitatea. 8. Urăsc să nu pot fi aşa cum îmi doresc să fiu. 9. Persoanele agasante. 10. Lipsa de moralitate şi bun simţ. |
|
| |
Amanem Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : - Nr. mesaje : 472 Puncte : 510 Reputatie : 28
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 01 Iul 2014, 14:05 | |
| 1. Scortisoara . 2. Matematica, Fizica si Chimia . 3. Poeziile lui Eminescu . 4. Cartile scrise de autori romani ( exceptie fac cele scrise de Mihail Drumes ) . 5. Cocalarii , manelele si tot ce tine de noul "curent" , de la haine , la muzica si atitudinea de "mascul alpha" . 6. Penibila intrebare : "Esti smecher ?" ... cata minte sa ai ? 7. PROSTIA . 8. Comportamentul si mentalitatea oamenilor din ziua de azi . 9. Sa mi se faca poze...aparatul ma uraste si viceversa . 10. Emisiunile de "divertisment", cele de tip "talk-show" si politica .
Ultima editare efectuata de catre Amanem in Mier 13 Aug 2014, 19:53, editata de 1 ori |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 27 Iul 2014, 23:58 | |
| 1. Căldura 2. Căldura 3. Căldura 4. Suc cald 5. Când e saună în casă . . . |
|
| |
Hurrem Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : La serai acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 243 Puncte : 305 Reputatie : 18 Hobby-uri : Barfa, scrisul, cititul ficurilor, muzica. Stare de spirit : In general stare prietenoasa, uneori superioara :3
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Lun 28 Iul 2014, 23:29 | |
| 1. Atitudine superioara nejustificata. 2.Mandria. 3.Manelele 4.Baietii care cred ca pot avea orice fata la picioare, atitudinea gen Conect-R 5.Oamenii care se plang din orice. 6.Atitudinea ''golan de cartier''. 7.Schimbarile rapide de comportament. 8.Punctele de suspensie folosite excesiv intr-o discutie. 9.Raspunsurile gen: Nu-mi pasa, nu ma intereseaza, si ce, da, si?. 10.Oamenii cu care iersi esti prieten si maine de abea de baga in seama. Spune cooncret daca ma suporti sau nu... 11.Baietii care ''saliveaza'' pe strada. 12.Falsitatea 13.Oamenii care isi dau cu parerea despre ce fac eu, desi ma doare undeva 14.Glumele de rahat, fara noima, seci si proaste. 15.Cuvinte in engleza care nu isi au rostul. Idc, idk, ofc le folosesc si eu pentru ca scurteaza. 16.Subiecte penibile. 17.Laudarosii 18.Raspunsuri codate dinc are nu intelegi nimic, folosite cu scopul de a jigni. Este acelasi lucru daca eu sunt pe fb si ma jignesti pe mess -_- 19.Injuraturi care nu au ce cauta intr-un anumit subiect. 20.Nespalatii 21.Nespalatii care isi dau cu deodorant si parfum 22.Parvenitii 23.Emancipatii 24.Replici penibile 25-100: Replici in engleza: Better, fuck, holy, shit, who cares, maybe, why, do I..., should I... calm down, i have no idea( Nu stiu pare mai scurt), altele. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 29 Iul 2014, 17:32 | |
| 1. Persoanele super false ;) 2. Insectele 3. Ceapa 4. Persoanele ipocrite 5. Cei care candva mi-au fost " prieteni " si acum ma injunghie cu prima ocazie, stiu eu ce zic ;) 6. Verdele 7. Persoanele care-ti sunt aproape doar cat au un interes, si-ti vorbesc frumos doar pentru a nu-si face rau 8. Cei care nu-ti spun in fata ce-i deranjeaza si-i pun pe altii ;) |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 29 Iul 2014, 20:16 | |
| 1. Egoismul, lasitatea si mediocritatea; atat la mine cat si la ceilalti. 2. Oamenii care-si varsa nervii pe primu' venit chiar daca nu e vinovat cu ceva. 3. Gandacii. 4. Sa fiu nevoita sa citesc alte carti decat cele pe care le aleg eu. 5. Rasa feminina, incluzandu-ma si pe mine. 6. Lingusitorii. 7. Cei care nu-s capabili sa lupte pentru ce-si doresc/iubesc; nu-i urasc, da' nu-i inteleg. 8. Attention whores (hi5 MotherMary) 9. Scoala. 10. My own life, sometimes. |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mier 30 Iul 2014, 17:57 | |
| 1. Când persoanele nu-mi înţeleg ironia, dezgustul sau lenea din " :l "2. Victimizarea3. Că-s o mică patetică. 4. Favorizarea5. Când beţivu' nu se duce la culcare după ce minim 3 persoane îi spun s-o facă. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mier 13 Aug 2014, 18:30 | |
| La momentul actual urasc L A U D A R O S I I. |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mier 13 Aug 2014, 18:56 | |
| 1. I hate myself. 2. Al meu Mega Bambus 7i300. 3. Semnătura care, mai nou, a luat-o razna. 4. Că nu pot omorî nici măcar o muscă. =)))))) 5. I hate myself. 6. Anumite evenimente de pe forum+ chat. 7. Anumite persoane de pe forum. 8. I hate myself. 9. Calumea, defapt. 10. Oh... ce poate fi pe 10? A, da! I hate myself : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști | |
| |
|
| |
| 10 lucruri pe care le urăști | |
|