| 10 lucruri pe care le urăști | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 07 Apr 2015, 09:39 | |
| 1. Cand ceilalți văd că sun depresivă, dar tot fac glume răutăcioase pe seama mea. 2. Glumele răutăcioase pe care ceilalți le fac pe seama lucrurilor ce nu se pot schimba la un om. 3. Să plâng. 4. Să fiu așa de sensibilă. 5. Momentele când nimeni nu mă înțelege. 6. Momentele când sunt forțată să fac ceva ce nu-mi place. 7. Să fiu cea mai mică dintre toți ( mă refer ți la înălțime și a vârstă ). 8. Clasa a VIII-a. - - |
|
| |
★Karina★ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În cabană acebook : N-ai feisbuc, Kari.
Nr. mesaje : 97 Puncte : 128 Reputatie : 15 Hobby-uri : Muzica 24/7 si mancatul Stare de spirit : Luv
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Vin 10 Apr 2015, 01:50 | |
| 1. Atunci cand tu si o prietena de a ta vorbiti pe cineva si o faceti in toate felurile, dupa care ea incepe sa faca poze cu bot si cur. Oh my... 2. Cateodata imi bag ustensilele de machiaj in ochisor. 3. Toti cei care vorbesc tare. In magazine, acasa, la scoala, oriunde. 4. "Hienele" 5.Imi urasc prietenele care au iubiti, in anumite cazuri. Incep sa-ti povesteasca tot, e nasol atunci cand tocmai te-ai despartit de cineva dar ele se simt in extaz si trebuie sa spuna. 6. Reclamele tampite si retardate. Gen "Nu e panica, man" (din care eu inteleg "nu e panica, mami"), sau reclamele de pe National Tv, in care unul are o sticla de Frutty Fresh de 0.5 litri, de plastic (super suc, ofc) si isi toarna in pahar si bea. Tot la frutty fresh, cineva ia interviu unei babe cu copil, anomalia numarul 1. O intreaba de ce a ales litoralul romanesc si de ce a ales frutty fresh. "Pentru ca eu si copilul meu avem nevoie de vitamine si minerale". Vitaminele le iei de la plaja, sau ce, de ea nu ai zis nimic. 7. Cand fratemiu mai mare rateaza tinta la baie. Imi vine sa-l bat. 8, 9, 10. Sa nu am mancare. |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 07 Iun 2015, 21:07 | |
| - Levi. a scris:
- 1. My sweet life. :D
2. Când depressive mode îi on. 3. Când cineva drag mă enervează sau nu-i sincer cu mine. 4. Că-s blocată-ntr-o lume ca asta. 5. Că reușesc mereu să m-apropii emoțional de cineva care nu dă doi bani pe mine. :D 6. Când urăsc o persoană, dar în același timp țin la ea și nu vreau s-o pierd. 7. Când cineva la care țin nu-mi zice ce lucru-l deranjează la mine și eu aflu de acel lucru de la altcineva sau în cele mai nepotrivite momente.. și revenim la 2. 8. Anumite fraze/propoziții/morale care se tot repetă la infinit. 9. Că-s nașpa și insensibilă în momente în care ar trebui să arăt că-mi pasă. 10. Că nu-mi pot controla emoțiile. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Vin 12 Iun 2015, 21:44 | |
| 1. Manelele; 2. Oamenii care profită pe seama mea; 3. Pe mine ; 4. Războaiele; 5. Certurile; 6. Coada la baie; 7. Neseriozitatea în momentele importante; 8. Rasismul; 9. Minciuna; 10. Când lumea se bazează pe mine prea mult și clachez. |
|
| |
Byby_Smiley Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În pragul altei lumi, unde zeii mor. acebook : Beatris
Nr. mesaje : 270 Puncte : 307 Reputatie : 13 Hobby-uri : scris și poezie Stare de spirit : incertă
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Joi 23 Iul 2015, 23:48 | |
| 1. pițipoancele din clasă
2.alunele
3.bancurile cu blonde
4.manelele
5.rasismul
6.minciuna
7.îmbulzeala din pauza mare la magazinul școlii
8.cererile pe facebook de la cei care joaca Candy Crush (în general de la toate jocurile de pe facebook)
9.fizică
10.latină |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Vin 24 Iul 2015, 12:52 | |
| 1. Căldura. 2. Bani prea puţini, chestii prea scumpe. 3. Când cheltui o groază de bani şi nu îmi dau seama pe ce. 4. Lean on. 5. Căldura din nou. 6. Vara. Îmi place doar pentru că avem vacanţă şi pot pleca la mare. 7. Băuturile alcoolice calde. Sunt groaznice. De fapt, orice băutură caldă e groaznică. 8. Când economisesc nişte bani şi bursc trebuie să cumpăr un cadou. 9. Copiii mici. 10. Bătrânii arţăgoşi. |
|
| |
Ale-chan S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acasă. Nr. mesaje : 2932 Puncte : 3922 Reputatie : 160 Hobby-uri : Dormitul. Stare de spirit : I will find you in the darkness.
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Sam 25 Iul 2015, 21:42 | |
| - Ale-chan a scris:
- 1. Manelele;
2. Oamenii care profită pe seama mea; 3. Pe mine ; 4. Războaiele; 5. Certurile; 6. Coada la baie; 7. Neseriozitatea în momentele importante; 8. Rasismul; 9. Minciuna; 10. Când lumea se bazează pe mine prea mult și clachez.
|
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 28 Iul 2015, 09:32 | |
| 1. Sa plang. 2. Ca nu am destui bani de buzunar pentru o chitara electronica.
3. Manelele. 4. Copiii. 5. Oamenii care nu stiu de gluma. 6. Oamenii prosti. 7. Oamenii care pun etichete, desi nu au vorbit cu tine niciodata. 8. Americanii. 9. Rusii. 10. Hmm...Idk, restul chestiilor care exista. |
|
| |
Akane-chan XD Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Konohagakure acebook : Anne Marie Nr. mesaje : 74 Puncte : 76 Reputatie : 0 Hobby-uri : Fotografia, astrologia.
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Vin 07 Aug 2015, 18:52 | |
| 1.Matematica,Fizica,Chimia :)) 2.Cocalarii/pitipoancele 3.Sa se contrazica cineva cu mine atunci cand am dreptate 4.Minciuna 5.Victor Ponta 6.Fumul de tigara 7.Cand nu merge net'ul 8.Cand vreau sa dorm si chiar atunci da vecinul muzica la maxim 9.Cand vreau sa fac o poza si mi se descarca telefonul 10.Oamenii plictisitori |
|
| |
Ale-chan S-Class
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Vin 07 Aug 2015, 20:32 | |
| - Akane-chan XD a scris:
- 1.Matematica,Fizica,Chimia :))
2.Cocalarii/pitipoancele 3.Sa se contrazica cineva cu mine atunci cand am dreptate 4.Minciuna 5.Victor Ponta 6.Fumul de tigara 7.Cand nu merge net'ul 8.Cand vreau sa dorm si chiar atunci da vecinul muzica la maxim 9.Cand vreau sa fac o poza si mi se descarca telefonul 10.Oamenii plictisitori |
|
| |
Byby_Smiley Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În pragul altei lumi, unde zeii mor. acebook : Beatris
Nr. mesaje : 270 Puncte : 307 Reputatie : 13 Hobby-uri : scris și poezie Stare de spirit : incertă
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Vin 07 Aug 2015, 22:29 | |
| 1.) Când mă așez pe o bancă în fața unui bloc și începe să mă fugărească o babă nebună pentru că nu locuiesc în blocul respectiv. 2.)Manelele din nou. 3.)Când o aud pe mama urlându-mi numele. 4.)Când pică netul. 5.)Pe diriga. 6.)Din nou colegii mei. 7.)Atunci când prietenii sunt plecați și n-am cu cine ieși. 8.)Atunci când prietenii se întorc și trebuie să plec eu. 9.)Vizita la străbunică-mea -Trinitasul este non-stop în casa ei. 10.)Bianca Drăgușanu -mie îmi place să-i spun Bidoanca... din simpatie, bineînțeles . |
|
| |
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Sam 05 Sept 2015, 14:32 | |
| |
|
| |
Asmodeus Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : - acebook : Andreea Yummynoms Nr. mesaje : 68 Puncte : 80 Reputatie : 10
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Lun 07 Sept 2015, 21:13 | |
| 1. E ultima săptămână de vacanţă 2. Lăudăroşii 3. Am trecut a-12-a 4. N-am realizat nimic memorabil vara asta 5. Mi-am spart telefonul 6. N-am bani să-l repar 7. Copilele de 10-11 ani care au facebook 8. Toată agitaţia din prima zi de şcoală 9. N-am strâns deloc bani pentru facultate 10. Urăsc faptul că nu am pielea albă |
|
| |
Asmodeus Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : - acebook : Andreea Yummynoms Nr. mesaje : 68 Puncte : 80 Reputatie : 10
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Joi 28 Ian 2016, 19:44 | |
| 1. A murit Itachi 10. IAR. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Joi 11 Feb 2016, 17:22 | |
| 1. Liceul 2. Bac-ul 3. Bac-ul 4. Bac-ul 5. Bac-ul 6. Bac-ul 7. Bac-ul 8. Bac-ul 9. Bac-ul 10. Prostii care publica carti si scriu ca naiba |
|
| |
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Sam 30 Apr 2016, 10:27 | |
| 1. Problemele cu forumul. 10. Ca nu e nimeni pe aici. *lacrima* |
|
| |
hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Joi 05 Mai 2016, 21:45 | |
| 1. Trezitul de dimineață. 2. Profa de biologie. 3. Ăla de fizică. 4. Aia de chimie. 5. Logica. 6. Romanele pentru școală. 7. Să ies pe afară. 8. Sărbătorile. 9. Teze. 10.Teze. |
|
| |
Obito Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Romania acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 140 Puncte : 263 Reputatie : 47 Hobby-uri : Muzica, fotbal, citit, gaming... Stare de spirit : Fericit
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mier 25 Mai 2016, 15:01 | |
| 1.Oamenii care vorbesc mult si prost 2.Stirile de la ora 17 3.Oamenii plini de arfe 4.Manelele 5.Minciunele si falsitatea 6.Panaramele care se dau interesante 7.Aia care mananca la rahat pe la spatele tau 8.Cocalarii 9.Fiind un gamer, urasc lag-ul =) 10.Ipocrizia |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 17 Iul 2016, 02:04 | |
| 1. Prefăcuții 2. Culorile vii 3. Soarele și bronzul 4. Liceul 5. Biologia 6. Marea 7. Să ies pe afară 8. Manelele 9. Primăvara 10. Proiectele |
|
| |
✞Heaven`s Calling✞ Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : In Hell acebook : Heaven's Calling Nr. mesaje : 559 Puncte : 633 Reputatie : 32
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Dum 17 Iul 2016, 15:26 | |
| 1. Munca. 2. Inundațiile. -_- 3. Grindina. -_- 4. Varza. 5. Să n-am ce citi. 6. Să nu pot ieși afară. 7. Vara. 8. Căldura. 9. Răceala de pe timpul verii. -_- 10. Fasolea. |
|
| |
Midori Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Oradea acebook : Beatrix Czegenyi Nr. mesaje : 113 Puncte : 125 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica, cititul, anime-urile Stare de spirit : azi nu.
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Sam 03 Dec 2016, 19:22 | |
| 1. Trezitul de dimineata. 2. Profu de fundamentele psihologiei si aia de sociologie 3. Intrebarea "de ce?" 4. Sa fie prea frig 5. Sa fie prea cald 6. Cand sunt stresata. 7. Cand cineva nu stie raspunde la telefon. 8. Cand nu am minute/mesaje/net 9. Momentul ala in care cineva se crede foarte destept, dar nu stie nici cat e 1+1. 10. Doua dintre colegele mele de camera |
|
| |
hiatus ANBU
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Joi 08 Dec 2016, 19:36 | |
| 1. tot 2. tot 3. tot 4. tot . . . |
|
| |
Midori Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Oradea acebook : Beatrix Czegenyi Nr. mesaje : 113 Puncte : 125 Reputatie : 6 Hobby-uri : muzica, cititul, anime-urile Stare de spirit : azi nu.
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mar 01 Iun 2021, 23:05 | |
| 1. Berea 2. Cand nu mi se raspunde la telefon din prima 3. Cand cineva vorbeste peste mine 4. Cand cineva ma streseaza 5. Cand cineva imi pune 100 de intrebari de dimineata 6. Istoria 7. Minciuna 8. Critica 9. Cand sunt deranjata din ziua mea "depri" in care stau in pat si ma uit la anime-uri 10. Cand se afla cineva cu mine in bucatarie atunci cand gatesc. |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mier 02 Iun 2021, 14:38 | |
| 1. nu urasc dar sigur pot avea o problema cu oamenii care urasc berea (: ( Paulaner, Nenea Iancu .. ) 2. toate celelalte chestii despre care pot spune ca le urasc sunt personale si superficiale |
|
| |
Roxana. Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bistrita acebook : Unstoppable Mind Forum Nr. mesaje : 162 Puncte : 185 Reputatie : 7 Hobby-uri : tattoo Stare de spirit : oke
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști Mier 15 Feb 2023, 01:22 | |
| 1. Minciuna 2. Barfa 3. Cand sunt acuzata de ceva ce nu am facut. 4. Oamenii falsi / cu 2 fete 5. Cand se profita de bunatatea mea 6. Cand vreaubsa am timpul meh de respiro si se trezeste cineva sa il strice 7. Cand ma trezeste cineva mai repede ca si alarma 8. Cand exista hateri la mine pe forum. 9. Pietonii care sar in fata masinii fara sa se asigure. 10. Inteligentii care isi fac propriile lor reguli de circulatie si te claxoneaza daca esti prea regulamentar la prioritati. 11. Asta nu am cum sa nu o adaug. Soferii inteleg situatia: cand cineva iti ocupa locu de parcare din fata blocului si trebuie sa parchezi masina la mama naibii. Mor cand mi se întâmplă asta. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 10 lucruri pe care le urăști | |
| |
|
| |
| 10 lucruri pe care le urăști | |
|