Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Pain and love - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Pain and love - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Pain and love

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

Pain and love - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Vin 12 Aug 2011, 18:22

hai odata cu nextul,deja ma v-a prinde si varsta de 80 de ani mai repede!!!!hai mai! heh
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Vin 12 Aug 2011, 19:11

Capitolul VI: Noi legaturi, noi sentimente. Vis sau realitate?

Sakura:

Revin inapoi pe Pamant atunci cand aud doua ciocanituri in usa. Spun un “intra” destul de plictisit si ma trantesc inapoi in pat. Usa se deschide si pe ea intra...

Pe ea intra Deidara, cu doua cani de ciocolata calda in mana. Hmm...ciocolata calda, clar are ceva sa-mi spuna, dar...sa vedem unde vrea sa ajunga. Poate totusi este ceva de bine. Nu-mi pot da seama la ce se gandeste. Fata lui nu exprima nimic. Ochii lui albastrii sunt mai patrunzatori ca niciodata. Ma intreb ce e cu el. Chiar daca il cunosc de putin timp, nu l-am mai vazut asa. Privirea lui calda si blanda, acum nu exprima nimic. Era serios, prea serios. Nu-mi pot da seama de ce este asa si dintr-un motiv necunoscut, nu suport sa-l vad asa. Vreau sa-l vad fericit, sa-l vad cum este el de fapt. Glumet, zambitor si plin de viata. Parca asta nu e Deidara. Parca este un alt om cu infatisarea lui.

Il poftesc in camera, iar el face cum i s-a spus. Inainteaza spre patul in care stateam si aseaza canile cu lichidul maroniu ce mie imi place foarte mult pe noptiera. Il intreb cu putina ezitare de ce este asa serios, dar nu primesc nici un raspuns. Ce are baiatul asta? Ma ingrijoreaza. De ce nu-mi spune nimic. Ma face sa cred ca s-a intamplat ceva rau. Nu ma pot gandi la nimic. Nu stiu ce sa spun, ce sa fac. Nu stiu cum sa-l conving sa-mi spuna ce s-a intamplat. Parca ar trebui sa smulg cuvintele de la el cu clestele.

-Deidara, ce s-a intamplat? De ce amani sa-mi spui? Ce s-a intamplat atat de grav?

Incerc sa-l fac sa-mi spuna ce s-a intamplat, dar fara succes. Parca nu poate sa spuna acel lucru. Ceva il opreste. Ceva ce nu-l lasa sa-mi dea vestea cea proasta. Nu ma pot gandi la nimic. Imi simt capul cum explodeaza, dar nu stiu de ce. Ma uit la el si observ ca privirea lui este atintita spre podea. Nu stiu ce sa mai fac. Nu stiu cum sa-l fac sa-mi spuna ce are de spus. Nu poate fi atat de deprimat dintr-un fleac. Ceva rau s-a intamplat si eu nu imi pot da seama ce. Pur si simplu nu pot.

Intr-un sfarsit il aud pe blond vorbind. Vocea lui era stinsa. Parca nici sa vorbeasca nu mai avea putere. Era trist, deprimat, suparat. Intr-un cuvant, distrus. Parca a cazut Pamantul peste el. Intr-un fel parca ii simt durerea. Este acea durere care te face sa-ti iesi din minti. Durerea de a sti ca un prieten te-a parasit. Si eu am simtit asta si acum simt ca asta a patit el.

Cand ii aud vorbele, mai sa cad din picioare, noroc ca eram in pat. Lacrimile incep sa-mi curga pe chipul rozaliu, incepand sa tip si sa strig incontinuu “De ce?”. De ce el? De ce trebuia sa se intample asta? De ce cu el? Nu pot sa suport si asta. Nu-mi vine sa cred ce tocmai mi-a spus. Simt ca mor. Simt ca viata mea nu mai are nici un sens. Cum m-am putut atasa de el atat de repede incat sa reactionez asa stiindu-l mort? Cu cata usurinta pot spune aceste cuvinte si cu cata durere pot suporta vestea. Nu-mi vine sa cred. Nu se poate ca Itachi sa fi murit.

In urmatoarea secunda un strigat rasuna in camera mea. Nu-mi vine sa cred. Ma uit in jur, dar Deidara nu e nicaieri. A fost doar un vis. Ce vis? Cum il pot numi vis cand el a fost un adevarat cosmar? Dar de ce am visat asta? Asa din intamplare? Nu se prea poate intampla asta. Eu nu am cosmaruri fara nici un motiv. Ma simt distrusa pe interior. Simt ca acest cormar poate deveni realitate in orice moment. Sar ca arsa din pat si ma indrept in fuga spre camera lui Deidara, chit ca e trei dimineata si el doarme. Bat destul de zgomotos si agitat la usa blondului un timp indelungat, dupa care il vad aparand la usa somnoros si confuz. Il inteleg. Cred ca se intreaba ce mai cauta si nebuna asta aici? Fara sa-i mai zic nimic dau buzna la el in camera si inchid usa. Ma intreaba de ce sunt asa de agitata, dar nu-i dau atentie. Ma fataiam ca un titirez prin camera. Nu stiu cum sa-i spun acel cosmar. Nu stiu daca ma va crede, sau ma va crede nebuna. Sincer, mi-e frica de reactia lui. Nu stiu ce va face, ce va spune.

Revin pe Pamant cand simt cum Deidara ma zgaltaie usor. Nu mai suport. Nu mai suport sa mai tin totul in mine. Dau frau liber lacrimilor care vroiau sa iasa cu desavarsire din lacasul lor. Ma mangaie usor pe par, strangandu-ma la pieptul lui si incearca sa ma linisteasca, indemandu-ma sa-i spun ce am patit.

Dupa ce ma linistesc putin, incep sa-i povestesc cosmarul pe care l-am avut. Cu fiecare cuvant rostit de mine, el devine din ce in ce mai serios. Nu-mi place asta, chiar deloc. Nu stiu care e motivul, dar cred ca il voi afla curand. Dupa ce termin mica mea istorisire, il vad pe Deidara scotocind prin camera dupa un lucru, presupun. Dupa aproximativ cinci minute se intoarce langa mine cu o carte in mana. Ciudat, dar imi pare cunoscuta acea carte si cand mi-o arata...mi-am confirmat banuielile. Este aceeasi carte pe care am gasit-o pe pat cu o seara inainte. Rasfoieste acea carte pana la o anumita pagina si imi da sa citesc. “ Ryukigan-ul ajuta posesorul lui sa-si tina persoanele dragi alaturi de ea, aratandu-i prin vise ce rau urmeaza sa se intample...” . Cand am vazut mai sa ma ia cu lesin. Cum adica? Previziuni? Nu se poate! Itachi e in pericol si eu stau aici ca proasta si ma holbez la o carte.

Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati, dar nu prea am avut inspiratie. Astept pareri despre el, desi stiu ca nu mi-a iesit deloc.
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Vin 12 Aug 2011, 19:28

Hei, scumpa >:D<
Vad k fic-ul tau incepe sa aiba succes, bv.
In legatura cu fic. A fost frumos, ti-am zis pe mess k mi se pare ca faci propozitiile prea scurte. Parerea mea ;) . Deci, previziuni. Interesant. Ma intreb, daca asta se va intampla, cn il va omora pe Itachi? Cumva cn cred eu? Sasuke, logik :))
Ehh, astept next.
Ok. Enough. App, nu am mai primit comentarii----> nu pun next
Kiss and Hug !
Sus In jos
Milkshake ♥
S-Class
S-Class
Milkshake ♥

Merite deosebite :
Pain and love - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : New York
acebook acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3546
Puncte : 4549
Reputatie Reputatie : 702

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Vin 12 Aug 2011, 19:40

in love in love in love Iubesc acest fic kiss kiss kiss

Adu repede nextu` ca mor de nerabdare...Pur si simplu ador flul in care scrii si ideea ficului e supermegaextrahipertare.Nici nu stiu ce sa mai spun...M-ai surprins in cel mai placut mod.

Te puup duulce! kiss Aztie Boo hi!
Sus In jos
Gaby05
Academy Student
Academy Student
Gaby05

Sex : masculin Localizare Localizare : Departe de tozi si de toate...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 30
Puncte : 55
Reputatie Reputatie : 22
Stare de spirit Stare de spirit : Plistisit

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Oct 2011, 22:35

Deci, cand ai de gand sa pui next? A trecut ceva timp :-w...
Asa, sper sa-l pui cat de curand, poate chiar azi...
Ficul imi place, ideea mi se pare ok. Nu am citit eu prea multe ficuri, dar ideea nu am intalnit-o...
Ok...deci cum spuneam, astept next repede ca daca nu...las ca vad eu ce fac daca nu pui next :))
Te pup dulce:*:
Je ne!
Sus In jos
ionik04
Academy Student
Academy Student
ionik04

Localizare Localizare : iasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 32
Puncte : 34
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : intrigata

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Oct 2011, 21:41

Bun deci apar si eu aici cu o mare intarziere...
Dar totusi... next-ul unde-i? :-w
Joaca ascunsa si trebuie sa-l caut? :-L
Mda... bun...gata cu predicile :))
Mi-a placut capitolul, dar pune next k mor de curiozitate sa vad ce se va intampla cu Itachi.
Ok, daca nu pui next... te bat :))
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Oct 2011, 22:20

Hey imi place ficul tau
Asi mai fi trecut daca ai fi pus continoarea
Unde e next-ul?
Eu vreau next-ul!
Cand il faci sa ma anunti te rog frumos ca sunt foarte curioasa si imi place la nebunie <3
Sus In jos
JoaquiN
Sensei
Sensei
JoaquiN

Localizare Localizare : Iasi
acebook acebook : https://www.facebook.com/lexx.ltk
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1300
Puncte : 1642
Reputatie Reputatie : 194
Stare de spirit Stare de spirit : Fomista

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Oct 2011, 23:05

Capitolul VII: Nu muri!

Sakura P.O.V.

Nu. Nu il pot lasa sa moara. Trebuie sa ajung la el, sa-l ajut, dar unde este? Cum il pot gasi? Daca va fi prea tarziu?
Mii de intrebari imi trec prin cap, iar panica pune stapanire pe mine. Nu vreau sa-l las sa moara. De ce el? De ce eu? De ce noi? Ma simt neputincioasa. Simt ca nu pot ajunge la el, ca nu il pot ajuta. Sunt slaba. Nu pot face nimic pentru cei la care tin. Asa am fost mereu si asa voi fi. Credeam ca daca plec din sat va fi mai bine, dar se pare ca m-am inselat. Au fost doar ganduri, doar vise... Nu pot face nimic pentru el, iar acest lucru ma face sa simt ca vreau sa mor, sa mor in locul lui. Daca el moare acum, va fi numai vina mea.

Mii de lacrimi imi invadeaza chipul, ajungand mai apoi pe asternuturile patului. Nu pot suporta sa-l pierd. Nu si pe el. Nu cred ca voi mai putea rezista la inca o lovitura. E prea mult, inima mea sangereaza, iar durerea e de nedescris. Fiecare parte a corpului meu tremura, de frica, de tristete, de durerea ce o simt in acest moment. As vrea ca acesta sa fie un cosmar, dar nu este asa. Totul este real, Itachi e la un pas de moarte, iar eu stau si-i plang de mila. Nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc, cum sa-l salvez. Nu ma pot controla, corpul meu nu-mi mai raspunde la comenzi, parca ar fi ghidat de propriul lui instinct...

Tremurul corpului meu se opreste atunci cand Deidera ma strange la pieptul lui. Caldura ce o emana corpul lui ma linisteste, ma face sa ma simt oarecum mai bine. Simt cum ma calmez, cum mintea mea incepe sa functioneze normal. Trebuie sa fac ceva, trebuie sa gasesc o cale prin care sa opresc decursul acelui cosmar. Trebuie sa-l gasesc pe Itachi repede.

- Nu-ti face griji Sakura, vom ajunge la timp. Imi spune Dei afisand un zambet sincer, ce ma face sa ma calmez.

El imi da incredere, el ma face sa zambesc. Chiar daca il cunosc de putin timp, m-am atasat de el. Resuseste sa ma calmeze ca nimeni altcieva, dar in aceste momente nu pot sta calma. Ceea ce se intampla ma face sa innebunesc. Stiind ca Itachi ar putea muri in orice clipa ma face sa o iau la fuga pana cand il gasesc si ma asigur ca e bine. Dar unde este? Unde ar putea fi? De ce nu ne-a spus unde se duce? De ce vrea sa faca totul de unul singur? Nu accepta ajutorul nimanui, chiar daca uneori e constient de faptul ca ar putea muri luptand singur.

Il intreb pe Deidara unde este Itachi si cu cine se lupta in acest moment. Ezita pentru o clipa, dar nu are timp de asta. Trebuie sa-mi spuna cat mai repede, trebuie sa ajung la el cat inca mai am timp.
Astept un raspuns in timp ce il privesc in ochi. Nu vrea sa-mi spuna. Nu vrea sa ma puna in pericol, dar nu pot renunta. Il voi intreba pana imi va raspude. Fie ca vrea, fie ca nu.

- Este la Orochimaru. Vrea sa-l omoare odata pentru totdeauna. Imi spune Deidara lasand privirea in jos.

Cum? S-a dus singur sa se lupte cu Orochimaru? Nu! Si-a scris singur destinul cu acest lucru. Cum a putut fi atat de nesabuit? Cum a putut sa se arunce in gura lupului? Se indreapta spre o moarte sigura, iar eu nu stiu daca pot face ceva in aceste circumstante.

Fara sa ma gandesc la consecinte, ies din casa si ma grabesc spre ascunzatoarea lui Orochimaru. Nu stiu daca sunt pregatita, dar nu voi sta cu mainile in san. Nu-l pot lasa sa moara stiind ca nici macar nu am incercat sa-l ajut. Trebuie sa-mi activez ryukiganul, dar nu stiu cum. Tot ceea ce am facut la antrenament a fost sa ma lupt cu Itachi.

Fara sa-mi dau seama, am ajuns la locul in care cei doi se luptau. Vreau sa intru pe campul de lupta, dar cineva ma prinde de mana. Ma intorc furioasa pe faptas, dar ma calmez imediat de il vad pe Deidara. Imi spune ca nu am ce cauta acolo, ca nu am cum sa-l inving pe Orochimaru.
Eram nervoasa. Constientizez asta, dar nu trebuie sa stau deoparte. Nu cand vad ca Itachi e la un pas de moarte.

In acea clipa, capul incepe sa ma doara, iar ochii mei parca ard. Imi duc instinctiv mana la ochi, dar nu imi e de niciun folos. Ma uit la Deidara, iar privirea lui era terifiata. Ce se intampla cu mine? Incerc sa gasesc o explicatie, dar tot ceea ce imi vine in minte este ryukigan. Oare asta este puterea mea? Dar ce face ea? Cum o pot stapani? Incerc sa fac ceva, dar durerea de cap nu cedeaza. Ma uit din nou pe campul de lupta, iar in momentul in care Orochimaru vrea sa-l omoare pe Itachi privirea mea il tintuieste si dintr-o data o flacara roz ii inconjoara corpul.

In acel moment ies din ascunzatoare si fug spre Itachi. Era intr-o stare critica. Trebuia sa-l vindec cat mai repede. Imi duc mana spre pieptul lui, iar palma mea este inconjurata de acea chakra verde. Ranile lui incep sa se vindece incetul cu incetul. Nu i le pot vindeca pe toate odata, dar trebuie sa-i acord primul ajutor.
Odata ce stiu ca Itachi este inafara oricarul pericol ma opresc. Il deschide ochii si ma priveste uimit. Nu stiu cum va reactiona, ce va spune, dar nu il puteam lasa sa moara stiind ca il pot ajuta cumva. Un impuls de moment ma face sa-l imbratisez, iar mici perle cristaline se preling pe obrajii mei ajungand apoi pe obrajii brunetului.

Ii dau drumul din stransoare si il ajut sa se ridice. Vreau sa plec din acel loc, sa ajung la cabana si sa-l tratez asa cum trebuie. Nu mai vreau sa fie niciodata intr-un pericol atat de mare, nu mai vreau sa mai traiesc ceea ce am trait astazi.

In momentul in care vreau sa-l iau pe Itachi si sa plecam, o chakra inspaimantatoare isi face simtita prezenta. Ma uit in spatele meu si uimirea nu intarzie sa apara. El. Este chiar el.

mda, scuze de intarziere, dar chiar nu am avut timp de scris. Stiti si voi cum e cu scoala... Oricum, sper sa va placa si promit ca voi veni cu next-ul mai repede de data aceasta.
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Sam 29 Oct 2011, 23:25

grozav rau de tot huh?
este unul dintre fic-urile mele preferata huh?
ador fic-urile in care Sakura face parte sau va face parte din Akatsuki huh?
sa imi fie rusine ca abia acum l-am gasit si ca m-am apucat asa de tarziua sa il citesc nervi!
ori cum il ador huh?
te felicit felicit felicit huh?
daca poti te rog sa imi trimiti un mesaj privat cand pui next-ul happy2
astept next-ul cu ardoare dance2
cu drag Iva good job
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Pain and love - Pagina 2 Asss10Pain and love - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Dum 30 Oct 2011, 08:25

Bun, pai ai cerut o critica si iata-ma.. :)))

Descriere ~ pe parcursul capitolelor ai evoluat si asta imi place, insa sunt sigura ca poti si mai bine.. Incearca sa descrii sentimentele fiecarui personaj, astfel incat sa le simt fiecaruia tristetea, ori disperarea..

Actiunea ~ merge bine, nu este grabita.. Decurge lent si astfel cititorul reuseste sa isi intipareasca in minte imaginile si scenele precum intr-un film..

Dialogul ~ am vazut ca ai mai scurtat din el si asta este bine, acum il pui doar acolo unde este necesar..

Estetica ~ ma bucur ca ai renuntat sa scrii cu acea culoare mov, cu alb de vede mult mai bine.. Imi place ca lasi rand liber intre descriere/ naratiune si dialog, este foarte usor de citit asa.. Poate totusi ai putea sa scrii mai mare..

Greseli de tastare/ ortografie:

altcieva ~ altcineva
Il deschide ~ Isi deschide

~ ai grija la unele repetitii, cum ar fi la pronume sau la prepozitii, in rest este bine..

Ei, cam asta am avut eu de spus..
Spor la scris in continuare si multe idei pe viitor..
Te-am pupacit dulce.. in love
choco^^

Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19Mar 20 Dec 2011, 18:08

FanFic blocat la cererile autoarei.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pain and love   Pain and love - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Pain and love

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-