Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place ficu` meu? <3 | La maxim!!! <~~ Odododo, ;x I lav you! | | 85% | [ 33 ] | Da, e destul de frumos. <~~ Aww ^.^ | | 13% | [ 5 ] | Nea, oribil. <~~ Raspuns mortal =]] O sa va bantui! | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 39 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 07:41 | |
| Hey hey iubire! Superb capitol...cat am asteptat eu aceasta continuare..ma bucur tare mult ca l-ai pus. Este super si imi place ca se inteleg asa de bine..sa vedem ce ne rezervi in capitol urmator..asa ca repejor.. Te pup..bafta la scris si multe idei:x |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 10:07 | |
| Ciao Ele Imi place cap. in care povestitorul e Daisuke E un povestitor inascut Adica tu Pai... asteptam next Ele App: Misto moment amuzant cu Elz Te pup Zbye |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 11:51 | |
| pentru comm-uri... Acest next puteti sa il luati ca un eventual The End, nu stiu daca mai pot continua....o sa ma mai gandesc...Capitolul.43: Mereu pe aripile mortii....
P.O.V by Sakura...
Inima imi plange, sufletu-mi zbiara, nu am de ce sa traiesc, singurele fiinte pe care le mai am, ma urasc. Ochii mei privesc frumoasa imagine din fata mea. Orasul. Sunt pe acoperisul casei mai exact, hotarata sa imi iau zilele. Inspir si expir scadat, frumosul peisaj ma atrage usor, usor spre el. Este decisivul, momentul decisiv, ultima mea clipa de viata pe acest pamant, ultimul moment pe care trebuie sa uit, in curand nu va mai exista. Trebuie sa zbor, chiar daca asta ar insemna pe aripile mortii. Inima mea incepe sa bata cu putere, in timp ce mintea imi zice sa nu fac asta. Oare de ce as asculta? Mi-au zis ca ma urasc....Cum as putea sa uit?
~~~~~~Flash Back~~~~~~~ -Sasuke, ce am facut? De ce ma tot lovesti? incep eu sa tip, si sa plang, implorandu-l sa nu ma mai bata. -Te urasc micuta c***a, am vazut cum te lingeai cu Gaara, urla Sasuke incepand sa dea mai tare, mai cu putere. Ochii mei se maresc, dilatandu-se....A zis ca ma uraste? C-cum se poate asa ceva? De ce eu, de ce mereu eu? Incep sa plang amar, lasandu-ma purtata de bataile brunetului. Mici fiori imi incoltesc in inima...ura, acest sentiment total strain mie pentru persoana iubita s-a nascut....Ura pentru brunet, pentru bataile pe care le primesc, pentru injuraturi, pentru ce mi-a zis. Ma uit atenta la mana mea si vad cum un firicel de sange se scurge usor, ajugand pe podea, patand-o. Sange...ce frumos, atat de viu, atat de bun...Inima mea plange, sufletu-mi scadat, moartea ma cauta la usa, cine ma mai poate scapa? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ -Va urasc! tipa Daisuke si fuge in camera lui. Pe chipul meu se scurg milioane de lacrimi, atata suferinta intr-o singura zi. Inima mea incepe sa se opresca, pulsul scade, ochii mei se micsoreaza treptat. O lume neagra mi se infatiseaza, unde tristetea domnina frumusetea si iubirea, unde moartea era regina peste viata, iar, iubirea era in temnita numita, pur si simplu, ura...Pielea mi se albeste, ajungand precum varul, iar tremuratul pune stapanire pe mine. Incep sa tip, si sa urlu, nu mai puteam, nu mai suportam, vroiam pur si simplu ca existenta mea sa fie doar un vis, placerile sa fie un vis frumos, existenta mea un cosmar. Ma trantesc de podeaua din camera, Sasuke uitandu-se mirat la mine. Ma comport ca o nebuna, incep sa ma zbantui, mintea mea necostientizand ce fac, iar apoi....negru. ~~~~~~End Flash BAck~~~~~~
-Sakura? Mami? se aud doua voci din spatele meu. Ma intorc spre ei, si chipul meu se lumineaza putin, un micut zambet imi apare pe fata. Daisuke si Sasuke, ati venit prea tarziu, destinul meu este decis. O sa mor impreuna cu copilul meu nenascut, daca pe voi nu v-am avut, macar pe el sa il am. Micute cristale mi se scurg din ochii verzi, privindu-i pe cei care ii iubesc atat de mult, plangeau.... -Mami nu o face, tipa Daisuke dupa mine, vazandu-ma ca inaintez spre margine cu spatele. -Imi pare rau...destinul a ales, voi ati ales...spun eu. Inchid ochii usor, si simt ca nu mai am pamantul sub picioare. 100 de metri ma despart de moarte, prea putin. Usor, usor, corpul meu nu mai raspunde, iar sangele imi umbla prin corp prea repede....Tipul a expirat. -NUUUUUUUUUU! se aud cei doi. Prea tarziu, deja eram in Iad.....
~~~Momentul cu Elz de azi nu a putut fi finalizat din cauza tristeti autorului, Imi pare rau~~~
Melodia Capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=7pA5UhNaYw0 |
| | | Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 11:57 | |
| :| Mult prea trist! Chiar nu ma asteptam la asta. Ma enerveaza ca mereu incearca sa se sinucida si totusi te rog fa-o sa nu moara. Miracol! Astept next-ul! Te pup! |
| | | Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 11:58 | |
| |
| | | Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 11:58 | |
| |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 12:10 | |
| Nici mie Sper sa mai fie o continuare ceva... poate sezonul 2 prin alt fic ceva... Atunci cand iti vor veni idei... Tu esti autoarea mea fav de pe acest forum Tu mai facut sa plang, sa rad, sa simt durerea din inimile personajelor Te iubim mult mult mult de tot cu totii Sa speram ca nu a murit de adevaratelea Pana ne vom reintalnii... Adio P.S: Glm Chiar daca zici ca e un THE END eu zic ca intotdeauna aceeasi chestie NEEEEEXT |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 12:22 | |
| Dragilor eu am zis un eventual The End, pentru un moment, pana mai am niste ideei, cel tarziu vineri vine nextu. Dhaa!! |
| | | Ayla Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Mangalia Nr. mesaje : 226 Puncte : 259 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 14:42 | |
| wow,nu-mi vine sa cred ca am ratat vreo 2 capitole.imi pare rau ca ficul ti-a fost plagiat.singurul loc unde am mai vazut ficul e un forum dar si pe acel forum tot tu esti autoarea.in fine,te rog n-o omori pe Saku.NEXT plzzzzzzz!Hugs! |
| | | Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 15:47 | |
| Ma si miram eu... Cum sa se termine fara The End? Oricum ar fi sper ca Saku sa nu moara Astept next ! |
| | | Alle Special Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta acebook : Alexandra Stefan Nr. mesaje : 1808 Puncte : 2000 Reputatie : 103 Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 16:57 | |
| Vai, sper ca Sakura sa nu moara. Hai te rog, n-o omori. Deci astept sa vad ce o sa se intample. Te pup dulce Bye. |
| | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 18:59 | |
| hey hey ... ce capitol trist nu vreau sa moara Sakura te rog sa nu moara..!! astept next-ul.!! Pwwpici!!.. |
| | | Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 20 Iul 2011, 19:48 | |
| Aoelu Ele mi-au dat lacrimile nu poti incheia aici, ai zis ca duci ficu pana la 50 de capitole si abia e 43..hai mai Ele, vai bocesc aci prea trist...iar faza cu Garaa eu nu o inteleg, adica chiar nu cred ca Sakura ar face asa ceva. Ele te rog eu, nu incheia aici.. te bat |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 21 Iul 2011, 00:23 | |
| Ellzzz te bat..cum adica asta sa fie finalul??? Nu-i corect..tu tii la cititorii tai,asa ca ia hai pentru noi pana una alta, fa un final "ala eleee":x iar daca iti mai vin idei si mai bine:x reao..nu m-ai anuntat si pe mine ca ai pus capitolele..las' ca te tin minte:))
bafta la scris si la idei..si sper la un final pe gustul meu:d |
| | | HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 21 Iul 2011, 08:08 | |
| mdeah...ori next,ori te tin numai in commuri!as spune mai multe,dar le-au spus deja ceilalti cat si pt mine....asa ca NEXT! |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 10:07 | |
| Ellloooo lumeee pentru comm-uri si sper sa va placa, 10 comm-uri si luni aveti nextul Capitolul 44. Mortul....viu Atentie faze nerecomandate minorilor[thiller]
Aerul imi inunda narile, in timp ce vantul imi flutura parul. Ma simt asa de grea, tot corpul ma doare si simt cum inima imi pompeaza sange in tot corpul. Oare chiar asa e sa fi mort? Adica acesta intrebare nu isi are rostul, nimeni nu imi va raspunde la ea, nici macar eu. O lumina este tot ce vad in fata ochilor, ma apropii de ea si o ating, dar acesta se face din ce, ce mai mare, pana ma inghite cu totul. Deschid timida ochii si totul se prabuseste in fata mea, eu intinsa intr-un cosciug negru, lumanarile arzand, iar Sasuke si Daisuke....decapitati. Ochii mei incep sa verse lacrimi amare, strigand la Dumnezeu, ca de ce ei? Si de ce nu eu? Atunci costientizez ce am zis, eu eram deja moarta....Rugaciunile mele erau in zadar. Cu miscari usoare, incep sa ma plimb pe langa cosiug, si vad trupul neinsufletit al pisici mele, Loly, incinerat, petale nenumarate de trandafir arse, pur si simplu arse, iar mai in fata. Stomacul mi se intoarce pe dos, si simt cum ceva vrea sa iasa din mine. In fata mea stateau capetele celor doi, cu ochii scosi, din ele curgand sange proaspat, de ce ei, de ce Sasuke si Daisuke, de ce nu eu?. Ochii mei de un verde pal incep sa planga mai rau, sufletul incepe sa imi planga, fiinta mea, era prea mult. Simt cu cineva imi pune mana pe umar, ma intorc si ghiciti ce cine dau? Are 2 coarne, tot rosu, o furca, ati ghicit, dracul. -Sakura, spune el si isi linge buzele, bine ai venit in Iad, micuta t******a. Incep sa merg cu spatele nimerind de peretele criptei, rece si dur. Ochii lui rosi ma priveau cu atata ura, iar in spatele lui erau Kiba si Jhon, cu aceeasi privire, perversa, dura, rea, fara sentimente. Corpurile neinsufletite ale lui Sasuke si Daisuke incep sa merga spre mine, in timp ce sangele lor sare si ma pateaza pe fata. Furca se indreapta spre pantecul meu, imi acopar ochii ateptand sa mor, pentru a doua oara in aceasta zi, pentru a nustiu a cata oara in acesta viata. Dracul incepe sa rada malefic, in timp ce furca lui avanseaza spre burta mea, mai, mai,... -NU TE ATINGE DE EA! E COPILA MEAA! se aude vocea unui barbat invarsta, totusi cu blandete, atat de multa blandete, usor, usor ma las pe peretele rece, dandu-mi ochii peste cap, iar in urmatorul moment....alb? Stateam in fata unui tren, care venea cu viteza, fara sa contientizez ca putea sa ma loveasca, mi-am intins bratele in aer, iar trenul ma lovit, eu nu am simtit nici o durere, doar cum pluteam in aer... ******
-Sakura, se aude o voce dulce, prea dulce, oare o fi el? Refuz sa imi deschid ochii, stiu ca era acel drac, stiu ce vroia. Las lacrimile sa cada pe fata mea, udanda-mi-o, nu imi pasa cine zice ceva, eu vreau sa plang. Obrajii mei, banuiesc ca albi, sunt sarutati de nenumarate ori de niste buze asa de moi, iar apoi un sarut pe buzele movalii. Inima mea incepe sa bata cu putere si raspund sarutului, lasandu-i cale libera spre lacasul meu umed, limba lui duelandu-se cu a mea. Imi sugea posesiv buza inferioara, lasandu-ma sa gem incet. Stiam cine era, il stiam, il iubeam, el este...Rup sarutul si ma arunc in bratele lui, ochii mei deschizandu-se racapatandu-si adevarata culoare, verde intens. In strang tare in brate, el ramanand putin miscat, apoi imi raspunde la imbratisare, mangaindu-mi spatele coborand mai jos. Perversul meu mic, imi ridic usor capul, ochii mei pierzandu-se in ochii lui negri ca abanosul. Ma apropii mai mult de el, pana ii resimt buzele peste ale mele, framatandu-se una de alta intr-un sarut apasat, plin de iubire. Imi musca usor buza inferioara, facandu-ma sa resimt aceeasi fiori de acuma 3 ani, aproape 4. Ahh, Sasuke, ce dor mi-au fost de saruturile tale, ahh, de tine, de corpul tau...Ma ridic putin in sus, poziti-o-nandu-mi picioarele in jurul bazinului lui, el zambind pervers, tragand usor de bluzita mea. -Mami? se aude vocea micutului meu Daisuke. MAMI!III!!! tipa acesta si fuge spre mine imbratisandu-ma, lasand cateva lacrimi sa cada pe obrajorii lui rumenii. Ii sarut crestetul capului, imbratisandu-l strans, simtand o lacrima cum se scurge pe obrazul meu. Imi ridic capul, Sasuke plangea, il sarut scurt pe buze, spunandu-i ca totul o sa fie bine. Asa am stat imbratisati acolo pana am adormit, asteptand ca fericirea noastra sa creasca, necontientizand ca cineva ne urmareste.... ~~~~~~Moment Amuzant cu Elz~~~~~~~ -AM INVIAT DIN MORTIIIII! -Care morti? intreaba Temari. -Mortii....Pfiu, respira, expira, Temari scump-o, parca aveai programare la Shikamaru. Copil crescut cu Dero. -NU SUNT COPIL AM 16 ani, tu esti copil ;)) -Bă eşti nebun?! Poi eu is fresh si rece si tu babaciune stricataaa!!! -Dar,,, -Hah. spunei lu Surdu! M-am plictisit sa te ascult, mai am inca 6 capitole si scap si de tine. -Dai in celalat de minee >:) -DAU DE MATA! tip eu la Temari. -Si tu de... -Auzi te crezi deşteapta ?Cât face 1:2+65x30.001.629:38 ? -Aa.... ~~~~~Ne vedem data viitoaree~~~~~~~~~
Melodia Capitolului: https://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU |
| | | Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 10:15 | |
| |
| | | *-Cooky-* Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Timishoara:X Nr. mesaje : 19 Puncte : 22 Reputatie : 3 Stare de spirit : Nu prea merge...
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 10:22 | |
| Mai 6 capitole? Atat? Si end? Vin-o cu nextu repede ca dam aici in balbaiala.:)) |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| | | | Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 11:14 | |
| |
| | | ♥ Nekko ♥ Chūnin
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 11:51 | |
| Hey buni De ce mai is doar 6 capitole? Vrei sa te frece toata lumea la icre sa bagi next in continuare? Mai ai si pretentii, vrei 10 comm-uri Pai cu al meu sunt 5 Deci mai sunt inca cinci Mai avem de asteptat nu gluma... Esti foarte rea... Daca stii precis ca mai sunt 6 capitole inseamna ca.... LE AI DEJA FACUTE Baga next ca ai fost descoperita Te pup Zbye |
| | | dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 12:59 | |
| vreau next-ul ca ma decapitez |
| | | ***pInK_AnGeLL:::*** Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : ratacita prin lumea mea..:D :P Nr. mesaje : 191 Puncte : 209 Reputatie : 10 Stare de spirit : mereu fericitaaa:::***
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 15:04 | |
| hey hey .. mai sunt doar 6 capitole?? nu eu nu vreau sa se termine .. ai un fic minunat iar capitolul acesta a fost absolut superb asa ca vreau next-ul !!mor de nerabdare sa vad ce se mai intampla in continuare..!! pwwpici si spor la scris..!! |
| | | dydi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 68 Puncte : 79 Reputatie : 6 Hobby-uri : Stat pe net Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 15:16 | |
| Uite al 7 lea comentariu!! Este misto dar pacat ca mai sunt doar cateca capitole. Next!! |
| | | »Beţişor« Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Romania, Ialomita Nr. mesaje : 135 Puncte : 165 Reputatie : 3 Hobby-uri : Sa scriu ficuri :)) Stare de spirit : Good...very good.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 23 Iul 2011, 15:21 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|