deliaa Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj acebook : Delia Horvat Nr. mesaje : 53 Puncte : 64 Reputatie : 1 Hobby-uri : Taekwondo
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 25 Iul 2013, 01:13 | |
| Asta a fost unul din ficurile mele favorite..nu m`a lasat inima sa nu scriu asta! :)... |
|
Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 13 Sept 2013, 22:55 | |
| Ăsta este cel mai frumos fic pe care l-a citit vreodată. Mi-a plăcut foarte mult şi cred că osă-l mai recitesc. A fost fantastic cum a decurs totul. Felicitări. |
|
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 15 Sept 2013, 20:46 | |
| Bună Elz. Trebuie să-ți spun că acesta a fost primul fic pe care l-am citit și că-mi place extrem de mult. Ideea este genială iar tu ai un fel de a scrie captivant. O familie frumoasă, iubitoare și unită. :x Mă bucur că totul este bine între ei. ^^
Îmi pare rău că l-ai terminat. :-( Sper că vei scrie și un sezon 3. :o3 |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Noi 2013, 13:39 | |
| Dupa atatea luni de cand am citit pentru prima data acest fic las si eu com. am iubit acest fic si il voi iubi mereu fiind printre preferatele mele. Nu am cuvinte sa descriu cat de minunat este acest fic De ce a trebuit sa se termineee DE CEEE |
|
Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 20 Sept 2014, 14:04 | |
| |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] | |
| |
|