Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Va place ficu` meu? <3 | La maxim!!! <~~ Odododo, ;x I lav you! | | 85% | [ 33 ] | Da, e destul de frumos. <~~ Aww ^.^ | | 13% | [ 5 ] | Nea, oribil. <~~ Raspuns mortal =]] O sa va bantui! | | 2% | [ 1 ] |
| Total voturi : 39 | | Sondaj inchis |
| Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 29 Noi 2012, 22:26 | |
| Dap, am sa revin maine cu finalul acestui sezon :) Si o sa inchei ^^ <3 si poate anul viitor o sa fac si sezonul 3. Fiti pe faza! |
| | | Just4You Genin
Sex : Localizare : in lumea viselor Nr. mesaje : 87 Puncte : 99 Reputatie : 4 Hobby-uri : n-am chef sa le enumar Stare de spirit : happy_*_*
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 29 Noi 2012, 22:30 | |
| Nu-mi vine sa cred..Sa ma anunti cand pui nextul.Si sa faci si un al treilea sezon ca de nu Mi-a placut mult ficul tau dar nu am mai avut cand sa ti-o spun. |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 30 Noi 2012, 22:31 | |
| Scuze ca am trecut târziu , dar iti ador ficul ! Te rog mult de tot sa mă anunti când pui mextul ! |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 01 Dec 2012, 15:21 | |
| Capitolul 55: Magia Crăciunului.
Anii au trecut peste noi mult prea repede, amintirile au rămas la locul lor, familia s-a unit şi împreună am putut să trecem peste tot ghinionul, nenorocirile întâmpinate în trecut, decesul mătuşii mele mult prea iubite, răpirea şi recuperarea grea a soţiei lui Garra şi moartea a nenumăraţi camarazi de luptă. Pot spune că eu, Sakura Haruno, am ajuns una din singurele femei care a fost mai tot timpul prezentă pe prima pagină a ziarelor şi revistelor de scandal, că am ajuns să fiu cunoscută până şi în Kenya şi în România, singura femeie care a trecut printr-o viaţă mult prea supraomenească şi grea, prin mări de lacrimi şi oceane de sânge, prin clipe abominabil de grele şi secunde care mă despărţeau atât pe mine, cât şi pe familia mea, de o moarte sigură. Mai pot spune că sunt o persoană în acestă lume întinsă şi mare, că nu există persoană care să fi omorât în doi ani atâţia nenorociţi cum am omorât eu, da, sunt o criminală în serie, dar nici că îmi pasă, am făcut ce trebuia să fac pentru binele meu şi al familiei mele.
După atâta timp, însfârşit mă simt împlinită şi completă, însfârşit simt că toată durerea a luat sfârşit, toată această luptă nebunească, toată această cursă contra timp, toţi aceşti bani spălaţi, totul, absolut totul, a luat sfârşit. Trecutul numai contează, numai contează cine ce a făcut şi de ce a murit. Prezentul este totul.Aşa că epuizată de la stresul din toţi aceşti ani şi drumul lung din New York până înapoi în Tokyo, unde era baza noastră secretă şi casa noastră de vară, m-am trântit terminată în fotoliul confortabil din faţa şemineului care arunca căldură asupra-mi corpului meu plăpând şi atât de slab. Am expirat încet tot aerul din plămânii mei terminaţi de la atâtea ţigări şi droguri consumate îndelungul a atâţia ani şi am închis ochii pentru un moment de linişte şi de pace, aşa încăt să pot reflecta asupra gândurilor mele şi evenimentului ce va să vină: Crăciunul. Am inspirat încercând să nu plâng de durere, rana din umăr de la ultimul atac terorist dat în Singapore acum câteva luni m-a lăsat cu o cicatrice destul de urâtă şi dureroasă, dar am reuşit să o remediez la timp cât să îmi salvez braţul stâng. Am mai luat o gură de aer şi mi-am deschis ochii, întâlnind ochii minunaţi ai băiatului meu scump, inima începând să mi se calmeze şi sufletul să mi se ungă cu miere, iar vocea sa de înger lăsat de Creator pe pămând mi-a înseninat ziua:
- Mami, unchiul Naluto si mătusa Hinata au împodoblit bladul cu noi, si mi-au zis să îţi spun să vli să pui tu steaua în vărf ca să poată venlii Moş Crăciun, a terminat acesta respirând puţin mai repede decât normal.
Am zâmbit sincer şi dulce, în timp ce l-am mângâiat puţin pe cap şi i-am spus să mă aştepte să mă schimb şi o să cobor numai decât , acesta începând să fugă răzând spre parter în timp ce striga după sora sa mai mică să vină să mănânce cu el bomboane şi să bea ciocolată caldă în timp ce se uită la un film drăguţ de Crăciun, hmm... ceva de genul: Polar Express. Eu, respectându-mi promisiunea faţă de îngerşul meu m-am ridicat alene de pe comodul fotoliu şi m-am îndreptat spre dressing căutând o rochie anume. -- There you are! -- am spus în linişte pe englezeşte, întizându-mă după acea rochie, fiind numai în lenjeria mea intimă neagră şi frigul începând să îmi dea târcoale. Nereuşind am început să sar, dar rochia mea roşie nu se clintea din loc, aşa că am început să mă ridic pe vârfuri în speranţa că o să ajung, dar, ca prin minune, am auzit un răset simpatic în spatele meu şi am simţit cum pe şoldul meu se aşează o mână rece şi mare, iar spatele meu era încălzit de un piept cald şi musculos. Am zâmbit subînţeles în timp ce rochia mi-a fost pusă în braţe şi un sărut tandru s-a aşezat pe buzele mele moi. Ah, de când nu ne-am mai sărutat. Am început să zâmbesc şi mai mult, în timp ce mi-am băgat mâinile în părul lui negru şi parfumat, aducându-l şi mai aproape de corpul meu şi adâncind sărutul . Buzele noastre se frământau într-un ritm mult prea încet, iar măinile sale îmi încălzeau şoldurile reci. După ce ne-am îndepărtat din acel sărut mirific, ne-am zâmbit şi îmbrăţisat strâns. Mi-a fost aşa dor de îmbrăţişările lui Sasuke.
- Vezi tu diseară domniţă ce o să păţeşti, spuse acesta jucăuş în timp ce m-a sărutat pe frunte şi a coborât la copii, lăsându-mă să mă schimb în pace. Cred că atunci a fost a mia oară când am zâmbit în acea zi.
După ce m-am îmbrăcat în rochiţa roşie de catifea, am coborât la parter unde o mare de oameni m-a întâmpinat, făcându-mă să mă simt de o mie de ori mai specială. Prieteni, nepoţi, copii, familie, cunoştinţe, părinţi, animale, toţi erau acolo, în faţa bradului imens decorat atât de magnific de către prietenii mei, în timp ce pe fundal se auzea o melodie de a lui Dean Martin. Sufletul meu mai avea puţin şi exploda de fericire. Am înaintat spre brad, Hinata dându-mi steaua argintie şi mii se zâmbete mă urmăreau cu iubire spre drumul scurt, în timp ce căţelul lui Kirara lătra şi dădea din coadă fericit, în timp ce copii mă aplaudau şi Sasuke îmi zâmbea dulce. Am urcat pe micuţa scară şi puţin chinuit am pus steaua în vârful bradului, o mare de aplauze izbucnind din acea cameră imensă, inima mea fiind undeva în Rai. Atunci, mi-am adus aminte de cuvintele mamei mele , de Crăciunurile scurte şi mirifice petrecute cu ea, atunci ... am vrut ca ei să ştie.
- Dragii mei, prieteni, copii, familie, soţ, vreau să vă spun că mafia Japoneză Yakuza astăzi se opreşte aici. Am trecut prin ani lungi şi grei, prin evenimente supranaturale şi crime odioase şi neştiute de nimeni, am trecut prin oceane de lacrimi şi am pierdut mulţi din camarazii noştrii, am suferit enorm şi numai pot rezista. De astăzi totul va fi bine, pentru că suntem o familie şi o familie rămâne împreună, pentru că numai trebuie să ne riscăm vieţile, răul a fost eliminat şi asta este tot ce contează. Aşa că începând de astăzi, 24 Decembrie 2021, mafia Yakuza numai este o mafie, ci o familie unită şi iubitoare. Nu aş mai rezista să vă mai pierd pe nici unul, vă iubesc imens de mult şi vă vreau aproape de mine ! - mi-am terminat eu monologul, în timp ce două lacrimi sincere s-au scurs din ochii mei verzi, iar o linişte apăsătoare s-a lăsat peste camera care era înainte veselă şi animată, dar apoi ... toţi au început să zâmbească şi să bată din palme, fluierând, strigând, ţipând de fericire. Familia mea, însfârşit unită şi sănătoasă.-
The End. Da deci, lalaindu-ma atata timp cu acest fic, l-am terminat. Imi pare extrem de rau ca Sezonul doi a avut numai 5 capitole dar numai am imaginatie necesara sa il mai continui. Vreau sa va multumesc din suflet ca mi-ai ramas alaturi atata timp si ca mi-ai facut ficul atat de cunoscut in lumea anime. Va multumesc din suflet ca mi-ai iubit povestea si ca nu v-ati lasat de ea, va multumesc de mii si mii de ori. Sper sa ne mai intalnim si la un alt fic cat de curand. Va multumesc enorm inca odata si va iubesc! La multi ani tuturor! |
| | | Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 01 Dec 2012, 15:28 | |
| |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 01 Dec 2012, 15:52 | |
| Buna Elz. Sincer iti spun ca habar nu am daca am mai comentat la acest fic pana acum. Cert este ca l-am citit, capitol de capitol, pe tot. ^^ Finalul este unul foarte frumos si, cum eu ascult colinde acum, se potriveste de minune atmosferei create. Ce sa mai zic? Felicitari pentru incheierea unui fic frumos, care are nu mai putin de 45 de pagini pline cu capitole din ce in ce mai bune si cu comentarii de incurajare. Am crescut, atat tu, cat si noi, cititorii, odata cu 'maturizarea' ficului si cu evolutia personajelor. Practic, am evoluat odata cu ele, trecand prin diferite situatii - personajele prin unele mai periculoase decat noi, dar asta-i viata. :) Imi inchei comentariul prin a te felicita inca o data. Talentul si pasiunea ta pentru scris au transformat acest fic in ceea ce e acum si anume ceva foarte frumos, plin de dragoste, suferinta, sentimente. |
| | | crisalex Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Constanta Nr. mesaje : 951 Puncte : 1016 Reputatie : 77 Stare de spirit : Dezastru
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 01 Dec 2012, 18:35 | |
| Super , mi-a plăcut mult !
Intervenit de Deya: SPAM!! |
| | | Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 01 Dec 2012, 19:32 | |
| |
| | | Your_friend_for_everyday Genin
Sex : Localizare : :))) unde-ti vrea tie inimioara Nr. mesaje : 68 Puncte : 73 Reputatie : 7
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 01 Feb 2013, 20:22 | |
| marfa marfa ...deja ai inceput prea bn ce doamne iarta-ma sp cica "ai inceput" sunt pe la jumatatea ficului=))) opa opa i love your fic ...Continua tot asa |
| | | csilla12 Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : sibiu acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 87 Puncte : 95 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 05 Apr 2013, 10:23 | |
| |
| | | Le.MaDy.Xx Academy Student
Sex : Localizare : iasi Nr. mesaje : 6 Puncte : 14 Reputatie : 4 Hobby-uri : sa scriu, sa citesc si sa ascult muzica Stare de spirit : mereu in schimbare
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 05 Iun 2013, 20:39 | |
| imi place foarte mult ficul tau, superb, abia astept sezonul urmator. sa ma anunti cand il pui. |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 01 Iul 2013, 00:37 | |
| Oricat de scurt ar fi sezonul, iti multumesc ca ai trecut peste rautati si ai pus capitolul final. Mi-ar fi placut sa stiu ce mai e cu Nana sau cu rapirea sotiei lui Gaara, dar stiu ca orice ai scrie va fi superb. A trecut atata timp, dar ficul tau inca e cel mai bun citit de mine vreodata. Iti sunt recunoscatoare ca nu ne-ai lasat si ai postat in continuare, desi sunt sigura ca ai avut si tu planurile tale. Momentele cu Elz sunt de neuitat si expresii ca "Nu ma dezbrac nici daca ai fi Brad Pitt in calduri" sau "ciobani subterani" mi-au adus un zambet pe buze in timp ce ma tavaleam pe jos de ras. Multumesc si sper sa continui, deoarece ai un talent aparte care nu trebuie irosit. |
| | | Sentōki U. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde nu sunt dorită Nr. mesaje : 365 Puncte : 421 Reputatie : 40 Hobby-uri : Do you really want to know?! Stare de spirit : I'm always in the mood.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 12 Iul 2013, 10:48 | |
| Heiii . Vreau si eu sa iti multumesc ca nu ai ascultat toate rautatile de care ai avut parte si ca ai trecut peste ele de dragul nostru . Stiu ca nu am apucat sa ne cunoastem , dar vreau sa stii ca ti-am urmarit fic`ul de la inceput . A fost cel mai bun fic citit de mine EVER ! .Abia astept sa vad cu ce ne vei mai surprinde . Cand am vazut ca vroiai sa inchizi fic`ul imi parea asa de rau . Imi va fi dor de minunatele momente cu Elz. si de felul tau de a descrie fiecare detaliu in parte. Oricum vreau sa mai stii ca in mine vei gasi intotdeauna o cititoare fidela . Rebee te pupaceste mult,mult,mult de tot si iti ureaza multa inspiratie ! |
| | | ~BiBiii~ Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Mereu la calculator!! :))) acebook : Bianca
Nr. mesaje : 25 Puncte : 32 Reputatie : 5 Hobby-uri : Ficuriii Stare de spirit : Always Happy !
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Lun 15 Iul 2013, 11:28 | |
| Foartee frumos ficul scumpo ! Esti adorabila si modul in care povestesti,descrii etc ma innebuneste Esti foarte talentata si sper sa mai faci ficuri precum floare de lotus |
| | | Calypso Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Home acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 19 Puncte : 23 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Mier 24 Iul 2013, 00:10 | |
| Un fic de nota 10 a fost frumos , a avut unb final fericit , te felicit
|
| | | deliaa Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj acebook : Delia Horvat Nr. mesaje : 53 Puncte : 64 Reputatie : 1 Hobby-uri : Taekwondo
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Joi 25 Iul 2013, 01:13 | |
| Asta a fost unul din ficurile mele favorite..nu m`a lasat inima sa nu scriu asta! :)... |
| | | Isis Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucureşti acebook : Lavii Laav Nr. mesaje : 163 Puncte : 180 Reputatie : 5 Hobby-uri : K-pop, dance, music ♥ Stare de spirit : sarcastica. :)
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Vin 13 Sept 2013, 22:55 | |
| Ăsta este cel mai frumos fic pe care l-a citit vreodată. Mi-a plăcut foarte mult şi cred că osă-l mai recitesc. A fost fantastic cum a decurs totul. Felicitări. |
| | | ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Dum 15 Sept 2013, 20:46 | |
| Bună Elz. Trebuie să-ți spun că acesta a fost primul fic pe care l-am citit și că-mi place extrem de mult. Ideea este genială iar tu ai un fel de a scrie captivant. O familie frumoasă, iubitoare și unită. :x Mă bucur că totul este bine între ei. ^^
Îmi pare rău că l-ai terminat. :-( Sper că vei scrie și un sezon 3. :o3 |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 30 Noi 2013, 13:39 | |
| Dupa atatea luni de cand am citit pentru prima data acest fic las si eu com. am iubit acest fic si il voi iubi mereu fiind printre preferatele mele. Nu am cuvinte sa descriu cat de minunat este acest fic De ce a trebuit sa se termineee DE CEEE |
| | | Othelia Wundlang Chūnin
Sex : Varsta : 100 Localizare : "Welcome in Wonderland", wrote there. Nr. mesaje : 769 Puncte : 870 Reputatie : 53 Hobby-uri : Calm down, lady... Stare de spirit : I don't really give a f#@k.
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] Sam 20 Sept 2014, 14:04 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Floare de Lotus[+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|