| O sugestie in interesul forumului | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Emyly Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lume Nr. mesaje : 270 Puncte : 293 Reputatie : 11 Hobby-uri : Tennis si volley Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O sugestie in interesul forumului Dum 14 Sept 2014, 16:19 | |
| Da e adevarat cei care isi inchid ficurile isi inteleg normele. Si totusi nu cred ca e normal, iti inchizi un fic si incepi inca unul pe care dupa cateva capitole il inchizi, iar. Am mai vazut si din astia destul de multi. Iar ficurile abandonate sunt foarte la moda, sa spun asa. Se inchid unul dupa altul. Am vazut de exemplu pe alt forum, ca daca nu mai ai ideei sau nu mai vrei sa continui ficul, dar nu vrei sa-l lasi de izbeliste, este un anumit topic in care poti preda ficul alt cuiva care doreste sa-l continuie. Nu crezi ca e foarte ok asa ceva? |
|
| |
Byby_Smiley Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În pragul altei lumi, unde zeii mor. acebook : Beatris
Nr. mesaje : 270 Puncte : 307 Reputatie : 13 Hobby-uri : scris și poezie Stare de spirit : incertă
| Subiect: Re: O sugestie in interesul forumului Dum 14 Sept 2014, 16:27 | |
| - Emyly a scris:
- Da e adevarat cei care isi inchid ficurile isi inteleg normele. Si totusi nu cred ca e normal, iti inchizi un fic si incepi inca unul pe care dupa cateva capitole il inchizi, iar. Am mai vazut si din astia destul de multi. Iar ficurile abandonate sunt foarte la moda, sa spun asa. Se inchid unul dupa altul. Am vazut de exemplu pe alt forum, ca daca nu mai ai ideei sau nu mai vrei sa continui ficul, dar nu vrei sa-l lasi de izbeliste, este un anumit topic in care poti preda ficul alt cuiva care doreste sa-l continuie. Nu crezi ca e foarte ok asa ceva?
Si eu am vazut si cred ca ne-am gandit la acelasi forum. In fine... da, ar fi o idee extraordinara! |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O sugestie in interesul forumului Dum 14 Sept 2014, 16:27 | |
| A mai fost o discuție pe seama cedării ficului unui alt membru și a fost refuzată pe motivul că nu toată lumea ar lăsa altora ficul la care a muncit. Există diferențe majore între fiecare, de la modul în care scrie și se exprimă, până la gândire. Eu una nu aș ceda ficul unui alt membru. Nu ar avea sens, respectiva persoana ar putea schimba radical povestea, ar putea s-o strice. Este alegerea fiecăruia ce face cu ficul, până la urmă nimeni de aici nu este un scriitor ca să-și asume responsabilitatea că trebuie să ducă la capăt un fic. Am deviat cu mult subiectul de la activitatea în zona FF. |
|
| |
Byby_Smiley Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : În pragul altei lumi, unde zeii mor. acebook : Beatris
Nr. mesaje : 270 Puncte : 307 Reputatie : 13 Hobby-uri : scris și poezie Stare de spirit : incertă
| Subiect: Re: O sugestie in interesul forumului Dum 14 Sept 2014, 16:30 | |
| - Yin Satansdóttir a scris:
- A mai fost o discuție pe seama cedării ficului unui alt membru și a fost refuzată pe motivul că nu toată lumea ar lăsa altora ficul la care a muncit. Există diferențe majore între fiecare, de la modul în care scrie și se exprimă, până la gândire. Eu una nu aș ceda ficul unui alt membru. Nu ar avea sens, respectiva persoana ar putea schimba radical povestea, ar putea s-o strice. Este alegerea fiecăruia ce face cu ficul, până la urmă nimeni de aici nu este un scriitor ca să-și asume responsabilitatea că trebuie să ducă la capăt un fic.
Am deviat cu mult subiectul de la activitatea în zona FF. Cedarea ficului nu este obligatorie, din cate stiam eu. Si nu generaliza lumea! Poate altora le-ar placea sa le cedeze ficul altcuiva! Poate vor sa-l dea unui alt scriitor care il urmaresc si le place cum scrie, nu? Yin: Am si zis mai sus că EU nu aș ceda. |
|
| |
Emyly Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lume Nr. mesaje : 270 Puncte : 293 Reputatie : 11 Hobby-uri : Tennis si volley Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: O sugestie in interesul forumului Dum 14 Sept 2014, 16:34 | |
| Ambele aveti dreptate. O majoritate dintre scriitori ar lasa ficurile pe mainile alt cuiva, iar o alta jumatate nu. Asa ca nu poti da dreptate nici uneia dintre voi, ci ambelor.
Ultima editare efectuata de catre Emyly in Dum 14 Sept 2014, 16:35, editata de 1 ori |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: O sugestie in interesul forumului Dum 14 Sept 2014, 16:35 | |
| - Emyly a scris:
- Da e adevarat cei care isi inchid ficurile isi inteleg normele. Si totusi nu cred ca e normal, iti inchizi un fic si incepi inca unul pe care dupa cateva capitole il inchizi, iar. Am mai vazut si din astia destul de multi.
Fiecare face ce doreste si nu vad semnificatia acestei discutii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O sugestie in interesul forumului | |
| |
|
| |
| O sugestie in interesul forumului | |
|