|
|
Va plac desenele mele? | Da. | | 70% | [ 16 ] | Stiu ca poti mai mult. | | 22% | [ 5 ] | Sa zicem. | | 0% | [ 0 ] | Mno... imi plac doar culorile alese. | | 0% | [ 0 ] | Mai exerseaza ;) | | 8% | [ 2 ] | Esti abia la inceput :)) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 23 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Desene făcute de mine Sam 11 Iun 2011, 11:54 | |
| Sper sa va placa! Un desen facut ieri: Happy B-day to me! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Miku Hatzune [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Katame-chan [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daphney [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]O broscutza testoasa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]cam atat. Eu sper sa va placa!Va pwpa *SasuSaku=love*!
Ultima editare efectuata de catre Anna Dynamitte. in Dum 14 Dec 2014, 23:25, editata de 2 ori |
|
| |
Ichirin no Hana Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : In lumea mea ! Nr. mesaje : 41 Puncte : 69 Reputatie : 4 Stare de spirit : Mereu zapacita !
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Sam 11 Iun 2011, 11:57 | |
| Sunt foarte frumoase desenele ! si eu am cont dar am renuntat pentru ca nu imi ieseau asa ca m-am lasat :)): Tine-o tot asa |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Dum 12 Iun 2011, 14:09 | |
| Sunt chiar foarte frumoase. Chiar te pricepi. Sa mai desenezi scumpo |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 13 Iun 2011, 19:22 | |
| |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 13 Iun 2011, 19:23 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sun is up (mare se vede bine) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]cam atat |
|
| |
Sony. Academy Student
Sex : Localizare : Sibiu Nr. mesaje : 34 Puncte : 43 Reputatie : 5 Hobby-uri : Neimportant... Stare de spirit : Doar soarele poate fi mai stralucitor decat zambetul cuiva...insa la mine ploaia mi-e egala
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 13 Iun 2011, 19:52 | |
| Sa sti ca desenezi foarte frumos. Am incercat si eu sa desenez pe acest site dar nu mi-au iesit. Oricum ale tale sunt foarte frumoase |
|
| |
Alle` Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Cta Nr. mesaje : 6 Puncte : 9 Reputatie : 1 Hobby-uri : GFX, desen, anime, manga. Stare de spirit : @.@
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 13 Iun 2011, 22:00 | |
| Phiuuu...desenezi bine :X ai tableta grafica? Pe calculator este de 2 ori mai greu decat pe foaie >.> te felicit. Am si eu cont pe desenatori de aproape 3 ani, da' nu prea am rabdare sa desenez in ultimul timp Succes in continuare |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 06 Iul 2011, 12:50 | |
| Alle` nu am tablita grafica, ma straduiesc sa fac cu mousul decand am cont, dar sa trecem la alt subiect. Uitati aici alte desene: Ice Cream City [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Keyko-chan [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Primul meu catelus real [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Miau!!!!!!! (da... acesta nu-i chiar cum mi-ar fi placut mie sa-mi iasa) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Dum 31 Iul 2011, 15:29 | |
| Alle... O fata cu care ma am foarte bine. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]O sa ma vedeti si pe mine... cu ea. |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Dum 31 Iul 2011, 16:25 | |
| Este foarte draguta sa stii, chiar imi place. Sa mai faci si altele, deoarece chiar te pricepi si sincer nu stiu cum de poti avea atata rabdare... |
|
| |
Arishime Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world ! Nr. mesaje : 286 Puncte : 336 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa ma distrez e tot ce vreau... Stare de spirit : indragostita , melancolica , indiferenta , ganditoare !
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Dum 31 Iul 2011, 19:09 | |
| frumoase toate , sunt super . SA mai desenezi si sa ne mai arati si noua ! Ja' ^_^ |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 01 Aug 2011, 16:51 | |
| In colaborare cu o fata! La teatru- partea I Gaara, Temari, Shikamaru [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 01 Aug 2011, 19:23 | |
| Stiu ca se putea si mai bine, dar... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Na... Nu mai conteaza |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 03 Aug 2011, 10:27 | |
| am incercat si eu sa desenez pe net numai k tot ce faceam semana cu o pata pe o panza alaba:)) ale tale in schimb sunt superbe |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| |
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Joi 04 Aug 2011, 17:42 | |
| Desenele tale sunt superbe. Am avut si eu un cont si am incercat sa desenez dar nu am reusit nimic. Trebuie sa ai prea multa rabdare si sa fi atent la fiecare detaliu......Si neaahh nu-i de mine.. eu sunt repezita. Nu m-as vedea facand un desen la fel sau macar putin asemanator cu cele ale tale Desenele tale sunt uimitoare si imi plac tare tare mult. Sa nu te opresti si sa desenezi in continuare. |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 10 Aug 2011, 10:44 | |
| Peisaj [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu ma certati ca a iesit urat.... ... a avut o eroare si mi-a fost sila sa o repar ... Nu ma certati! x_x |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| |
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 10 Aug 2011, 18:47 | |
| foarte frumoase toate desenele. imi plac mult. Sa mai pui si altele. Pa pa |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 15 Aug 2011, 17:11 | |
| Deci nee-chan eroarea ta este de miioane. Desenul ala este chiar superb, mai ales ca l-ai pacut din elicopter sa zic asa. Imi place cum redai detaliile si chiar te perfectionezi pe zi ce trece. Oricum, mai vreau... Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 15 Aug 2011, 20:31 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]cam atat... pentru azi.... |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 15 Aug 2011, 20:37 | |
| Deci nee-chan, mai buna pe zi ce ytrece nu? Imi plac foarte mult desenele, dar ar trebui sa mai lucrezi la par, pare putin cam facut din figuri geometrice daca ma intelegi. In unele parti este prea drept sau ascutit. Oricum, tine-o tot asa si nu te da batuta. Te-am pupacit dulce... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
choco^^ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desene făcute de mine | |
| |
|
| |
|