|
|
Va plac desenele mele? | Da. | | 70% | [ 16 ] | Stiu ca poti mai mult. | | 22% | [ 5 ] | Sa zicem. | | 0% | [ 0 ] | Mno... imi plac doar culorile alese. | | 0% | [ 0 ] | Mai exerseaza ;) | | 8% | [ 2 ] | Esti abia la inceput :)) | | 0% | [ 0 ] |
| Total voturi : 23 | | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 15 Aug 2011, 22:57 | |
| WoW Si eu desenam mai de mult pe acel site...Dar tu chiar ai telnt...Sunt super desenele Mai adu ca le ador :*:X Te puup duulce! |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Joi 25 Aug 2011, 19:21 | |
| Sakura Haruno [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Mda... nu prea seamana, dar asta e... Vi-l dedic voua! |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Joi 25 Aug 2011, 19:26 | |
| Cica nu seamana... E super tare si seamana leit Mai fa ca imi plac atat de muuuult! Spor la desenat! ^^ |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Joi 25 Aug 2011, 20:26 | |
| Sakura Haruno [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]alta Sakura Haruno fac colectie |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Sam 17 Sept 2011, 10:25 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Acesta e facut pentru Gabi Pentru Crystalina mea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Va pwp |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Sam 17 Sept 2011, 16:44 | |
| |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Sam 17 Sept 2011, 19:05 | |
| Nee-chan :o3Ce frumoase sunt, chiar te pricepi...As vrea sa am si eu rabdarea ta cand este vorba de desene, insa eu ma plictisesc destul de repede... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sa mai faci, mai vreau sa vad, asa ca sa te pui pe desenat, da?Spor la mouse...Te-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Sam 17 Sept 2011, 22:14 | |
| Acum acest desen il dedic lui Bubs(Bubu), ca i-a venit randu'. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Kira...Pentru Kiri o dedicatie: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (n-am mai putut sa-l pun pe imageshack si nu stiu de ce) Sper sa va placa! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Dum 18 Sept 2011, 14:19 | |
| Vaiii, multumesc mult iubita Am iesit asa de bine, asa dulceee Ai mult talent, se vede. Felicitarile mele, sa mai faci |
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Dum 18 Sept 2011, 14:27 | |
| Vai Ana sunt asa de frumoase :X:X:X Absolut splendide. Cred ca iti ia mult sa le desenezi. Multa rabdare trebuie sa ai Cum am mai zis nu as reusi sa desenez asa nici intr-o mie de ani Sa sti ca imi plac foarte foarte mult desenele tale si abea astept sa mai vad si altele Mult spor la desenat si sa ne mai arati operele tale |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Dum 18 Sept 2011, 14:31 | |
| Sunt foarte frumoase sa stii si chiar imi place cum le faci...
Sa mai postezi si altele, da? :x
Te-am pupacit dulce...
choco^^ |
|
| |
Crema Academy Student
Nr. mesaje : 13 Puncte : 17 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 19 Sept 2011, 18:54 | |
| LA digital. Sincer acum nu am o dispozitie tocmai ok. Dar voi comenta pentru ca m-ai rugat ^^. Si voi reveni cu un edit tot azi sau maine cine stie. Initial imi place cum desenezi. Nu stiu daca ai tableta grafica sau nu. Dar voi presupune ca nu ai. E greu sa desenezi pe desenatorii cu mana libera pur si simplu. La umbre mai ai de lucrat dar uite aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Acesta este un tutorial pentru un program nice.Paint tool SAI, care e gratis si ai 30 days de testare. Si cand expira veii putea sa desenezi la fel, but, nu vei putea salva. E complicat dar nu prea greu. Link de descarcare: sa stiic a il am si eu si nu iti mamanca calulatorul ;) : Intervenit de Ana: n-ai voie sa postezi linkuri de descarcare Ejoi, voi mai reveni, dar deocamdata nu mai am ce sa comentez ^^ |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mar 20 Sept 2011, 22:35 | |
| imi plac mult desenale tale si sper sa faci si altele te pup |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 21 Dec 2011, 19:22 | |
| Si-am revenit cu altul... Si-a mai trecut o toamna... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 21 Dec 2011, 20:14 | |
| Foarte frumos scumpo, imi place mult cum ti-a iesit. Imi place tema aleasa si mai ales faptul ca i-ai dat un aer aparte cu acele petice de zapada. Sa mai faci, da? :o3Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 21 Dec 2011, 20:50 | |
| Sormeo cui ii zici tu scumpa? Yo's ieftina juma de pret Nu ma confunda cu altcineva Si-am mai adus un alt desen.... Love you...SasuSaku [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Choco. Sensei
| |
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 21 Dec 2011, 21:53 | |
| Duduie? Era vorba mea... La urmatorul desen... sa nu te mai aud cu scumpo... duduie... sau maimutza.. sau orice alta porecla pe care o pui yo, s-a-nteles? Foooood- un desen "copiat" dupa Apofiss [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Mier 21 Dec 2011, 22:55 | |
| :)) Sunt super, te descurci de minune, chiar ai talent [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sa mai pui ca altfel te pap toata Bafta incontinuare [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].
|
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Joi 22 Dec 2011, 06:29 | |
| Da' si cum vrei sa-ti zic? Mai tanti? :)) Iaa, stai ca ma gandesc acuma.. Muratura nu merge, nici castravete, nici conopida.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] De-acuma esti ridichea mea.. (D) Gata, am zis (D) Asaa, imi place desenul, desi ai fi putut sa lucrezi putin mai atenta. Stiu ca iti ia mult timp si necesita multa rabdare, insa mi-ar fi placut niste cintururi mai smooth.. Te-am pupacit dulce.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]choco^^ |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| |
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 16 Iul 2012, 13:59 | |
| Era mai mult... da' nu mi-a incaput :)) Anitta (my O.C.): [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Desene făcute de mine Lun 16 Iul 2012, 15:44 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Desene făcute de mine | |
| |
|
| |
|