Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
My dream <3 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 101 Puncte : 133 Reputatie : 4 Hobby-uri : Distractia!! Stare de spirit : Buna
| Subiect: Re: Before I die Sam 27 Dec 2014, 17:25 | |
| Superb!! Deci il ador numai pot, inebunesc! Este nemaipomenit ar trebuie sa aduci cat mai repede next-ul. Vreau neaparat sa stiu ce se mai intmpla altfel voi muri:)))) |
| | | hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Before I die Sam 27 Dec 2014, 19:05 | |
| Scuze ca nu am putut sa comentez imediat dupa ce mi-ai trimis PM, dar ma revansez acum. Se pare ca Sakura nu mai vrea sa scape de Samantha, ci vrea sa lege o prietenie cu ea. Pare o idee indrazneata. Sa ai ca amica o fantoma suna interesant si presimt ca Samantha o va ajuta mult pe Sakura cand il va intalni pe Sasuke. Inca o data iti spun ca imi place mult ficul tau. Pai, iar nu prea stiu ce sa spun, asa ca ma limitez in a-ti ura spor la scris! |
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Before I die Sam 27 Dec 2014, 19:47 | |
| Salutare!:) In primul rand, iti multumesc ca m-ai anuntat! Cat despre capitol, nu am prea multe de zis, numai lucruri de bine. Povestea mortii Samanthei este una foarte trista, chiar mi-a zdruncinat putin corpul si mi-a dat niste fiori. Ai descris acea scena intr-un mod foarte sensibil, iar pentru asta te felicit. Abia astept sa vad ce se intampla in continuare, asa ca spor la scris si multe idei la fel de minunate! Te-am pupat! :* |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Before I die Dum 28 Dec 2014, 21:21 | |
| Am constatat că nici capitolul anterior nu l-am citit. Nu am uitat de povestea ta, care este chiar interesantă şi mă bucur enorm de mult că ai avut timp să postezi. Sper din suflet să poţi veni cu nextul curând. Trecând peste asta, sunt curioasă să văd cum au să se ajute ambele fete şi cum va fi întâlnirea Sakurei cu Sasuke. Să ştii că mi s-a părut chiar intrigant faptul că Samantha a fost cândva iubita lui Sasuke... Devin din ce în ce mai nerăbdătoare acum. xD Nu ştiu ce să mai spun, decât că spor la lucru! |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Before I die Lun 29 Dec 2014, 15:04 | |
| Oh, Doamne! Cand am primit mesajul am fost incantata, eram sigura ca o sa fie ceva diferit, ceva original, dar nu ma asteptam la asta. Nici nu mai spun cat de uimitor descrii toata actiunea, cred ca stii si tu asta. E un pic ciudat sa mi-o imaginez pe Sakura cu ochii violet in loc de verzi, dar cred ca in mintea mea putin conteaza ce culoare au ochii ei. Singurul lucru care nu imi convine este marimea capitolelor. Nu ma satur cu atat, sunt lacoma cand vine vorba de carti care imi atrag atentia in adevaratul sens al cuvantului. E destul de evident ca vreau urmatorul capitol cat mai repede si cat mai lung, dar simt nevoia sa ti-o comunic clar si raspicat. De asemenea, sper sa primesc un PM cand vei posta. Inca o data, felicitari pentru cartea asta, abia astept sa vad cum vei continua, pana la urma, asta a fost doar inceputul, sa ne provoci un pic, abia mai in colo vom intra in adevaratul sens al cuvantului in carte. ^.^ |
| | | Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Before I die Joi 01 Ian 2015, 22:25 | |
| Am aceași poveste, doar că nu este carte SasuSaku, ci cu personaje normale, un non-fic. Când am editat capiolul pentru cartea SasuSaku, am uitat complet să schimb numele iubitului Samanthei din Ky în Sasuke, dar l-am editat pe parcurs așa că unii dintre voi poate au găsit numele lui Sasuke direct în capitol, dar pentru cei ce nu l-au prins editat, să știți că iubitul Samanthei este Sasuke, nu un așa zis Ky. Sper că a fost un capiol reușit. Vă doresc un an nou fericit! :* P.S: Ascultați asta https://www.youtube.com/watch?v=AUIWBjcDvQA în timp ce citiți. V Prezent Sakura Mi-am petrecut următoarele câteva zile alături de Samantha. Încă nu-i venea să creadă că am devenit dintr-o dată prietena ei, dar acceptă ideea dacă asta vine la pachet cu o persoană cu care să poate în sfârșit să vorbească. Nu pot să zic că nu m-am distrat cu ea, pentru că este chiar amuzantă și uneori mă abțin să nu râd când suntem în public. Acum suntem într-un supermarket și nu găsesc exact ceea ce caut. Samantha se uită pe lista de cumpărături pe care am așezat-o în așa fel încât să poată să-mi citească iar eu caut produsele. Unde Dumnezeu poate să fie punga cu fulgi de cocos în magazinul ăsta? -Nu mergeam niciodată la cumpărături. Mama se ocupa cu toate astfel încât să nu mă pună să fac nimic din ce nu voiam. Și uite-mă aici, moartă, făcând niște lucruri pe care nu le făceam de obicei. Mi-am dat ochii peste cap. Dacă are o problemă cu asta, ar fi putut să rămână acasă, dar preferă să mă enerveze. Deodată, Samantha se oprește și face ochii mari spre o anumită persoană. Mă întorc și privesc printre rafturi spre un băiat ce-și culegea ducliuri și energizante. Nu știu cine este dar categoric nu am timp de pierdut, încă trebuie să găsesc fulgii de cocos. Am continuat să împing căruciorul dar am observat că Samantha nici nu se obosea să mă urmeze. Am scanat puțin locul în care mă aflam- din fericire, nu era nimeni care să mă audă și aparent, să mă vadă- așa că mi-am pus mâinile în șold, spunând: -Cine este acel băiat și de ce te uiți așa la el? Sam, încă mai avem câte ceva de găsit și am nevoie de ajutorul tău. -Șhh. E Sas'ke. Mai ții minte? Normal că mai țin minte, e fostul tău iubit. Sakura, te rog, mă ajuți cu ceva? Am clătinat din cap în semn că nu. Păcat că nu poți să iei pe sus o fantomă și să o scoți din magazin. Uite, voiam să te rog asta de mult timp, dar nu erai chiar prietenoasă cu mine. Dar acum știu că vrei să mă ajuți și te rog mult, doar o micuță favoare pentru o biată fată moartă. Nu pot să cred, Samantha chiar mă manipulează. Cine știe ce vrea să fac. Of, dar poate aș putea s-o ajut, până la urmă trebuie să fac un bine înainte ca ea să plece. Am căzut până la urmă de acord să o ajut, deși nu mi se părea o alegere bună. Aveam un presentiment ciudat în legătură cu asta. -Mulțumesc, Sakura! Ești cea mai tare. Vreau să te duci la Sasuke și să îl întrebi de mine, să aflii dacă mai suferă sau dacă mai ține la mine, sunt extrem de curioasă. -Samantha, cum Dumnezeu pot să mă duc eu la un străin și să-l întreb dacă mai suferă după iubita lui moartă? Nici măcar nu mă cunoaște, nici măcar nu o să înțeleagă de unde te cunosc, pentru că tu nu erai prietenă cu mine cât încă trăiai. -Am încredere în tine că o să găsești ceva plauzibil, doar ești creativă. Te rog, te rog, te rog. E singurul lucru pe care îl vreau cu adevărat. Pentru că îl iubesc pe Sas'ke și vreau să știu dacă e bine. Mie îmi pare suficient de bine, m-am gândit, privind spre băiatul care lua în fugă o pungă de Skittles. Am împins căruciorul exasperată, gândindu-mă că trebuie să fiu un om bun care-și ajută prietena. Pe naiba, nu pot să fug de aici? Samantha mă urmărea cu ochii luminați dintr-o dată cum mă îndreptam către Sasuke. Ce ar trebui să-i zic acum? Cine sunt eu, ce treabă am cu el? În ce mă bag! Mi-am dat părul peste umăr, dându-mi seama că par agitata. Relaxează-te, Sakura. -Bună.. Sasuke. Eu, ăă, sunt o prietenă veche de-a lui Sam, mă numesc Sakura. Ultima dată când am vorbit, mi-a povestit despre tine și chiar mi-a arătat o poză. Dacă tot te-am văzut în magazin, am zis să trec să te întreb ce mai face prietena mea, pentru că nu am mai auzit nimic de ea. Pentru un moment, Sasuke a părut surprins, apoi într-un fel afectat, dar toate au dispărut într-o secundă, punându-și o expresie lejeră pe față. -Bună, Sakura. Îmi pare foarte rău să fiu eu cel ce îți spune, dar Samantha a murit acum o săptămână într-un accident. Ai aflat prea târziu chiar și să vii la înmormântare, dar sunt convins că Samantha te iartă. Mi-am dus mâna la gură într-un gest teatral de prietenă afectată. Și acum ce ar trebui să spun? Din spatele lui Sasuke Samantha dădea aprobator din cap mimând din buze „Faci o treabă bună, ține-o tot așa”. Aș fi vrut să-mi dau ochii peste cap ceea ce aparent devenise un gest destul de folosit în ultimele câteva zile, dar din păcate nu puteam să fac asta acum. Mi-am dres glasul și am încercat să continui conversația asta încât să obțin ceea ce Sam voia. -Și cum treci peste, Sasuke? Ești bine? Familia ei e bine? Samantha dădea din cap fericită. -Familia ei este distrusă. Ea era unicul lor copil și asta i-a afectat foarte tare. Mai ales pe mama Samanthei, care era foarte apropiată de ea. În orice caz, nu am mai auzit prea multe despre ei. Cât despre mine, eu trec peste. Viața mea nu se oprește aici, nu-i așa? N-ar trebui să rămân blocat într-un trecut alături de ea când a dispărut din prezentul și viitorul meu. Ce a fost a fost, prietenii mă ajută să trec peste, dar nu e prea mult de ajutat, mă pricep să-mi văd de viață. Poate ne mai vedem pe-aici, Sakura. Mi-a făcut cu ochiul și și-a luat rămas bun, făcându-se nevăzut printre rafturi. M-am uitat tristă la Samantha pe chipul căreia nu puteam citi nimic. Din câțiva pași eram lângă ea. După ce și-a ridicat privirea din pământ m-a privit de parcă vedea o fantomă, de parcă nu știa cine sunt. Îmi pare rău că am ajutat-o, că am acceptat ideea asta care nu mi s-a părut bună de la început. Dacă aș putea să dau timpul înapoi, l-aș fi ocolit chiar dacă ar fi însemnat să o supăr pe Sam. -Nu înțeleg, Sakura. Am crezut că el chiar mă iubește. Te-am pus să faci asta, să riști să pari o ciudată și l-am căutat zilele astea când nu eram cu tine doar ca să mă asigur că nu suferă prea tare din cauza mea și că nu o să facă nimic prostesc, când el își începea un nou capiol atât de ușor fără mine. Cine știe, poate deja are o altă iubită. Nu am însemnat nimic pentru el? -Normal că da, Sam, dar unii dintre noi se pricep mai bine să treacă peste anumite lucruri minținu-se că sunt bine și păstrând această fațadă. Ai fost iubita lui și a ținut mult la tine, sunt convinsă de asta. Nu crede ceea ce zice un om rănit străinilor. Mi-a făcut cu ochiul și ea a văzut asta. Degeaba o mint, ea știe adevărul. Eu știu adevărul. Hai să mergem acasă și să ne uităm la o comedie la care nici una dintre noi nu o să râdă în timp ce bem o cană mare de ciocolată caldă. M-a privit urât când am pomenit de așa ceva dar a început să râdă în cele din urmă. Urăște când îi fac poftă cu lucruri pe care ea nu le mai poate gusta niciodată. Cu lucruri pe care nu le mai poate avea niciodată. |
| | | Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Before I die Joi 01 Ian 2015, 23:36 | |
| Buna, buna! Iti multumesc pentru anunt! De-abia asteptam capitolul asta. Ss s-au intalnit in sfarsit, desi circumstantele sunt cam aiurea pentru Sam. Saracuta de ea, ma intreb cum o sa reuseasca Sakura sa o trimita dincolo? Totusi, am o vaga banuiala ca asta nu o sa sr intample prea curand. Dar om vedea...nu am altceva decat cuvinte de lauda, caputolul e reusit, asa ca o sa inchei aici, spunandu-ti ca mor dupa continuare. Spor la scris! |
| | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Before I die Vin 02 Ian 2015, 07:32 | |
| Mor. Mor atat de leeeent. Nu-mi vine sa cred ca n-am citit ficul asta mai de vremee :o L-am vazut p-aici, dar nu am intrat... Si sincer, ma bucur foarte mult ca am intrat, intr-un final. Nu stiu ce as putea sa zic. Imi place totul. Imi place ideea (si cum e abia la inceput, sunt sigura ca-mi va placea si mai mult in viitor), imi place actiunea, imi plac personajele..Bine, nu-mi place faptul ca Sasuke a trecut asa de repede peste moartea Samanthei, dar...mai bine pentru Sakura :)) Astept urmatorul capitol si te rog din suflet sa ma anunti cand il postezi :o3 <3 |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Before I die Vin 02 Ian 2015, 09:17 | |
| Mersi de anunţ scumpa mea. De data aceasta capitolul este mai lung şi chiar şi aşa l-am savurat pe deplin. Îmi place ideea, îmi place cum scrii. Îmi pare rău pentru Samantha... Mă întreb cum va evolua relaţia dintre Sasuke şi Sakura? Oare Samantha va fi prin preajmă tot timpul? Ce tot spun, se pare că da. : )) Dar e amuzantă. Nu prea mai ştiu ce să mai spuns, decât că aştept nextul şi mă bucur enorm de mult că ai reuşit să vi cu următorul capitol mai repede. *hug* |
| | | hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Before I die Vin 02 Ian 2015, 15:02 | |
| Cred ca sunt ultima. In orice caz, vreau sa-ti urez mai intai un calduros ”La multi ani!” si sa ai un an nou plin de bucurii si surprize placute.In al doilea rand vreau sa spun ”Hopa, hopa!” Ce avem noi aici? Sasuke se indragosteste de Sakura. Prima oara m-am bucurat, dar apoi mi-a parut rau de Samantha. Ea chiar il iubea si el trece repede cu vederea faptul ca i-a murit iubita cu o saptamana in urma. Hmm, cam urat din partea lui, mai ales ca era si Samantha de fata, dar el nu stia asta, bineintes.Ma intriga povestea, mai ales ca acum Sakura i-a vorbit pentru prima oara lui Sasuke si mai mult, el i-a facut si cu ochiul (aici m-am stapanit sa nu lesin), dar ma si intristeaza pentru ca biata Samantha a ramas cu inima franta.Iti multumesc de anunt si spor la scris! |
| | | Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Before I die Sam 03 Ian 2015, 01:04 | |
| Next in sfarsit. *o* Se pare ca ai inceput bine anul, hmmm? *o* In primul rand, multumesc pentru anunt, apoi...nu pot sa cred cum s-au intalnit ei prima oar! *o* E asa jkudhysc, nu imi place Sasuke! :| Stai departe de el Sakura, okay? Nu o sa ma asculte, asa-i? :| Anyway, am vazut ca-i fata desteapta, cred ca se descurca ea cu un tradator. Privind din alta perspectiva parca nu mai pare asa nesimtit si...neah, oricum privesc tot ingrozitor e el. :)) Nu o sa ma plang de marimea capitolului aici (o fac in caoul meu), dar sper sa aduci repejor next-ul, am nevoie de sustinere morala acum ca incepe scoala, energie pe care o iau din carti, povesti, frumoase ca a ta. :o3 E evident ca vreau un PM la next. Abia astept sa vad cum ne surprinzi. Spor la scris! :* |
| | | Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: Before I die Dum 11 Ian 2015, 22:29 | |
| Ce capitol superb, ca intregul fic de altfel. Este foarte incitant felul in care ai ales ca cei doi sa se intalneasca si ard de nerabdare sa aflu daca Samantha va pleca inainte ca Sasuke si Sakura sa se cunoasca mai bine. Spor la scris draga mea! |
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Before I die Dum 18 Ian 2015, 21:38 | |
| VI În urmă cu zece ani Jonas Liniște, liniște, liniște, liniște. E prea multă liniște. Atât de liniște încât pot să aud cum îmi bate inima. Și mi-e frică. Mi-e frică să nu vină și să mă găsească. Nu știu unde e Sakura, mereu pleacă noapte și vine dimineață. Mama îmi spune că mai vine uneori să doarmă cu ei pentru că îi este frică și ei să stea noapte aici. Spune că eu nu pot să o protejez de mostru. Aud cum o creangă se rupe. Un zgomot normal pentru o astfel de noapte, Jonas. Dar tot tresar când îl aud. Chiar dacă este un zgomot ca oricare altul, îl aud ca și când cineva apasă un trăgaci și mă cuprinde panica. Gândurile care deobicei mă ajutau să uit de frică acum nu-mi mai sunt de folos. Ceea ce mi se părea o dată normal acum se transformă în demoni și criminali. Acum stau și ascult orice alt zgomot, sperând ca liniștea să nu mai plece niciodată. Orice alt zgomot este adăugat paranoiei și mi-e frică să deschid ochii ca să descopăr orice formă înfricoșătoare pe care mintea mea o poate crea. Stau singur, în teroare. Teama crește în mintea mea cu cât încerc să găsesc o scăpare de orice m-ar putea răni. Îmi aduc aminte ce m-a învățat Sakura- trage pătura peste cap, așa că fac întocmai. Aud în continuare zgomote dar nu-mi mai par la fel de înfricoșătoare. Mă gândesc că dacă nu mă văd, sunt în siguranță. Este foarte cald sub pătură, dar nu mă interesează confortul acum. Încep să mă relaxez și să mă calmez, revenind la visele obișnuite pe care le aveam- că zbor, sau că îmi salvez familia atunci când ceva rău se întâmplă. Sunt doar eu și gândurile mele din nou, singur, sub pătură. Mă gândesc la cât de prostuț am fost să-mi fie frică de niște zgomote normale. Cu ochii închiși, îmi ridic pătura de pe față. Aud cum respir, deși puteam să jur că nu am inspirat în acel moment, așa că mă întorc încet doar ca să aud o voce profundă care-mi șoptește: „Oh, aici erai” și niște pași greoi se apropie de patul meu.
-Jonas, e bine, ești bine. Mă auzi? Îmi deschid ochii și o găsesc pe Sakura stând lângă patul meu. Am visat. Normal, a fost doar un vis. Îmi pare rău că am trezit-o cu prostiile mele. O asigur că sunt bine și îi spun să se culce înapoi. După ce se pune în patul de lângă mine, îmi urează noapte bună. Mă uit la chipul ei calm câteva minute și îi mulțumesc în gând că a lăsat o lampă aprinsă ca să nu-mi mai fie frică.
-Nu mai este sigur. Aud cum șușotesc când trec pe lângă ei. Vorbesc despre ochii noștrii și despre puterile pe care le avem, dar nu știu nimic. Nu suntem cu mult mai special de cât ei și totuși aud povești, Kate, aud tot felul de prostii despre noi. Ne-au botezat Binecuvântații, știai asta? Ne urăsc. Te-ai uitat vreodată în ochii lor când suntem pe lângă ei? E ură și teamă. -Will, de ce zici asta? Îți imaginezi tot felul de lucruri care nu sunt reale. Suntem bine. Copii sunt bine. Asta e tot ce contează. Cred că ești pur și simplu paranoic, asta e tot. Sunt ascuns după perete, ascultând ceea ce mama și tata discută în șoaptă. Ură și teamă, ură și teamă, îmi repet în minte. Și eu aud cum vorbesc, nu doar tata. Copii de la școală mă tachinează, mă strigă „ciudatule”, îmi pun piedică și îmi dărâmă caietele. Nu cred că am realizat ce se întâmplă, dar ceea ce spune tata m-a făcut să mă întreb dacă ura lor e mai mult decât o joacă. Sakura nu s-a plâns niciodată de prietenii ei. Nu e adevărat, poate sunt doar eu ciudat. Mama are dreptate, nu s-a schimbat nimic. Atunci de ce îmi e teamă? Suntem chiar atât de respingători, neamul nostru îi deranjează chiar atât de tare? -Jonas, am crezut că ești cu Sakura afară. Ai auzit ceva, puiule? Am negat, mama nu trebuie să știe că mi-e frică cum îi este frică și tatei. Bine, caut-o pe sora ta și veniți la masă. Am pregătit ceva bun, bun care sigur o să vă placă. Țopăi fericit, uitând de frică și gândindu-mă la ce a gătit mama. Nu uita să te speli pe mâini înainte de masă, J! I-am jurat solemn să o iau și pe Sakura și să ne spălăm împreună pe mâini înainte să fug și să-mi găsesc sora.
-J, asta e cartea lăsată de la bunica. Ea mi-a dat-o mie ca să învăț despre neamul nostru iar acum eu ți-o ofer ție, pentru că ești suficient de mare. O să înveți și câteva șmecherii din cartea aia, dacă te concentrezi. E ceva ce doar noi putem să facem. Eu nu mi-am pierdut vremea să învăț controlul... ăă.. Nu mai știu, caută la cuprins. Dacă eu am dezamăgit-o pe bunica fiind neinteresată de cartea aia, tu cu siguranță poți s-o faci mândră. M-am uitat fascinat la paginile vechi abia prinse între coperțile murdare ale cărții. Ceea ce fusese odată scris cu litere aurii pe copertă acum nu se mai distingea. În sfârșit am ceva ce Sakura nu are, am această carte veche și grea doar pentru mine. Mama o să i-o arate și Sakurei la un moment dat. Dar momentan e micul meu cadou, micul meu secret. Și Doamne, Sakura o să fie atât de curioasă să citească, iar eu o să pot să-i spun nu. Am deschis prima pagină, observând un desen cu un ochi mare și colorat. Nu era violet sau galben, ca al celorlalți din neamul meu. Binecuvântații, mi-am zis, aducându-mi aminte cum tata a spus că oamenii ne numeau. Nu era un nume chiar urât, totuși. Era colorat într-un albastru electrizant, ca și cel al ochilor mei. Mai jos era desenată o stea, aceași stea pe care o avem noi pe gât. Am început să citesc fără să mă satur, acumulând informații despre ceea ce sunt și despre ceea ce pot să fac. Sunt unele lucruri pe care nu le-am mai auzit niciodată despre noi până aici, și m-am simțit atât de captivat, încât am uitat să mă mai opresc. Nu știu cât trecuse, dar lumina care intra pe geamul din fața mea începea să pălească și mi-am dat seama că este deja seară. Încă două pagini și gata, m-am gândit. Dar atunci când mă pregăteam să dau următoarea pagină, am simțit cum sângele mi se scurge din vene și brusc un frig cumplit m-a făcut să tremur. -Bună, puștiule. Vocea nu era a părinților mei sau a Sakurei. De fapt, recunoșteam această voce, era cea din visul meu și era chiar lângă mine, doar că de data asta nu dormeam.
|
| | | Ili-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 148 Puncte : 215 Reputatie : 57 Hobby-uri : I am too lazy for this world... Stare de spirit : I am not OK, but it's OK
| Subiect: Re: Before I die Dum 18 Ian 2015, 21:55 | |
| EDIT
Se pare ca am onoarea de a comenta prima! In primul rand vreau sa iti multumesc ca m-ai anuntat si de aceasta data, iar in al doilea as vrea sa-ti spun ca ficul tau se afla printre preferatele mele si oricat as citi nu ma satur, de aceea mi s-a parut cam scurt. Recunosc ca acest capitol m-a bagat putin in ceata, insa nu sunt total pe langa subiect din fericire. Astept cu nerabdare urmatorul capitol si iti urez spor la scris. Te-am pupat!
|
| | | Danielle Sensei
| Subiect: Re: Before I die Lun 19 Ian 2015, 14:50 | |
| Buna, scumpa! Iti multumesc pentru anunt :) Capitolul mi-a placut foarte tare. Desi cam scurt, explica anumite lucruri legate de Jonas (desi mareste si mai mult suspansul - paradoxal, nu?). Daca banuiesc bine, acea "voce" reprezinta o fantoma, un mort. E un mort, nu? Probabil primul pe care il vede, judecand dupa reactia lui. Se pare ca J e cu adevarat special. Acel ochi din carte, identic cu ai lui, imi spune ceva, dar nu stiu ce (tocmai asta-i paradoxul :)) ). Ahh! Mor sa aflu ce se intampla mai departe. Am o vaga banuiala ca J nu e mort, ca el poate avea vreun rol cu trimiterea Samanthei dincolo, dar astea-s doar presupuneri. Cu siguranta ma vei surprinde cu ideile tale fabuloase. Asa ca, incheind aici, iti urez multa, multa inspiratie si pofta de scris! Te-am pupat :* |
| | | Anne Howard Chūnin
| | | | Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Before I die Dum 25 Ian 2015, 12:24 | |
| Baaai... M-ai lasat atarnata de ultimul rand :o nu pot pricepe prea mult din ce se jntampla si nici nu-mi pot imagina ce se va intampla, dar reusesti totusi sa ma tii cu sufletul la gura si nu ma faci niciodata sa ma plictisesc <3 vreau sa aflu cine e omul ala si ce s-a intamplat cu adevarat cu Jonas. Banuiesc ca el va aparea si in 'prezent', fie viu, fie fantoma, dar nu am cum sa fiu sigura de asta. :o abia astept urmatorul capitol :* Multumesc pentru cmesaj si sper ca ma vei anunta si data viitoare <3 pupicii:* |
| Subiect: Re: Before I die Dum 25 Ian 2015, 22:13 | |
| VII Prezent
Sakura Nu știu unde a dispărut Samantha, dar acum două secunde mă privea din fundul cantinei iar acum pur și simplu s-a evaporat. Nu mai e ea de când ne-am întâlnit cu Sasuke și dacă până atunci mi se păruse o idee rea, acum regret cu adevărat că am fost de acord. Câștigasem o prietenă, chiar și fiind moartă, și îmi plăcea să o am prin preașmă. M-am ridicat de la masă și mi-am luat sucul, trecând printre mulțimea de elevi care se îngrămădeau pe ușa cantinei, încercând să intre sau să iasă. Aglomerația școlii mă irită și din această cauză nu prea-mi place să mănânc aici. Mi-am dus mâna în buzunar și mi-am scos telefonul care vibra, observând că mama este cea care mă sună. Foarte ciudat, având în vedere că nu e genul ei să mă sune cât sunt la școală, chiar și dacă e pauza. -Bună, scumpo. Te rețin doar două minute. Vreau să-mi spui dacă ai uitat cumva să-ți pui lentilele de contact sau dacă ai lăsat cumva steaua la vedere. Ce se întâmplă? Sângele începea să-mi pulseze mai repede prin vene. -Nu, bineînțeles că nu, mamă. Cum aș putea să uit de așa ceva? De ce mă întrebi, ce s-a întâmplat? -Oh, nimic, nu-ți face griji, doar un mic control ca să mă asigur că totul e bin Te iubesc, ne vedem acasă! Minte. Ea niciodată nu a făcut un „control”. Ar fi trebuit să știe că nu sunt neglijentă încât să uit să-mi ascund latura de Binecuvântată. Decât dacă ceva s-a întâmplat. Dacă cineva bănuiește ceva, m-am gândit. Poate că e doar în mintea mea, desigur. Totul e sub control, nu, Sakura? Oamenii cred că au omorât toți Binecuvântații, că nu mai există nimic din ei. Iar cei ce au rămas nu ar da de bănuit asupra naturii lor. Ce proastă sunt să cred că ceva nu merge bine! Mama doar e mai precaută zilele astea, fiind în perioada ei de „asigurare sută la sută că totul merge cum trebuie”. Cred că intrasem într-o stare de paranoia încât tot drumul până la toaletă mi s-a părut că ochii tuturor erau ațintiți pe mine, transformându-mă dintr-o dată în cel mai interesat lucru de privit. Doamne, Sakura. relaxează-te puțin. M-am închis într-o cabină în toaletă și m-am sprijinit fără vlagă de ușă. M+A, DOMNUL RIXON E CEL MAI NAȘPA PROFESOR, URĂSC ȘCOALA, tot felul de prostii erau scrise pe pereții cabinei. Care era plăcerea elevilor să măzgălească tot ce vedeau? Am inspirat adânc și mi-am spus că trebuie să-mi pătrez calmul deși, în acest moment, părea cel mai greu lucru de realizat. Îmi venea să țip de spaimă pentru ceea ce ni s-ar fi putut întâmpla dacă oamenii aflau ce suntem. Viața mea.. Am deschis ușa și, surpriză, am dat nas în nas cu Samantha. În sfârșit s-a gândit că e vreamea să nu mai facă pe fosta-iubită-viitoare-asasină și să uite puțin de iubitul ei trădător. -Am crezut că ai murit închisă acolo. Nu e nimeni aici, așa că putem să vorbim liniștite. Am trecut pe lângă ea și mi-am spălat mâinile, mimând o față indiferentă. Mi-am propus ca atunci când o văd din nou să par măcar puțin supărată pentru că nu mai petrecea la fel de mult timp cu mine. -Hei, nu mă trata cu fundul. Doar nu te-ai supărat că mai lipsesc uneori. Nu știu cât mai pot să mă mai învârt p-aici și vreau să mai petrec ceva timp în locurile preferate. Sakura! -Dacă prin locuri preferate înțelegi locuri în care Sasuke este, atunci da, putem să le numim și așa. Acum câteva zile nu erai de aceeași părere, din contră, mă cam vânai ca să fii în compania mea, iar acum te plimbi după Sasuke încercând să ce? Să aflii dacă și-a găsit o iubită nouă? Haide, Sam, ești moartă, trebuie să treci peste chestiile astea. Nu am vrut să spus chiar că este moartă pentru că nu-i prea plăcea să i se readucă aminte, dar mă enerva comportamentul ei. Uneori mă gândeam serios să iau atitudine și să mă duc să-i spun lui Sasuke că iubita lui îl vânează la fiecare colț, dar cum aș fi putut să justific asta fără să intru în picanterii precum „știi, eu o cam văd pe Samantha, având în vedere că sunt o Binecuvântată”. Iar aici era momentul în care îi puneam punct planului meu. -Ai dreptate, dar nu prea e genul meu să stau și să văd cum iubitul meu mă înșeală. -E absurd, având în vedere că ești o fantomă! Mă gândeam ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi intrat cineva chiar acum în toaletă sau dacă mi se auzea vocea prin ușă. Speram să nu. -Bine, bine, o să mă țin scai după tine și promit că nu o să-l mai caut intenționat pe Sasuke. Cred că așa e cel mai bine. Și, pe bună dreptate, chiar sunt moartă, ar trebui să nu-mi mai fac atâtea probleme. Am zâmbit mândră că am ajuns să o conving că e mai bine așa, dar din păcate am fost nevoită să întrerup discuția când un grup de fete populare au intrat, începând să-și aranjeze machiajul și în plus era timpul să mă îndrept spre clasă. Nici pauzele nu durează o veșnicie!
-Cred că după ce se termină încep amintirile, știi? M-am uitat la Samantha care stătea întinsă pe patul meu, cu ochii în tavan. Eu eram așezată la birou, scriind un eseu despre perioada renascentistă pentru istorie și nu puteam spune să era ceva chiar distractiv. -La ce te referi, la viață sau la Sasuke? am întrebat, gândindu-mă că urma iar un discurs emoționant de-ale lui Sam. -Cred că vorbeam despre viață, dar acum că ai spus de el, mi-a dat seama de ceva. Ăsta e un semn foarte bun, înțelegi? Faptul că sunt tristă, asta înseamnă că am încercat pentru ceva la care am ținut. Dar nu cred că vrei să vorbim despre Sasuke, nu? Uite ceva: prima dată muream să pot să citesc, să scriu, să ajung la școală, apoi muream să pot să merg pe bicicletă ca și prietenele mele. După ce am învățat asta, muream să ajung la liceu și să am primul iubit, primul sărut, să fac o prostie. Iar acum uite-mă moartă și mi-am dat seama că am uitat să trăiesc. Problema e că tu crezi că ai timp. Nimic în viață nu este promis, cu excepția morții. Mi-am dat ochii peste cap. Sam avea plăcerea de a discuta despre viață când ea era deja moartă. M-am concentrat din nou pe referatul meu după o pauză de cinci minute bine venite, când telefonul a început să-mi sune. Am crezut că e mama care plănuia să mă mai sperie puțin, dar am văzut că era de fapt un număr pe care nu-l cunoșteam. Am răspuns, așteptând să aud cine este. Speram să nu fie o glumă proastă de-a colegilor mei de la școală. -Bună, frumoaso. Cunoșteam această voce, era a lui Sasuke.
|
| | | ♥♣Cherry Blossom♣♥ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 223 Puncte : 252 Reputatie : 3 Hobby-uri : sa citesc,sa scriu si sa ascult muzica Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Before I die Lun 26 Ian 2015, 11:19 | |
| Un capitol dragut si amuzant. Intr-adevar Samantha mi se pare cam enervanta,dar e amuzanta si asa...Saracu Sasuke,daca ar stii ca o fantoma il urmareste:))) Ma intreb ce o sa ii spuna Sasuke lui Sakura.Abia astept nextul! :* :*
|
| | | Danielle Sensei
| Subiect: Re: Before I die Lun 26 Ian 2015, 15:53 | |
| Hopa! Sasuke a inceput cu petitul. :)) Asta nu o sa-i placa Samanthei, dar mie da. :)) Mi-a placut faza cu "fosta-iubita-viitoare-asasina", desi aceasta nu stiu daca e posibila, avand in vedere faptul ca Sam e moarta. Abia astept sa citesc dialogul Sakurei cu Sasuke, dar si sa aflu ce s-a intamplat cu J. Asa ca iti urez multa bafta la scris! Te-am pupat!
p.s.: multam' de anunt! |
| | | xenomorphius Chūbu
| Subiect: Re: Before I die Lun 26 Ian 2015, 17:55 | |
| Sigur se întâmplă ceva de mama Sakurei face controale. Totuşi nu înţeleg ura oamenilor pentru aceşti "binecuvântaţi"... Ce le-au făcut de s-au înfuriat pe ei? De au ajuns chiar să-i elimine... Capitolul lui Jonas este foarte frumos şi mi-a plăcut enorm de mult. Nu mă aşteptam să îl mai introduci pe aici. Dar mă bucur că ai făcut-o, acum mă simt de parcă explodez să aflu ce urmează să se întâmple. Şi se pare că Sasuke a sunat-o pe Sakura, altă surpriză neaşteptată. Mă întreb el ce mai vrea? Sper ca în viitorul apropiat să fie de partea ei şi nu de partea celorlalţi. Păi aştept nextul, spor la lucru! *kiss* |
| | | hiatus ANBU
| Subiect: Re: Before I die Mar 03 Feb 2015, 10:21 | |
| In primul rand vreau sa-mi cer scuze pentru ca nu am mai trecut pe la fic-ul tau, dar sincer in ultima vreme chiar nu prea am avut dispozitia necesara, dar daca se poate pe viitor sa ma anunti si pe mine cand postezi next. In al doilea rand as spune un ”Hopa”. Sasuke a sunat-o pe Sakura si nu a luat-o cu ”Ce faci?” si alte chestii de genul, din prima cu ”Buna, frumoaso!”. Se pare ca o sa se cam complice treburile pe aici. Nu stiu de ce dar am sentimentul ca Samantha s-a tinut dupa Sasuke in ultima vreme doar ca sa-l faca sa se indragosteasca de Sakura, dar numai tu poti sa-mi afirmi sau nu acest lucru. Scuze inca o data pentru ca nu am comentat cand trebuia si scuze pentru ca in ultimul timp vin asa de tarziu cu o parere. Oricum, tu scrii genial si de abia astept next. Spor la scris si la cat mai multe idei! |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Before I die Vin 17 Iul 2015, 13:31 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Before I die | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|