|
|
Autor | Mesaj |
---|
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: O iubire interzisa Mier 10 Aug 2011, 21:26 | |
| OOOOOO ce final grozav. dak ai vrut sa stric laptopul cu lacrimi ai reusit . MIA placut super mult acest fic |
|
| |
allecsutza Genin
Nr. mesaje : 182 Puncte : 196 Reputatie : 15
| Subiect: Re: O iubire interzisa Mier 10 Aug 2011, 21:31 | |
| MULTUMESC DIN SUFLET, SI MA BUCUR CA TI-A PLACUT. PAI....POATE TOTUSI O SA TE MAI INVESELEASCA CELALALT FIC AL MEU.DUPA CUM STI AM INCEPUT UNUL NOU. ORICUM....VA MULTUMESC TUTUROR CELOR CARE MI-AU CITIT FICUL , VA PWP DULCE |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: O iubire interzisa Mier 10 Aug 2011, 21:47 | |
| mi-a placut ingrozitor |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: O iubire interzisa Mier 10 Aug 2011, 22:52 | |
| EU nu styu ce fic ai inceput .imi poti spune cum se numeste?
Ultima editare efectuata de catre itasaku99 in Joi 11 Aug 2011, 01:04, editata de 1 ori |
|
| |
xYuiChan1 Genin
Sex : Nr. mesaje : 74 Puncte : 134 Reputatie : 19 Hobby-uri : Sa fac AMV-uri si sa stau pe calculator Stare de spirit : Always Happy
| Subiect: Re: O iubire interzisa Joi 11 Aug 2011, 00:45 | |
| ca de obicei niciodata...nu incetezi...sa...uimesti...GENIAL ALL...tot aasha pwp:X:X
_________________________________________________Semnatura
| |
xYuiChan1 Genin
Sex : Nr. mesaje : 74 Puncte : 134 Reputatie : 19 Hobby-uri : Sa fac AMV-uri si sa stau pe calculator Stare de spirit : Always Happy
| Subiect: Re: O iubire interzisa Joi 11 Aug 2011, 11:45 | |
| |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O iubire interzisa Joi 11 Aug 2011, 20:16 | |
| foarte frumos mia placut foarte mult a fost super bravo |
|
| |
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: O iubire interzisa Mier 17 Aug 2011, 14:49 | |
| Ce final frumos... hmm..mie miau dat lacrimile.. App...acest fic daca este terminat nar trebui mutat la Fan ficuri Finalizate? oricum...a fost foarte frumos...in general greseli nu am vazut si uneori ai cam exagerat cu dialogul..dar in rest a fost foarte ok... Sper ca nu te-ai supi pe mn... |
|
| |
allecsutza Genin
Nr. mesaje : 182 Puncte : 196 Reputatie : 15
| Subiect: Re: O iubire interzisa Mier 17 Aug 2011, 17:37 | |
| Va multumesc tuturor, celor care mi-ati citit ficul, si deasemenea, sa nu va vina vro idee prosteasca in cap, cum ca m-am suparat pe cei care m-au criticat mai aspru. Di potriva, va multumesc!Fara criticile voastre, probabil ca nu reuseam sa fac acest fic, reusit, zic eu , fara sfaturile voastre.! |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: O iubire interzisa Dum 11 Dec 2011, 13:10 | |
| Imi pare foarte rau ca abia acum am apucat sa iti citesc ficul! Chiar si asa am reusit sa ajung intr-un timp record la sfarsit. Ce pot sa spun decat ca este superb! Totusi ai mai fi putut adauga inca cateva capitole pentru ca mai sunt multe idei pentru continuarea ficului tau! Chiar si asa mi-a placut foarte mult si te felicit! |
|
| |
☆•Ingerash fara aripi•☆ Academy Student
Sex : Localizare : Cluj Nr. mesaje : 23 Puncte : 34 Reputatie : 3 Stare de spirit : ^.^Happy because you`re happy^.^
| Subiect: Re: O iubire interzisa Vin 16 Mar 2012, 18:13 | |
| __________@@@@@@ _________@________@________@@@@@@ ________@___________@_____@_________@ ________@_____________@@@__________@ _________@___________________________@ __________@_______@@@@@___________@ ___@@@@@@____@@@@@@@_________@ __@_____________@@@@@@@_________@ _@_____________@@@@@@@@_______@ _@_____________@@@@@@@@_____@ _@_____________@@@@@@@______@ ___@____________@@@@@_________@ _____@@@@@_______________________@ _________@@_________________________@ _________@___________@@___________@ __________@________@@__@@@@@@@ ___________@_____@@ ____________@@@@_@ ____________________@ ____________________@ ____________________@ _____________________@ ______________________@ ______________________@____@@@ ______________@@@@__@__@_____@ _____________@_______@@@___@@ ________________@@@____@__@@ _______________________@ ______________________@ _____________________@ ____________________@ <3 mi-a placut foaaartttteee mult :X |
|
| |
bianca123m Academy Student
Sex : Localizare : romania Nr. mesaje : 9 Puncte : 17 Reputatie : 0
| Subiect: Re: O iubire interzisa Sam 17 Mar 2012, 19:47 | |
| este supeeerrr ai o imaginatie foarte bogata,macar daca ar fi asa si in anime....ily:* (i love you) |
|
| |
Theona Theo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Oare....?!La PC....:)) Nr. mesaje : 207 Puncte : 233 Reputatie : 14 Hobby-uri : My entire life it's an entertainment.... Stare de spirit : Merge....se poate si mai bine !
| Subiect: Re: O iubire interzisa Mar 20 Mar 2012, 18:10 | |
| Hey...am trecut si eu pe la ficu' tau si pot sa spun ca imi place foarte mult ideea... Singurul lucru care nu mi-a placut la fic a fost finalu' .Se vede ca te-ai grabit sa il scrii...puteai sa il faci putin mai romantic...si in sensu' asta te-as sfatui sa faci un SEZON II !Merita ! Atat am avut de spus,si sper sa te mai gandesti la propunerea mea,si poate ma anunti...Te pupacesc mult ! |
|
| |
laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: O iubire interzisa Vin 25 Mai 2012, 17:43 | |
| DECI nu mai am cuvint acesta a fost unul dintre cele mai multe ficuri pe care le-am citit (si credema ca am citit destule)si pot spune ca a fost foarte foarte mega super excelent si am sa-ti spun cateva cuvinte:esti o criitoare grozava si sper sa ne mai faci surprize ca acesrea |
|
| |
Sakura.Love.Sasuke Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 1 Hobby-uri : muzica,citit si desen Stare de spirit : super happy
| Subiect: Re: O iubire interzisa Dum 03 Iun 2012, 13:19 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: O iubire interzisa Vin 06 Iul 2012, 13:58 | |
| a fost un fic foarte frumos ,
sper sa mai faci astfel d epovesti ,
si sper sa ma anunti de ele ,
pupici de la crisu |
|
| |
dedde14 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bucuresti Nr. mesaje : 149 Puncte : 153 Reputatie : 6 Hobby-uri : Cam tot ce se poate face... Stare de spirit : HAVE COURAGE AND BE KIND
| Subiect: Re: O iubire interzisa Mier 08 Aug 2012, 04:17 | |
| Draga mea am citit ficul tau de 4 ori:X. ...este cea mai frumoasa continuare[fara razboi ] k sa zic asa .....Un fic extraordinar de frumos este imposibil sa nu-ti plaaca:X ... dragostea asta ....:X:X: ...Te pupii dedde:X:* |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O iubire interzisa | |
| |
|
| |
|