Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: Hurt me! Vin 30 Dec 2011, 20:09 | |
| Buna, draga mea Am ajuns si eu pe la ficul tau. Sa vedem:
Ideea nu este neaparat ceva iesit din comun, pentru ca am mai intalnit asa ceva, insa este frumoasa...
Titlul imi place. Este destul de sugestiv si cred ca atrage cititorii.
De descriere, eu una, nu sunt foarte multumita. Ai putea sa te axezi mult mai mult pe sentimentele personajelor, pentru ca ele sunt cele mai importante intr-un fic. Ne fac sa ne simtim in mijlocul actiunii. De acord, narezi bine, insa asta nu e de ajuns.
Dialogul nu este lung, insa este cam sec. Ai unele replici pe care ai fi putut sa le incluzi cu usurinta in naratiune.
Greseli de tastare/ortografie/exprimare:
"Dar totusi" - este pleonasm. Evita structura asta.
"srica" - strica
"acesta idee" - aceasta idee
"auzem" - auzeam
"ma traga de mana" - ma trage de mana
"fica" - fiica
"celelalte casa" - celelalte case
"contunui" - continui
"ma-m uit" - ma uit sau m-am uitat
"vea" - avea
"deasta" - de asta
"fromos" - frumos
"achiar" - chiar
"vvrei" - vrei
"anervat" - enervat
"astez" - asez
"defapt" - de fapt
Ai grija la repetitii, pentru ca ai unele destul de deranjante, precum: "intreb pe acea fata daca o cheama Ino iar ea spune da, si ma intreaba" sau "ajungem si seful spune ca am ajuns la timp".
Mi-as dori sa ai mult mai multa grija la felul in care te exprimi. Unele fraze sunt destul de neclare. Fii mult mai atenta si incearca sa faci propozitii cat mai ample.
Actiunea nu pot sa spun ca este grabita. Decurge destul de bine, insa, daca ai mai introduce descriere sentimentala, ceea ce e de preferat, ar fi mai lenta.
La estetica stai destul de bine, nimic de comentat.
Sunt locuri unde era nevoie de virgula, insa ai uitat sa o pui si te-as ruga sa nu mai folosesti apostrof in loc de ghilimele.
Deci, in concluzie:
- axeaza-te pe sentimentele personajelor
- ai grija la greselile de tastare si exprimare. Citeste capitolele cu atentie inainte sa le postezi si corecteaza-le.
- nu mai pune apostrof in loc de ghilimele
- pune virgulele cand e nevoie de ele
Cam asta am avut eu de spus. Sper sa tii cont de sfaturile pe care ti le-am dat. Spor la scris in continuare si multa inspiratie! |
|
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Hurt me! Dum 08 Ian 2012, 15:14 | |
| |
|
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Hurt me! Lun 09 Ian 2012, 12:31 | |
| [b][i] Deci, te implor sa aduci next-ul. Mor, nu mai suport! Iubesc ficul tau! Da, am spuso! Haide repede cu next-ul si te rog cu frisca si cioco sa ma anunti. Te implooooorrrrrrr!!!!Pppppppllllllllllllllsssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!! |
|
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Hurt me! Sam 14 Ian 2012, 00:17 | |
| te roooooooog eu frumooooooooooos de tot sa pui next k eu mor aici de curiozitate |
|
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Hurt me! Mier 21 Mar 2012, 16:59 | |
| iti bati joc de mine ?
cand ai de gand sa mai vi cu nextul ,
ai de gand sa fac 50 de ani ,
haide , tu nu sti ca ai un talent extraordinar ?
vino cu nextul si anunta-ma si pe mine |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Hurt me! Vin 27 Iul 2012, 15:54 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|