| Welcome To The Candy Shop | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Yumi Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In my own world Nr. mesaje : 415 Puncte : 482 Reputatie : 48 Hobby-uri : Dansul, muzica si cititul.
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Mar 09 Aug 2011, 00:42 | |
| Deci imi place mult de tot Si astept next-ul iti dai seama Si totusi exact ca si Ioana, vreau si eu sa stiu: Ce ascund fetele alea? :-? Pupici! |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Mar 09 Aug 2011, 11:37 | |
| Capitolul 5.
Temari:
Sunt trezita de razele fine are ale soarelui, ce ma mangaie usor. Ma ridic usor din pat si casc. Deodata simt ca nu am aer. Simt ca cineva ma strange te de gat. Nu, nu din nou! Off, nu mai pot! Respir din ce in ce mai greu si din ce in ce mai repede. Deschid repede usa, cobor pe scari si si ma indrept spre imensa usa de la intrare. Trag de maner incercand sa o deschid. Incerc, dar nu pot. Ma sprijin cu spatele de usa, de fapt ma trantesc si incet incet ma pun in genunchi. Dar de ce mie? De ce mie si prietenelor mele? De ce nu pot trai ca un om normal? -VREAU SA TRAIESC CA UN OM NORMAL! Tip eu ca o descreerata si ma dau tare cu capul de usa. Of, chiar ca am innebunit... O lacrima cristalima curge pe obrazul meu fin. Dupa aceasta lacrima urmeaza altele si altele. Incercam sa ma opresc, dar nu puteam, exat ca si Hinata cu berea. Dar nu, nu am de gand sa stau ca o prosta si sa plang. Desi nu pot sa fac nimic in legatura cu asta, nu voi plange. Ma ridic incet de jos, si merg precum un zombi, spre bucatarie pentru a lua micul dejun. Alt mic dejun, alta zi plictisitoare. Pfiu... Inca respir greu. Ma intalnesc cu TenTen care ma intreaba ce s-a auzit acum cateva secunde. Eu plictisita ii raspund: -Nimic. Taci si pleaca, imi respiri aerul.
Ajunsa in bucatarie, ii vad pe baieti care sunt hraniti de niste f**e mai mult dezbracate decat imbracate, iar. Imi iau sendwich-ul din farfurie, iau o muscatura si plec inapoi in camera mea. Ma intaind pe pat, ma uit spre lustra si ma gandesc la viata mea. La acest chin trait in fiecare zi. Dar cum am mai spus, nu pot sa fac nimic. Deodata camera se invartea. Of, nu, sunt atat de ametita. Tot aud o voce se copil spunand: ‘Ajutor!!’ , ‘Mi-e frica.’, ‘Nu mami, nu ma lasa aici.’, ‘De ce nimeni nu ma uibeste?’. Imi pun mana la urechi si zbier: -Lasa-ma in pace! Nu ma mai chinui! Deodata totul se face negru. Nu mai vad nimic. Incerc sa gasesc o scapare, dar nu reusesc. Totul este negru, negru ca inima mea. Incep sa ma plimb si cad. Cad intr-o groapa fara fund. Stau asa cateva minute si deodata BUM!
Imi deschid repede ochii si imi dau seama ca a fost un vis. Bine ca am scapat. Dar totusi ce se aude? Ma duc repede in bucatarie si o vad pe TenTen care facea cartofi prajiti. Stai putin, TenTen face cartofi prajiti?! Asta nu e posibil. Deodata se aude un BUM si mai mare, dupa, toata camera e plina de fum si un mic foc iesea din tigaie. -Ce ti-a venit?! spun eu nervoasa. -Ups... Voiam si eu sa va fac o surpriza... Toata lumea din casa intra in bucatarie. Hinata ia stingatorul si stinge focul. Ce bine ca nu s-a intaplat nimic. Linistita ma duc inapoi in camera mea si ma astez in ‘coltul verde’. Acolo sunt multe plante si un mic covor verde. Ajund in camera, ma asej pe covoras si incep sa meditez.
Naruto:
Stau relaxat pe canapeaua din hol si ma uit spre bucararie. Imca mai iese fum. Dar cum de TenTen a facut asta? Ieri tot se lauda ca gateste atat de bine incat toata lumea ii apreciaza mancarea. Chiar a facut o placimta excelenta. Mi-a mai spus si ca a fost la concursuri si a luat numai locul unu. Oare a mintit? Nu, nu are cum, placinta aia era prea buna.
Simt doua maini fine cum ma maseaza pe umeri. Ma uit in spate si vad aceiasi pa****ta. Off, nu exista fete in casa asta care sa fie mai inteligente decat o nuca? Poate sunt celelalte fete: Temari, Hinata si Sakura, parca. Dar cu ele nu am vorbit, inca. Acea tipa imi da o cana in care era ceai, cred. Il beau, iar dupa simt ca mi se face din ce in ce mai somn, imi inchid ochii si intru in lumea viselor.
Ma trezesc, iar in fata mea o vad pe Temari. Aceasta trage de o franghie, eu inaintez cu un pas, iar in spatele meu se aude o bubuitura. Ma uit si vad un candelabru. Acela era sa ma omoare. Ma uit spre Temari care se apropie de mine. In maini avea un cutit. Eu ma indepartez si incep sa fug, aceasta incepe si ea sa ma urmareasca. Langa o vad pe TenTen care imi spune in soapta: ‘Fugi! Temari vrea sa te omoare!’. Deodata ma impiedic de covor si cad. Temari de apropie de mine cu cutitul si cand mai ave putin si ma omora...
Ma trezec brusc. Oau... Nu pot sa cred, a fost doar un vis. Oare este un semn? Dar daca este, ce inseamna? Simt cum cineva imi descheie nasturii de la camasa. Ma uit mai atent si vad monstrul numit TenTen. Ce vrea omul asta de la mine? O dau la o parte si incep sa tip. Sar repede din pat si fug prin casa ca sa scap de acea creatura infioratoare.
Cam asta a fost. Sper sa va placa si va rog sa ma iertati pentru greselile de tastare :please:
|
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Mar 09 Aug 2011, 12:41 | |
| da ce misterioase sunteti... nici ca vreti sa spuneti ce-i cu fetele alea.. incearca putin mai multa descriere. Sentimentele incearca sa le accentuezi mult mai bine, foloseste figuri de stil.
Bye |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Mier 10 Aug 2011, 23:22 | |
| DA zici k in loc de gura voi aveti un seif. spuneti-ne odata ce e cu fetele astea k noi ne tocam creierii aici si nu stim ce sa mai inventam . oricum imi place ficul si imi place si k povestesti din perspectiva tuturor personajelor |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Dum 21 Aug 2011, 15:50 | |
| Ati pus nextul si eu am uitat sa il citesc? Sa imi fie rusine....deci sa revenim Imi place foarte mult capitolul...ar mai trebui descriere totusi Sunt foarte curioasa ce ascund fetele alea.. Deci...astept nextul cu nerabdare:D Ony va si va |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Dum 21 Aug 2011, 16:31 | |
| C e pana mea se intampla aici? NUmai vise si iar vise... Ce sunt ma fiintele alea? Varcolaci, vampiri, vrajitoare, ce naiba sunt? Bag si tu ceva actiune ca nu prea inteleg nimic Astept next te pup Zbye |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| |
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Mar 08 Noi 2011, 13:03 | |
| Hihihi, cred ca e vina mea :( pff pai voi incerca sa pun nextul in saptamana asta...sa vad ^.^ . Promit ca ma revansez eu cumva :). |
|
| |
Mùsè Chūnin
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Mar 08 Noi 2011, 16:18 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop Vin 30 Dec 2011, 14:57 | |
| Fic BLOCAT din cauza inactivitatii. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Welcome To The Candy Shop | |
| |
|
| |
| Welcome To The Candy Shop | |
|