Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Indiference, opposed of Love - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Indiference, opposed of Love - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Indiference, opposed of Love

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Indiference, opposed of Love - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

Indiference, opposed of Love - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 14:45

Miau miau ! Dupa o lunga perioada de timp am adus next-ul. Speram sa va placa desi amandoua am fost lipsite de inspiratie.

Acest capitol il dedicam Adelinei ! Pentru ca este ziua ei ;x La multi ani, Ade in love

~Capitolul 4~

Sakura(scris de Bubu)

- Nu ! strig eu oprind sarutul si privindu-l pe Sasuke in ochi

Doamne, ce se intampla cu mine ? Nu sunt sanatoasa sau care e problema mea pana la urma ? Adica zau asa, cum sa ma sarut cu propiul frate ? Cred ca mi-am iesit din minti. Da Doamne sa fie doar un vis urat, te rog, te rog !! Imi intorc privirea spre el si am vazut ca este confuz la fel ca mine, ba chiar mai rau. Fara a mai spune ceva m-am indreptat spre camera mea. M-am intins in pat lasand lacrimile amare sa mi se prelinga pe obraz.
Plangeam pentru ca nu intelegeam cum este posibil ca eu sa ma sarut cu fratele meu. Dintre toti baietii de pe pamant, tocmai el ? Si na.. nu e vorba ca simt ceva pentru el. Adica .. il iubesc doar ca pe un frate, asa cum e. Sau cel putin asa cred. In mintea mea erau multe intrebari fara raspuns. Insa nu stiam ce sa mai fac. Probabil ca nu era un motiv de ingrijorare, poate era doar o greseala ceea ce facuseram amandoi. O simpla atractie fizica sau necesitatea de a simti pe cineva aproape..atata tot.
M-am ridicat din pat si m-am apropiat de fereastra, ce sa vezi ? Nesuferita de Karin si Sasuke care se sarutau. Nu stiu ce sau de ce insa am simtit ceva in momentul acela, si nu pot spune ca ceva tocmai placut. Probabil ca sunt furioasa pentru ce se intampla si imi vin numai idei traznite prin minte. Mi-am dat ochii peste cap si apoi am iesit din incapere. Am mers afara unde erau cei doi si spre surprinderea mea si ceilalti prieteni ai nostri care desigur, priveau dezgustati scena.

- Sakura !! Aici, vino ! le aud pe fete cum ma striga

Ma duc spre masa la care se aflau fetele si ma asez pe scaun privind in continuare la sarutul dintre cei doi. Doamne, parca dura o vesnicie. Nu mi-am dat seama insa se pare ca priveam cu ura ceea ce se desfasura in fata ochilor mei.

- Saku ? De ce te uiti asa de urat la fratele tau si Karin ? intreba Ino curioasa

Am ridicat din umeri incercand sa par indiferenta insa cu siguranta ma deranja, si nu stiu de ce. Intrebarea asta ma macina.

- De ce sa ma deranjeze ? De ce sa ma deranjeze ? Pur si simplu de ce ? spun eu fara sa-mi dau seama ca am spus cu voce tare
- Ce sa te deranjeze ? intreaba Sasuke care nu stiu de unde a aparut in spatele meu si m-a speriat de moarte

Am inceput sa tip ca nebuna si am si cazut de pe scaun. Vai, ce rusine. Deci chiar e aiurea, ce om. Stie totul sa faca pe de-andoaselea. Ma ajuta sa ma ridic, bineinteles cu un ranjet prostesc pe fata. Si normal ca toata lumea radea. Cat poate sa ma enerveze omu asta. Ma asez la loc pe scaun ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Am inceput sa vorbesc cu fetele despre diverse lucruri astfel incat sa uit de intamplarea neplacuta. Chiar cand incepeam si eu sa ma simt bine a venit Karin si a inceput sa vorbeasca numai aiurea.
Chestii pe care numai ea le intelegea. Am rabdat cat se putea rabda, insa deja ma scotea din sarite. Parca era o moara stricata. Mi-a stricat buna dispozitie si azi. Fetei asteia ii trebuie un premiu pentru cea mai enervanta fata din lume. Sigur al lua locul unu. Dupa inca o jumatate de ora in care m-am tot chinuit sa inteleg ce spune roscata, au aparut parintii acasa. Si ce sa vezi ? Se pare ca erau cu parinti lui Karin. Mi-a picat fata cand am vazut. Bineinteles ca toti prieteni nostri au trebuit sa plece acasa, dar Karin si cu parinti ei au ramas. Am mers in casa si am inceput sa discutam.
Deja era putreda treaba, nu mai puteam sta nici macar un minut cu astia la masa. Simteam ca explodez numai cand auzeam vocea subtire si pitigaiata a lui Karin. Dapai sa mai stau nu stiu cate ore la masa in prezenta neplacuta pe care o creau ea si parintii ei. Fara sa-mi dau seama din nou incep sa vorbesc cu voce tare

- Doamne ce specimene esuate mai sunt si astia .. spun eu .

Cand ridic capul observ ca toata lumea si-a indreptat privirea spre mine. Nu intelegeau despre ce vorbesc. A trebuit sa improvizez ca sa nu le stric ziua parintilor mei. Chiar daca imi doream din tot sufletul sa le zic verde in fata ceea ce cred.

- Dinozauri, niste specimene pe cale de disparitie. spun eu razand
- Draga mea, te simti bine ? Dinozauri nu mai exista .. spune tata confuz
- Da, da, asa e. Asta spuneam si eu, exact ca tine. Dar lasati, continuati-va discutiile. spun eu repede.

Au ridicat din umeri si au continuat sa vorbeasca. Simteam cum sunt privita insa nu indrazneam sa ma uit la cine era. Sau poate ca doar imaginatia mea imi juca feste. Simtindu-ma incomod am intors capul si ce sa vezi ? Era Sasuke care se uita la mine insa si-a intors privirea atunci cand a vazut ca l-am descoperit. Karin incepuse sa abereze din nou. Spunea numai tampeni despre parul meu incat imi venea sa o strang de gat, sa ii rup parul ala roscat din cap ca sa aiba dupa de ce sa se planga. In fine, toata fatada asta a mai durat inca vreo doua ore de chin, pentru mine evident. Dupa ce au plecat nesuferiti aia parintii nostri s-au dus in dormitorul lor asa ca eu si cu Sasuke am ramas singuri.

- Pfai, bine ca au plecat clowni aia. Pe bune nu-i mai suportam. spun eu fericita ca au plecat.
- Nu cumva esti geloasa ? ma intreaba Sasuke
Ok, intrebarea asta mi-a pus capac. Ce pot sa-i raspund eu acum ? Ihh, trebuie sa fie ceva convingator. Sa fiu sigura pe mine cand ii spun ca nu. Adica chiar nu sunt, nu stiu la ce se refera. " Ok, Sakura, calmeaza-te, e doar o simpla intrebare si un simplu raspuns. Fa-o ! " .. imi spun eu in gand..

Sakura (Puffy):

-Geloasa? Dar de ce as fi geloasa…pfai nici gand! Spun eu incercand sa par convingatoare dar oare de ce ma simteam ca si cum ar fi adevarat faptul ca as fi geloasa.

Totusi e fratele meu, indiferent dac as vrea…nu as putea. Offf !! Dar ochii aia negri si stralucitori ca pana corbului, fata lui palida si perfecta, parul lui pufos..e asa de..de perfect ! Haaa !? Sakura ai inebunit, ce tot zici pe acolo.

-Ai nevoie de control draga Sakura. Zic eu dinou cu voce tare.
-Esti ciudata…oricum, noapte buna. Imi spune fratele meu facandu-mi cu ochiul.

Doamne…de ce mi-ai dat un frate asa perfect. De ce nu mi-ai dat unul tocilar cu multe cosuri pe fata si cu ochelari. Ce tot vorbestia colo fato, nu ti-ai dori asta. Off, dar nici un frate care sa arate mai bine decat vedetele de la TV. Imi dau ochii usor peste cap si ma duc in camera mea.
A doua zi…
Casc lung trezindu-ma. Ma uit in jur si observ cat de buimaca sunt. Imi pun mana la cap instinctiv si vad ca ard. O Doamne, sa nu-mi zici ca am febra. De ce de ce de ce ? De cand am venit de la academie parca absolut totul imi merge prost. ABSOLUT !
Ma trantesc dinou pe perna uitandu-ma pe tavan. Trebuia sa-i zic cuiva asa ca am strigat cat de tare m-a tinut vocea :

-Mama… ! Bine asta chiar nu a fost un strigat tare.
-Mamaaaa !! Cred ca de data asta m-a auzit.

Usa se deschide si isi face aparitia… Sasuke ? Imi spune ca mama nu e acasa si ca tata e la servici. Of, grozav.

-Ce zi norocoasa…spun eu tare si sarcastic, dar defapt as fi vrut sa gandesc asta.
-Ce s-a intamplat Sakura…mi se pare mie sau esti putin palida ? S-a intamplat ceva ? ma intreaba Sasuke ingrijorat

I spun ca nu doar ca sa nu-l ingrijorez. Imi amintesc cand eram mai mici si avea mereu grija de mine cand ma imbonlaveam. El iese afara lasandu-ma acolo. Ma simt cam singura acum, asa ca il strig pentru ca aveam sentimetul ca daca nu are cineva grija de mine o sa ajung la spital. Intra pe usa si eu ii zic ca am febra. Isi pune mana pe fruntea mea si spune :

-Sakura …cred ca nu e de bine, arzi enorm de rau. Dar nu l-am putut auzi prea bine pentru ca in momentul urmtor totul era negru si eram ametita…

Ma trezesc pe un pat de spital cu Sasuke langa mine. Off, am lesinat.

-Sakura ?? Te simti bine ! Credeam ca nu te vei mai trezi, nu stiu ce faceam fara tine.

Auuu, a zis niste cuvinte asa de dragute incat nu m-am putut abtine si am sarit direct in bratele lui. Ma simteam asa de protejata. Sakura, iar aberezi. Oare sunt indragostita de fratele meu. Si chiar daca as fi nu as putea, nu e permis. Am dat frau liber lacrimilor iar fratele meu obserava. Nu m-a intrebat motivul, doar ma strand mai tare si mai tare in barte. Nu ajuta chiar deloc, durea…psihic. Dar nu puteam sa-i zic nu. Cu totul ca mi-as fi dorit foarte mult. L-am pupat pe obraz atingand putin coltul gurii. Instantaneu am simtit fluturasi in stomac si m-am inrosit. Vaii, deci poate eu chiar am inebunit…
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Indiference, opposed of Love - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 15:03

Aleluia fetelor!
Ati adus nextul. Si inca ce mai next!
Deci, ador felul cum scrieti amandoua! Va descurcati asa de bine.. in love
Sa vina nextuuul! heh
Pupici dulci de la Losty kiss
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 15:57

Fetelor eu nu am cuvinte !
Nu stiu cate sentimente de bucurie am pentru ficul acesta . Este absolut SUPERB ! Ador faptul ca l-ati creat , ca ati avut o idee asa de minunata si Originala !!
Is in culmea extazului ca s-au sarutat si ca Sasuke spune atatea vorbe dulci lui Saku in love
Si de ce mama naibii Sasuke si Karin s-au sarutat .. si intrebarea nemuritoare a lui Sas`ke : "Esti geloasa ? "
Mrr...Nu mai pot !
Va rog aduceti Nextul ala odata ca Hormanii mi s-au urcat la cap si astept sa vad ce se intampla in love !
Va rog mult , ca altfel.. Ma supar lough sad
Va kiss fetelor si sa stiti ca sunt cu ochii pe voi ! biciuitor
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Indiference, opposed of Love - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Aug 2011, 22:53

Aww so cute babys ^^
A kiss...and a b***h.
OMG, Karin it's a big...no...HUGE B***H!
Deci a fost superb...
Da in love Mi-a placut foarte mult
Sasuke is a pig happy2
A little sweet and cute pig, and very perv.
Repede next!
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Apocalipsa
Chūnin
Chūnin
Apocalipsa

Sex : feminin Localizare Localizare : La bau bau
acebook acebook : Ade Adèle
Nr. mesaje Nr. mesaje : 580
Puncte : 778
Reputatie Reputatie : 165
Hobby-uri Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby)
Stare de spirit Stare de spirit : Ce gluma buna:))

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 13:36

Minunat next fetelorrr lol damn!

Si va multumesc enorm ca mi lati dedicat a hug

Oare Sasuke ce gandeste, dar faza cand sau sarutat voluntar ma lasat WTF

Deabia astept next-ul fetelor va pup dulce si spor la scris si la idei a hug
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 13:46

Vaaaii capiitolulll:X:X:X:
Ce superb:x De cand asteptam o continuare
Oh doamne::X:X:X:
Supperb dragelor,superb!

Sper sa nu ne faceti sa asteptam prea mult! Va pup kiss
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 14:25

Vai, cat poate sa-mi placa ficul vostru, este absolut superb, il ador.
Cat de tare a putut fii capitolul, bestial.
Haideti repede cu nextul si sa nu ne faceti sa asteptam prea mult.
Spor la scris si multa inspitatie si idei amandurora kiss
Va pupacesc dulcik de tot kisskisskiss
Bye.
Sus In jos
mary97
Genin
Genin
mary97

Localizare Localizare : calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 164
Puncte : 183
Reputatie Reputatie : 9
Stare de spirit Stare de spirit : crazy

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Lun 22 Aug 2011, 15:45

Este super ficul tau ideea este originala si imi place foarte mult sper sa pui nextul repede spor la scris bye bye
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Mar 30 Aug 2011, 18:48

Deci este super ,extra ,mega tare ascest fic! :nr1:Nu am cuvinte!! a hug Astept cu nerabdare nextul! dance2 Spor la scris si inspiratie! happy2
Sus In jos
♥Barbie
Genin
Genin
♥Barbie

Localizare Localizare : ghiceste..
Nr. mesaje Nr. mesaje : 281
Puncte : 311
Reputatie Reputatie : 29
Stare de spirit Stare de spirit : Happy'bwaa :x

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Sept 2011, 10:45

Este mega-ultra-super-COOL
Frate...deci aveti imaginatie nu alta...este chiar..WoW...
nu prea am cuvinte..decat ca sunt indragostita de el...
va roooog sa puneti nextul sad
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Indiference, opposed of Love - Pagina 2 Asss10Indiference, opposed of Love - Pagina 2 J5fdba

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Sam 10 Sept 2011, 12:25

Doamne, mai aveam nitel si muream aici... :))
Cred ca am citit mai mult de trei capitole odeta, dar trebuie sa recunosc ca mi-a facut placere... in love

Imi place mult de tot cum scrieti impreuna, iar acest fic este extrem de reusit...

So... Astept cu nerabdare nextul...

Spor la scris si multe idei...

V-am pupacit dulce... in love

choco^^
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Dum 18 Sept 2011, 23:12

Extaordinar..Am citit toate capitolele si sunt mega-grozave music
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
Lucifer's white aηgel
Sennin
Sennin
Lucifer's white aηgel

Merite deosebite : Indiference, opposed of Love - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin acebook acebook : n-avem.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5754
Puncte : 7492
Reputatie Reputatie : 1153

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19Vin 23 Dec 2011, 20:58

Cele doua autoare nu au mai continuat fic-ul, deci va fi inchis. dap !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Indiference, opposed of Love   Indiference, opposed of Love - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-