| Dragoste dulce-acrisoara! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Mier 04 Ian 2012, 18:18 | |
| Miau miau !
Vaiii de mineeee (goo) Ce imi vad mie ochisorii :x Next-uul :x Cat l-am asteptat Doamne, zici ca eu nu scriu la ficul asta =))) Asa ma port :)) Ok, pai mami. Ce pot sa mai spun ? Esti geniala, ai un stil de a descrie aparte. M aface sa vreau tot mai mult. Of of, cum sa i intrerupa ? Deci batranii din ziua de azi sunt mai nebunatici decat tinerii=))) Pfoa, si mai zic de noi(D) Mami, deci este foarte frumos. M-ai lasat si in suspans. Aaa, eu trebuie sa scriu acum :> Vai vai :x Deci felicitari mami pentru capitol. Este foarte frumos. Imi place mult :x Te pupacesc si te iubesc dulce :x |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Mier 04 Ian 2012, 18:21 | |
| super frumos imi place la nebunie doamne eu credeam ca parintii ei sunt umpic stanjenitori, dar ai lor sunt...ooooo...ooooo....imi pare rau de ei spor la scrs si la ideei, multa bafta in continuare sa ma anunti si pe mine cand pui next-ul PwP dulce de tot la tine |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Mier 04 Ian 2012, 18:31 | |
| ce misto , astept cu nerabdare nextul , mersy ca m-ai anuntat , sper sa ma anunti de continuare , pupici |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Joi 05 Ian 2012, 01:14 | |
| |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
VMVDD ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - acebook : Facebook Nr. mesaje : 1587 Puncte : 2106 Reputatie : 340
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Sam 07 Ian 2012, 22:50 | |
|
Deci, nu am cuvinte
In primul rand, vreau sa imi cer mii de scuze ca ajung asa tarziu, abia acum am terminat de citit toate capitolele, sunt fantastice, idee originala, iubire peste tot, are absolut tot ce trebuie
Spor la scris, cat mai multa inspiratie, eu astept next-ul nerabdatoare . Sa ma anunti si pe mine, te rog frumoos de tot
|
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Lun 09 Ian 2012, 19:38 | |
| |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Mar 24 Ian 2012, 13:10 | |
| Dragoste dulce-acrisoara !
Capitolul 8. Cei doi au petrecut o noapte grozava impreuna. Adevarul e ca atunci cand erau fata in fata, si cand se priveau in ochi, simteau ceva ce niciunul dintre ei nu mai simtise vreodata. Seara fusese foarte speciala pentru Sakura. Sasuke o tinuse in brate, chiar ii cantase o melodie. Se simtea speciala cand era cu el, cand vorbea cu el. Se simtea cea mai norocoasa fata de pe planeta, si nu intelegea de ce. Nici Sasuke nu era mai prejos, de asemenea si el se simtise bine. Sakura ii incanta auzul cu vorbele sale dulci. Cu acea voce plina de iubire si veselie. Ii incanta privirea cu frumusetea ei aparte, cu privirea ei gingasa si zambetul dulce. Adora sa o auda razand. Fata asta pentru el era mai mult decat o prietena, poate era chiar ca o sora. Adica da, simtea ceva inauntrul lui. Dar nu era sigur de ceea ce simtea. Si nu stia cum sa deschida subiectul. De fiecare data cand vroia sa-i spuna asta, sau sa aduca subiectul in discutia lor..ori cineva avea ingenioasa idee de a-i intrerupe, ori ea era " de vina ". Se pierdea atunci cand ea incepea sa vorbeasca, atunci cand ea il atingea. Cand il privea, cand zambea..tot ceea ce facea ea il dadea peste cap. Il facea sa aiba sentimente din ce in ce mai intensificate si din ce in ce mai speciale. Cu toate astea, el era confuz. Sa-i spuna ? Sau sa nu-i spuna ? Habar nu avea.. Cert era ca au petrecut o noapte memorabila, pe care nici unul dintre ei nu o va putea uita vreodata. Paradisul celor doi nu a durat foarte mult, de dimineata au fost gasiti de catre parintii. A urmat o mica cearta, dupa care spiritele s-au calmat atunci cand tinerii le-au spus parintilor ca a fost decat o gluma. Dupa aceasta discutie, si dupa niste priviri schimbate intre Sasuke si Sakura, toti au vrut sa iasa afara. Au fost foarte dezamagiti cand au vazut ca este imposibil sa iasa din casa deoarece afara era foarte frig. Au decis ca pentru un moment sa ramana in casa, sa vorbeasca. Iar daca cumva vremea va fi ceva mai acceptabila, vor iesi. S-au asezat pe canapea. Tatal brunetului fu primul care incepu discutia.. - Sasuke, ieri aveai ceva sa-i spui Sakurei. De ce nu-i zici aici ? Si acum ? Haide fiule ! il indemna pe baiat Cand auzi, Sasuke isi ridica capul brusc. Isi indrepta privirea spre Sakura. Se vedea pe fata ei ca astepta si ea acelasi lucru ca ceilalti. Sasuke era de-a dreptul rusinat. Nu-i placea sa fie pus in aceasta postura. Toti se uitau la el si asteptau sa spuna ceva, dar ce putea spune ? Na, in caz ca ii spunea Sakurei, ii spunea doar ei. Si daca iar fi zis sa mearga undeva ca sa discute, nu se putea. De ce ? Simplu, parintii lor ar fi ascultat conversatia iar el nu vroia asa ceva. Linistea era stapana peste toti din incapere. Parintii chicoteau, dandu-si seama de ce se intampla cu Sasuke. In fond, ei trecusera prin viata si se vedea clar ce simte baiatul si la ce se gandeste. De asemenea, se vedea ca nici nu se simtea confortabil asa ca au hotarat sa-i lase singuri pe copii. Sasuke inca nu spunea nimic, tinea capul in jos, ochii inchisi si deabea daca mai respira. Mainile le avea incrucisate la piept, parea ganditor. Chiar si asa era. In mintea lui se dadea o batalie crunta. Sa-i zica sau nu? Doamne, ce avea de pierdut ? Nimic, trebuia sa-i spuna. Trebuia sa-si faca curaj ca sa puna capat acestor sentimente care il macinau pe dinauntru.. - Sakura, uite.. eu.. |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Mar 24 Ian 2012, 14:37 | |
| |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Mar 24 Ian 2012, 15:33 | |
| Imi plac moolt cele doua capitole!!!!!!! Sunteti minunate!!!!!! Iar eu sunt rea ca nu ajung la timp Astept next si va PWP doolce pe amandoua |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Mier 14 Mar 2012, 23:29 | |
| super frumos cap sper sa-l aduci cat mai curand PwP dulce de tot la tine |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Sam 17 Mar 2012, 13:25 | |
| |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Sam 17 Mar 2012, 20:53 | |
| |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! Vin 27 Iul 2012, 15:16 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste dulce-acrisoara! | |
| |
|
| |
| Dragoste dulce-acrisoara! | |
|