Capitolul 15 . O dragoste de mult uitata
Mergeam in spatele lui uitandu-ma la parului lui de culoarea argintului .
,, Iarta-ma Zero . Te-am tradat , strangand floarea la piept . Sunt plina cu asa multe frumoase , incurcate , eterne amintiri ... Nu m-ai stiu cine sunt ... Dar ,cand mintea imi e nelinistita te doresc atat de mult ... Daca vei ajunge in inima mea , vei disparea in visele mele trecatoare ... Nu vreau sa te pierd . ''
- ....Lidia !
- Ce?! , ii zic eu uitandu-ma la el uimita .
- Mai sti cand dormeam amandoi ? Ce-ar fi sa dormim din nou asa ?
- Diseara , in aceasi camera ? Zero se uita uimit la mine si zambi usor .
- Da . Apropo ce vroia Kuran ?
-Nimic . ,, Daca Zero vrea sa dormim amandoi inseamna ca iar are probleme cu foamea ... sau si-a dat seama ceam zis in acea seara '', gandeam eu inrosindu-ma la fata .Priveam in gol asa ca nu eram constienta pe unde mergeam .
- Lidia! ma stiga Zero .
- Ce?!
Apoi m-am izbit cu fata de un copac si fara sa-mi dau seama am scapat floarea din mana.
- Esti bine ? ma intreba Zero razand .
-Da... , raspund eu in timp ce ma frec la frunte .
Ajunsi in biroul directorului acesta ne spune ca vom avea un nou profesor .
- Can vine sa-l aduce-ti la mine , zise directorul .Zero poti sa ma lasi un pic singur cu Lidia ?
Zero si cu mine am ramasi un pic socati .
- Da.. , zice el si pleaca.
- Profescorul nou este fostul mentor al lui Zero. Cel care l-a antrenat pentru a fii vanator de vampiri. Il cheama Toga Yagari . Zero nu prea vorbeste despre el din cauza unui acident din trecut .
-Am inteles .
- Lidia , ai ceva sa-mi spui ?
,, Cred ca si-a dat seama ca ii daduse-mi lui Kuran din sangele meu , dar naveam ce sa vorbesc cu el .''
- Nu . O sa-l aducem pe profesor imediat ce ajunge , zic eu si plec imediat .
Apoi am mers impreuna cu Zero la poarta ca sa-l asteptam pe profesor . Si din zare se vedea cineva venind. Suflarea lui sau noaptea intunecase zarea . Doar ochii peste-nalturi ii licareau ca de gheata . Purta camasa aspra incinsa cu franghie , chipul ii era cioplit de vanturi si namoluri . Zero de cum la vazut a plecat fara sa zica un cuvant .
- Buna seara ! Dumneavoastra sunte-ti profesorul Yagari ? zic eu usor timida .
- Da ! raspunde el .
- Pe aici va rog ! Apoi l-am condus in biroul directorului si am plecat la casa acestuia unde urma sa ma intalnesc cu Zero . M-am dus m-am schimbat si am batut la usa.
- Intra !
Am deschis usa si Zero se uita pe fereastra apoi isi intoarce capul si imi zambeste usor . Apoi inchid usa si ma urc in pat . Apoi se urca si el si se ghemuieste la pieptul meu . Il strag in brate si imi zic ca si-a dat seama ce iam spus atunci .
- Vrei sa-ti cant un cantec de leagan ? in intreb eu .
- Da ! raspunde el .
- ,,Doarma frunza plopului ,
Si ochiul izvorului.
Doarma toate, rand pe rand.
Care n-au dormit nicicand,
Rand pe rand, rand pe rand.
Care n-au dormit nici cand
Rand pe rand , rand pe rand
Care n-au dormit nicicand
Doarma-n ceruri stelele
Si uitandu-si gijile
Doarma toate rand pe rand
Care n-au dormit nicand
Care n-au dormit nicand
Dormi si tu Mos Timp aici
Cai fi tare obosit
Doarma toate rand pe rand
Care n-au dormit nicand ...'' ,, Apoi m-am oprit si m-am intos pe partea dreapta . Credeam ca adormise dar ma luase in brate si adormisem amandoi .
Dimineata se auzeau zgomote prin casa , dar nici eu si nici Zero nu ne-am sinchisit sa ne ridicam sa vedem ce e . Apoi cineva intra in camera si da patura laoparte de pe noi dar tot nu ne sculam .
http://www.zerochan.net/149354 - Aaaa ! se aude o voce . Apoi niste pasi indreptandu-se spre usa . Unde pleci ? Ai de gand sa-i lasi asa ? zicea o voce care semana cu a directorului .
- Il las in seama ei , zise voce dinspre usa care semana cu cea a profesorului Yagari . Apoi directoru ne inveli cu patura si plecara amandoi .
Eu ma intorc cu fata spre Zero iar acesta imi face cu ochiul si ma pupa pe frunte .
- Neata ! zic eu si il pup pe obraz .
- Ai dormit bine ?
-Da! Cat este ceasul ? Ar trebui sa ne sculam .
- Mai stai . Oricum a zis ca ma lasa in grija ta , zice el uitandu-se in ochii mei . In acel nmoment am rosit putin .
Dupa vreo cinci minute ne ridicam si noi din pat si mergem si ne pregatim pentru scoala .
La ore era timpul sa-l intalnim pe noul profesor . Intr-un tarziu se deschide usa si intra.
-Separe ca ati auzit deja.De astazi eu Yagari Touga voi preda etica. Deabea astept sa lucrez cu voi . Ca sa ne cunoastem mai bine accept orice intrebari .
,,Asa ca elevii au inceput sa puna tot felu de intrebari idioate . La urma urmei e vina lui ca a zis orice intrebari .''
- Domnule sunte-i casatorit? intreaba o eleva .
,,Omul raspunde clar da si se trerzeste alta care-l intreaba daca are vre-o iubita , ce toante ''.
La un moment dat cineva il intreaba daca look-ul lui e dupa ultima moda , atunci Zero se ridica si iese din clasa .
- Domnule ca prefect il voi aduce inapoi ! zice repede Yuki .
-Stai jos ! zic eu care eram in spatele ei si ma uitam la ea foarte serioasa .
Yuki se uita la mine ca la felu 14 si se aseza . Dupa ore am iesit imediat si m-am dus la grajd unde binenteles stiam ca il voi gasi pe Zero .Acolo el mia povestit ce din vina lui isi pierduse profesorul ochiul . Mai erau cateva zile pana le bal , iar elevii erau foarte entuziasmati . Toti cu exceptia mea si a lui Zero desigur . Dar eu aveam altceva in gand . Era timpul sa imi cunosc trecutul . Asa ca am stat pana au terminat orele clasa de noapte apoi am facut o vizita dormitoarelor Luna. Am deschis usa si ce crdeti , toti vampirii erau adunati in sufragerie .
- Ce vrei ? ma intreba Ruka in timp ce se incrunta la mine .
-Nu te ambala , am venit sa vorbesc cu Kuran .
-Kuran-sempai pentru tine , zice Aido nervos .
-Calmati-va , zice Atsuki . Pe aici !
,, Se pare ca dintre toti el e mai cu capul pe umeri ''
Asa ca ma conduce in biroul lui Kuran . Bat la usa si intru .
- Lidia , ce surpriza ! zice Kuran parca ducuros sa ma vada .
-Am niste intrebari sa-ti pun si nu plec nicaieri pana nu-mi raspunzi .
-Sigur , ia loc . Ce s-a intamplat !
,, Ma enerva ! Se purta ca si cum nu stia despre ce vorbesc . Dar erau si mai enervanti cei doi sobolani de la usa . ''
Apoi i-am facut semn lui Kuran sa taca si am deschis brus usa. Aido si Ruka cazura pe podea . Kuran se uita la ei nervos . S-au ridicat imediat si-au cerut scuze si-au plecat .
- Imi pare rau , zise Kuran intmp ce eu am inchis usa .
- Nu-i nimic ! zic eu asezandu-ma pe scaun si uitandu-ma in ochii lui .Vreau sa stiu , de ce ....de ce te bagi mereu in viata mea ?
Kuran se uita putin socat la mine .
-....De ce i-ai omorat . ...Nici macar nu iai ucis doar pe ai mei ... Iai ucis pe toti pe care ii iubeam ...chiar si pe parinte , ic eu incepand sa plang .
Kuran se uita trist la mine fara sa zica nimic .
- De ce nu-mi raspunzi ? zic eu ridicanduma de pe scaun si dand cu pumnii in birou in timp ce siroaie de lacrimi imi curgeau pe obraz .
In momentul acela Kuran se scoala de pe scaun si ma ia in brate.
- De ....ce?
- Pentru ca te iubesc ! imi raspunse el cu calm .
- Nu mai mintii ! ...nici macar.. nu mi-o mai amintesc pe mama ...
Apoi imi sterge lacrimile si scoate dintr-un sertar o fotografie .http://animemangajournal.blogspot.com/2010/08/uraboku-episode-17_11.html
-Acesta este mama ta , zice Kuran trist .
Imi tremura fotografia in mana si am inceput sa plang si mai tare . Kuran veni langa mine si ma lua pe brate si ma duse intr-o camera alturata si ma puse pe pat si cu o putere speciala ma adormi .
Apoi am simtit un gust ciudat , iar cand am descis ochii Kuran ma saruta si in acelasi timp imi dadea din sangele lui . Atunci am inchis ochii si amintiri din trecut mi-au veit in minte .
Eram la un bal , toata lumea dansa si era un baietel singur intr-un colt . M-am dus la el si l-am intrebat daca vrea sa danseze . Acel baietel era Kuran . Asa ne-am imprietenit si la scurt timp am devenit iubita lui Kuran . ,, Dragoste de copii'' .
In acele momente il iubeam pe Kuran mai mult ca orice si la randul lui el ma iubea . Dupa fiecare slujba ma duceam fara si el era acolo , asteptandu-ma . Dupa care mergeam si ne plimbam . Dar intr-o zi cand am ajuns acasa tata a simtit mirosul unui vampir si si-a dat seama ca venea de la Kuran . Asa ca mi-a interzis sa ma mai intalnesc cu el . A doua zi m-am dus cu sora mea Rosette sa luam paine si m-am intalnit cu Kuran . Lam luat laoparte fara sa vada sora mea si iam explicat situatia. Dar sora mea ne vezuse iar in drum spre casa a promis ca nu-i va spune tatei . Dar tata patrunse in amintirile ei si aflase . Asa ca intr-o zi ma duse in pod unde avea el toate lucrurile magice si imi sterse toate amintirile pana in acel moment asa ca trebuia sa o trimita pe sora mea undeva departe , caci eu nu mai stiam ca ea era sora mea .
Tata fusese contactat de vanatorii de vampiri pentru ai ajuta sa ii omoare pe vampirii pur sange , asa ca senatul il trimise pe Kuran sa ii omoare pe toti inainte ca tata sa se decida sa-i ajute pe vanatori .
Apoi m-am trezit .
- Acum iti amintesti de mine? ma intreba el .