Cap.3
Sakura Pov.:
Am ajuns acasa. Impreuna cu pisicuta mea. Oare ce nume sa ii dau? Este mica,pufoasa,alba,are ochii albastri,este fata...Pufi. Se potriveste. Iau pisica si ma indrept spre baie. Dau drumu apei calde si spal pisica. Chiar ii place fiindca a inceput sa toarca. Cand sa ii spal rana ma zgariat pe mana si a inceput sa se zbata. Acum sunt uda din cap pana in picioare. Cred ca trebuia sa ma schimb inainte de a ma apuca de treaba. Pana la urma am reusit am spalat si pisica,acum urmez eu. O usuc pe Pufi si ma inndrept spre camera. Imi aleg un tricou negru simplu,o pereche de colanti tot negri si niste tenesi tot negri si ei. Imi iau un prosop si merg spre baie. Ma dau pe par cu samponul meu preferat,cel cu aroma de cirese si pe corp ma spal cu un gel de dusi cu aroma de portocale. Miros ca o salata de fructe. Ies din dus ma sterg cu prosopul si ma imbrac. Parul il ster bine si il dau cu un ulei care il hraneste. Ies din baie si ma indrept spre bucatarie. Aici am o cutie de prim ajuto,in care am o sticluta cu apa din oaza spiritelor. O iau si merg in sufragerie,unde pisica dormea. O iau usor fara sa o trezesc,desfac usor sticluta,iau putina apa si o vindec pe Pufi la rana. In cateva minute termin si o las sa doarma. Merg spre bucatarie si imi iau mai multe tipuri de fructe si un bol. Vreau sa imi fac o salata de fructe. Dupa ce termin vad pisica care vine spre mine miorlaind. Ii pun niste mancare de pisici in bolul ei si o las sa manance. Eu merg in sufrageri si dau drumu la televizor,cand...
Sper ca va placut si vreau comuri!
Pa!