|
|
Autor | Mesaj |
---|
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Joi 28 Iul 2011, 18:29 | |
| M.H. : Tobi ? Saracu copil , acum o sa fie dezvirginat de Tarzanita ! Ce ma fac .
Deidara : Nu va faceti griji . Pein e aici de fata de mine si m-a pocnit pentru ca a auzit ce am zis eu de mama lui ... Mdea .. a turbat saracu - Auu ! Deci , va vom trimite un agent sa va ajute , speram sa fie cineva ca sa fie folositor . Daca e cineva nefolositor va fii ca si cum .. ai avea o mama care nu stie sa faca ramen .
Tobi : Ce ai zis de mama mea ?
Deidara : Au ! " Mandria" mea . Mi-ai ranit-o . Acu` nu mai zambeste ! Raule !
M.H. : Imi trimiteti ? Ba ori da ?
Deidara : Desigur .
Dintr-o data Miss Hentai auzi o melodie :
" E agentu` special , Ro-xy , si ea te v-ajuta . ea are o misiune speciala , sa ajute un copil , care urmeaza sa fie dezvirginat De o baba care pana acuma nu a fumat Si are un fund tare bombat De zici ca cineva in el a suflat ..
Du-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-ub-a Ro-xy !
Roxy : Ro-xy prezenta la datorie . M.H. : Esti virgina ?
Roxy : Um .. Nu .
M. H : Bun , deci ai scapat de mania babei .
Roxy: Da baba e fana de yuri ? O.o
M.H. : Nu .. Dar poate are un mosneag si .. face parte din modula de precautie .
Roxy : Ma rog .. Hai-hui la drum !
In timp ce mergeau se intalnesc cu o fata cu parul roz , ochii verzi si - A stai .. Era babaciunea de Sakura ! Corect !
Sakura : Miss Hentai ! spune-mi te rog ! Eu sunt frumoasa ? Asa`i ca sunt ?
M. H. : Esti frumoasa ca florile de cam ... pe care au calcat doi iepuri mari si grasi .
Sakura : T.T
Pe drum se intalnesc cu Mos craciun care cara dupa el un carucior cu cadouri .
Roxy : Mosu ` ! Mosu` ! Mosu` ! Ce mi-ai adus ?
Mos Craciun : Buna ! Ti-am adus un cadouas . Sper ca ai fost cuminte anu` asta ! Si cadoul tau este ...
Roxy : Da ?
Mos Craciun : Un vibrator !!
Roxy : Daa ! Daa ! Daa ! } BIS 1000 ori .
M. H. : Si mie ce mi-ai adus mosu`? :>
Mosu` Craciun : Eu ti l-am adus pe Sasuke .
M.H. : Din varianta virgina ?
Mosu` Craciun: din aia pe modul "Avansat"
M.H.: Oh yeeee- stai un pic . Pentru cine e pachetu` ala de prezervative ?
Mosu` Craciun : E pentru mine . Ce ? Mosu` nu se mai poate distra din cand in cand ? Ho-ho-ho !
M.H. : Mos Pervers ...
Dupa ce si-au continuat drumu` au dat de casa bunicutei si se auzea gemete din apartament : Era Tobi !
M.H : Roxy ! haide !
Roxy : Du-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-u-b-i-d-ub-a Ro-
M.H. : Roxy ! nu te mai maimutari si treci in actiune . Sparge usa .
Roxy : Corect : Ha - ia ! Karate ! Kung Fuu ! Taikuand-o ! Banana mucegaita !
Il vazu pe Tobi doar cu prosop in juru` taliei ...
M.H. : Oh nu ! Tobi ! Ti-a tras-o ?
Tobi : Da !
M.H. : Of .. Acum nu mai esti vir-
Tobi : Dar sempai ! Nici nu am fost . Mi-am pierdut-o de atunci cand Konan a vrajit cativa baietasi sa intre la ea in dormitor . Eu faceam parte din acel grup .
M.H.: Virginitatea ` lu pestele lu`pisica lu` catelu` lu` nepotu` bunica lu` matusa lu` mumata lu` copilu`to T.T!
Roxy : To~bi ! Uite ce am primit de la mosu` !
Pam pam pam ! [/i][/b] |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Joi 28 Iul 2011, 19:03 | |
| Deci e suuuuuper. Cel mai tare si cel mai amuzant. Am primit un vibrator de la mos. Miss Hentai, ai primit un Sasuke! Deci nu mai pot! Moor! Haide repede cu noile intamplari ca's curioasa. Roxy te pupaceste! |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| |
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Sam 30 Iul 2011, 18:57 | |
| Prea penal Deja nu mai pot... mai vreau Baga... baga... baga.. .baga... "baga..." Mda... ma apuca... |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Sam 30 Iul 2011, 20:38 | |
| Vai, am uitat sa-ti dau comm? Ce aiurita sunt, doamne fereste de asa aeriana... Pai sa stii ca imi place foarte mult, este genial, mai ales partea cu pam pam pam... Mai vreau, mai vreau... |
|
| |
ღChloeeღ Genin
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 138 Puncte : 163 Reputatie : 15 Stare de spirit : happy :X
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Sam 30 Iul 2011, 21:07 | |
| Oh, god T_T ... Sunt o nesimtita :)) Am citit noul next si nu am dat comm. Very funny =)) Tobi nu mai e vrigin? O_o puteam pune pariu ca ma e Miss Hentai si Roxy... cel mai tare duo facut odata in salvarea cuiva =)) Sincer inca nu ma pot opri din ras... si ce pot sa iti spun inafara de mai vreau :X |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Dum 31 Iul 2011, 22:00 | |
| Akatsuki ... *tobe de efect* LA SCOALA .
Tobi : Aii , prima zii la scoala . Nu mai pot , nu mai pot , fac pe mine ! Konan : Nu cumva sa faci asta ! Ti-am zis eu Pain ! Trebuia sa-i punem pampers . Pain : Da nu era Baby confort , daca ii luam altu` il zgaria rau de tot . Konan : Si nu mai pot eu ca-l duoare acolo 8-| ...
Au ajuns : Hidan : Hei , tocilarule , da-mi banii tai de pranz . Tocilaru` fotogenic : Um .. Um .. *fluiera* Hidan : De ce naiba fluie- In fata lui Hidan aparu` un gigant de baiat , care era gaa sa-l snopeasca .
Hidan : aa... Mami ! Auu !
Pe usa intra profesoara , Myiu Phantomhive , a.k.a. Madalina Manole . Era ditamai tunata , cu fundu` umflat parca cu pompa , sanii gata sa-i explodeze . Tobi saliva . Myiu scrise pe tabla o ecuatie si spuse :
Myiu : Cine vine sa rezolve ? Tobi : Eu , eu , eu ! =P~=P~ Myiu : Bine .
Tobi nu scrise nimic , doar se holba la balcoanele profei .
Tobi : Ah .. Myiu : tobi , tu macar stii sa scrii ? Tobi : ah ..
Myiu scrise pe tabla o litera . < C >
Myiu : Ce e litera asta ? Tobi : Aa .. Un cerc știrb ? Myiu : T.T
Acum aveau ora de engleza cu Rin Uchiha , a.k.a Elena Ceaușescu . Si asta era " buna " Tobi statea in banca cu Deidara .
Tobi : =P~ Deidara : Băăăă da dupa toate ti se scurg ochii ? Tobi : =P~ Deidara : Huh ... Tobi : Ai băăăă ! Ai lovi-o ? Deidara : Băăăă creier umplut cu spaghetti , de cate ori ti-am zis ca se spune " I love you " ! Tobi : Off mai taci papusa woodoo ! Deidara : T.T
Pam pam pam !
|
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Dum 31 Iul 2011, 22:14 | |
| Geniala ca-ntotdeauna... Esti foarte inspirata cand vine vorba de asa ceva, te dau ideile afara din casa... Mai vreau... choco^^ |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
| |
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Lun 01 Aug 2011, 14:11 | |
| Deci nu mai pot de ras, NU MAI POT!!!!! Deci ti-am spus-o si ti-o mai zic de cate ori vrei tu! ESTI GENIALA!!!!!!! |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Lun 01 Aug 2011, 21:09 | |
| Vai tu chiar vrei sa-ti omori matusica? Esti geniala....doamne nu mai pot de ras Sa pui nextu |
|
| |
Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Lun 01 Aug 2011, 21:45 | |
| Vai tu Serre` ! Engleza cu Rin sh Elena Ceausescu` =]] ! Moor :)) ! Repede nextuu` !! |
|
| |
Soprena_ Genin
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 05 Aug 2011, 10:51 | |
| Intamplari Akatsuki :
Hidan : Heii cocosi cu doua capete , mergem la un film ? Pain : Cocos cu doua capete e maica-ta . Hidan : Ba nu ! Pain : Ba da ! si taica-tau cand a vazut-o goala i-a cazu " scula " ! Hidan : Baa tractorist ambulant , nu asa s-a intamplat . Pain : Da cum ? Pain : I-a cazut si " scula " si capu` in pantaloni . Pain : Ce revelatie ! T.T
Deidara & Itachi
Deidara : Heii cumnate . Itachi : Hei Dei-Cumnate ? Deidara : Aham :"> Itachi : Ce te-a apucat maa papusa woodoo cu prea mult par ? Deidara : Mi-am tras-o cu Sas`ke . Itachi : Pardoon ? Deidara : Mi-am tras-o cu Sas`ke !!!! Itachi : Din nou ! Deidara : bum bum bum bum Mi-=am tras-o cu Sasuke boom boom boom booom chichi ciichic ! Itachi : Baa travestitu` lu borcanel , da cum ai putut asa ceva ? Deidara : Pai , am ascultat yaoi Fm , si au zis ca senzatii;le yaoi sunt mai extreme decat cele barbat-femei , plus ca nu iti trebuie Durex . Itachi : x.x
Toti Akatsuki au plecat la film , inafara de Konan , care a mers la un masaj tailandez , i-l face Orlando Bloom .
Deidara : Deci , cine alege filmu` ? Tobi : eu eu eu eu eu eu - Deidara : Hei termina am intele ! Tobi : eu eu eu - as vrea eu dar m-am blocat eu eu eu eu eu eu eu Deidara: Cineva sa-i traga o palmoaca . Tobi : Auch ! Gata ! Deidara : Tobi , sa fie de groaza . Fa-am sa fac in pantaloni . Tobi : Oo-k .
in sala dde cinema :
Deidara : Crezi ca va fii de groaza filmu` ? Hidan : nu stiu ce sa zic , ca doar e Tobi .. Aa - uite se incepe ! Toti din sala : Aaaa mamiii ! nu mai vreau nu mai vreau !
In afara salii . Tobi sta la laptop si ii vizioneaza pe ei cum urla . Pe langa el trece Konan .
Tobi : Hei Konan , ai terminat masajul ? Konan : Da . Cine urla in sala ? Tobi : Aaa , colegii nostri Akatsuki . Konan : Cooorect . Si de ce urla ? Tobi : Le-am ales un fim de groaza . Konan : coooorect ! si ce film ai ales ? Tobi : miracolul nasterii .
Pam pam pam ! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 05 Aug 2011, 10:56 | |
| Genial, esti geniala ! Draga mea shiba, esti un adevarat geniuuuuu ! ... asa deci mai vreau ! Pupici ! |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 05 Aug 2011, 11:07 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 05 Aug 2011, 11:14 | |
| Miracolul nasterii...Doamne! Deci nu mai pot de ras...Raman imediat fara aer... Ma omori... |
|
| |
Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 05 Aug 2011, 11:31 | |
| Miracolu` Nasterii :)) ! Dei` e nu mai zic ce e =)) ! Shiba nextu` repede=]] !
|
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 05 Aug 2011, 12:59 | |
| |
|
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 05 Aug 2011, 17:26 | |
| Da-ma dreq ca e prea penala faza "Tobi : Le-am ales un fim de groaza . Konan : coooorect ! si ce film ai ales ? Tobi : miracolul nasterii. " |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 05 Aug 2011, 19:38 | |
| Travestitu' lu' borcanel... La ce fil interesant s-au dus... Mama, te mananc daca nu pui ceva pronto, te dau cu pronto auzi? Te curat in urechi, te fac la lucesti... |
|
| |
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Sam 06 Aug 2011, 15:21 | |
| Miracolul nasteri=)))) Daca ziceam inainte ca mor.....acuma chiar is moarta de la atata ras=)))) Nu mai pot......am nevoie de aer da nu mai pot nici respira=)))) Abia astept sa mai pui....dupa ce vi din vacanta |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Lun 15 Aug 2011, 19:41 | |
| =))=))=)) foarte tare :)) nu ma mai pot opri din ras:)) cica " miracolul nasterii":)) sper sa mai pui:)).ca sunt foarte tari=)) |
|
| |
Dariena Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Taramul Viselor Nr. mesaje : 9 Puncte : 10 Reputatie : 1 Hobby-uri : Volley Stare de spirit : NU-I DORESC LA NIMENEA ...O SINGURATAE CA A MEA...MII TRIST SI AM UN GOL IN SUFLET...CE MA CHINUIE MEREU...SI-MI AMINTESC CA-S SINGURA MEREU!!!
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Joi 18 Aug 2011, 12:54 | |
| super tare mor de ras ...pe bune nu mai pot de ras mor aici...te rog adu nextu ca mor aici de curiositate |
|
| |
Dariena Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : Taramul Viselor Nr. mesaje : 9 Puncte : 10 Reputatie : 1 Hobby-uri : Volley Stare de spirit : NU-I DORESC LA NIMENEA ...O SINGURATAE CA A MEA...MII TRIST SI AM UN GOL IN SUFLET...CE MA CHINUIE MEREU...SI-MI AMINTESC CA-S SINGURA MEREU!!!
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 19 Aug 2011, 08:46 | |
| foarte amuzant nu mai pot de ras Dary v-a pupaceste dulce pe toti |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 19 Aug 2011, 11:22 | |
| Am avut ocazia sa-ti citesc Intamplarile Akatzuki create de tine. Am ras cu spume la gura. Era sa sparg o .... geam. :p Adu repede urmatorul capitol, te rog!
Ti pwp! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . | |
| |
|
| |
|