|
|
Autor | Mesaj |
---|
HellGirl Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere...trying and failing to not write in english...FanFiction Net's a b*tch... Nr. mesaje : 189 Puncte : 210 Reputatie : 19 Hobby-uri : FanFicion...Pissing people off,lazying around...and being bitchy.. Stare de spirit : Does batshit insane count as a mood?
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Lun 22 Aug 2011, 15:23 | |
| eu de fel sunt ciudata care nu rade la nicio gluma,dar acum am ras de ma dor obrajii..shiba,esti responsabila de maxilarele rupte ale colegilor mei cand vor auzi ca eu am ras...vor ramane cu gura cascata...oricum,cand vine urmatorul capitol? |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Mar 30 Aug 2011, 18:39 | |
| Cu intarziere ... noi intamplari Akatsuki .
Hidan si Deidara stateau pe canapea si se laudau pana cand Deidara a zis : Deidara: Cine este cel ai sexos si talentat artist din Akatsuki ? Eu ! Hidan : Cine e mortu` viu ? eu !
Apare Tobi din senin si zice : Tobi : cine a furat chiloti lu` Deidara - spemai , l-a poreclit pe hidan in toate felurile , vede maimute pe tricicleta , isi baga o.b.-urile lu` Konan cand ii curge sange din nas in nas , cine ii fura proteza lu` Kakuzu si a facut stampile cu ea , cine s-a prefacut ca e ginecolog si a controlat toate gagicile din Konoha ? Eu !
Deidara: o.o Hidan : o.o Konan : Ce ai facut ma` cu ob.urile mele ? ( punch )
Itachi si Sasuke stateau pe canapea si stateau pana cand Itachi rupe tacerea ...
Itachi : Sasuke . a sosit timpu` , vom purta o discutie, pe care tata mi.a tinut`o si mie. Ca intre frati , corect ? Sasuke : Ok , spune frate . Itachi : Eu ,Ah ... Sasuke : Da , spune , spune 1 Itachi : Ah... Sasuke , Ah ... o sa ... Sasuke : Da ! Spune ! Ah ! Itahci : o sa trabuiasca sa imi masezi picioarele inainte de culcare si sa mi le lacuiesti . Sasuke : x.x
Kakuzu si Pain stateau pe scaun pana cand Kakuzu il intreaba :
Kakuzu : Um .. Pain , de ce esti asa excitat ? Pain : Ah` ! citesc ma` ciacalaule` ! Kakuzu : Ah` . Bine , ce citesti ? PlayBoy ? ce fete noi au mai aparut ? Pain : Ah` ! Nu ma` ! E Playgirl. Acu` ma desfat cu " dotarea " lu` Brad Pitt, Kakuzu : Ce ? Ce dracu` zici acolo ? Lady Gaga , Beyonce , Inna , adelina Pestritiu , J-Lo , apare pe primele pagini , cum te poti uita la asa ce- Da` dacama gandesc mai bine da` sa ma uit si eu .
Veste veste . Deidara si.a tras`o cu Muse Ryoushi in care apar victime atat femei cat si barbati.
Judecator = Shiba Kurosagi Avocat Akatsuki = Elzabet Jackson
S : Incepem procesu` . D: Ok . S: Ma` mucosule nu ma lua pe mine cu ok . D : Ok. S : T.T E: Deci . Deidara , care e data conceperi copilului . D: 5.05. 2011 E: Aham , chiar de ziua ta ! Felicitari ! Cati ani faci ? Nu esti interesat si de alte oferte ? J : Elzabet , lasa`l , nu vezi ca se excita si cand vorbeste ? E: Ok T.T . Deci data conceperi 5.5.2011 . Ce faceati pe atunci ? D : Dv. ce credeti ? E: Va uitati unu` la altu` . Bun . Continua- D : doamna judecator , am nevoie de un alt avocat , urgent ! E : Ce`i ma ` ? Sunt prea caliente pentru tine ? D : ... Da . E: Asa credeam si eu .
That`s all. Have much laugh`s friend`s ^^ ! Ashalisalamdanam ! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Mar 30 Aug 2011, 18:47 | |
| =))) Ai de capu` meu... Deci nu mai pot de ras =))) Sa-mi lacuiesti picioare, prea calinete =))))) Doamne! Fa bine si mai adu ca mor aici =)))) |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
| |
Sakura~ciresi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe net Nr. mesaje : 43 Puncte : 49 Reputatie : 4 Hobby-uri : Muzica... mereu! Stare de spirit : LOVE!!!
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Joi 01 Sept 2011, 13:52 | |
| Nu mai pot! Rad ca disperata pe-aici! Cred ca vecinii ma cred dusa cu pluta! Adu nextu k morr aici!!! Cad cu scaun cu tot! Fatoooo, esti GENIALA!!!! Next!! |
|
| |
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Joi 08 Sept 2011, 18:20 | |
| nu mai pot de ras vino repede,urgent cu nextuu |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 30 Sept 2011, 23:27 | |
| |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 30 Sept 2011, 23:41 | |
| mor de ras adu nextul super tare:)) ) ) |
|
| |
Sexy_deyu66 Academy Student
Sex : Localizare : Campia Turzii Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Sam 28 Apr 2012, 13:25 | |
| - Citat :
[code][u][i][b] |
|
| |
Soprena_ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Winterfell Nr. mesaje : 328 Puncte : 471 Reputatie : 91
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Lun 04 Iun 2012, 18:45 | |
| Salutare lume ! Ma bucur sa vad ca intamplarile mele sunt atat de indragite ! Imi cer o mie si una de scuze ca nu am mai continuat , dar scoala asta .. :-@ In fine , voi incepe sa postez din nou , soo , fiti pe faza , ca Shiba a revenit pe felie XD |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Mar 19 Iun 2012, 22:47 | |
| Vaaii... rad pe burta la intamplarile tale! Pune netxul repede ca te bat! |
|
| |
RoxYuuKikyo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ma gasiti ratacind prin legende si aventuri Nr. mesaje : 136 Puncte : 180 Reputatie : 37 Hobby-uri : Anime-uri, cantat, dansat, desenat, citit(doar ce vreau ca ce ne da la scoala nu imi place) Stare de spirit : E bine si asa... ;)
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Mier 20 Iun 2012, 00:04 | |
| Deci, Shiba! Nu ma intereseaza! Nu ai nicio scuza! Te apuci imediat de next! Nu am mai ras calumea de zile intregi si o sa fac constipatie daca nu... defapt o sa fac contestatie... sau constelatie.. Mereu incurc acesti trei termeni! Oricum, in concluzie: NEXTUUUL, FEMEIE!!! |
|
| |
Coca Cola ♥♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Un deva nici eu nu stiu Nr. mesaje : 122 Puncte : 143 Reputatie : 7 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Joi 21 Iun 2012, 11:15 | |
| Adu nextul ca mor de curiozitate dragutza |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Dum 28 Iul 2013, 18:43 | |
| Maaaaaaaaa, nu te tii de promisiuni, eu nu vad un niciun next super amuzant pe aici, daca cineva il vede sa ma anunte. Oricum ai talent cu caru' si vreau sa ma anunti cand mai postezi intamplari din astea. Ja ne ! |
|
| |
Arcana Julia Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in camera din casa mea, pe scaunul din camera mea,in fata calculatorului de pe masa mea Nr. mesaje : 889 Puncte : 930 Reputatie : 35 Hobby-uri : anime-urile,desenatul,cititul,muzica si cam atata...cred Stare de spirit : in general buna
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Lun 29 Iul 2013, 11:35 | |
| Vai, vai, vai. Am crezut ca mor de ras, apoi tot moralul mi-a cazut la pamant, cand am vazut ca nu ai mai postat de atata timp. Noi vrem next... Sper ca te vei apuca de scris si sper ca ma vei anunta si pe mine. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . Vin 01 Noi 2013, 12:29 | |
| =))))))))))))))))))))))))))))))))) Deci moooorrrrrr Este minunat de demential =)))))) Esti un GENIU =))))))))))) Mai vreau, Mai aduuuuuu =)))))))))))))))) |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intamplari Akatsuki . | |
| |
|
| |
|