Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
MacKenzie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In pat Nr. mesaje : 89 Puncte : 141 Reputatie : 26
| Subiect: Zâmbete triste Mar 05 Iul 2016, 22:21 | |
| Capitolul I "Sunt o păpuşă învineţită O jucărie cu zâmbet fals"
Cu trupul suletic, zăcea sub ploaia rece şi îndestulată, ce îi pătrundea în piele că nişte ace. Bluza zdrenţuită era udă complet,iar lenjeria dantelată era în mâinile bărbatului. Închise ochii negrii, cuprinsă de somn. Mâinile lui aspre o atingeau iar, peste tot. Deschise gură să ţipe, dar mâna lui flegmatică i-o închise. Cealaltă mâna se implanta în gulerul bluzei şi i-o sfâşiase. Tânăra îi penetra cu dintîi carnea care îi astupă gură şi fu răsplătită cu un picior puternic în abdomen.Bărbatul îşi poziţiona corpul între pulpele ei, fortandu-le să se desfacă. Degetele lui se frecau , brutal şi dureros, de pielea tânăra . Şi din nou,îşi înfipse mădularul în trupul ei. Atunci când unghiile ei îi zgâriară obrazul stâng, acesta surâse încet şi încerca s-o sărute pe frunte. “Scumpă mea, pot să fiu şi eu brutal, dacă asta vrei" şi din nou acel lucru se înfipse în trupul ei.Eşarfă purpurie era strâns înfăşurată în jurul gâtului sau.Simţea că întreg corpul îi arde, că e cuprinsă de delir. Închise încă o dată ochii pentru a-i proteja de ploaia care se prelingea pe chipul. Pieptul fură cuprins de mâna lui inumană, strângându-l puternic.Ochii ei se deschiseră larg , în timp ce corpul ei se forţa să reziste durerii. îşi simţea inima cum bătea cu putere, fălcile o dureau de atâta încleştare.Tremură de teamă şi de durere, fără să se poată stăpâni. Urlă atât de tare, încât o durea craniul, din cauza sângelui care zvâcnea puternic. Ochii se dilatau cumplit atunci când el o penetra cu bărbăţia sa. Era precum un înger trist. Machiajul şters de ploaie îi acoperea faţă palidă. Când durerea se potoli, rămase nemişcată, gâfâind, că un animal rănit, încercînd să-şi adune puterile pentru a înfruntă următorul val care avea să se producă curând. Cerul acoperit de nori o împiedică să-şi dea seama cât era ceasul, dar bănuia că trebuie să fie aproape de prânz.Când urmatorl val de se abătu asupra ei, îşi concentra atenţia asupra desenului format de ramurile copacului sub care stătea, pe cerul plumburiu. Norii de ploaie se fugăreau pe cer, fără a-i da nici cea mai mică atenţie femeii de douăzeci şi cinci ani care era priganit de acel bărbat.Speră că sufletul ei să se descompună în acel moment.La ultima durere, avusese senzaţia că ceva s-a rupt.
- Scoate-o! scânci ea, şi începu să plângă. - Scumpo, ce ai? Revino-ţi. E doar un vis urat.
Timbrul calm al lui Tsunade o linişti , readucînd-o în realitatea calmă. Fata strânse mâneca rochiei, iar mama îi cuprinse capul la pieptul ei voluminos, calmând-o.
- Ai puţină febra şi din cauza asta ai visat urat, dar nu te teme,acum eşti în siguranţă.
Simţi o mică durere în adîncul trupului, inima i se marii, apăsîndu-i mamelele umflate, care, o înţepau datorită scurgerii laptelui. Tsunade o lua pe fetiţă din pătuţ, în timp ce degetele ei îi mângâiau încet obrazul. Mâna alunecă uşor sub capul pe care îl putea cuprinde încet în palmă. Mikoto îl luase pe copil din mâinile acesteia cuibărindu-l în plapumă. Capul plamand se ridică şi faţă lui se lipi de sânul plin. Această privea hipnotizată cum gură copilulul caută ceva. Ridică încet mâna la nasturii rochiei de noapte şi îi descheie, reuşind să-şi dezgolească sânul.Pruncul se aruncă asupra lui şi începu să suga . La gură lui dornică se formaseră bule de lapte. Faţă se apleca uşor asupra copilului, sarutandu-l pe creştetul capului.Pielea copilui era albă, iar pe nasul acestuia , există un nor de pistrui. Părul uşor roşiatic îi gandila pieptul voluptos şi greoi.Ochii verzi, erau încadraţi de gene scurte şi negre. Mikoto îşi aruncă părul pe spate şi surâse încet. Părul ei ciocolatiu, fără alte umbre sau nuanţe, îi era ondulat, cu bucle care se încovoiau pe după ureche şi pe gulerul rochiei.Ochii ei negrii nu puteau străluci din cauza tristeţii care zăceau în adâncul lor.Această părea schimbată atât psihic cât şi fizic, dar avea speranţa că făcuse alegerea corectă. Vroia să evadeze, să se ragaseasca din nou.
- Ai făcut un copil minunat, zâmbeşte şi tu puţin, spuse Tsunade, încercând să o consoleze. - Sper că Sasuke să aibă grijă de sora lui mai mică.
|
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Zâmbete triste Mier 06 Iul 2016, 08:41 | |
| Sunt puţin tristă că ai închis celălalt fic... sper să revii la el cândva. O nouă poveste, noi vieţi, începuturi proaspete. Încă sunt în ceaţă în legătură cu această "soră" a lui Sasuke, din modul în care ai descris-o să înțeleg că nu e Sakura, fiindcă are părul ușor roșcat și e pistruiată... însă cine știe, poate ne faci o surpriză inopinată. Trebuie să îți spun din nou să ai grijă cu această tentă de erotic, fiindcă cu toate că nu ai intrat în detalii prea mari, totuși au existat vreo două cuvinte care sugerau ceva anume. Oricum dacă e după mine - cât mai mult eros. :)) Însă regulile sunt reguli. Și că tot am adus vorba de asta, ceea ce ai descris a fost un viol, nu? Trist... chiar trist, oricum destul de profund cum s-a desfășurat, pot spune că mi s-a făcut milă de personaj. Oh și să nu uit, trebuie să ai minim 25 de rânduri, tu ai mai puțin de atât, asta poate și din cauza mărimii fontului, dar încearcă să te mai lungești puțin. Îți urez succes în continuare și abia aștept nextul! |
| | | Hidan Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Piatra Neamt acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 3 Puncte : 3 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Zâmbete triste Mier 06 Iul 2016, 15:49 | |
| Buna Mackenzie.Ti-am citit si eu acest capitol si sunt un pic dezamagita ca e asa scurt.Continutul, a fost destul de profund, mai ales sentimentele si suferinta lui Mikoto.La sfarsit mai lasat un pic in ceata, deci Sasuke e un copil mic,nu? Am dedus asta deoarece la inceput ai spus la inceputul ficului ca mama lui are 25 de ani.Sasuke mic, pe asta nu am mai vazut-o . Ficul e ok, deabea astept sa aflu cine e copilul din bratele lui Mikoto, dupa cum ai descris-o seamana cu Karin. Succes si sa aduci nextul ! |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Zâmbete triste Mier 06 Iul 2016, 21:43 | |
|        Hallo.        Pentru ca m-ai rugat, am trecut si eu pe la ficul tau. In primul rand, as vrea sa iti atrag atentia asupra limbajului destul de explicit pe care l-ai folosit, care, desi a facut scenele ceva mai realiste in mintea mea (si a fiecaruia banuiesc), nu sunt tocmai okay conform cu regulamentul. Te rog sa ai mai multa grija pe viitor.        Revenind la continut in sine, ti-as atrage atentia asupra greselilor de ortografie, unele facute din neatentie, altele nu. Corecteaza-ti capitolul inainte de a-l posta ca sa scapi de greselile facute din graba. Dintre celelalte, am vazut ca scrii verbele cu doi de 'i' la sfarsit (i e marii) atunci cand nu este cazul si la fel si cuvantul 'negri', care e doar cu un 'i'. De asemenea, am vazut ca ai scris "trupul suletic" si "maini flegmatice". In primul caz, adjectivul e regionalism, deci nepotrivit pentru un fic, plus ca nu sunatocmai dragut. L-ai fi putut inlocui cu 'zvelt' sau un alt sinonim. Legat de a doua chestie, adjectivul nu se potriveste cu substantivul, ar fi trebuit sa folosesti un alt cuvant, probabil 'ferme' sau ceva de genul asta. E bine ca vrei sa utilizezi alti termeni fata de cei uzuali, insa ai grija sa se potriveasca in context.        In afara de asta, fiind doar primul capitol, nu ma pot pronunta cu privire la celelalte elemente. Ideea pare sa fie interesanta, cel putin dupa cum ai inceput. Si imi place titlul. A, inca o chestie: scrie, te rog, putin mai mare, m-am chinuit putin sa citesc.        Well, spor la scris si bafta in continuare.
|
| | | MacKenzie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In pat Nr. mesaje : 89 Puncte : 141 Reputatie : 26
| Subiect: Re: Zâmbete triste Vin 15 Iul 2016, 22:33 | |
| Capitolul II Inchise ochii şi se cutremură la amintirea acelor lucruri dureroase si degradante. In acele momente dorise să moară. Dar dacă se omora, n-ar mai fi fost nimeni care să aibă grijă de cei doi copii ai sai. Cum se poate ca dintr-un act atat de violent şi grosolan să se nască un lucru atat de inocent şi dulce ca Sakura? Dezmierdand capul copilului, şi-l imagina grohănind şi chicotind în felul în care o făcea Sasuke cand era mic. In camera intra Fugaku, iar aceasta îşi întoarse capul brusc, făcand să-i zboare părul în toate direcţiile, pentru ca apoi să se aşeze din nou pe spatele şi umerii ei ca o manta de fulgi. O cuprinse niste sentimente de teama si nesiguranta. In acele momente nu vroia sa faca contact cu ochii sai impunatori. Barbatul avea ochii foarte verzi, fiind încadraţi de gene scurte, negre, care se adunau în mănunchiuri ţepoase.Uneori era tentată să-şi treacă degetul peste părul sau negru ca noaptea. Acest moment jenant îi starnea o stare de repulsie. Se uită la copil şi şopti: - într-un fel, acest copil m-a face fericita, spuse ea, ridicand din nou ochii la Fugaku. - Mikoto nu te mai invinovati. M-am obisnuit cu gandul ca ea nu e fiica mea. O v-om creste impreuna. Auzi glasul calm al sotului ei,fiind ca o suflare mangaietoare în urechea sa. Se mai linisti un pic. Avea incredere in vorbele sale, ca totul va fi bine la un moment dat. I-a cuprins mainile, si le-a sarutat suav, insemn de protectie. Cu toate ca era coplesit de aceste lucruri, Fugaku decise deja sa le fie alaturi. * Fugaku muri în zori. într-unui din rarele momente de luciditate din timpul nopţii, aceste intreba de cei doi copii ai sai. - O bucată de hartie, şopti el printre dinti. - Hartie? repetă Mikoto nedumerita. - Da, te rog, Mikotot. Repede. Abia putea rosti cuvintele. Mikoto căută cu disperare prin camera din salon o bucată de hartie şi, în cele din urmă, găsi o coala alba pe noptiera de langa pat. - Stilou, zise Fugaku încet. Aceasta găsi un stilou în geanta ei şi se uită mirată cum sotulsau extrem de slăbit scrise cateva randuri cu o mană tremurătoare. Cand termină de scris, rasufla greoi, prăbusindu-se pe perne, total epuizat. Chipul îi era palid şi acoperit de broboane de sudoare. Buzele îi erau vineţi si uscate, iar cearcănele întunecate îi înconjurau ochii. Fugaku respira din ce in ce mai greu, fortandu-se sa-i spuna cateva cuvinte de ramas bun sotiei sale. - Mikoto imi pare rau ca te voi parasi, dar cu toate astea stiu ca esti o femeie puternica. Ii las in grija ta pe copii nostri. Sa aveti grija de voi. - Taci, spuse aceasta izbuncnind intr-un plans sacadat. - Scrisoare le este adresata lor, sopti dandu-si ultima suflare. **Băieţelul fugi de la masă plangand, răsturnandu-şi paharul cu lapte. Mikoto ezita un pic si îl lăsă să plece, proptindu-si capul în maini. Privi deprimată laptele vărsat pe masă, care începu apoi să picure pe parchet. Sasuke avea parul negru, usor carliontat, umerii lati si un zambet cald, care-l facea sa para intotdeuna chipes. Aceste trasaturi il faceau sa semene leit cu tatul sau. In schimb caracterul vulcanic il mostenise de la Mikoto. - Mamă, tot laptele curge pe podea. Vrei să curăţ eu? MIkoto îşi ridică privirea şi mangaie părul ondulat, de culoarea macului al Sakurei. - Nu, scumpa mea. O să curăţ eu. Acum du-te dupa fratele tau si incearca sa-l linistesti. Simtea din nou singuratea ce o apasa. Cu toate ca Fugaku murise in urma cu noua luni, intr-un accident rutier. Inca era ingrozita de gandul de a avea grija singura de cei doi. Acest lucru era peste puterile ei. Sakura fugi dupa fratele ei mai mare, impiedicandu-se de tocul usii. Scancii usor, atunci cand genunchiul sau se invinetii la contacul cu parchetul. In cele din urma izbuti sa se ridice.
Ultima editare efectuata de catre MacKenzie in Dum 17 Iul 2016, 16:31, editata de 1 ori |
| | | xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Zâmbete triste Dum 17 Iul 2016, 10:50 | |
| Capitol nou, capitol nou, sunt în extaz. Interesant, deci Sakura este copilul lui Mikoto, dar nu şi a lui Fugaku, asta e o întorsătură de situaţie. Vreau să punctez pentru început că ai destule greşeli de tastare şi ai scris spre final "Mikotot", îți sugerez un edit care va reyolva lucrurile și de asemenea să nu te grăbești să postezi imediat ce ai scris, corectează mai întâi. : ) Nu prea am multe de spus, capitolul a fost intrigant, păcat că Fugaku a murit și a lăsat în urmă o văduvă cu trei copii, dar cred că se vor descurca ei. Ceea ce vreau să aflu este cum vor interacționa copii. Și dacă Sakura știe că Fugaku nu e tatăl ei biologic? Sunt nerăbdătoare să descopăr și alte pasaje ale poveștii tale, spor la scris în continuare! |
| | | hiatus ANBU
Merite deosebite : Sex : Varsta : 24 Localizare : Norway Nr. mesaje : 5575 Puncte : 6700 Reputatie : 375 Stare de spirit : hypophrenia
| Subiect: Re: Zâmbete triste Dum 17 Iul 2016, 11:37 | |
| Bună Moamă, nu am mai citit un fic în care Sakura și Sasuke sunt frați. Mă face să mă gândesc puțin la Orașul Oaselor. Și acolo frații ăia reușesc să se îndrăgostească. Ciudat, dar drăguț. :)) Chiar îmi place ideea și îmi place și modul în care pui lucrurile cap la cap. Cred că va fi o întreagă aventură pentru Mikoto să-i crească pe cei doi *asta dacă nu o omori și pe ea și te rog să nu o faci * și mai ales atunci când o să înceapă și povestea de dragoste. De abia aștept continuarea și îți urez spor la scris! Pup. |
| | | Insomnia Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : București Nr. mesaje : 75 Puncte : 100 Reputatie : 3
| Subiect: Re: Zâmbete triste Vin 22 Iul 2016, 13:48 | |
| Desi sunt doar doua capitole imi place inceputul. Imi place ca ai inceput cu ceva cat mai erotic. Sunt tare curioasa sa vad ce se intampla cu Sakura si Sasuke mai departe. De ce Sakura are parul rosu? T-T Asta nu-mi place. Astept urmatorul capitol care sper sa fie mai lung putin. Actiunea e cam grabita acum. O zi frumoasa. |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Zâmbete triste Vin 22 Iul 2016, 14:25 | |
| Ti-am citit si eu ficul. Primul capitol este cam in ceata. Au mai spus fetele mai sus ca e mult prea erotica actiunea.Daca ar fi dupa mine doar +18 s-ar scrie (glumeam). Hai sa nu mai folosim madularele de orice tip in ficurile de pe forum. Actiunea in sine imi pare putin grabita. Poate cateva randuri in plus la capitol nu ar strica. Sunt curioasa sa vad cum decurge actiunea. cum evolueaza relatia dintre cei doi si in primu rand, cum evoluezi tu. La cat mai multe idei. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Zâmbete triste | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|