Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16) Lun 29 Aug 2011, 11:22 | |
| Buna, draga mea. Ai cerut o critica, asa ca voila Pai sa vedem:
Ideea e chiar originala. Eu una nu am mai intalnit-o si imi place mult.
Titlu se potriveste cu ficul in sine si e destul de frumos, insa daca as fi fost in locul tau nu as fi scris "jocuri perverse" cu majuscule. Stiu ca atrage asa, insa mie nu mi se pare ca da bine.
De descriere nu sunt multumita...deloc. Descrierea sentimentala este cea mai importanta intr-un fic iar la tine este aproape inexistenta. Ideea ficului iti permite sa descrii foarte mult, iar tu nu profiti de asta. Deci pe viitor mai multa descriere, mult mai multa!
Dialogul este lung cat o zi de post si uneori e sec. Sunt unele replici care chiar nu isi aveau rostul. Sa incerci sa il mai scurtezi si sa adaugi in el numai lucrurile importante ce nu le poti pune in naratiune.
Actiunea nu este grabita, ci decurge normal, ceea ce e foarte bine.
Greseli de tastare:
"picioe"- picior
"inafara"- in afara
"germania"- Germania
"in pamanta"- in pamant
"idioatule"- idiotule
"planete noastra"- planeta noastra
"Afica"- Africa
"fotosintza"- fotosinteza
Ai avut acolo o propozitie, mai exact: "stii bancu cu cutitu?" Suna foarte rau. Intr-un fic trebuie sa articulezi cuvintele, plus ca ai o cacofonie acolo de toata frumusetea. Ai destul de multe greseli, deci sa incerci sa corectezi capitolul inainte sa-l postezi.
Dupa ce termini ce ai de zis, pui semnul de punctuatie corespunzator, dai "space"si abia dupa continui...asa se face. Te-as ruga sa nu mai pui atat de multe puncte de suspensie. Strica aspectul si de multe ori chiar nu au ce cauta acolo.
Sa ai mai multa grija la exprimare. Sa eviti cuvintele mai vulgare care nu sunt permise intr-un fic.
Cam atat am avut de spus. Sper ca nu te-am suparat cumva Spor la scris in continuare si multa inspiratie! |
|
AnDrA99GiRl Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : in fata monitorului Nr. mesaje : 210 Puncte : 275 Reputatie : 35 Hobby-uri : citirea fiicurilor(foarte frumoase) Stare de spirit : super mega happy!!!
| Subiect: Re: JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16) Mier 07 Sept 2011, 16:58 | |
| Undei nextuu? Ofofofofofof,nici la asta nu lai pus? cand il aduci? te rog hai mai repede cu nextuu ala.....pupici de la Andra:* |
|
your_lucky_star Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Around the world :) Nr. mesaje : 121 Puncte : 129 Reputatie : 7
| Subiect: Re: JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16) Sam 08 Oct 2011, 23:17 | |
| Ma, pai ce facem noi aici?? Unde-i nextul ala pe care-l asteptam toti? Volturaa!! Pune-te mai repede pe scris ca de nu vin si-ti tai parasuta si te dau si pe mana nemernicilor alora! Spor la scris! Te-am pupat |
|
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16) Dum 09 Oct 2011, 22:19 | |
| MAMA , ma omori , perversa mai esti , ador ficul tau si n-am ce comenta , Hiv , Bob , Teodora , Voltura , ce plina de idei esti , Bravo , NEXT ByeBye |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: JOCURI PERVERSE -Agent Voltura (+16) | |
| |
|