Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
*Byby-Chan* Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 46 Puncte : 80 Reputatie : 26 Hobby-uri : muzica, desen Stare de spirit : timida, retrasa, dezamagita, sensibila
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Joi 13 Oct 2011, 23:15 | |
| e f frum nextul :x abia astept continuarea sa vd ce se mai intampla:x te ubesk :* |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Vin 21 Oct 2011, 20:29 | |
| Buna ! :) Pai, m-ai rugat sa-ti dau o critica, asa ca uite-ma ! Iti voi da critica pentru ultimul capitol. Sa incepem :
Descrierea: Dupa mine, este o problema, Da, descri bine, dar sentimentele personajelor? Nu trebuie si ele descrise MAI bine? Ti s-a mai zis. Incearca sa te pui in locul acelui personaj. Daca descri o rochie, natura sau altceva, nu se prea poate numi descriere.
Actiunea: Deci, e clar ca e grabita, nu? Nu mai trece de la o idee la alta. Nareaza mai lin si nu mai tot trage pisica de coada, daca intelegi ce vreau sa spun. Nu te grabeste nimeni si vei vedea ca, daca incepi sa descri cateva sentimente, actiunea nu va mai parea asa de grabita.
Dialogul: Aici nu pot zice nimic. Nu ai avut dialog in ultimul capitol si e bine, desi ar fi mers macar o replica.
Greseli de tastare/ortografie: "petru: -> pentru "vinde: -> vine "scurzanduse" -> scurzandu-se "trbuie" -> trebuie "urgant" -> Chiar nu stiu ce vroiai sa zici aici, dar presupun ca urgent "creerul" -> creierul "cap" -> camp "Uide" -> Uite! "veti" -> vei "stranga" -> strang Cam atat am vazut eu. Ma bucura faptul ca ai evoluat de la primul capitol pana acum, dar si faptul ca lasi SPACE dupa semnele de punctuatie.
In concluzie: foloseste mai mult descrierea sentimentala, nu mai grabi actiunea, verifica capitolul inainte sa-l postezi si unde vezi greseli, repara-le. Cam atat am avut eu de zis. Sper ca aceasta critica, dar si cele de la Kirara sa te ajute sa te perfectionezi. Stai linistita. Fiecare a fost asa la inceput. Nimeni nu e perfect.
Electronic :) |
| | | Maria156 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : - Nr. mesaje : 59 Puncte : 73 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Vin 21 Oct 2011, 20:31 | |
| Ok! Ms mult de tot . |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Vin 21 Oct 2011, 21:25 | |
| deci fuc-ul e grozav foarte grozav astept next |
| | | G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Vin 21 Oct 2011, 22:17 | |
| suepr capitol scumpo deci este minunat abia astept nextu |
| | | Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Mier 26 Oct 2011, 15:40 | |
| ce repde ai trecut la pijamale de la pestera. Cam repede. In rest, ti-am urmarit fanficul si doar acum am putut sa-ti las com. Esti geniala. De abia astept sa vad ce urmeaza. Ai scris la un moment dat ca Sasuke are un rucsac pe spate. Sper ca n-are decand sa paraseasca satul ca in serial. POate ai scisi undeva cauza si eu n-am vazut. Trimite-mi pm cand pui nextul |
| | | Maria156 Genin
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Dum 30 Oct 2011, 16:29 | |
| Hey lume am adus Nextu' Sper sa va placa . Spor la citit Cap. IX Ajung acasa fara alte incidente, ma schimb in pijamale si ma pun in pat la somnic pana a doua zi....sau cel putin asta era planul. Alerg ca si cum ar fi ultimul lucru pe care il mai pot face. Simt ca sunt urmarita inca de cand am iesit din pestera, iar asta ma face sa tremur involuntar. Frica ma cuprinde iar inima mea plange dupa ajutor.Corpul meu mai are putin si cedeaza, simtindu-ma din ce in ce mai vlaguita de puteri. Noaptea tarziu, intr-o padure intunecata si plina de cine stie ce persoane, obosita, fugind de o persoana misterioasa. Chakra mea a disparut pana la ultima picatura ca si cand cineva ar fi sorbit insetat toata apa dintr-un pahar. Nu e chiar un citat dintr-un basm si nu pare nici roz. Imi pun mii de intrebari despre acea persoana. Cine este? Ce vrea de la mine? Oare ma v-a omora cand ma va prinde? Ma va vinde ca pe o sclava? Imi scutur capul incercand sa-mi scot toate acele ganduri sumbre insa, proasta miscare. M-am impiedicat de o piatra si am ajuns sa zac pe pamant. Pamant ce, la atingere pare ud. Strang din ochi, terifiata de ceea ce putea fi. Nu putea fii sangele meu, doar am cadut nu m-am lovit si nici nu am fost atacata sau injunghiata. Ii deschid, la cererea creerului, si ma ingrozesc de ceea ce vad. Ma aflam in iad, sau asta credeam, deoarece in fata mea apare o iluzie, cel putin asta spram eu. Sangele nu era al meu, ci al unor oameni obisnuiti ce incercau sa-si duca viata cu bune si cu rele, asa cum e ea. Simt cum inima incepe sa cedeze, de la spaima, de la ura, de la confuzie, cine stie. Cert este ca imi simteam cospul greu si incepeam sa ametesc. Se pare ca in tot acest timp el se pregatea sa ma captureze. Se apropie de mine, asa ca i-am putut vedea fata. Are in jur de saisprezece ani, parul auriu ca spicele de grau, ochii verzi ca o frunza ce urmeaza sa cada si o putere mai mare decat cea a lui Sasuke. Totusi, mi se pare foarte cunoscut. Incerc sa ma ridic de jos, insa sunt injunghiata cu barbaritate. Simt o durere, atat de mare, incat imi este imposibil sa o descriu. Incep sa pring curaj odata cu intensificarea sentimentelor de ura si neputinta, ridicandu-ma urgent de jos. Acesta se da doi pasi inapoi si se uita la mine cu o fata mai speriata ca a mea. Acum aratam amandoi ca si cand am fi avut o intalnire cu un fenomen paranormal. Acest gand ma face sa chicotec usor, facandu-l pe biatul baiat sa intre intr-o stare de soc. Incepe sa-mi spuna ceva despre puterea lui si cum ca nimeni nu i-a mai scapat. Imi ridic chipul si-mi dau parul la o parte. Cand ma vede acesta isi ia zborul spre o ascunzatoare cu o fata de mort, asteptandu-si sfarsitul. Se pare ca rolulile s-au inversat mult prea repede. Incep sa ma prefac ca respir din ce in ce mai greu, prabusindu-ma pe pamant. Se pare ca mi-a iesit, avand in vedere ca el iese de dupa un tufis cu un ranjet "malefic" pe buze. Se apropie de mine, iar atunci cand vrea sa ma apuce de bluza, ma ridic in sezut cu o fata cu o fata plina de ura si zgarcenie, apoi ma reped asupra lui. Acesta speriat isi ia zborul de-a binelea, de aceasta data, facandu-ma sa rad timp de cinci minute. Ma ridic de jos obosita si incep sa imi vad de drum, sperand sa ajung acasa inainte de ora sapte. Dupa numai zece minute soarele se ridica pe cer anuntand ca dimineata si-a facut loc prin multime. Se pare ca a fost o adevarata adunatura caci am avut o adevarata noapte alba. Se pare ca nu prea am noroc astazi. Sunt foarte obosita si mai am si antrenamente cu Kakashi, Tsunade si apoi cu mine insumi. Si, ca tot veni vorba imi vine sa ma omor cand stiu ca sunt cu mult mai severa cand vine vorba de antrenamente decat Doamna Tsunade. Plus ca abea am ajuns in sat. M-am tot gandit la pestera si la acel “ Vei pati ce am patit eu acum o mie de ani!”, si de tot ce s-a petrecut. Acele ore ale groazei au fost aproape suficiente sa fac un Stop Cardio-Respirator, si ceva imi spune ca acesta este doar inceputul. Ajungand in dreptul casei, imi amintesc brusc de Sasuke si de ceea ce voi afla astazi. Ma intreb oare unde ar fi putus sa plece in miez de noapte si nu gasesc decat doua explicatii palpabile. Prima ar fi ca a plecat sa se antreneze. Aceasta este cea mai probabila. A doua ar fi a a parasit satul, avand aceeasi proportie de probabilitate, insa eu sper din rasputeri sa nu ne fi parasit, fara ca macar sa-si ia ramas bun, cel putin de la Naruto. Ar mai fi una insa tine mai mult de domeniul fantasticului. S-a dus sa se intalneasca cu iubita lui, una extrem de frumoasa si buna la toate, cu care nimeni nu se poate compara. Insa prefer sa nu ma gandesc nici la asta caci o sa sufar mult mai mult. Deja incep sa-mi pregatesc setul de intrebari, insa renunt repede a el, cand imi dau seama de ce raspunsuri imi va da. Sigur voi fi de gunul " Mda, Naruto hai sa ne antrenam." sau "Nu e treaba ta!" si nemuritoarele "Esti mai enervata ca de obicei!" si "Nimic special ce ar trebui sa stie o fana enervanta ca tine!" punand accent pe "tine". Intru in casa si ma trantesc direct in pat, cu tot cu hainele murdare si patate de sange. Eram mult prea obosita sa mai pot face ceva util, mai ales sa ma schimb. Mai am trei ore pana la inceperea infernului, asa ca o ora jumatate ma voi odihni, apoi ma voi pregati pentru antrenamente. Defapt acesta era planul meu, insa, si de aceasta data a fost dat peste cap de o persoana neinvitata. Puteti ghici cine este? Da, exact, "enervantul" Naruto! Desi, recunosc, ar avea nevoie de o gura proaspata de rad, nu vroiam sa ma vada nimeni in halul in care aratam. Acesta intra pe geam si incepe sa ma strige ca si cand as fi murit. Buimaca, ma dau jos din pat, incepand sa ma uit unde arde, si de ce anume. Atunci cand il vad pe Naruto, ma abtin sa nu-i dau una si sa nu intru in pamant de rusine si de nervi. Il intreb pur si simplu confuza, de ce a venit si ce anume doreste. Mai sa cad din picioare cand mi-a spus ca am intarziat la antrenamente si Kakashi l-a trimis dupa mine. Ii spun sa o ia ininte si ca o sa vin imediat. Acesta da aprobator din cap si se face nevazut. In cinci minute eram arpoape gata. Trebuia sa ma mai pieptan. Se pare ca "micutul" demon din interiorul meu incepe sa-si faca simtita prezenta. Parul mi-a crescut peste noapte, gustul de imbracaminte e mai diferit si, se pare ca vrea sa ia conducera trupului meu. Se poate observa, cu usurinta ca ochii mei incep sa capete o culoare rozalie. Nu ca ar fi prima data cand se intampla asta, insa nu am timp acum sa va povestesc cu lux de amanunte. Au trecut sase minute si se pare ca il pot prinde pe Naruto din urma. Ajung la locul de antrenament, observand ca eram numai eu Sasuke si Kakashi. Ma intreb oare pe unde umbla micutul nazdravan. Am nevoie de o mica lupta intre mine si el, sa vad daca are destul potential sa-l controleze pe Kiuby si daca Mikashy ma mai asculta. Deodata ceva ma apuca si incepe sa ma srtanga de gat, facandu-ma sa ma prbusesc ca o nebuna ce tocmai a fost parasita. Privirea incepe sa mi se incetoseze, semn ca..... Asta e tot...Astept comentarii |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Mar 01 Noi 2011, 23:09 | |
| grozav grozav grozav grozav imi pare rau ca am intarziat atata dar cu testele astea chiiar nu m-ai am timp imi place mult capitolul tot tot tot astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Vin 04 Noi 2011, 17:22 | |
| caaaa ce? ce se va mai intampla?o te rog dak nu te superi sa ne spui mai multe despre sakura k mereu descoperim ceva nou despre ea |
| | | *Byby-Chan* Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 46 Puncte : 80 Reputatie : 26 Hobby-uri : muzica, desen Stare de spirit : timida, retrasa, dezamagita, sensibila
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Dum 27 Noi 2011, 03:44 | |
| E minunat scuze de intarziere n-am mai intrat de molt timp pe site n-am avut timp In fine nextul e super astept urmatorul capitol |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Dum 27 Noi 2011, 13:14 | |
| super ficul este super misto te rog da-mi un mesaj cand pui nextul
bafta si pupici |
| | | itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Mier 30 Noi 2011, 16:08 | |
| te rog eu asa frumos sa pui next k dak ma bagi in spital tu platesti tot +spagile la doctori k dak nu dai nici naiba nu te ia in seama |
| | | dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Joi 01 Dec 2011, 15:39 | |
| Exact!baga nextul femeie ca eu deja is in moarte cerebrala si nu mai am sanse de viata daca nu pui next |
| | | itasaku99 Chūnin
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Mier 21 Dec 2011, 14:52 | |
| ma u ce faci aici ca te iau la rost acu, nu mai pui next? vrei sa ai pe constiinta moartea mea? |
| | | Maria156 Genin
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Sam 31 Dec 2011, 18:47 | |
| |
| | | Maria156 Genin
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Sam 31 Dec 2011, 18:57 | |
| Cap X
Privirea incepe sa mi se incetoseze, semn ca deja mi-am primit raspunsul la intrebare. Se pare ca Mikashy vrea sa ne jucam. Ii spun ca o sa aiba parte de o joaca plina de adrenalina, doar daca mai asteapta. Incerc sa ma ridic de jos, insa ma trezesc in acelasi loc, insa de aceasta data cu 30 de grade mai la dreapta, spre padure. Inlemnesc cand il vad pe Orocimaru si pe "adorabilul" boldut pe care l-am intalnit astazi la trei dimineata. Trebuie sa recunosc ca mi-a cam picat cu tronc, insa, nu prea e genul meu. Bine, poate daca si-ar face tepi...si poate daca e rocker inascut ori satanist sau ceva, poate mi-as placea. O intreb pe Mikashy de ce imi arata asta, apoi, deodata apar intr-un alt decor, apoi altul si altul. O frate, m-a urmasit tot timpul. Ce ma fac acum? Cu siguranta stie tot ce voi face in urmatoarele momente in care ne vom lupta! Ma simt din ce in ce mai slabita, iar din moment ce Mikashy nu incearca sa preia controlul, inseamna ca ceva ii absoarbe chakra. Nu e de bine. Ma trezesc brusc ma ridic in picioare, si incep sa detectez de unde anume mi se colecteaza chakra. Devin dintr-o data foarte slabita. Sunt sigura ca ceva se intampla. Adica, Kakashi si Sasuke nici macar n-au simtit ca ei sunt prin apropiere de atata timp iar naruto inca nu a ajuns. Nu, stai, trbuie sa fie din cauza blondului. Sa vezi ce-i fac cand il gasesc. De data asta ma dezlantui, ca o mini tornada. Nam destul timp pentru mine si vrea sa am timp sa- fac praf ca la carte. Ma fac ca plec indiferenta, si astept o reactie de-a lor. Ma mira putin facpul ca i-am atras atentia lui Kakashi si apoi, STOP CADRU. Raman ca o stana de piatra. Abea acum i-am putut simti chakra. Dar e imposibil, de unde a facut rost Orocimaru de o asemea chakra? Ma teleportez in spatele lui si ii aplic un bobarnac ala bunica mea, Kamy si zboara pana undeva la 10 metri, doborand toti copaci din preajma. - Ce ironic, decoperit de o mucoasa, care nici macar nu stie cine sunt. Se pare ca v-a trebui sa-ti dau o...maicluita, credeam c-am rezolvat cu tine! spune Orocimaru, ciudat, cam iritat. Mi s-a aprins beculetul! Cum de nu mi-am dat seama. Blondul era chiar tatal Kalyei. Ce nemernic. Cred ca de asta nu mi-am putut gasi colierul dimineata. Hm...Siret, dar nu am nevoie de colier. E doar de fatada. El ma ajuta sa am incredere ca pot avea incredere in increderea din mine. Daca ati inteles ceva, e bine, daca nu, veti intelege cu timpul. Sa lasam asta acum, trebuie sa-mi bat putin joc de Oro-Dezgu-Lenta-Phu, adica Orochimau si poreclele celor care umbla deobicei cu el. - Uite cine a vorbit, Marele Las si Dezgustator, in persoana. Ce faci, iar iti lasi marionetele sa incerce sa termine cea ce tu nu poti? Sau, te-ai gandit ca ma voi lasa calcata in picioare de cineva care a ajuns sa ma roage sa deschid Poarta Mikamey? ii spun eu cu o urma de mirare in glas. - Uite ce e pramatie mica, in locult tau as fi surprins ca alt cineva, care nu a fot menit sa faca asta, a deschis poarta blestemata. spune Marele Las, incercand sa se dea mare. Eu incep sa rad ca o apucata, tavalindu-ma pe jos de ras. Nu mai putem, parca eram muci sau parea ca abea am iesit de la spitalul 9. Orocimaru se uita furios la mine. De Kakashi si Sasuke ce ma mai spun se uitau la mine ca in felul 19 ca in 14 nu pot sa spun ca era. - Of, Orocimaru , spun eu, chicotind, de cand nu am mai ras asa! Sa stii ca esti nemaipomenit de bun ca si claown. Abea astept sa-ti vad primul numar oficial, cand te lansezi? Revin la seriozitatea, dar nu pentru mult timp caci.... |
| | | Aionista♥IVA Jōnin
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Dum 01 Ian 2012, 15:14 | |
| dragut ma bucur ca ai pus next-ul chiar inainte de noul an totusi am vazut multe greseli de tastare dar se m-ai intampla te rog sa ma anunti cand pui next-ul astept next-ul cu ardoare cu drag Iva |
| | | Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Mar 20 Mar 2012, 16:53 | |
| misto capitol ,
astept cu nerabdare continuarea , wow , orochimaru e foarte amuzant ,
bafta si pune-te pe next
|
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura Vin 27 Iul 2012, 15:39 | |
| Fic inchis pentru inactivitate.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Adevarul despre Sakura | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|