| I need you More..[SasuSaku] | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: I need you More..[SasuSaku] Mier 28 Dec 2011, 17:49 | |
| |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
♥ Nekko ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;) Nr. mesaje : 750 Puncte : 898 Reputatie : 108 Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)
| Subiect: Re: I need you More..[SasuSaku] Mier 28 Dec 2011, 21:52 | |
| |
|
| |
Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: I need you More..[SasuSaku] Joi 29 Dec 2011, 10:45 | |
| hey draga mea Multumesc in primul rand ca m-ai anuntat. A fost cam scurt capitolul, dar sper ca data viitoare va fi mai lung. Cine doamne ar vrea sa le strice acel moment? Pune repede next-ul sa aflu ca sunt super curioas. Spor la scris si la i |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: I need you More..[SasuSaku] Vin 30 Dec 2011, 16:16 | |
| Vai vai vai! Ce suparata sunt pe mn Imi pare sincer rau Carla ca nu am trecut mai devreme Desi capitolul este cam scurt, este perfect, foarte frumos! Mi-a placut enorm. Sa ma anunti si data viitoare, si promit ca voi trece mai repede cu un comm |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: I need you More..[SasuSaku] Sam 31 Dec 2011, 00:16 | |
| Aww decand nu am mai comentat la ficuletu tauu Mi`a fost dor de el Ma bucur ca sunt la zi cu capitolele Ador intorsatura pe care o iau intamplarile Te rog repejor next!! |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: I need you More..[SasuSaku] Joi 05 Ian 2012, 17:19 | |
| La cererea autoarei acest fic va fi inchis. :) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: I need you More..[SasuSaku] | |
| |
|
| |
| I need you More..[SasuSaku] | |
|