Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

I need you More..[SasuSaku]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Zuzulici :)
Jōnin
Jōnin
Zuzulici :)

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : Prin jur.....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1326
Puncte : 1681
Reputatie Reputatie : 250
Stare de spirit Stare de spirit : Mai conteaza???

I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 20:05

Superb capitolul draga mea Losty
vreau nextu urgent nr1
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 20:14

O.O FOARTE URAT DIN PARTEA TA!
lough Cum adica ne lasi in suspans?
Nu ai pic de mila de noi? lough
Si te rog frumos nu mai pune si tu nextu din an in paste
Punel mai des!!
Repede ca ador ficul!
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
dydy
Chūnin
Chūnin
dydy

Localizare Localizare : undeva prin Romania
acebook acebook : Dyy Dya
Nr. mesaje Nr. mesaje : 871
Puncte : 986
Reputatie Reputatie : 40
Hobby-uri Hobby-uri : ♥Music ♥

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 20:17

urra!!! nr1 ai pus nextul!!!te besc tare kiss Mersi ca m-a anuntat!Nu zic ca vreau urgent nextu,sa te mai las sa te recreez,dar tot vreau nextul ike
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 21:02

Ma omori !!!!!!!! o sa ajung la spital pana pui tu nextul.
Doamne ce suspans imposibil, mor aici, mor.
Deci a fost genial, bestial, ador capitolul.
Vreau nextul repede sau te mananc cu fulgi cu tot, ai inteles?
Scrie repede da?
Te pup dulce si spor la scris si multa inspiratie.
bye.
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 21:52

Multumesc din sufletel pentru comm`urile voastre! ^^
Pai, voi pune nextul in curand, deci fiti pe faza...si de acum in colo..PROMIT sa pun continuarile mult mai repede.
Problema era ca eu scriam ce imi venea in minte, nu scriam pe foaie, intelege`ti? Oricum, asta se va schimba!
Mai astept inca trei comm`uri si pun nextu`.. heh
Pupici dulci de tot de la Losty kiss
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania.
acebook acebook : Adria
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3033
Puncte : 3625
Reputatie Reputatie : 332
Hobby-uri Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving.
Stare de spirit Stare de spirit : Meh.

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 22:36

Iiiiiip in love ce ma bucur ca a aparut Next`ul ! Ti.am citit capitolele dar , am uitat sa bag Comm` sad
Imi place foarte mult ficul tau a hug Nici nu stii cat de mult heh
Oricum astept sa vad ce se intamplaa , ca am observat ca si tu bagi Suspans ! Mrr... biciuitor
Haidetzi oameni buni ! Inca 2 commuri ! Plss ! please
Te kiss dulcee !
Ja ne hi! !
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Sunt unde vrei tu sa fiu. ;)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 750
Puncte : 898
Reputatie Reputatie : 108
Hobby-uri Hobby-uri : Distractie cat cuprinde; aici, acolo, chiar oriunde! xD
Stare de spirit Stare de spirit : Mereu cu zambetul pe buze. :)

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 22:48

Buna iubire!!! a hug
Am trecut si eu pe aici si sa stii ca is c-am supi pe tine angry
1: De ce mi-ai furat vorba hmm...?!
2: De ce ai intarziat atat cu next-ul? biciuitor
Nu-ti face griji dap !
Nu ma supi... Prea rau heh
Astept next happy2
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
http://miekosayuri.tumblr.com/
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 23:36

Buna dragilor!
Nu mai am rabdare si postez continuarea! happy2
Sper sa va placa si vreau sa va spun ca acest capitol va fi +16. E primul meu +16, deci daca nu e ceva bine, sa stiti ca`s incepatoare.
Lectura Placuta!

Season 2-Chapter Five +16

Sasuke’s P.O.V.

Cand am ajuns, am dat buzna in casa, trantind usa de perete, vopseaua aramie picand in bucati. Asta dovedea, probabil, cat de nervos eram. Am fugit in bucatarie si-n living. Nimic. Mai ramanea etajul. Fug pe scari, din cand in cand impiedicandu-ma, mai mai sa-mi rup gatul. Dar singurului gat care va fi rupt, va fi cel al lui Kiba. Doar cand ma gandesc la el, imi vine sa omor pe cineva.
Am ajuns la etaj si incepeam sa aud cateva gamete venind din camera Ingerului meu. “Sper sa nu fie ce ma gandesc eu ca e”.

Sakura’s P.OV.

De ce eu? N-am facut rau nimanui, niciodata. De ce mi se intampal mie totul? De ce nu pot avea o viata linistita alaturi de familie? Lacrimi amare si fierbinti isi fac aparitia pe chipul meu, in timp ce eu ma zbat. In zadar, se pare.
Puteam simti furia lui Kiba. Acea furie pe care eu am declansat-o. Eram pe patul meu moale, cu Kiba deasupra mea, iar buzele lui imi sarutau gatul. Simteam numai scarba si-mi venea sa vomit. Mana lui era pe coapsa mea, aceasta fiind imobilizata in jurul taliei lui. Imi era scarba de tot ce facea. Se pare ca lacrimile mele nu-l impresionau, ci din potriva, il faceau sa continuie. Se vedea pe fata lui ca se bucura de tortura pe care mi-o aplica. Iar eu nu puteam sa ma apar, deoarece mainile imi erau prinse de un capat si de altul al patului.

Acesta se ridica si se pune peste mine, dandu-si jos tricoul bleumarin, parul zburlindu-se putin la varfuri. Stiam ca era doar inceputul, iar partea rea doar acum incepea. Acesta, brutal, imi sfasie hainele, eu ramanand doar in lenjeria mea de culoare rosie. “Proasta alegere, Sakura!”
Kiba se opreste pentru un moment si-mi admira sanii, bine dezvolati. Isi musca buza inferioara si incepe sa ma sarute de la gat, coborand in jos spre buric. Eram atat de slaba incat nici sa tip nu mai puteam.

Dupa ce ajunge la buric, il vad ca vrea sa coboare mult mai jos, dar este impiedicat de chilotii mei din dantela. Se infurie usor dupa care pune un zambet pervers pe fata lui scarboasa. Incep sa ma zbat. Stiam ca e in zadar, dar ce mai puteam face? Trebuia sa castig cat mai mult timp pana va veni Sasuke si ma va scoate din infernul asta. Dar, zbatutul meu nu dureaza mult deoarece sunt imobilizata, definitiv, de catre saten, care era foarte suparat de gestul meu. “Bravo Sakura, ai inrautatit lucrurile!”.

Acesta se apleaca spre coapsa mea, muscand-o, eu scotand un tipat scurt. Kiba se ridica, incet, si incepe sa ma sarute de la buric, urcand incet in sus, in timp ce mana lui se plimba pe spatele meu, cautand cu disperare incuietoarea de la sutien, pana ce o gasi. In acea clipa, imi treceam in “revista” toate momentele frumoase petrecute cu familia si Sasuke. Toate acele mangaieri si sarutari ale brunetului meu, toate acele “certuri” dintre Layla si Raisuke. Toate lucrurile pe care le adoram, erau pe cale sa se stinga.

Pana la urma Kiba deschise inchizatoarea, aceasta lasand la iveala sanii mei, aproape perfecti si bine dezvoltati. Era satisfacut, se putea citi asta pe fata lui.
-Sa vadem de ce esti in stare, Rossy, acestea fiind ultimele cuvinte scoase de saten. In acea clipa, am auzit usa camerei mele trantindu-se puternic. Mi-am indreptat fata spre ea si am reusit sa scot doar un cuvant “Sasuke..”. Il puteam vedea foarte nervos. In acea clipa, nu-l mai recunoscusem. Nu era un Sasuke dulce si bland, ci era un Sasuke care putea asasina pe oricine ii statea in cale.

Kiba se dadu jos de pe mine, eu rasufland usurata, dar tot cu lacrimile pe fata, doar ca erau uscate.
-Hey, Uchiha, nu te-am vazut de mult, spuse Kiba, pregatindu-si pumnul.

Va Urma....

Imi pare rau dragilor ca este scurt. Sper sa va placa!
Astept pareri/critici.
Pupici de la Losty kiss
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Mier 17 Aug 2011, 23:47

Prima la comm !
Super capitolul in love
Uuu , ii primul capitol Hentai , te invetzi tu sa faci mai multe , nu-i bai lough
Mersi ca m-ai anuntat , esti o dulcee kiss !
Ma omoara cu zilele Kiba esta ! Bine ca a venit Sasuke in camera ca de altfel .. biciuitor
Astept next chapter !
Te kiss sisulici hi!
Ja ne !
Sus In jos
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 08:45

Doamne Dumnezeule!
Îmi cer mii, milioane, miliarde de scuze că nu am putut trece mai devreme pe la fic. crying
Îţi mulţumesc din sufleţel că mi-ai dedicat capitolul doi mie. in love a hug
Sper să nu o mai faci pe Saku' să sufere atât de mult.. Şi Kiba ăsta.. e aşa un măgar! angry
Sper ca Sasuke să-l căpăcească bine! lough

Aşteptăm next-ul iubita, te iubiimm! in love
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 09:15

O.O WTF?! AM NERVII CUM A PUTUT KIBA SA FACA ASTA?!?
Darar Domnu Angy sa moara lafel cu Maya aia lough
Doooamne a fost superb
Si pervers :">
Repede cu next!
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 11:22

Iubire!!! a hug
Ai pus next? huh?
Stii ce fericita sunt? in love
Pai... Sa stii ca imi place mult de tot acest cap. dap !
Cand ne aduci next? happy2
Te pupic kiss Zbye hi!
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 22:15

Hey dragilor, va anunt ca nextul va fi postat in urmatoarele doua zile..daca nu chiar diseara. Nu promit nimic, dar daca nu`l pun diseara, il voi pune maine.
Va multumesc din sufletelul meu mic pentru comm`uri<3
Pupici dulci de la Losty kiss
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 22:24

OFFFFF nenorocitul de kiba. imi vine sa-l dau la caini si chiar as faceo dak las intalni biciuitor biciuitor neeeeeext a hug
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 22:49

Hey hey draga mea!!
Un sezon doi? Vai cat ma bucur.
Esti o rea..Pe mine nu m-ai anuntat ca incepe un nou sezon..Nu-i frumos...

Aolo ce l-as bate pe Kiba...Pune continuarea repejor!!!
Spor la scris si multe idei
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 23:05

Hey dragi mei <3
Am adus nextul special pentru voi in love
Sper sa va placa!

Acest capitol il dedic lui Layla, impreuna cu mii si mii si miliarde de scuze. in love

Lectura Placuta!

Season 2-Chapter Six

Sasuke’s P.O.V.

Stau si ma uit la nemernicul de Kiba. Il vad afisand un zambet de satisfactie pe fata, el fiind linistit. “Ramai linistit, Kiba. Vei avea o surpriza”, spun eu in gand in timp ce imi pregatesc pumnul, degetele mele trosnind puternic, parca rupandu-se.
-Sasuke, Sasuke..chiar nu intelegi? Nu o mai poti salva. Deja este a mea, spune satenul in timp ce arata spre Inger. Nu! Nu poate fi adevarat. Oare sa fi ajuns prea tarziu? Nu cred asa ceva. Imi mut privirea la Sakura, care neaga acest lucru. Kiba observa asta, si incepe sa rada zgomotos. Imi spune ca Rossy e prea rusinoasa sa recunoasca. Rossy? Doar eu am voie s-o alint pe Ingerul meu.
-Haide, du-te si priveste-o, spune Kiba in timp ce-mi lasa loc spre patul Sakurei. Picioarele mele incep sa se miste incet, parul legandandu-se in fata si spate. Pasii mei se auzeau in toata camera, caci domnea o liniste de mormant. Ma apropi de Inger, dupa ce ii arunc o privire “taioasa” satenului. Acesta doar zambi si isi impreuna bratele la piept, adoptand o pozitie triumfatoare. Ma aplec spre chipul Ingerului si apuc sa-i soptesc “Totul va fi bine”.

Dupa acele cuvinte, simt o durere ascutita, care imi facea corpul slab, lasandu-l fara nici o picatura de energie. Il puteam vedea pe Kiba cum ma prinde de gulerul camasii, in timp ce eu strangeam din dinti.
-Chiar credeai ca te las asa de usor, Uchiha? N-am reusit acum trei ani, dar ti-o platesc eu, brunetule. In acel moment, ma arunca cu putere in cealalta parte a camerei, lovindu-ma de sifonierul rozaliei. Simteam ceva curgand in ceafa si cand mi-am pus mana in acel loc, puteam simti sangele care incepea sa curga. In acelasi timp simteam un obiect rece, aflat in spatele meu. Ma intorc, cu mare greutate, dar totusi incet, caci nu vroiam sa-i atrag atentia satenului si pun man ape acel obiect.

Mare imi fu mirarea cand mi-am dat seama ca este un pistol, cu calibrul de noua milimetri. Imi arcuiesc buzele intr-un zambet, in timp ce degetul meu era pe tragaci. Cu chiu, cu vai, am reusit sa ma ridic in picioare, fara sa-i atrag atentia lui Kiba. Tusesc fals, satenul intorcandu-se. In acel moment, eu ii spun “Ne vedem in Iad, Kiba” dupa care apas tragaciul, iar in urmatorul moment, satenul cade secerat la podea.

Dupa ce am anuntat politia, iar acestia au venit si au ridicat trupul neinsufletit al satenului, am sunat-o pe Hinata, care se pregatea sa vina acasa cu prichindei. Ii povestesc cele intamplate, iar ea face o fata de genul “Haa??”. O rog sa vina mai tarziu cu copii, iar aceasta spune ca pot conta oricand pe ea. Ii multumesc din tot sufletul si inched, indreptandu-ma spre camera rozaliei. Bat la usa si aud un “Intra” slab.

Cand intru, vad camera goala si pentru un moment, inima mi se facuse cat un purice. Sakura se afla pe balcon, aflandu-se doar intr-un cearceaf infasurat in jurul ei, acoperindu-i toata splendoarea. Ma indrept spre Inger si o imbratisez cu multa caldura, oferindu-i sprijin si protectie. Aceasta tresare, dar dupa cateva secunde isi afunda chipul in pieptul meu, eu mangaind-o incet pe parul ei matasos.
-A..a fost..a fost ingrozitor..spunea rozalia printre suspine. Biata de ea, se vedea pe fata cat de mult a torturat-o Kiba si inca ii ramase sechele. Dupa cateva minute de plans, aceasta lesina in bratele mele, eu fiind pregatit s-o prind. Era obosita, asa ca am hotarat s-o duc in camera. Briza noptii ma linistea, dar ma facea sa ma intreb “Oare voi fi vreodata fericit?”.

O pun incet pe Inger in pat, luandu-i cearceaful de pe ea si punandu-i patura, bagandu-ma si eu langa ea. Avea nevoie de protectie si dragoste, iar eu eram aici sa i le ofer. O mangai usor pe obrajii ei rozalii si o sarut pe buzele ei carnoase si moi ca petalele unui trandafir.

Dimineata urmatoare sunt trezit de.....

Imi pare rau ca este scurt. Si imi pare rau pentru greseli.
Astept pareri/critici, dar si commentarii.
pupici de la Losty kiss
Sus In jos
Caρρυccιησ ♥
S-Class
S-Class
Caρρυccιησ ♥

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 23:14

Wai ce ma bucur ca Kiba esta a fost omorat .Si nu catre oricine,de unicul Sasuke in love
Mersi inca odata ca m-ai anuntat draga Losty kiss Si capitolul acesta a fost minunat , in toate munctele de vedere good job Nota 10 dude i love you
Astept sa vad ce se intampla in capitolul urmator , ca obserb ca ne-ai lasat in Suspans ike
Ceau ceau ! kiss
Sus In jos
Layla
Legend
Legend
Layla

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2588
Puncte : 3481
Reputatie Reputatie : 380

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 23:19

Vai vai draga mea.!! Continuareaa..
pai desigur ma bucur..si sper ca data viittoare sa primesc si eu un pm cand vine next-ul:X:X
Multumesc pentru dedicatie:X
Superb capitolul si ma bucur ca Sasuke l-a invatat minte pe Kiba:))

Spor la scris si multe idei iubitaa!
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 23:26

Layla:Ti`am dat P.M. iubire...verifica`ti mesajele! yeah
Astept in continuare comm`uri.
pupici de la Losty kiss
Sus In jos
Debb.'
Genin
Genin
Debb.'

Localizare Localizare : SasuLand. =]`
Nr. mesaje Nr. mesaje : 86
Puncte : 93
Reputatie Reputatie : 3
Hobby-uri Hobby-uri : Handball.<3
Stare de spirit Stare de spirit : Conteaza?

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Joi 18 Aug 2011, 23:52

Hello dear! Uhm.. ti-am citit primul sezon si ce as putea spune? Mi-a placut la fel de mult cum imi place si sezonul al doilea. Te descurci foarte bine.. eu una zic ca ai tot ce iti trebuie.
Kibaaaa! Te mananc cu tot cu fulgi. Bine ca i-a venit Sasuke de hac!
Ah draga mea, deabea atept sa vad ce se intampla in continuare.
Bafta si muuuu~lta inspiratie in continuare.

Bye, bye! : ]
Sus In jos
Lady marmalade. ♥
Genin
Genin
Lady marmalade. ♥

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În ţara minunilor.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 436
Puncte : 544
Reputatie Reputatie : 33
Hobby-uri Hobby-uri : Spending time with my amazing friends!
Stare de spirit Stare de spirit : Happy.

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 09:17

Hi iubita mea! <3
Îţi mulţumesc din suflet că m-ai anunţat, eşti o dulce. in love
Să ne întoarcem la oile noastre..
Îmi place enorm de mult capitolul! Mult mult de tot! Şi mă bucur mult mai tare decât Layla că Sasuke l-a învăţat minte pe Kiba. Nemernicul angry
Iad... uu.. ingrijorat
Anyway, aştept next-ul dear! Care sper să vină repede hmm...?!
Te pupăcesc. kiss
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 10:05

O Doooamne a fost perfect
Superb, superb!
Dooamne Angy cat a putu sa imi placa in love
Vreau pervers baby!!!
Fa-l pe Sasu mai perv :"> =):
Next repede!
Sus In jos
Alle
Special Jōnin
Special Jōnin
Alle

Localizare Localizare : Constanta
acebook acebook : Alexandra Stefan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1808
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 103
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, muzica, autoanaliza, multe
Stare de spirit Stare de spirit : Cea mai fericită persoană pe care o vei întâlni în viața asta

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 10:26

Mi-a placut extrem de mult capitolul, minunat, il ador.
Wow, Sasuke l-a impuscat pe Kiba ... nu credeam ca o sa aiba curaj.
Deci a fost genial.
Vreau nextul urgent si sa ma anunti si pe mine yeah
Pupici dulci de la Alle kisskisskiss
Bye.
Sus In jos
♥ Nekko ♥
Chūnin
Chūnin
♥ Nekko ♥

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Vin 19 Aug 2011, 19:26

Lostyyyy? hmm...?!
Unde-i nextu? lough
Stiu c-am multe vreau happy2
Eeeeh... Trebuie sa ne faci pe plac, stii nu? heh
Deci astept next... sper sa apara pana maine good
Te pup kiss Zbye hi!
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19Sam 20 Aug 2011, 13:02

Hey iubirile mele dragi! >:D<
Va anunt ca nextul va veni saptamana asta. Nu stiu exact cand, deoarece sunt la tara si mi`e greu sa scriu.
Va multumesc pentru comm`uletzele voastre dulci. ❌
Astept mai muulte :P
Pupici muulti si dulci de la Losty kiss
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: I need you More..[SasuSaku]   I need you More..[SasuSaku] - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

I need you More..[SasuSaku]

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-