|
|
Autor | Mesaj |
---|
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Luna plina Mier 10 Aug 2011, 15:09 | |
| Urrrrra.....ai adus capitolul.. .deci draga nu am ce sa comentez deoarece imi place ficul, P.S:vreau nextul,si cred ca oricine il vrea pupici |
|
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Luna plina Mier 10 Aug 2011, 17:22 | |
| SUUUUUUUUUUUUUUUPER AI ADUS NEXT SI INCA CE NEXT. E GROZAV!!!!! ABIA ASTEPT NEXTUL. |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Luna plina Joi 11 Aug 2011, 13:47 | |
| |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Luna plina Joi 11 Aug 2011, 14:15 | |
| Eiii ai pus nextul Doooamne ce fic minunat Il ador, pur si simplu Hai repejor cu nextul ttee roog Plzz |
|
| |
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| |
| |
itasaku99 Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi Nr. mesaje : 870 Puncte : 947 Reputatie : 68 Stare de spirit : crazy forever
| Subiect: Re: Luna plina Joi 01 Sept 2011, 20:21 | |
| neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext k vreau sa vad ce se intampla |
|
| |
Sansa ♛ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : no idea. Nr. mesaje : 316 Puncte : 399 Reputatie : 59 Stare de spirit : meh.
| Subiect: Re: Luna plina Lun 03 Oct 2011, 19:30 | |
| Hey lume! Scuze ca nu am venit cu next mai devreme, dar nah...am lucrat la celalalt fic! Oricum, sper sa va placa si...LECTURA PLACUTA! Capitolul 10: Incendiul subit Sakura’s P.O.V Simt miros de fum venind de departe. Fum? Cum adica? Ma trezesc si sar ca arsa in pozitie de lupta. Am ramas masca cand am vazut ce se intampla defapt. Eu ma aflam pe cealalta parte a unui lac imens, iar dincolo de el, padurea era cuprinsa de flacari sumbre si rosii. Arunc o ocheada in jurul meu. Nici urma de Sasuke si Naruto. Ma trezesc din visare, alarmata si incep sa traversez lacul, cu gandul sa ajung pe partea cealalta. Ajung in padure si incep sa-i strig ca disperata. Stilul apei nu era domeniul meu, deci nu puteam sa sting focul. Dintr-o data ma sit slabita, picioarele incep sa-mi tremure si ma las involuntar in genunchi. Imi simt mainile grele, iar capul incepe sa-mi pulseze. Fumul se intretine, iar eu simt ca ma sufoc. Deschid cu greu ochii si observ ca sunt intinsa pe iarba. Ma ridic in capul oaselor si privesc in jur. Ma aflam pe un camp inflorit la marginea padurii. Ce s-a intamplat? Imi amintesc ca nu ma mai puteam misca, respiram din ce in ce mai greu si apoi…dar sa-mi continui propozitia, privirea imi este atrasa de o umbra necunoscuta, de langa un copac din apropiere. “ Arata-te! “. Acesta iesi la lumina. Rasuflu usurata si ma uit in alta parte. Cel de langa copac era Sasuke. Intr-un fel ma bucur ca e bine, dar pe de alta parte sunt putin nervoasa ca a facut pe “protectorul” si m-a dus pe partea cealalta a lacului fiindca dormeam, in loc sa ma trezeasca sis a incrcam sa stingem focul. - Vad ca te-ai trezit intr-un sfarsit…era si timpul, ai dormit cam toata ziua. Veni si se aseza langa mine. Ok. Deja Ms. Macho a cam c. lcat pe bec. Deobicei nu-mi pierd cumpatul dar de data asta nu m-a prea incantat atitudinea lui.- Poti macar o data in viata asta sa nu mai faci comentarii aiurea?! Nu dormem cand eram in padure, eu…- Ai lesinat, stiu! ma intrerupe inainte sa mai pot spune ceva. Ce cautai in padure, huh? ma privi lung, iar apoi se intinse pe iarba uitandu-se inca o data la cer. Puteai sa mori, sti? Si daca s-ar intampla asta eu… Ofta. Nu mai conteaza,uita de asta…Important e ca am ajuns la timp inainte sa mai faci vreo tampenie de-a ta. Iar face pe desteptul! A fost chiar dragut ce a spus pana acum dar, e prea ingamfat. Mandria asta…- Dar tu unde erai, “ Domnul perfectiune” ? A fost gresala ta ca m-ai lasat acolo singura. Oftez. Nu mai sunt aceeasi fata ca inainte, Sasuke. Poate ca nu sunt la fel de puternica ca si tine, dar nu poti spune ca sunt slaba. Deci macar o data in viata, nu mai proceda asa. Apoi revenim la aceeasi pozitie: amandoi privind cerul. Era mieul zilei, iar cerul era aproape senin. Razele soarelui straluceau in lumina zilei, facandu-ma sa-mi strang ochii. Norii aveau diferite forme, dar ma rog, fiecare se lasa purtat de imaginatie. - Si Naruto unde e? intreb eu suspicioasa.- S-a dus sa duca perla la Lordului Feudal…era atat de calm incat ma enerva.- Poftim? Ai lasat perla pe mana lui? Tu chiar n-ai fost niciodata prezent la toate misiunile pe care le-am avut de indeplinit impreuna sau devi tot mai tont pe an ce trece? Niciodata, dar nicioadata, sa nu-l lasi pe Naruto singur impreuna cu un obiect scump si valoros! Doamne!- Hai nu te alarma asa, ca doar nu-i sfarsitul lumii. Vom merge pana in sat sa-l cautam, nu e chiar asa departe…spuse asta, dupa care se ridica in picioare. Vi? - Am de ales?- Nu prea…imi raspunse chicotind incet, icat s nu-l pot auzi. Dar tot l-am auzit!Intram in adancul padurii si ne indreptam incet, incet spre satul in care se presupune ca Naruto a dus perla. De ce credeti ca Tsunade mi-a dat-o mie? Ca sa am grija de ea! Si cum fac parte dintr-o echipa de tonti, nu mi-a prea iesit…Apropo de Tsunade! Ma va omori daca va afla! Imi urasc viataa!!!Dupa vreo 5 ore in care nciunul nu a scos vreun sunet, Sasuke se opreste brusc. Eu ma uit suspicioasa la el si normal, stiind ce aveam de gand sa-l intreb, imi spune :- Vom innopta aici…e tarziu si amandoi suntem obosititi. Cum? Aici? Perfect! Totul o sa fie numai lapte si miere… That's all^^ Sper sincer ca v-a placut! Astept comuuri si critici!Hai lume, criticati! |
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: Luna plina Lun 03 Oct 2011, 20:04 | |
| |
|
| |
Sansa ♛ Genin
| Subiect: Re: Luna plina Lun 03 Oct 2011, 20:14 | |
| Mda... Dar nu va inghesuiti la commuri'! Multi, multi, multi... |
|
| |
.allii. Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : in my fantasy world Nr. mesaje : 375 Puncte : 406 Reputatie : 28 Stare de spirit : de la foarte bine in susXD
| Subiect: Re: Luna plina Lun 03 Oct 2011, 22:40 | |
| Hei scumpa ! Merci ca m-ai anuntat de next ca la cat de aeriana sunt ,nu mai vedeai com de la mine Deci mi-a placut mult dar vreau un pic mai mult romantism intre Sakura si Sasuke ... Pe langa asta capitolul a fost extraordinar si astept cu nerabdare nextul I kiss you ! |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| |
| |
Ŧ Mia KaulitzZ Ŧ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ~`In Naruto World ;x Nr. mesaje : 73 Puncte : 85 Reputatie : 1 Stare de spirit : ~`Nebunăă`;x
| Subiect: Re: Luna plina Mar 04 Oct 2011, 16:48 | |
| |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Luna plina Dum 25 Dec 2011, 21:15 | |
| Fic-ul n-a mai fost continuat, so ... >> Fan Ficuri Blocate.
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Luna plina | |
| |
|
| |
|