Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: O lacrima pura topeste inima de gheata... Joi 15 Dec 2011, 22:16 | |
| SCUZAMA , ACUM AM VAZUT FIC-UL SI AM CITIT IMI PLACE MULT SIASTEPT NEXT-UL |
|
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: O lacrima pura topeste inima de gheata... Joi 08 Mar 2012, 20:07 | |
| Buna! Pai am trecut pe la ficul tau si pot spune ca.. Titlul este minunat! Eram sigura ca ea e mama luI Sasuke. Doamne.. dar elk cand i-a vazut pe Kiba si Sakura acolo si-a strans pumnul.. de nervozitate cred, deci era nervos sau gelos. In fine scumpo, astept next-ul. Te rog sa ma anunti cand il postezi |
|
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: O lacrima pura topeste inima de gheata... Dum 11 Mar 2012, 20:17 | |
| |
|
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: O lacrima pura topeste inima de gheata... Vin 27 Iul 2012, 14:46 | |
| Fan Fic inchis.
Merge la >> Fan Ficuri blocate. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O lacrima pura topeste inima de gheata... | |
| |
|