Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Alianta Nisipului - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Alianta Nisipului - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Alianta Nisipului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 74
Puncte : 134
Reputatie Reputatie : 19
Hobby-uri Hobby-uri : Sa fac AMV-uri si sa stau pe calculator
Stare de spirit Stare de spirit : Always Happy

Alianta Nisipului - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 09:14

Special Thanks
見ていただきありがとうございます、私はあなたが好きだと心から願っています...
我々船尾
Intr timp in Konoha:
-Naruto-kun...Zise Hinata timida...
-Hinata...Buna ce faci tu pe aici...???
-Voiam sa te ...intreb...Daca Kiba..Eu ..Tu ...Ramen...
-Sigur sa mergem...
Kiba se ascundea dupa un copac imbracat intr-o haina cu carouri, ochelari si o lupa...El vorbea la un reportofon.."Aici Serif Kiba Holmes...Se pare ca Hinata devine mai timida si mai sfioasa in preajma lui Naruto ceea ce ins...
-Kiba, ce faci aici langa copacul asta??Intrebase Shikamaru..
-Shikamaru nu ma mai speria asa...Apropo vrei sa vedem daca Hinata este indragostita de Naruto???
..."Se gandi Shikamaru...Ma simt cam ciudat...Sakura si cu Temari nu s-au intors inca...Am o presimtire rea despre asta...Sper sa nu fie nimic serios...Adica daca Temari ar pati ceva...Atunci eu..."
-Alo!Frumoasa din padurea adormita! Vrei...??
Shikamaru dadu aprobator din cap..."Sper ca asta sa-mi ia gandul de la..."
Kiba isi intra in rol se camufla langa un tufis si incepu..."Jurnalul cautatorului, aici Kiba Holmes...Situatia pare interesanta...Hinata devine tot mai rosie si mai nelinistita...Ar putea fi semn de dragoste...Sau doar raie...
"Dobe(Prostule)...Isi spuse Shikamaru in minte...NU trebuia sa iti spun de Sherlock Holmes... "
Kiba si Shikamaru se aseaza la ramen, Kiba suspicios se uita ciudat la Hinata...
Naruto manca cu mare pofta ramenul care era abia facut, cald si numai bun...
Cei patru au mancat cat au putut...Kiba tot aduna informatii referitoare la comportamentul Hinatei fata de Naruto...
-Este clar! Cred ca Hinata il place pe Naruto...
-Hei Sherlock...N-ar fi mai usor sa faci asta???Scuza-ma...Hinata pot sa te intreb ceva???
-Sigur Shikamaru, Spune-mi te rog!
-Il placi pe Naruto?!
-Hay(Da)...
-Nani???(Cum?)...Spuse Kiba, dandu-si jos corsajul...Eu renunt...Apropo "geniule"...
Te voi studia si pe tine indeaproape...'Imbracandu-se intr-un costum negru cu papion si luand un pistol cu apa...Sunt 007 Inuzuka...Kiba Inuzuka...
"Baka(Idiotule)...Isi zise Shikamaru...James Bond...Pe bune...Ma las pagubas'

Special Thanks
見ていただきありがとうございます、私はあなたが好きだと心から願っています...
我々船尾
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 09:24

Super . Vreau next-ul cat de repede poti tu . Este frumos . Idea mi se pare originala si interesanta . Spor la scris si multa inspiratie .
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 10:20

INTRE TIMP LA ASCUNZATOAREA LUI SASUKE:
-Sasuke-kun, spune-mi de ce ai plecat...Sasuke-kun(Sarind la el in brate)...
Sasuke vrand s-o dea la o parte nu putu deoarece el in adancul lui simtea o flacara calda in intunericul rece din inimia lui..."Sakura isi spuse Sasuke in mintea lui...Tu ai fost fata care m-a salvat de la o viata trista si insangerata...Este adevarat tot timpul te-am evitat deoarece nu voiam sa sufar din nou...Pe cine iubeam cel mai mult au disparut...Sakura...Tu,esti speciala...nu vreau sa te pierd..."
-Sasuke-kun, ia-o pe fata aia de langa tine...spuse Karin nervoasa.
-Voi baieti retrageti-va...Iar tu Suigetsu ia-o pe Temari de aici!exclama Sasuke
-Hai papusa sa facem o plimbare...luand-o pe Temari de umar.
-Daca mai imi zici odata papusa...Iti vei vedea ceafa in curand...
Sasuke o lua pe Sakura de mana...Ii puse mana pe frunte, se uita in ochii ei mari si verzi parcainu vrand sa-i spuna"Sakura asculta-mi sufletul!"
'Draga mea, crede-ma eu am plecat din Konoha pentru razbunare, dar am obtinut suferinta, te rog crede-ma, acesta este adevarul.Nu am vrut sa ma indragostesc de nimeni pentru ca stiam ca acea persoana va suferii...Sakura, tu esti lumiina de la tunelul meu, culoarea din inima mea, zambetul de pe chipul meu.Daca m-ai intelege, ai sti ca eu sufar pentru ce am facut si vreau sa iau totul de la capat, dar nu pot s-o fac.'Sasuke loveste cu putere copacul pe care o sprijinii smulgandu-l din radacina...
'Sakura, crede-ma, as vrea sa ma intorc...Dar un tradator se intoarce in tara natala...Un sarpe care este prins intr-o cusca, desi scape, se mai intoarce...Sakura eu te iubesc...'
Sakura il stranse foarte tare la piept si din mintea ei ii trimise aceste ganduri:
'Sasuke-kun iti inteleg suferinta si sper ca tu sa poti intelege ca iubirea nu inseamna putere ci sentimentul care se numeste afectiune...Afectiunea este atunci cand te atasezi atat de mult de o persoana incat a-i face orice pentru a o salva!'
CAND TEMARI ERA CU RESTUL ECHIPEI HEBI:
-Deci voi acum traiti dupa deciziile lui Sasuke...Sa inteleg!
-Sasuke nu este seful nostru!Dar ne-a ajutat pe fiecare cu cate ceva!Si ii suntem datori...
-Soka(Inteleg!).
-Pai, nu ca ar fi treaba mea sau ceva...Dar Sasuke ne-a zis sa nu te ranim...Iti place de cineva!!!Zise Suigetsu...
-Nani(Cum???)...Temari se inrosi toata...Pai...Eu...Um!
-Hai spune...Ca nu se intampla nimic...Doar nu intentionam sa-l ranim grav dupa ce ne spui...
'Dobe(prostule)'se gandi Temari
INTRE TIMP SASUKE SI SAKURA:
'Sasuke-kun vino cu mine inapoi'
'Hay(Bine)...
Karin simti o unda puternica de chakra si dupa le spuse celolrlalti:
-Sa mergem, se pare ca Sasuke a terminat...
__Mangekyo Sharingan__
-Sakura, ai ramas foarte naiva...Ai fost sub iluzia mea...Nu mai am ce sa-ti zic...Nu esti demna de o lupta!spuse Sasuke...
-Demna!sopti Sakura printre lacrimi...
Coechipierii lui Sasuke s-au intors si au plecat...
Sakura plangea aproape lesinata,iar Temari sarii ca arsa:
-Sakura!Sakura!De ce plangi!Temari privii in jur si vazu multi copaci daramati...Ce s-a intamplat aici?!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 12:20

SASUKE iil omor . Cum a indraznit?Il , il bat rau de tot.
Te rog sa pui continoarea astazi ca ma suapr rau daca nu o pui mai repede
ce se v-a intampla?
Vreau next-ul
please
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 12:25

-Sakura,Sakura...Raspunde-mi!
Sakura lesina...Temari o sprijinii de un copac si incepu sa se concentreze pe sigiliul tigrului...Se concentra mult si bine...Se gandi in interiorul ei:'Aduna chakra din tot corpul si monteaz-o in partea oculara.Ca si la antrenamente!Concentreaza-te pe tot ce inseamna putere oculara...Respira, absoarbe si efectueaza...Temari isi deschise ochii si spuse:
__Sharingan__
Tocmai atunci Sakura se trezi si spuse:
-Temari...Tu ...Ai...Sharingan???
Temari se uita cu Sharingan spre Sakura si ii arata povestea ei..."Sakura, eu am fost atinsa pe cap de catre Madara Uchiha...Care a spus:'
-Acest copil, va avea sansa odata in viata sa aiba Sharingan...In acea zi imi va disparea mie si ii va aparea ei.Dar asta doar o singura zi...
'Sakura am folosit singura zi a mea cu Sharingan...Doar pentru a-l aduce pe Sasuke inapoi.
-Temari...Tu...Ai facut asta pentru mine???
-Da Sakura!Eu te consider o prietena...
Sakura lacrima si o lua pe Temari in brate...
-Arigatou!Arigatou!Okage de oku no(Multumesc Mult)!
Sakura si Temari isi continuau drumul...Sasuke le intampina...
-Voi din nou! se enerva Sasuke...
__Mangekyou Sharingan__
Temari o dadu laoparte pe Sakura si zise:
__Mengaru__
Sasuke intepenii, Temari ranji rautocios si ii spuse:
-Sasuke, eu acum am Sharingan-ul lui Uchiha Madara...Nu ma poti invinge!Cu aceasta miscare nu te vei putea misca cateva zile...
__Shikathi Sharingan__
Shikathi Sharingan era o arma foarte periculoasa folosita doar de Uchiha Madara.Cel care o folosea Shikathi Sharingan era ranit el insasi.
Sasuke urla...Acesta efectiv paraliza.El aluneca de pe creanga si cazu in gol.Sasuke ramasese pe pamantul aproape ingropat.Sasuke abia respirand intreba:
-Cum???Tu...Ai ochii lui Madara!
-Ti-am facut-o!Cand m-am nascut Madara a vazut ceva special in mine si mi-a implantat acest Sharingan!gafaii Temari...
Temari cazu lata si tipa de durere..Aceasta cu puterile ei epuizate spuse:
-Sakura am uitat sa-ti spun.Daca folosesc aceasta tehnica ma voi rani si eu...Ea dadu ochii peste cap si lesina...
-Temari!Temari!TEMARI!striga disperata Sakura.
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 12:34

Superba continoare
Daca ai sti cat mi-a placut
Vreu next-ul urgent si am o intrebare
Ce cupluri vor fi?
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 12:37

Poi...Cuplurile care vor fi sunt:
-ShikaTema
-SasuSaku(Oarecum)
-NaruHina
-SaiIno
Pe Kiba cred ca il pun cu Tayuya...Nu stiu sigur:d
Oricum pun nextu,
Sper sa-t placa, Te las,
Ja Na!
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 12:38

Sakura o lua pe Temari in carca si isi spuse in gand; 'Nu pot sa cred cata lume am ranit pentru Sasuke-
kun...Temari si-a folosit singura ei zi de Sharingan pentru mine.Eu prima data nu am acceptat-o ca prietena,dara acum stiu ca este cu adevarat cineva cu care te poti baza la bine si la greu.Ii multumesc ca a facut toate astea pentru mine.Intotdeauna eu am ales sa fug si toti m-au protejat:Naruto,Shikamaru,Gaara,Kiba si acum Temari.De ce se sacrifica toti pentru mine? Temari aproape si-a riscat viata pentru mine...
Sakura o duse imediat pe Temari la Tsunade-sama.Disperata Sakura intra in biroul ei si spuse:
-Tsunade-sama!
-Sakura, ce faci tu aici?
-Va rog, Tsunade-sama duceti-o imediat pe Temari in camera de observatii.A folosit Sharingan!
-Sharingan!
Tsunade-sama se gandea: 'Deci vestile cum ca Madara a venit in Suna si a atins o fetita la nastere pe frunte dandaui acesteia puterile sale oculare timp de o zi erau adevarate.Deci Temari inseamna ca este fata celui de-al PATRULEA KAZEKAGE!Deci presupun ca Gaara si Kankuro sunt si ei copii lui Yondaime Kazekage!
-Shizune!Du-o imediat pe aceasta fata la camera de observatie!
-Da, doamna!
Temari a fost dusa in camera de observatie...Acolo Tsunade-sama a observat.'Hm!Puterea lui Madara pe o femeie,care nici macar nu stie nimic despre puterea oculara numita Sharingan.Ma mir ca inca traieste.
Sakura chemase toti colegii ei in camera in care era Temari.Aceasta se trezi ca dupa o ceata densa.
-Temari,Temari,Temari!se auzea incet vocea firava a Sakurei.
Temari era inca ametita.Vazand cum toti au venit sa-i multumeasca a zambit putin si se uita la toti observand cat de multi prieteni are.Acest lucru o bucura sufleteste!
-Temari, eu asa spun Arigatou(multumesc)!
Toti au trecut pe langa ea, sa vorbeasca, sa o felicite. Shikamaru se aseza pe patul rece al lui Temari si spuse:
-Um!...Tu...Felicitari...Adica...BRAVO!!!
-Shikamaru iti multumesc foarte mult!
Shikamaru se ridica de pe patul ei...Isi intoarse putin capul spre ea si ii zambi fermecator.Temari se inrosi toata.
Sakura il opri pe Shikamaru putin si ii arata cu degetul biroul Hokage-lui.Acesta numai decat merse la biroul lui Tsunade-sama.
-M-ati chemat? Lady Tsunade!
-Da Shikamaru!Tu vei fi responsabil cu recuperarea lui Temari!Tu i-ai fost ghid si am vazut ca te-ai inteles foarte bine cu ea.Liber!
Shikamaru ca de obicei arata fata aceea serioasa a lui dar se bucura foarte mult in interiorul lui!
Temari vorbea cu Sakura despre acest incident!Ele au ajuns la concluzia ca nu trebuie sa spuna nimanui acest lucru!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 12:45

Wow.
Tare.Mai,vreau,mai vreau.
Vreu next-ul mai repede si vreau ca Sakura sa ii dea o mam de bataie lui Sasuk
Chiar imi place si vreau next-ul.
te kiss
Sus In jos
xYuiChan1
Genin
Genin
xYuiChan1

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Joi 08 Sept 2011, 12:50

:)):))...Am sa incerc sa ii iasa lui Sasuke o bataie buna..:)...PLz da-mi akept la cererea de prietenie..shi lo_ol ...Msj cand fak nextu...App ai vreun id:D
Sus In jos
itasaku99
Chūnin
Chūnin
itasaku99

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : la laptop 50/24 ore pe zi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 870
Puncte : 947
Reputatie Reputatie : 68
Stare de spirit Stare de spirit : crazy forever

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Vin 09 Sept 2011, 20:36

CE misto. sasuke a primit ce merita. abia astept next
Sus In jos
Bombonica Mentolata
Legend
Legend
Bombonica Mentolata

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2940
Puncte : 3581
Reputatie Reputatie : 227
Stare de spirit Stare de spirit : Happy Happy

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Vin 23 Sept 2011, 21:53

Heeeeeeeeeey ce e aici?!?! DEZASTRU!!!
Nu ai voie cu DOUBLE POST! pff si cat off topic ati facut. Ma asteptam de la voi ceilalti sa ii explicati cum este bine, nu sa faceti si voi off topic in nesimtire!! Draga mea, daca ai ceva de spus spui dupa ce ai terminat de scris capitolul si nu mai faci inca un msesaj, mai spui doua cuvinte , apoi mai faci inca unu si inca unul .. NU ! Nu asa!!
Si voi? Nu mai faceti off topic si double post. Ati cumentat o data , nu mai comentati si a doua oara cu " hai next" "il pui azi " si asa mai departe! Nu!
Daca mai vad asta inchid ficul si il trimit direct la cosul de gunoii!!
Inca ceva, Liviutza, limbajul de mess este INTERZIS la scrisul comentariilor ! Nu-l mai folosi.
Mai ales ca un comentariu trebuie sa contina cel putin 10 cuvinte, cand vine vorba de lasat mesaj la un fic!
Nu mai faceti off topic in nesimtire! Ca inchid ficul si veti primi si ban pe forum de nu..

Aveti grija si dati pe la regulament!

A si am vazut mai multe capitole a aacestui fic scrise in subiecte diferite. Nu as ase face, daca vrei sa scri continuarea capitolului trebuie sa dai "Reply" . Acela este butonul potrivit pentru a pune nextul la fic. Capitolele ce au fost gasite aiurea deschise in alte subiecte au fost sterse. Ai grija pe viitor
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Alianta Nisipului - Pagina 2 Asss10Alianta Nisipului - Pagina 2 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19Sam 24 Dec 2011, 18:32

Ficul va fi blocat, deoarece autoarea nu l-a mai continuat de cateva luni.. dap !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Alianta Nisipului   Alianta Nisipului - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Alianta Nisipului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Sasuke & Sakura :: Fan Fic-uri ( fanficton ) :: Fan Fic-uri SasuSaku :: Fan Fic-uri SasuSaku blocate-