|
Autor | Mesaj |
---|
Crisulina Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : departe.... Nr. mesaje : 18 Puncte : 29 Reputatie : 3 Hobby-uri : Pai imi place sa fac sport...
| Subiect: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 10:10 | |
| Uneori sa-ti exprimi sentimentele e foarte greu. Si sa-l faci pe cel de langa tine sa te inteleaga si sa simta acelasi lucru e aproape imposibil. Dar ce faci cand esti in aceasta situatie? Cateodata incerci sa treci peste aceste lucruri dar iti este foarte greu.Daca iubesti o persoana la un moment dat iti vine sa faci orice pentru a o mai revedea..
Chiar si Sasuke este in aceasta situatie dar nu stie cum sa o rezolve.El o iubea foarte mult pe Sakura dar ea nu ii dadea nicio atentie ca si cum nu exista .Orice incerca sa ii zica era in zadar.Baiatul ii spunea numai cuvinte frumoase, dar la fel ii mergea in fiecare zi..Se simtea inutil .Se intreba de fiecare data de ce mai traieste pe acest pamant daca nu o are pe ea..Toti prietenii lui ii ziceau sa incerce sa o uite , dar nu vroia sa auda asa ceva. Incerca sa ii faca tot felul de cadouri de poezii dar degeaba:
-Sasuke ti-am zis sa incerci sa o uiti, ea nu este pentru tine. il sfatuieste Naruto -Nu! Naruto eu o iubesc prea mult nu pot sa o uit si sa o iau de la cap.Stiu ca suntem cei mai buni prieteni dar eu cred ca este mai bine sa mai incerc.. spera Sasuke
-Asta este alegerea ta, dar eu am spus ceea ce cred ca ar fi mai bine pentru tine. il anunta Naruto
-Iti multumesc oricum dar fac ce imi zice inima. se incapataneaza sa-i spuna brunetul....
Este primul fic al meu........ |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 10:17 | |
| si imi place este frumos astept next-ul si sper sa ne inprietenim |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 10:46 | |
| Sal! E frumos capitolu dar, cum a spus si LostAngel , este prea scurt. In rest, rar am intalnit ficuri in care Sasuke sa fie respins de Sakura, dar sa incerce in continuare sa o cucereasca. Spor la scris nextu |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
| |
Sex : Varsta : 26 Localizare : departe.... Nr. mesaje : 18 Puncte : 29 Reputatie : 3 Hobby-uri : Pai imi place sa fac sport...
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 11:53 | |
| Lacrmi de inger..
Dupa toate acele incercari Sasuke a ajuns la vorba prietenului sau Naruto.S-a dus la el acasa si i-a zis ca a avut dreptate si ca nu are rost sa mai incerce atat. Insa o vedea in fiecare zi la scoala si nu se putea abtine sa nu ii zica ceva. Intr-o zi a vazut-o pe Sakura cu un baiat in parc tinandu-se de mana si sarutandu-se.Vazand asa ceva inima lui fusese sfasiata si fata lui se intrista deodata. Din acea zi nu mai iesea cu prietenii lui. Acestia se intrebau ce a patit. La scoala statea foarte retras si nimeni nu stia de ce s-a schimbat deaodata. Toti incercau sa vorbeasca cu el dar nu le raspundea. Numai vorbea nici cu Naruto prietenul lui cel mai bun. Intr-o zi Naruto a venit acasa la Sasuke:
-Ce s-a intamplat cu tine ?De ce esti asa de abatut?
-Stii tu despre ce este vorba...spune Sasuke aproape plangand.
-Aaaa.....Este vorba despre Sakura...dar parca ziceai ca nu mai ai ce discuta cu ea... Sasuke plangand ii spune:
-Am vazut-o cu un baiat in parc cand se tineau de mana si se sarutau.Putea macar sa zica ca are pe altul dar ii place sa isi bata joc de oameni, sa ii joace ca pe niste marionete.
-Ti-am spus ca nu este pentru tine...ii zice Naruto lacrimand
Sasuke se intoarce in camera lui cu ochii rosii de atata plans. El o iubea ata de mult si ea il juca pe degete cum vroia. Nu stia cum sa faca sa nu se mai gandeasca la ea. Cum inchidea un pic ochii ii vdea chipul angelic.
A trecut o luna si el tot cu gandul la acea fata , plangand si suspinand. Se intalnea din ce in ce mai rar cu prietenul lui , devenea din ce in ce mai izolat. Nu mai vorbea nici cu parintii sai. Nu mai vroia sa mai manace, toti isi faceau griji din pricina lui. |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 12:01 | |
| |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 12:04 | |
| Foarte frumos. scumpa! Imi place mult, pentru ca sti sa descrii, desi ar mai avea nevoie de ceva p`acolo.In rest e minunat.Si incearca sa faci capitolele luuuuuungi pentru ca scri frumos..Bietul Sasuke... Sper ca se vor impaca porumbeii aia doi.. Astept cu nerabdare nextu`... Te pup duulce! Astie Boo P.S. Bine ai venit pe forum! Sper sa ne imprietenim.. |
|
| |
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 12:06 | |
| Bietul Saksuke!!!! Sakura e asa de rea, mai inbuneazo un pic. Astept nextu |
|
| |
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 12:18 | |
| Va multumesc si o sa incerc sa fac si celelalte capitole frumoase. |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 13:04 | |
| Este atat de trist Si de frumos Dooamne am plans Te rog next! Rapid vreau SasuSaku! |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 13:29 | |
| |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 16:43 | |
| |
|
| |
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 23:09 | |
| A doua dragoste
...au mai trecut multe luni , venise vacanta de vara. Parintii lui planuisera o mica croaziera cu vaporul in 7 tari.A mers desigur si baiatul nostru. Dar tot cu gandul la Sakura.Nu putea sa si-o mai scoata din minte.Cand o auzea pe mama lui se gandea la ea , cand vedea o floare isi amintea de chipul ei pana intr-o buna zi cand a vazut o fata pe vaporul in care calatorea.I se paru mult mai frumoasa decat fata lui.Vazand-o pe ea a uitat complet de Sakura.Cand se uita la ochii ei albastri nu putea sa ii mai reziste. Pana cand si-a facut curaj si a facut cunostinta cu ea :
-Buna!Ma numesc Sasuke. Tu cum te numesti?
-Buna!Incantata de cunostinta.Eu ma numesc Cecil.
-Mi se pari foarte draguta.De unde esti?
-Din Tokio. -Ce coincidenta si eu la fel, ii spuse Sasuke mandru.
Brunetul nostru se gandea cum sa faca sa ii ceara prietenia.Dar era prea timid.
Adoua zi baiatul nostru si-a facut curaj si i-a zis:
-Esti foarte draguta si ma gandeam daca nu ai vrea sa fin prieteni, ii spune Sasuke rusinat.
-Sa stii ca si tu esti foarte dragut.Si desigur raspunsul este DA. Pentru baiatul nostru era o zi superba auzind acest raspuns. Parintii lui se uimisera cand il vedeau ata de bine dispus si acum cateva luni nici nu vorbeau cu el. O sa vedeti ce o sa se mai inaple cu bietul nostru baiat in cap urmator;) |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: O Clipa... Sam 13 Aug 2011, 23:11 | |
| pprimaaa
Edyt: pai ce pot spune? a fost un capitol ca foarte scurt, si grabiy de data asta, aduca a ajuns pe vapor, avazut pe cecil si a doua ziia cerut prietenia, te rog mult nu te mai grabi ca e mult mai frumos la un fic cand actiunea nu e asa de grabita, si te rog yo fa capitolele putin mai lungi ca aste nu prea le pot numi capitole, te rog mult sa nu te superi pe mine, imi place ficul tau dar ai grabut putin actiunea aa tot, oricumastept mult is capitolul urmator sa vad ce o sa se mai intample |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O Clipa... Dum 14 Aug 2011, 10:29 | |
| hei. Deci pana la urma Sasuke formeaza cu Cecil un cuplu(mai incolo) ? vreau sa vad ce se intampla deci un singur cuvant am de spus : NEXT |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
| |
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| |
| |
| Subiect: Re: O Clipa... Dum 14 Aug 2011, 23:36 | |
| Al doilea esec in dragoste...
Dupa o croaziera de neuitat baiatul nostru se intoarce acasa cu zambetul pe buze. Naruto a venit la el sa vada cum se simte si cum a fost in expeditie.A ramas uimit cand l-a vazut pe Sasuke atat de fericit.Nu stia cum de s-a schimbat asa brusc. Acesta s-a asezat pe scaun si astepa cu nerabdare sa ii asculte povestea:
-Cum te-ai simtit in croaziera?il intreba Naruto nerabdator.
-Ooo!A fost minunat. Este o poveste lunga dar frumoasa.
-Te rog spunemi-o si mie.
-Linisteste-te ca ti-o zic...Am intalnit o fata asa de frumoasa incat mi-a sucit mintile si nu am mai putut rezista incat i-am cerut prietenia.
-Si ea ce raspuns ti-a dat?il intreaba din nou cu nerabdare.
-Pai raspunsul este foarte clar se vede pe fata mea.In ziua cand a spus da m-am simtit cel mai fericit. Dar Sakura era foarte dezamagita fiindca prietenul ei o aruncase ca pe o carpa stricat. Acum isi dadu-se si ea seama ca nu trebuia sa il respinga pe Sasuke. Si ca a facut o greseala foarte mare. Nu stia cum sa faca sa vorbeasca cu el fiindaca auzise de la prietenele ei ca avea pe alta.
A doua seara Sasuke o invitase pe Cecil la el la cina. A asteptat-o mult timp.Vazand ca nu mai vine s-a culcat dar foarte dezamagit fiindca avea incredere mare in ea. Dimineata a vorbit cu ea la telefon si fata si-a cerut scuze ca nu a venit la cina fiindca a avut treaba. Si i-a promis ca vine la pranz in parc la o inghetata. Sasuke s-a pregatit pentru intalnirea cu fata lui iubita cand a ajuns in parc a stat ce a stat dar ea tot nu veni.Seara a sunato si a intrebat de ce nu a venit in parc , dar ea tot cu aceeasi scuza ca ii pare rau dar mama ei a aveut nevoie de ajutor la curatenie. Brunetul nostru se indoia din ce in ce mai mult.In urmatoarea zi a vorbit cu un prieten de-al lui sa o spioneze pe Cecil deoarece nu stia ce se petrece cu ea de nu venea la intalniri. ...dupa 3 zile a venit prietenul lui si i-a dat raspunsul.Exact la ce se gandea si el , avea pe altul si pe el doar il folosea cand nu avea ce face. Baiatul nostru se simtea un nimic cand auzise si chestia asta. Credea ca nu are deloc noroc in dragoste. Incepuse sa nu mai creada in el, in cine este el cu adevarat.Se credea un (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) si nimic mai mult. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: O Clipa... Lun 15 Aug 2011, 08:25 | |
| Vai ce nesimtita este Cecil . Sasuke,fi puternic Oricum nu va potriveati Hai Sakura,recastigai inima A,da.Mai am sa-ti spun un singur lucru: NEXT ^.^ |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
| |
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: O Clipa... Lun 15 Aug 2011, 11:45 | |
| A fost foarte frumos, dar nu ai descriere sentimentala si grabesti actiunea. Adu repede nextul! Repede, repede! |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: O Clipa... Lun 15 Aug 2011, 14:25 | |
| Mey da ce sentimental este Sasuke. Sa planga. Eu nu am mai intalnit asa cv :) . Sa inteleg ca se formeaza un triunghi amoros ... oricum astept nextu' k sa ma conving :) Spor la scris. :* |
|
| |
♥Barbie Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ghiceste.. Nr. mesaje : 281 Puncte : 311 Reputatie : 29 Stare de spirit : Happy'bwaa :x
| Subiect: Re: O Clipa... Vin 09 Sept 2011, 11:05 | |
| Alohaaa...este cineva? Sau sunt doar eu pe aici Vreau nextul...La pachet va rog..hai maai..unul mic...sau mai bine unul mai mare |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O Clipa... | |
| |
|
| |
|