Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Serios acum,ce muzica va place? Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Serios acum,ce muzica va place? Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Serios acum,ce muzica va place?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Crickett
Genin
Genin
Crickett

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : somewhere near Bucharest :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 151
Puncte : 182
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : lectura, net, net, net, scoala, net si Naruto :)
Stare de spirit Stare de spirit : ...

Serios acum,ce muzica va place? Empty
MesajSubiect: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 29 Iun 2010, 17:52

Ok,poate cel mai comun subiect posibil,muzica.Insa ma gandeam sa aflu mai multe despre voi si cred ca si voi vreti sa va cunoasteti mai bine,asa ca m-am gandit sa deschid topic-ul asta:
1.Ce muzica va place?
2.Si de ce ascultati acel gen de muzica?
3.Ce va intereseaza mai mult atunci cand ascultati un cantec?Orchestratia,Vocea,Versurile ?
4.Dar in functie de ce va alegeti trupa preferata? :D:Si care este trupa(sau trupele depinde dupa caz)preferata?
Am sa incep eu dap !
1.Ei bine ascult orice gen de muzica[nu cred ca este nevoie sa spun ce fel de muzica nu ascult pt ca va prindeti sii voi dap ! ],insa de vre-un an am inceput sa ascult rock,cu predilectie gothic rock.Gothic Metal si Gothic Rock(sunt diferite acum mi-am dat seama),dar pot spune ca imi place rock-ul in general.Bine nu ascult si nici nu suport DeathMetal care mi se pare o prostie[imi cer scuze fata de cei care asculta acest gen]
2.De ce ascult Goth.Ei bine fiindca sunt o fire romantica si mi se pare ca stilul gotic(alaturi de love metal) exprima foarte bine aceasta stare... happy2 Versurile si vocile sunt pur si simplu geniale.Nu gasesti voci mai bune (in general feminine) decat la opera happy2
3.Ei bine ma intereseaza totul.Orchestratia trebuie sa ma faca sa simt "muzica".Vocea trebuie sa se plieze perfect pe muzica,iar versurile sa fie in concordanta cu aceasta.Dar cel mai mult intr-un cantec ma atrag versurile.Sa fie pline de fantezie dar sa exprime si realitatea.Sa te inalte si sa te coboare.Sa se vorbeasca despre rau dar si despre bine.Pentru mine versurile trebuie sa fie in armonie cu orice in love
4.Aici nu stiu ce pot spune.Sa ma faca sa simt ca trupa respectiva chiar adopta stilul care imi place mie si pur si simplu sa isi faca bine treaba :)
Ei bine trupele mele preferate:Evanescence,Within Temptation,Epica,ascult si HIM si uneori cand am pitici pe creier mai ascult si Merilyn Manson lol! :<<: Scorpions si putin Maroon 5 si multe altele care nu au legatura cu rock-ul happy Km asta este...
Sa nu uitam ca muzica pe care o alegi este aceea care te poate face sa visezi,este aceea in care te regasesti si cae care i-ti da poate speranta atunci cand iti este greu music
Yup,that`s all. good job Astept raspunsurile voastre. hi!
Sus In jos
Meyryn
Legend
Legend
Meyryn

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bulgarus
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1415
Puncte : 1796
Reputatie Reputatie : 188
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 29 Iun 2010, 19:30

Pentru inceput ma bucur ca ai deschis acest topic si chiar este interesant sa aflam ce le place si celor cu care vorbim si le comentam cele ce le fac happy2
Asa deci sa incepem:
1.Pai imi place cam toate genurile de muzica..in afara de manele urasc manelele, le detest, prea multa vaicareala, tot mereu se plang de bani sau se lauda cu norocul lor (ma scuzati cei care le place manelele dar eu pur si simplu le urasc).Dar cum ai spus si tu crickett de cam un an si eu ascult rock, rock de toate felurile, in afara de
Merlyn Manson tipul ala este nebun (iartama justme dar pur si simplu trebuie sa spun pentru ca alt cuvant mai potrivit nu gasesc, si mai cuminte) deci cum am spus inainte de paranteza, nu ascult chiar in asa fel, ascult mult rock.
2.Pentru ca pur si simplu imi place, de cand am ascultat prima data pur si simplu ma fascinat acel gen de muzica, si la unele melodii chiar ma fac sa ma simt mai calma, chiar daca este rock, si prin acele melodii ma mai descarc cantand cat ma tin plamani (desi se cam aduna vecini la geam heh ).
3.Pai ca o melodie sa fie cu adevarat frumoasa totul trebuie sa fie echilibrat.Degeaba orchestra si vocea sunt incredibile daca versurile sunt groaznice, deci totul trebuie sa fie egal, si mie imi place totul.Mie personal imi place orchestra sa se auda ritmul dar si vocea sa fie pe masura, insa prima data cand ascult o melodie sunt atenta la versuri sa vad ce exprima si versurile nu numai vocea si orchestra.
4.Aaaaa pfff chiar nu stiu cum imi aleg eu o trupa, deci pur si simplu daca muzica este buna si totul suna frumos si armonios normal ca acea este o trupa buna si ma atrage sa ii ascult muzica.Nu am chiar o trupa preferata dar cam in ultimul timp ascult Evanescence , sau acea trupa Red au niste melodii super dragutze, dar si Nickelback muzica lui este foarte frumoasa dar mai ascult si paramore insa acum datorita lui crickett ascult si Within Temptation heh .
Da ai dreptate prin muzica multe sentiment pot fi exprimate bucurie dar si tristete, iubire dar si ura...si astea sutn doar cateva din multe sentimente pe care le exprima muzile si pe care le poti exprima prin muzica....
Astept si pe alti cu comentari si nu fiti timizi extindeti-va cat vreti heh
Sus In jos
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Joi 01 Iul 2010, 00:21

Buna idee cu acest topic good job
1. In general ascult orice gen de muzica fie el pop,urban,jazz,hip-hop,dance etc insa nu ascult manele(nici sa nu le aud)pur si simplu numi plac!!Insa imi place foarte mult Trance music si Rockkk(le ador in love )
2. poi ascult genul Trance pt ca pur si simplu ascultand acest gen intru intr-o alta lume happy ,desi stiu ca suna mai ciudat pt uni,plina de ritm,fantezie,acolo e locul unde ma calmez dupa o zi plina..o lume a mea!muzica trance e calma dar si energica,trista dar totusi vesela,e plina de acel ceva pe care nul poti explica decat ascultand....iar rock ascult pt ca e plin de pasiune,dragoste,libertate....pt ca imi place la nebuniee acest gen,toate sentimentele pe care le exprima,ritmul dap !,gandurile transmise,felul in care sunetul chitarii patrunde in corp ajungand si pana la cea mai mica celula ,electrizand-o`..ma farmeca in love banda ..ce pot sa zic aceste doua genuri le iubesc!!
3. in general cand ascult o melodie ma uit sa vad cum suna(bine;rau),la ritm,la voce,versuri...imi place ca totul sa sune echilibrat!!..nu de mult am ascultat o melodie care era ok totul suna foarte bine,versuri faine,ritm bun insa cand a inceput unu sa cante a stricat toata melodia,deci tot...daca urechii ii place atunci melodia e faina happy2
4. hmm think ...sincera nu am o trupa preferata sau ceva de genul...ascult Sunlounger,Nickelback in love ,Linkin Park,Prodigy,Above and Beyond,Armin van Buuren,Paul van dyk,Deadmau5,Sarah Howells,Paramore,Voltaj,Dj Project,Korn,Chris Daughtry,Hi-q etc music ....
Da deacord cu tine!Insa trebuie avut grija la muzica pe care o asculti pt ca eu am ascultat rock mai ,nebun`(sai zicem asa) si ma influenta negativ(eu pun suflet aproape la tot ce ascult)..asa ca daca esti in momente mai grele si mai asculti stiu eu ce melodie ar trebui sa ai grija sa nu te lasi purtat de val!...vam zis doar ca un sfat!! happy2 acum faceti voi ce vreti cu el!!
Ma bucur ca ai pus aceste intrebari dap ! si imi plac gusturile tale!Asculti muzica buna music
Sus In jos
JustMe
Hokage
Hokage
JustMe

Sex : masculin Nr. mesaje Nr. mesaje : 600
Puncte : 1509
Reputatie Reputatie : 133
Hobby-uri Hobby-uri : football
Stare de spirit Stare de spirit : merge merge =)

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Joi 01 Iul 2010, 11:15

Cam asa stau eu :hi!

1. Aproape orice gen de muzica mai putin manele(deloc) , incepand cu rock, dance, trance, house si electro( Prodigy Nu e formatie de muzica rock ci electro! ) care ar fi favoritele mele si in rest depinde de situatie.
2. Trance asa cum a spus si Armyde imi afiseaza o noua lume, o noua stare , una linistita si calma. .. o plaja insorita, o mare cristalina si limpede. Rock-ul are un efect mai special, ma energizeaza, de obicei pana cand ajung cu amici mei la un teren de football ascult o melodie sau doua si apoi mi se misca picioarele singure. happy
3. In primul rand la mine conteaza sa fie cantata meoldia si nu facuta pe calculator. Ce inseamna pentru mine a fi cantata: Acea trupa sa isi creeze meoldia si sunetul cu ajutorul instrumentelor muzicale. David dejay , mossano si mai stiu eu care NU sunt ARTISTI! Doar cei de pe camp ii considera artisti!
4. Am foarte multe trupe favorite dar nu mi le aleg dupa bunul nume in lume ci dupa propria mea ureche.
Asi putea totusi mentiona: Linkin Park, Voltaj(singura formatie adevarata din Romania,parerea mea) , Nickelback , Merilyn Manson , Armin van Buurden , Sunlounger , Sarah Howells( va recomand sa ascultati melodia "Out of the sky") , Disturbed , Dope( in special melodia "i'm back") , Evanescence , Glenn Morrison(in special melodia "contact") , Papa Roach , Pendulum , Prodigy etc ... astea ar fi cele ce le ascult destul de des
AA am uitat sa mentionez Deadmau5 , Moonbeam("About you russian" si multe altele)

P.S. am sa pun cateva linkuri sa ascultati ceva muzica buna heh dupa parerea mea happy
Hy friend! - Deadmau5 heh
Sus In jos
https://sasu.forumgratuit.ro
Vizitato
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Joi 01 Iul 2010, 18:12

justme se pare ca ascultam cam acelasi gen de muzica happy2 .... music chiar tare!!!asta e muzica buna frate happy2 happy2 :>:D<: music
Sus In jos
JustMe
Hokage
Hokage
JustMe

Sex : masculin Nr. mesaje Nr. mesaje : 600
Puncte : 1509
Reputatie Reputatie : 133
Hobby-uri Hobby-uri : football
Stare de spirit Stare de spirit : merge merge =)

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Joi 01 Iul 2010, 18:13

Armyde a scris:
justme se pare ca ascultam cam acelasi gen de muzica happy2 .... music chiar tare!!!asta e muzica buna frate happy2 happy2 :>:D<: music

sper ca nu jignesc pe nimeni dar .... cei bun si frumos si bunului Dumnezeu ii place

happy
Sus In jos
https://sasu.forumgratuit.ro
Crickett
Genin
Genin
Crickett

Sex : feminin Varsta : 30
Localizare Localizare : somewhere near Bucharest :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 151
Puncte : 182
Reputatie Reputatie : 21
Hobby-uri Hobby-uri : lectura, net, net, net, scoala, net si Naruto :)
Stare de spirit Stare de spirit : ...

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Vin 02 Iul 2010, 10:14

Hmm recunosc ca nu ma asteptam ca toata lumea sa asculte muzica buna.Felicitari pt gusturile voastre in ceea ce priveste muzica fun love
Sus In jos
Ayamy
Academy Student
Academy Student
Ayamy

Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 30
Puncte : 42
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 04 Ian 2011, 14:43

1.Pai orice gen depinde de starea in care ma aflu.Din toamna trecuta am inceput sa ascult mizica koreana.Inainte am ascultat J-rock si J-pop,dar acum imi place mai mult K-Pop.
2.Sincer nu stiu de ce m-am atasat de muzica asta.Multi imi spun ca sunt ciudata si ca nu e bine si pun eticheta fara sa o fi ascultat macar.Nu sunt genul de fan disperat care isi face haine cu chipul idolilor sai sau care ar da orice pentru un cd.Cred ca imi place pentru ca imi place si atat.Bineinteles ador limba,melodia si Baietii draguti care o canta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Si poate pentru ca in unele melodi ma regasesc.Dar ce imi place foarte mult la Muzica Koreana e decenta,acolo nu vezi videouri cu fete pe jumate goale care se tin de picioarele baietilor.(mai este cate unu da ala nu intra la preferate)
3.Ritmul ca imi place sa dansez.
4.Pai eu una aleg o trupa in functie de melodiile lor.Preferati am o gramada,,dar o sa dau 3 reprezentanti din fiecare parte.
Trupe fete K : 2ne1,4minute,t-ara...
Trupe baieti K : B2st,Bigbang,SS5O1...
Cantreti solo K :Gdragon,T.O.P.(Bigbang),SE7EN...
Cantarete solo K : Sandara Park(2ne1),Lee Hyori,G.Na
J : Foxxi misq,Morning Musume,Swets...
J : On-Off,An cafe,Tetra fang...
J :Miku(An cafe),Seto Koji,Kamenashi Kazuya...
J :Nana Kidate,Nami Tamaki,Sifow...
Sus In jos
csc
Academy Student
Academy Student
csc

Sex : masculin Varsta : 32
Localizare Localizare : Unde soarele apare doar daca il platesti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6
Puncte : 8
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Fotbal / Petreceri + Bautura = combinatia fatala :))
Stare de spirit Stare de spirit : E o simpla stare de spirit :x

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Lun 17 Ian 2011, 20:14

1.Ce muzica va place?
3.Ce va intereseaza mai mult atunci cand ascultati un cantec?Orchestratia,Vocea,Versurile ?
4.Dar in functie de ce va alegeti trupa preferata? :D:Si care este trupa(sau trupele depinde dupa caz)preferata?

1. Hip-Hop
2. Pai in acesta muzica ma regasesc foarte mult si ma linisteste foarte mult acest gen de muzica. De mult ori cand nu am chef de nimeni imi dau drumul la muzica si ma linistesc foarte mult.
3. Versurile pentru ca sunt inspirate din viata de zi cu zi.
4. In general imi plac toate trupele care canta hip-hop dar cel mai mult ii admin pe cei de la Parazitii, dupa urmeaza Spike & GuessWho si restul...

@ Se pare ca sunt singurul care asculta hip-hop pe aici :-"
Sus In jos
Serenity
Academy Student
Academy Student
Serenity

Sex : feminin Varsta : 31
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23
Puncte : 40
Reputatie Reputatie : 13
Stare de spirit Stare de spirit : calma

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 18 Ian 2011, 12:32

Citat :
1.Ce muzica va place?

1. Rock, dance , house, pop
2. De ce nu? happy2
3. Chitara, versurile si bine inteles tot ansamblu impreuna.
4. Nu am preferinte la alegere ci doar sa sune bine si sa nu fie ceva comercial in general. Am foarte multe trupe favorite...

Acuma daca imi permiteti , hip-hopul nu mai e ce a fost o data, aceleasi lucruri le auzi in fiecare melodie al fiecarui artist de ani buni de zile. cei ce sunt adevarati in hip-hop, ca sa spun asa, sunt B.U.G Mafia cu melodiile lor din trecut gen "Poveste fara sfarsit" si altele.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Serios acum,ce muzica va place? J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Dum 15 Mai 2011, 08:22

Wow, am dat de un topic ce se rezuma la capitolul meu. Eu sunt cu muzica!!!! music music

1. Imi plac majoritatea genurilor de melodii, cum ar fi: hip-hop, dance, house, pop si cateodata si putin rock.

2. De ce ascult hip-hop? Ei bine eu sunt cu dansul si melodiile perfecte pe care sa pot dansa sunt cele enumerate mai sus. Desigur acesta nu este singurul motiv pentru care ascult muzica, ci si pentru relaxare. Cand imi pun castile in urechi uit complet de locul unde ma aflu si las muzica sa ma ,,devoreze".

3. La o melodie cand o ascult ma intereseaza in primul rand versurile. Nu imi plac meldoiile far noima, sunt fara rost. Ma intereseaza bineinteles si vocea, poate sa fie oricat de bune versurile daca nu este interpretata frumos s-a dus totul de rapa.

4. Formati preferate? Pai ar fi cateva: [M/V] 2NE1, Girls` Generation, The Cataracs, Far East Movement, D.E.V, Black Eyes Peas etc etc....

Ja ne!
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
kristen
Genin
Genin
kristen

Localizare Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 243
Puncte : 264
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking,
Stare de spirit Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Vin 18 Noi 2011, 17:53

1. Rock si putin rap
2. Pentru ca ma incarca de enrgie.
3. Ritmul imi place cel mai mult... atucni cand iti bubuie muzica de la casti in urechi.
4. Linkin Park, Paramore... sunt trupe rock si sunt foarte reusite melodiile.
[i] music
Sus In jos
Dadaa <3
Genin
Genin
Dadaa <3

Localizare Localizare : Pe undeva^^
Nr. mesaje Nr. mesaje : 341
Puncte : 413
Reputatie Reputatie : 54
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde.:)

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Lun 21 Noi 2011, 18:53

1. Rock dap ! Defapt cam de toate.. desigur fara manele care pur si simplu imi produc nervi si dureri de cap:)) Plus ca toate sunt la fel si contin acelasi mesaj: bani, femei, masini etc:)
2. Pur si simplu pentru ca imi place foarte mult acest gen de muzica, nu conteaza daca e o melodie mai linistita sau o melodie de iti sare mobila:))
3. Ritmul, versurile si vocea.
4. Three Days Grace, Queen ( stiu ca e muzica mai veche dar mie imi place:d), Paramore, Skillet si mai multi:) plus artisti ce nu canta intr`o trupa:)
Sus In jos
angelo_testardo
Chūnin
Chūnin
angelo_testardo

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : galati
Nr. mesaje Nr. mesaje : 812
Puncte : 893
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : belly dance/karate
Stare de spirit Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Lun 21 Noi 2011, 20:05

1. de obicei ascult rock sau celmai des rock ballad
2.de ce rock? ei bine rock-ul e in concordanta cu tot ceea ce insemn eu ca persoana, imi place sa tip cat ma tin plamanii cand ascult o muzica rock...practic pentru mine muzica rock este modalitatea in care ma descarc in cel mai agresiv mod posibil si prefer sa fac asa decat sa ma razbun pe cei din jurul meu...daca intelegi ce spun
3.sincer nu exista una fara de alta....adica daca doar una dintre ele ar fi oki si celelalte doua varza degeaba...gen sa fie orchestratia super si vocea si versurile varza....nu ajungem nicaieri....asa ca prefer sami aleg melodiile pe care le ascult atent si sa fie toate elementele bine echilibrate
3.trupa preferata mio aleg in functie de punctul 3....ca o trupa sa ajunga in topul meu nu trebuie sa aibe un aspect ''wow'' trebuie sa aibe cantece cat mai superbe si care sa ma atraga cat mai mult...de ex una din trupele mele preferate este linkin park sau nightwish....dar nu pot nega cami plac si trupele gen ''celelalte cuvinte'' si ''luna amara'' care in opinia mea sunt niste trupe de ''jos palaria''
Sus In jos
Lolita
S-Class
S-Class
Lolita

Merite deosebite :
Localizare Localizare : ● Baia Mare ●
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4709
Puncte : 5227
Reputatie Reputatie : 337
Stare de spirit Stare de spirit : Euforică ♥

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 22 Noi 2011, 16:50

Uite la mine happy2 :

1.Ce muzica va place? Pai, in gerenal in place toata muzica, inafara de manele. Dar, rock-ul ocupa un loc special in inima mea. Nu zic ca pop-ul, house-ul sau dance-ul nu-mi plac, pentru ca le ador, dar rock-ul este ceva special pentru mine.
2.Si de ce ascultati acel gen de muzica? Sincera sa fiu, nu stiu de ce ascult rock. Dar, stiu ca ma elibereaza de niste sentimente si fiecare vers dintr-o piesa are putin cate putin din viata mea. dap ! Nu pot descrie ce simt cand ascult rock.
3.Ce va intereseaza mai mult atunci cand ascultati un cantec?Orchestratia,Vocea,Versurile ? Nu neaparat chestiile astea, dar pentru mine este important sa inteleg versurile. dar, cum am zis, nu e prea important. Singurul lucru care ma intereseaza e sa fie o piesa buna si care ma atrage. :)
4.Dar in functie de ce va alegeti trupa preferata? :D:Si care este trupa(sau trupele depinde dupa caz)preferata? Nu-mi aleg trupa/trupele. Si la preferate sunt multe trupe pe care le ador: Within Tempation, Evanenscene, Three Days Grace, Simple Plan, Cinema Bizarre, etc. Bineinteles, am si la pop sau celelalte trupe favorite: Cobra Star-Ship, Girls Generation, Radio Killer, Morandi, LMFAO, etc.

Electronic :)
Sus In jos
Timy
Genin
Genin
Timy

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Curtea de Arges
Nr. mesaje Nr. mesaje : 102
Puncte : 142
Reputatie Reputatie : 1
Hobby-uri Hobby-uri : sa ascult jrock sa ma uit la animeuri
Stare de spirit Stare de spirit : sweet

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Joi 29 Dec 2011, 14:08

mie una imi place indies pop,kpop,jpop,jrock,pop si rock,
Sus In jos
Denial
Academy Student
Academy Student
Denial

Sex : feminin Localizare Localizare : Down
Nr. mesaje Nr. mesaje : 37
Puncte : 37

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Dum 06 Mai 2012, 18:36

1. Muzica rock, dar nu emoizii din ăştia gen Tokio Hotel sau BVB. Ascult rock vechi şi foarte puţine trupe noi.
2. Pentru că îmi place aerul de rebeliune pe care îl inspiră muzica asta. Vorbeşte despre prostia oamenilor, după părerea mea. Rockerii nu cântă doar despre bani şi femei, despre petreceri, şi alte nimicuri. Cântă despre viaţă.
3. Toate. Nu poate exista un cântec bun fără toate acestea.
4. După cum am spus, ascult multe trupe vechi, dar îmi mai plac ce şi ce Nickelback, Green Day, Linkin Park, Evanescence... Soliştii au voce şi melodiile sunt foarte bine realizate. Trupele preferate sunt Nirvana, Metallica, AC DC, (iertati-ma nu stiu ce vorbesc) Pistols, Joan Jett And The Blackhearts, The Ramones, Alice In Chains, Arch Enemy, Queen, Pearl Jam, etc... Pe ăştia îi ador şi îi ascult non-stop, sunt idolii mei. Îmi pare rău că nu voi apuca să mă duc la concertele multora dintre ei. :P
Mă deranjează că în ziua de azi oamenii sunt interesaţi doar de ceea ce este nou.
Sus In jos
Jessica
Academy Student
Academy Student
Jessica

Localizare Localizare : Departe ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13
Puncte : 13

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Sam 12 Mai 2012, 16:00

1. Genul muzical preferat este kpop. Imi transmite mereu energie si o stare care ma face mereu sa zambesc.
2. Imi transmite mereu energie si o stare care ma face mereu sa zambesc.
3. Bineinteles ca, atunci cand asculti muzica, te intereseaza versurile, care iti transmit sentimente si orchestratia si vocea care dau bine la auz.
4. Imi aleg trupele preferate dupa melodiile lor, care, in mod normal ar trebui sa transmita sentimente care sa te atinga la corason (rolling on the floor). Trupele pe care pur si simplu le ador sunt: "2NE1", "Super Junior" si "Big Bang".

Ultima editare efectuata de catre Jessica in Dum 29 Iul 2012, 20:24, editata de 1 ori
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Serios acum,ce muzica va place? J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Lun 03 Dec 2012, 19:58

" emoizi din astia .. " ... vai, deci pot sa spun ca urasc persoanele care catalogheaza ? Nu conteaza. Tot o spun.

Anyway. Muzica mea preferata este k-pop. Adica, pentru cei care nu stiu, muzica coreeana. Sincer, a incetat sa-mi pese daca prietenilor sau cunostiintelor mele le place sau nu. Dar incep sa ma satur atunci cand incep sa jigneasca. Sau cred ca daca ei nu o considera muzica adevarata nimeni nu trebuie s-o considere. Etc /laugh/
Yeah, fel si fel de cazuri. Nu-mi pasa. Eu iubesc acest gen de muzica. Este un refugiu pentru mine si cred ca daca m-as apuca sa descriu ce inseamna k-pop-ul pentru mine .. la cat de lunga ar fi descrierea, nici nu v-ati obosi sa incercati sa cititi.

Pai, ascult si rock. Logic. Doar de pe aici am pornit. Forever in my heart. Si da, ascult trupe cu emoizi, gen Tokio Hotel. So what? Anyway .. :-j
Imi pare extrem de rau ca s-au despartit. Baietii erau geniali, ii adoram cu toata inima mea. Si s-au schimbat atat de mult .. mai ales Bill. Eh, vremuri. Si Cinema Bizzare ascult .. si Skillet .. etc.

Ascult si muzica de'a noastra .. dar depinde ce melodie si de cine e cantata. Nu-mi plac, citez: nimicuri. Ci doar muzica adevarata * da, muzica pe care eu o consider adevarata *

Apropo, topic prafuit. Hai sa-l curatam putin. ~
Sus In jos
Elz .
S-Class
S-Class
Elz .

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Unde te aştepţi mai puţin.
acebook acebook : Elz :)
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4331
Puncte : 5563
Reputatie Reputatie : 903
Hobby-uri Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :)
Stare de spirit Stare de spirit : Unknow.

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 04 Dec 2012, 16:56

Scurta si la obiect: KPOP/JPOP/JROCK/POP/RAP/HIPHOP. Btw, genul meu preferat dintre toate este KPOP-ul pentru ca e unic ^^
Sus In jos
http://www.eli-rawrr.tumblr.com
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Joi 13 Dec 2012, 23:57

Ascult muzică universală. Pe primul loc s-ar clasa rock-ul , care e naruta mea. Slăbatic, violent, plin de energie, scoate din tine toată adrenalina. Ador muzica rock. Ascult şi BVb, ce nu sunt nişte emo kids, cântă rock, dar cum acum există hateri ce se împart în 'enşpe mii de părţi nu mă miră. Rock-ul e baza la mine, mai mult de 3 /4 ascult rock.
1/4 înculde restul genurilor : k-pop, pop, hip-hop, streetdance, house şi rap/
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Vin 14 Dec 2012, 17:31

Si eu am aceleasi gusturi, in materie de muzica, ca si Ema [Enya]
Pe primul loc se afla rock-ul. Printre trupele mele preferate se enumera: Metallica, Bon Jovi, Green Day, Skillet, Evanescence, Iron Maiden [Multumesc, Roxii. Stii tu de ce :))], 30STM, Paramore, Nickelback, Linkin Park, Three Days Grace, Breaking Benjamin, si nu mai stiu... Daca mai stau sa ma mai gandesc, probabil imi voi aduce aminte si de altele.
Pe al doilea loc, in clasament, s-ar afla hip-hop-ul si rap-ul. Ascult aceste doua genuri muzicale inca de cand eram mica [10-11 ani] si vor ramane pentru totdeauna in sufletul meu.
Pe ultimul loc se afla muzica dance si house. Nu prea ma dau in vant dupa ea, insa o mai ascult ocazional, nu din proprie initiativa :))

Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 02 Iul 2013, 10:54

Pai, ca sa fiu sincera, eu ascult aproape toate genurile de muzica in afara de manele si muzica populara.
Imi place sa ascult rock cand sunt fericita sau nervoasa, deoarece simt ca ma eliberez de toata presiunea si toate grijile existente.
De asemenea, ascult si dubstep, insa ocazional. Nu prea ma dau in vant dupa trupele de dubstep, momentan ascult doar Skrillex.
Cateodata mai ascult pop sau muzica lenta, nici de cum usoara. Mai ascult Owl City, Taylor Swift si ce mai exista. :))
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 02 Iul 2013, 13:05

Eu, in general, ascult rock, heavy metal si asa mai departe. Desigur, imi plac si genurile mai diferite, precum rap si hip-hop, insa rock-ul va ramane mereu baza. L-am descoperit cu ceva timp in urma si am realizat ca mi se potriveste, ma descrie pe mine, desi majoritatea se asteapta sa ascult Justin Bieber, Selena Gomez si mai stiu ce artist pentru fetele de 12-13 ani. De ce? Pentru ca sunt "eleganta, finuta". Mrr, uneori chiar urasc asta, iar acum, revenind la modestie, pot spune ca nu sunt rasista. Ascult aproape orice la o petrecere, chiar si manele. Cel putin la banchet, pe manele si populara cred ca ne-am simtit cel mai bine. Genurile se impart dupa evenimentul la care sunt ascultate, zic eu. Ehm, ascult si soul, chiar mult, mai ales seara. Ma linisteste si ma adoarme. in love
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19Mar 02 Iul 2013, 16:12

Ascult rock de toate felurile, dubstep, chillstep, clasica, pop si trance.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Serios acum,ce muzica va place?   Serios acum,ce muzica va place? I_icon19

Sus In jos

Serios acum,ce muzica va place?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-