Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Serios acum,ce muzica va place? | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Serios acum,ce muzica va place? Lun 29 Iul 2013, 21:01 | |
| 1.Ce muzica va place? Rock,metal,si alte derivatii Dubstep Rap/Hip-Hop
2.Si de ce ascultati acel gen de muzica? Nu stiu de ce insa pot sa spun ca ma simt relaxata si ma simt ...eu cand ascult acest gen de muzica.Ma regasesc in el.
3.Ce va intereseaza mai mult atunci cand ascultati un cantec?Orchestratia,Vocea,Versurile ? Ma intereseaza versurile.Nu ascult toate prostiile.Ma intereseaza ca versurile sa fie profunde si deasemenea si vocea persoanei care canta.
4.Dar in functie de ce va alegeti trupa preferata? :D:Si care este trupa(sau trupele depinde dupa caz)preferata? Imi aleg trupa preferata in functie de voce,versuri,personalitate si de melodiile care imi plac.Adica daca imi place ce canta.Nu pot spune despre o trupa ca o iubesc daca imi place doar o melodie.... Am mai multe dar doar astea mi le amintesc: 3DG,3DD,CB,Skillet,Paramore,Linkin Park,BVB,Hollywood Undead,Evanescence,RED,Within Temptation,Papa Roach,Get Scared,TFK,Apocalyptica,Daughtry,Skrillex,Celldweller,Tokio Hotel,Nane etc.
|
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Serios acum,ce muzica va place? Sam 03 Aug 2013, 15:55 | |
| - Crickett a scris:
- 1. Ce muzica va place ?
2.De ce va place acel gen de muzica ? 3. Ce va intereseaza mai mult cand ascultati un cantec ? Orchestratia, vocea, versurile ? 4. Dar in functie de ce va alegeti trupa preferata si care este trupa ( sau trupele, depinde dupa caz ) voastra preferata ? Pai : 1. Ascult aproape orice fel de muzica cu exceptia manelelor (nu pot sa le sufar ). Nu pot spune ca imi place un anumit gen de muzica in mod special, dar in ultima vreme ascult mai mult pop si rock. 2. Cum am spus nu imi place un anumit gen de muzica. 3. Aici pot spune ca ma intereseaza cel mai mult sa inteleg versurile si ele sa aiba un inteles frumos, de exemplu : Glen Medeiros : "Nothing gonna change my love for you" , iubesc cel mai mult versurile in aceasta melodie. De asemenea ma mai intereseaza ca melodia sa se potriveasca cu starea mea de spirit si cu felul meu de a fi. 4. Nu imi plac unii artisti in special si nu ascult muzica unei trupe, ma intereseaza cantecul si nimic mai mult, Dar tot am cateva formatii romanesti care imi plac de o viata : Voltaj, Iris, Proconsul, Hi-q. Altele nu imi vin in minte acum. |
| | | GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Serios acum,ce muzica va place? Sam 15 Feb 2014, 00:46 | |
| 1. Rock! 2. Ma reprezinta. 3. Totul. Avand in vedere ca eu fac cursuri de diverse instrumente, ma intereseaza fiecare sunet si instrument in parte. 4. Nu am o trupa preferata. Imi placefoarte mult BlackVeilBrides. |
| | | Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Serios acum,ce muzica va place? Dum 16 Feb 2014, 14:00 | |
| Ascult tot ce imi place cum suna,dar daca ar fi sa aleg genurile preferate ar fi: rock-pentru ca ma calmeaza,e ca un sedativ atunci cand ma aflu printre prosti :));dubstep-pentru ca am uneori e energie neobisnuita si e perfect pentru a ma zbengui prin casa; clasica-uneori sunt atat de obosita si de plictisita de toate melodiile incat am nevoie de ceva simplu si linistit; rap'ul-doar pentru Eminem,datorita lui am inceput sa ascult rap siiiiiiiiiiii as mai puteaz sa spun ca imi place pop'ul pentru ca automobile si pentru ca bumtzi bumtzi. |
| | | Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Serios acum,ce muzica va place? Vin 28 Feb 2014, 23:20 | |
| 1.Ce muzica va place? 2.Si de ce ascultati acel gen de muzica? 3.Ce va intereseaza mai mult atunci cand ascultati un cantec?Orchestratia,Vocea,Versurile ? 4.Dar in functie de ce va alegeti trupa preferata? :D:Si care este trupa(sau trupele depinde dupa caz)preferata? 1. Cam de toate.2. Il ascult in functie de cum ma simt si pentru ca imi face placere. E ca si cum ai intreba de ce iti place chestii dragute. ]3. Cred ca cate un pic din fiecare. La unele pot versuri interesante, dar o lnie melodie enervanta sau plictisitoare sau pur si simplu nu-mi place, iar la unele e posibil sa-mi placa linia melodica, dar sa aibe niste versuri de toata jene care sa se repete si e egal cu zero. Trebuie puse in alante, un cantec nu scrie asa in 10 minute.4. Dupa muzica si dupa felul in acte te face sa te simti mesajul pe care-l transmite. Nu aleg o trupa doar asa pentru ca o asculta altii sau e renumita sau are baieti draguri sau fete dragute. Pur si simplu.. Trupe favorite ar fi: Sws, Fade, Modestep doar astea-mi vin in minte.PS: Nu exista muzica buna si rea, exista doar muzica care ne place si nu ne place. |
| | | Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Serios acum,ce muzica va place? Vin 14 Mar 2014, 20:36 | |
| 1.Ce muzica va place? Rock, indie, pop, dubstep și nightcore.
2.Si de ce ascultati acel gen de muzica? Rock - versuri și ritm Indie - chill Pop - make you wanna dance Dubstep - burn the houseee Nightcore - energic, un dubstep ( oarecum ) mult mai rapid, deși și vocea este modificată și subțiată.
3.Ce va intereseaza mai mult atunci cand ascultati un cantec?Orchestratia,Vocea,Versurile ? Cred că linia melodiă, apoi versurile. Vocea e prima, este și normal să nu asculți o melodie, indiferent de calitatea acesteia, dacă cine o cântă nu are voce.
4.Dar in functie de ce va alegeti trupa preferata? :D:Si care este trupa(sau trupele depinde dupa caz)preferata? Trupa favorită, cel puțin în cazul meu, este atunci când aproximativ 90% din melodiile pe care le au îți plac + cunoștii măcar o parte din istoricul formației. Placebo, 30STM, Marilyn Manson, The Pretty Reckless și Linkin park. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Serios acum,ce muzica va place? | |
| |
| | | | Serios acum,ce muzica va place? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|