| Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Vin 07 Oct 2011, 08:46 | |
| Rac: Capriciul este o trasatura nativa a femeii din zodia Racului. Si ceea ce este extrem de suparator este faptul ca mofturile acestor femei se schimba de la o ora la alta, fara o logica anume. Daca ti-ai luat o zi libera pentru a face o plimbare pana la mare, pentru ca asa si-a dorit femeia Rac, este posibil s-o vezi bosumflata odata ajunsa acolo, pentru ca are revelatia ca, de fapt, si-ar fi dorit sa fie la munte. Nu exista o reteta pentru a-i satisface mofturile nativei din zodia Racului, deoarece nici ea nu stie exact vreodata ceea ce-si doreste. nu sunt asa de mofturoasa dar partea cum ca ca nu stiu ce-mi doresc mi se potriveste |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Vin 13 Ian 2012, 19:26 | |
| Capricorn: Nativele din zodia Capricornului nu sunt exafgerat de capricioase, precum cele din alte zodii, insa tin foarte mult sa le respecti tabieturile deja formate. O femeie Capricorn nu trebuie grabita dimineata, cand isi bea cafeaua. Daca isi petrece o jumatate de ora cu ceasca de cafea in fata, atunci nimic nu trebuie sa intervina pentru a-i da acest program la care tine atat de mult, peste cap. Este bine sa o lasi sa-si ia timpul necesar si atunci cand se fardeaza, isi aranjeaza parul sau cand isi face baie. In rest, o femeie din zodia Capricornului nu iti va scoate peri albi pentru a-i satisface micile toane. Punct ochit, punct lovit! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Elly. Guardian Ninja
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucureşti. <3 Nr. mesaje : 2298 Puncte : 2572 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Sam 14 Ian 2012, 14:08 | |
| Berbec: Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat.
Nici eu nu puteam s-o spun mai bine. Total adevarat :)) |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Vin 20 Ian 2012, 15:44 | |
| Leu: Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului. Pai sincer chiar asa merge. Te comporti fumos, si eu fac la fel . |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 22 Ian 2012, 11:27 | |
| Pesti: O capricioasa timida, nativa din zodia Pestilor adora sa fie alintata, insa nu iti va impune niciodata acest lucru. Daca ii gatesti mancarea preferata si o astepti cu lumanarele aprinse, atunci va zburda o saptamana de fericire. Tine mult la intimitatea ei si va aprecia foarte tare daca observa ca ii respecti spatiul sfant. Daca ii faci din cand in cand un cadou prin care sa fie strecurate cateva semnificatii - indiferent de natura acestora - atunci vei cuceri inima nativei din zodia Pestilor pentru totdeauna. |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Vin 27 Ian 2012, 16:05 | |
| Sagetator: Nativelor din zodia Sagetatorului le place sa fie alintate si sa se alinte singure. Pentru ele, va fi esential ca programarea la salonul de cosmetica sa fie in ziua X, la ora Y, nu exista alte variante. Se simt bine in pielea lor doar daca reusesc sa-si satisfaca cateva toane elementare, in caz contrar se va prabusi pamantul si se vor simti mizerabil. Nu sunt greu de satisfacut, insa trebuie sa te vada ca iti dai silinta sa le cumperi din cand in cand cate o floare, sa le dedici o piesa la radio sau sa le deschizi portiera la masina.
Eu una ma mulmumesc destul greu in rest da e potriveste..:)) |
|
| |
☆SnikerS☆ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Lasă. . . Nr. mesaje : 164 Puncte : 215 Reputatie : 32 Hobby-uri : multe
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Vin 27 Ian 2012, 16:14 | |
| Pesti: O capricioasa timida, nativa din zodia Pestilor adora sa fie alintata, insa nu iti va impune niciodata acest lucru. Daca ii gatesti mancarea preferata si o astepti cu lumanarele aprinse, atunci va zburda o saptamana de fericire. Tine mult la intimitatea ei si va aprecia foarte tare daca observa ca ii respecti spatiul sfant. Daca ii faci din cand in cand un cadou prin care sa fie strecurate cateva semnificatii - indiferent de natura acestora - atunci vei cuceri inima nativei din zodia Pestilor pentru totdeauna. |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Sam 24 Mar 2012, 23:39 | |
| Berbec:
Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat.
Adevarat . |
|
| |
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mar 27 Mar 2012, 14:02 | |
| Berbec: Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat. Ce dragut ... |
|
| |
Diana Legend
Sex : Varsta : 26 Localizare : Cosoveni ~ Craiova acebook : Diana Violeta Nr. mesaje : 1907 Puncte : 2295 Reputatie : 200 Hobby-uri :
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Joi 29 Mar 2012, 20:11 | |
| Pesti: O capricioasa timida, nativa din zodia Pestilor adora sa fie alintata, insa nu iti va impune niciodata acest lucru. Daca ii gatesti mancarea preferata si o astepti cu lumanarele aprinse, atunci va zburda o saptamana de fericire. Tine mult la intimitatea ei si va aprecia foarte tare daca observa ca ii respecti spatiul sfant. Daca ii faci din cand in cand un cadou prin care sa fie strecurate cateva semnificatii - indiferent de natura acestora - atunci vei cuceri inima nativei din zodia Pestilor pentru totdeauna. Dragut . |
|
| |
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mar 10 Apr 2012, 15:06 | |
| Varsator: Una ditre cele mai capricioase native ale zodiacului, indiscutabil. Toanele acestora sunt aidoma lor: extravagante, de neinteles, insa cat se poate de concrete. Sunt rasfatate peste masura inca din familie, pasiunile lor se schimba de la o luna la alta si fiecare dintre noile hobby-uri va avea nevoie de instrumentul necesar. Daca iarna aceasta vrea sa invete sa se dea cu schiurile, atunci isi va achizitiona cele mai scumpe schiuri si cel mai scump echipament, pentru ca iarna viitoare sa nu le mai foloseasca nici macar o data. Daca vara aceasta isi doreste sa cante, atunci isi va face un mic studio, cu instrumente de ultima generatie, ca vara viitoare sa isi doreasca sa fie actrita. Da, ai ghicit, un teatru mic, cochet se va instala in casa ei, inopinat.
|
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Joi 26 Apr 2012, 19:26 | |
| Balanta: Toanele nativelor din zodia Balantei sunt foarte greu de satisfacut. Ele nu vor sa fie rasfatate si atat. Alintul trebuie sa fie unul de calitate, de bun gust. Trebuie s-o surprinzi de fiecare data, cat mai des cu putinta cu o carte buna, cu o floare exotica, cu un tablou, cu un parfum fin. Ai spune ca este materialista, insa nici vorba de asa ceva. Nativele din zodia Balantei s-au nascut cu bun gust si asta va fi ghinionul tau cel mai mare. Nu poti pacali o femeie Balanta cu niste banale petale de trandafiri imprastiate in patul conjugal, ba - din contra - va gasi gestul plin de kitsch. Nu ai asadar incotro - daca vrei sa satisfaci toanele nativelor din zodia Balantei, va trebui sa te inhami cu multa rabdare, stil si bani. |
|
| |
` Squirrel ` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Sv, C.M. Nr. mesaje : 2169 Puncte : 2265 Reputatie : 72 Hobby-uri : A lot. Stare de spirit : Tired all the time.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 27 Mai 2012, 17:58 | |
| Scorpion: Foarte capricioasa din fire, nativa din zodia Scorpionului se va manifesta exploziv, daca nu reusesti sa-i satisfaci toanele. Nu o intereseaza cum, de ce, a cui a fost vina, daca s-a prabusit avionul la bordul caruia se afla cadoul ei comandat din cine stie ce tara exotica, nimic din toate aceste scuze intemeiate si independente de vointa ta, nu o vor impresiona. Ea stie ce vrea, in momentul acesta si nu conteaza daca peste doua ceasuri se va mai gandi ca este util sau nu. Tot ce este impoortant este ca toanele ei sa fie satisfacute la timp, de protagonisti. Sa zicem |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 27 Mai 2012, 18:01 | |
| Sagetator: Nativelor din zodia Sagetatorului le place sa fie alintate si sa se alinte singure. Pentru ele, va fi esential ca programarea la salonul de cosmetica sa fie in ziua X, la ora Y, nu exista alte variante. Se simt bine in pielea lor doar daca reusesc sa-si satisfaca cateva toane elementare, in caz contrar se va prabusi pamantul si se vor simti mizerabil. Nu sunt greu de satisfacut, insa trebuie sa te vada ca iti dai silinta sa le cumperi din cand in cand cate o floare, sa le dedici o piesa la radio sau sa le deschizi portiera la masina. nimic adevarat singurele lucruri adevarate este ca nu sunt greu de satisfacut si partea cu portiera la masina |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Lun 02 Iul 2012, 14:14 | |
| Leu: Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului aww, chiar ca e adevarat! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mar 03 Iul 2012, 11:59 | |
| Eu sunt Fecioara :-* Nativele din zodia Fecioarei au un capriciu, dar bun: nu o calca pe coada. Daca ea a pus un pix pe noptiera, la doi milimetri de veioza, atunci sa nu care cumva sa indraznesti sa-l muti de acolo sau sa ii schimbi pozitia. Fiecare lucru este asezat cu grija si cu multe momente de calcul in prealabil, asa ca nu vrei sa iti bati joc de munca asidua a nativei din zodia Fecioarei. Nu va ezita sa planga in hohote si sa fie nefericita daca nu isi mai gaseste paharul preferat la locul lui sau daca pe masuta de cafea a picat un strop de suc. Toanele ei sunt usor de inteles, nu la fel de simplu de respectat intocmai insa...
:)))))) Sa se stiee !! :)) |
|
| |
•Pikachu™ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a magic world. Nr. mesaje : 116 Puncte : 136 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 08 Iul 2012, 12:02 | |
| Taur: Femeia Taur este nu atat una capricioasa, cat una foarte incapatanata. Tine cu tot dinadinsul ca lucrurile sa fie facute asa cum isi doreste ea, pentru ca doar ea are la indemana cheia succesului. Chiar daca ii demontezi propriul adevar bucatica cu bucatica, va nega pana in panzele albe si isi va sustine in continuare propria varianta a realitatii - ce este drept, paralela. Foarte ambitioasa din fire, tine mult la organizare si la pozitia obiectelor din caminul sau, pentru ca starea de siguranta este mai importanta decat orice pentru aceste native. |
|
| |
Miss Sherlock Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : pe aici pe undeva acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul! Nr. mesaje : 581 Puncte : 641 Reputatie : 24 Hobby-uri : cat mai multe Stare de spirit : schimbatoare
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Lun 09 Iul 2012, 20:36 | |
| Taur: Femeia Taur este nu atat una capricioasa, cat una foarte incapatanata. Tine cu tot dinadinsul ca lucrurile sa fie facute asa cum isi doreste ea, pentru ca doar ea are la indemana cheia succesului. Chiar daca ii demontezi propriul adevar bucatica cu bucatica, va nega pana in panzele albe si isi va sustine in continuare propria varianta a realitatii - ce este drept, paralela. Foarte ambitioasa din fire, tine mult la organizare si la pozitia obiectelor din caminul sau, pentru ca starea de siguranta este mai importanta decat orice pentru aceste native. Tot este foarte adevarat,dar asa sunt eu n-ai ce-mi face. |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mar 10 Iul 2012, 17:15 | |
| Fecioara: Nativele din zodia Fecioarei au un capriciu, dar bun: nu o calca pe coada. Daca ea a pus un pix pe noptiera, la doi milimetri de veioza, atunci sa nu care cumva sa indraznesti sa-l muti de acolo sau sa ii schimbi pozitia. Fiecare lucru este asezat cu grija si cu multe momente de calcul in prealabil, asa ca nu vrei sa iti bati joc de munca asidua a nativei din zodia Fecioarei. Nu va ezita sa planga in hohote si sa fie nefericita daca nu isi mai gaseste paharul preferat la locul lui sau daca pe masuta de cafea a picat un strop de suc. Toanele ei sunt usor de inteles, nu la fel de simplu de respectat intocmai insa... Sa stiti ca e foarte, foarte adevarat...mai ales cu calcatul pe coada ca fac urat...foarte urat :> as putea sa adaug |
|
| |
Alexia Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : undeva la caldurica in coltul unei camere micute acebook : https://www.facebook.com/ioana.alexia.33 Nr. mesaje : 110 Puncte : 120 Reputatie : 4 Hobby-uri : I ღ music Stare de spirit : alta in fiecare ora
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 15 Iul 2012, 09:41 | |
| Taur: Femeia Taur este nu atat una capricioasa, cat una foarte incapatanata. Tine cu tot dinadinsul ca lucrurile sa fie facute asa cum isi doreste ea, pentru ca doar ea are la indemana cheia succesului. Chiar daca ii demontezi propriul adevar bucatica cu bucatica, va nega pana in panzele albe si isi va sustine in continuare propria varianta a realitatii - ce este drept, paralela. Foarte ambitioasa din fire, tine mult la organizare si la pozitia obiectelor din caminul sau, pentru ca starea de siguranta este mai importanta decat orice pentru aceste native.
|
|
| |
VicTiM Of ImAGinaRY Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe aici..pe acolo... acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 22 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul; Photoshopul; net-ul si altele;)
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 15 Iul 2012, 16:10 | |
| Rac: Capriciul este o trasatura nativa a femeii din zodia Racului. Si ceea ce este extrem de suparator este faptul ca mofturile acestor femei se schimba de la o ora la alta, fara o logica anume. Daca ti-ai luat o zi libera pentru a face o plimbare pana la mare, pentru ca asa si-a dorit femeia Rac, este posibil s-o vezi bosumflata odata ajunsa acolo, pentru ca are revelatia ca, de fapt, si-ar fi dorit sa fie la munte. Nu exista o reteta pentru a-i satisface mofturile nativei din zodia Racului, deoarece nici ea nu stie exact vreodata ceea ce-si doreste.
Nu sunt asa mofturoasa!Bine..decat in materie de baieti..si haine.:)) si mancare:-? |
|
| |
♀Look in the dark♀ Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Heaven Nr. mesaje : 188 Puncte : 218 Reputatie : 4 Hobby-uri : You. Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mier 12 Sept 2012, 18:54 | |
| O capricioasa timida, nativa din zodia Pestilor adora sa fie alintata, insa nu iti va impune niciodata acest lucru. Daca ii gatesti mancarea preferata si o astepti cu lumanarele aprinse, atunci va zburda o saptamana de fericire. Tine mult la intimitatea ei si va aprecia foarte tare daca observa ca ii respecti spatiul sfant. Daca ii faci din cand in cand un cadou prin care sa fie strecurate cateva semnificatii - indiferent de natura acestora - atunci vei cuceri inima nativei din zodia Pestilor pentru totdeauna.
|
|
| |
Aneta Blanche Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : - Nr. mesaje : 981 Puncte : 1328 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mier 12 Sept 2012, 19:12 | |
| Eu sunt cea născută în zodia Leu, la fel ca mulţi alţii, însă dacă mi se îndeplineşte orice moft, căt ar fi de mic, atunci, şi recompensa va fi pe măsură ! - Citat :
- Leu:
Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului.
|
|
| |
maudlin S-Class
Sex : Varsta : 88 Localizare : ??? Nr. mesaje : 2816 Puncte : 3352 Reputatie : 362
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mar 18 Sept 2012, 21:22 | |
| - Supradoză ♥ a scris:
Taur: Femeia Taur este nu atat una capricioasa, cat una foarte incapatanata. Tine cu tot dinadinsul ca lucrurile sa fie facute asa cum isi doreste ea, pentru ca doar ea are la indemana cheia succesului. Chiar daca ii demontezi propriul adevar bucatica cu bucatica, va nega pana in panzele albe si isi va sustine in continuare propria varianta a realitatii - ce este drept, paralela. Foarte ambitioasa din fire, tine mult la organizare si la pozitia obiectelor din caminul sau, pentru ca starea de siguranta este mai importanta decat orice pentru aceste native. Pur şi simplu ce este spus la zodia Taur mă încântă. Mă mândresc că sunt această zodie şi cred că niciodată nu voi regreta. Tot ce este scris sus este foarte, dar chiar foarte adevărat. :) |
|
| |
♥Deyutza♥ Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in Narniaaa <3 :)) Nr. mesaje : 884 Puncte : 1129 Reputatie : 72 Stare de spirit : Acceptabila. :)
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Lun 24 Sept 2012, 11:21 | |
| Berbec: Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat.
Pfoai...deci, ma descris perfect . Dey was here. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! | |
|