Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Aniska
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Aniska

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : pe aici
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2389
Puncte : 3602
Reputatie Reputatie : 1046
Hobby-uri Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc
Stare de spirit Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Vin 07 Oct 2011, 08:46

Rac:
Capriciul este o trasatura nativa a femeii din zodia Racului. Si ceea ce este extrem de suparator este faptul ca mofturile acestor femei se schimba de la o ora la alta, fara o logica anume. Daca ti-ai luat o zi libera pentru a face o plimbare pana la mare, pentru ca asa si-a dorit femeia Rac, este posibil s-o vezi bosumflata odata ajunsa acolo, pentru ca are revelatia ca, de fapt, si-ar fi dorit sa fie la munte. Nu exista o reteta pentru a-i satisface mofturile nativei din zodia Racului, deoarece nici ea nu stie exact vreodata ceea ce-si doreste.

nu sunt asa de mofturoasa hmm...?! dar partea cum ca ca nu stiu ce-mi doresc mi se potriveste lough
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Vin 13 Ian 2012, 19:26

Capricorn:
Nativele din zodia Capricornului nu sunt exafgerat de
capricioase, precum cele din alte zodii, insa tin foarte mult sa le
respecti tabieturile deja formate. O femeie Capricorn nu trebuie grabita
dimineata, cand isi bea cafeaua. Daca isi petrece o jumatate de ora cu
ceasca de cafea in fata, atunci nimic nu trebuie sa intervina pentru a-i
da acest program la care tine atat de mult, peste cap. Este bine sa o
lasi sa-si ia timpul necesar si atunci cand se fardeaza, isi aranjeaza
parul sau cand isi face baie. In rest, o femeie din zodia Capricornului
nu iti va scoate peri albi pentru a-i satisface micile toane.

Punct ochit, punct lovit! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Elly.
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Elly.

Localizare Localizare : Bucureşti. <3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2298
Puncte : 2572
Reputatie Reputatie : 212

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Sam 14 Ian 2012, 14:08

Berbec:
Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat.

Nici eu nu puteam s-o spun mai bine. Total adevarat :))
Sus In jos
Christianne.
Chūnin
Chūnin
Christianne.

Localizare Localizare : Aici.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 569
Puncte : 653
Reputatie Reputatie : 45
Stare de spirit Stare de spirit : Da,no?!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Vin 20 Ian 2012, 15:44

Leu:
Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului.

Pai sincer chiar asa merge. Te comporti fumos, si eu fac la fel dap ! .
Sus In jos
Katherine Pierce
Special Jōnin
Special Jōnin
Katherine Pierce

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : În spatele tău!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1626
Puncte : 1840
Reputatie Reputatie : 118
Hobby-uri Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h.
Stare de spirit Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Dum 22 Ian 2012, 11:27

Pesti:
O capricioasa timida, nativa din zodia Pestilor adora sa fie alintata, insa nu iti va impune niciodata acest lucru. Daca ii gatesti mancarea preferata si o astepti cu lumanarele aprinse, atunci va zburda o saptamana de fericire. Tine mult la intimitatea ei si va aprecia foarte tare daca observa ca ii respecti spatiul sfant. Daca ii faci din cand in cand un cadou prin care sa fie strecurate cateva semnificatii - indiferent de natura acestora - atunci vei cuceri inima nativei din zodia Pestilor pentru totdeauna.
Sus In jos
Dellz
Chūnin
Chūnin
Dellz

Localizare Localizare : Hell
acebook acebook : Delia P.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 849
Puncte : 1052
Reputatie Reputatie : 121
Hobby-uri Hobby-uri : Slaying
Stare de spirit Stare de spirit : Are you stupid or something?

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Vin 27 Ian 2012, 16:05

Sagetator:
Nativelor din zodia Sagetatorului le place sa fie alintate si sa se alinte singure. Pentru ele, va fi esential ca programarea la salonul de cosmetica sa fie in ziua X, la ora Y, nu exista alte variante. Se simt bine in pielea lor doar daca reusesc sa-si satisfaca cateva toane elementare, in caz contrar se va prabusi pamantul si se vor simti mizerabil. Nu sunt greu de satisfacut, insa trebuie sa te vada ca iti dai silinta sa le cumperi din cand in cand cate o floare, sa le dedici o piesa la radio sau sa le deschizi portiera la masina.

Eu una ma mulmumesc destul greu in rest da e potriveste..:))
Sus In jos
http://dellz405.tumblr.com/
☆SnikerS☆
Genin
Genin
☆SnikerS☆

Localizare Localizare : Lasă. . .
Nr. mesaje Nr. mesaje : 164
Puncte : 215
Reputatie Reputatie : 32
Hobby-uri Hobby-uri : multe

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Vin 27 Ian 2012, 16:14

Pesti:
O capricioasa timida, nativa din zodia Pestilor adora sa fie alintata, insa nu iti va impune niciodata acest lucru. Daca ii gatesti mancarea preferata si o astepti cu lumanarele aprinse, atunci va zburda o saptamana de fericire. Tine mult la intimitatea ei si va aprecia foarte tare daca observa ca ii respecti spatiul sfant. Daca ii faci din cand in cand un cadou prin care sa fie strecurate cateva semnificatii - indiferent de natura acestora - atunci vei cuceri inima nativei din zodia Pestilor pentru totdeauna.
Sus In jos
Camelia. †
Jōnin
Jōnin
Camelia. †

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Undeva!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1306
Puncte : 1525
Reputatie Reputatie : 125
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:>
Stare de spirit Stare de spirit : :3

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Sam 24 Mar 2012, 23:39

Berbec:

Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat.

Adevarat dap ! .
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Mar 27 Mar 2012, 14:02

Berbec:
Ce dragut ...
Sus In jos
Diana
Legend
Legend
Diana

Localizare Localizare : Cosoveni ~ Craiova
acebook acebook : Diana Violeta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1907
Puncte : 2295
Reputatie Reputatie : 200
Hobby-uri Hobby-uri :

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Joi 29 Mar 2012, 20:11

Pesti:
Dragut . in love
Sus In jos
Niki Ichinose
S-Class
S-Class
Niki Ichinose

Localizare Localizare : I don't belong here
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3119
Puncte : 3457
Reputatie Reputatie : 131
Stare de spirit Stare de spirit : Momentan fericita

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Mar 10 Apr 2012, 15:06

Varsator:
Una ditre cele mai capricioase native ale zodiacului, indiscutabil. Toanele acestora sunt aidoma lor: extravagante, de neinteles, insa cat se poate de concrete. Sunt rasfatate peste masura inca din familie, pasiunile lor se schimba de la o luna la alta si fiecare dintre noile hobby-uri va avea nevoie de instrumentul necesar. Daca iarna aceasta vrea sa invete sa se dea cu schiurile, atunci isi va achizitiona cele mai scumpe schiuri si cel mai scump echipament, pentru ca iarna viitoare sa nu le mai foloseasca nici macar o data. Daca vara aceasta isi doreste sa cante, atunci isi va face un mic studio, cu instrumente de ultima generatie, ca vara viitoare sa isi doreasca sa fie actrita. Da, ai ghicit, un teatru mic, cochet se va instala in casa ei, inopinat.

Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Joi 26 Apr 2012, 19:26

Balanta:
Toanele nativelor din zodia Balantei sunt foarte greu de satisfacut. Ele nu vor sa fie rasfatate si atat. Alintul trebuie sa fie unul de calitate, de bun gust. Trebuie s-o surprinzi de fiecare data, cat mai des cu putinta cu o carte buna, cu o floare exotica, cu un tablou, cu un parfum fin. Ai spune ca este materialista, insa nici vorba de asa ceva. Nativele din zodia Balantei s-au nascut cu bun gust si asta va fi ghinionul tau cel mai mare. Nu poti pacali o femeie Balanta cu niste banale petale de trandafiri imprastiate in patul conjugal, ba - din contra - va gasi gestul plin de kitsch. Nu ai asadar incotro - daca vrei sa satisfaci toanele nativelor din zodia Balantei, va trebui sa te inhami cu multa rabdare, stil si bani.
Sus In jos
` Squirrel `
Guardian Ninja
Guardian Ninja
` Squirrel `

Localizare Localizare : Sv, C.M.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2169
Puncte : 2265
Reputatie Reputatie : 72
Hobby-uri Hobby-uri : A lot.
Stare de spirit Stare de spirit : Tired all the time.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 17:58

Scorpion:
Foarte capricioasa din fire, nativa din zodia Scorpionului se va manifesta exploziv, daca nu reusesti sa-i satisfaci toanele. Nu o intereseaza cum, de ce, a cui a fost vina, daca s-a prabusit avionul la bordul caruia se afla cadoul ei comandat din cine stie ce tara exotica, nimic din toate aceste scuze intemeiate si independente de vointa ta, nu o vor impresiona. Ea stie ce vrea, in momentul acesta si nu conteaza daca peste doua ceasuri se va mai gandi ca este util sau nu. Tot ce este impoortant este ca toanele ei sa fie satisfacute la timp, de protagonisti.

Sa zicem think
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 18:01

Sagetator:
Nativelor din zodia Sagetatorului le place sa fie alintate si sa se alinte singure. Pentru ele, va fi esential ca programarea la salonul de cosmetica sa fie in ziua X, la ora Y, nu exista alte variante. Se simt bine in pielea lor doar daca reusesc sa-si satisfaca cateva toane elementare, in caz contrar se va prabusi pamantul si se vor simti mizerabil. Nu sunt greu de satisfacut, insa trebuie sa te vada ca iti dai silinta sa le cumperi din cand in cand cate o floare, sa le dedici o piesa la radio sau sa le deschizi portiera la masina.

nimic adevarat lough singurele lucruri adevarate este ca nu sunt greu de satisfacut si partea cu portiera la masina rolling on the floor
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 14:14

Leu:
Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului

aww, chiar ca e adevarat![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
xLostCandy
Chūnin
Chūnin
xLostCandy

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : In fatza Pc`ului :-P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 842
Puncte : 950
Reputatie Reputatie : 45
Hobby-uri Hobby-uri : Multee ;-)
Stare de spirit Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Mar 03 Iul 2012, 11:59

Eu sunt Fecioara :-*
Nativele din zodia Fecioarei au un capriciu, dar bun: nu o calca pe
coada. Daca ea a pus un pix pe noptiera, la doi milimetri de veioza,
atunci sa nu care cumva sa indraznesti sa-l muti de acolo sau sa ii
schimbi pozitia. Fiecare lucru este asezat cu grija si cu multe momente
de calcul in prealabil, asa ca nu vrei sa iti bati joc de munca asidua a
nativei din zodia Fecioarei. Nu va ezita sa planga in hohote si sa fie
nefericita daca nu isi mai gaseste paharul preferat la locul lui sau
daca pe masuta de cafea a picat un strop de suc. Toanele ei sunt usor de
inteles, nu la fel de simplu de respectat intocmai insa...

:)))))) Sa se stiee !! :))
Sus In jos
•Pikachu™
Genin
Genin
•Pikachu™

Localizare Localizare : In a magic world.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 116
Puncte : 136
Reputatie Reputatie : 14

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Dum 08 Iul 2012, 12:02

Taur:
Femeia Taur este nu atat una capricioasa, cat una foarte incapatanata. Tine cu tot dinadinsul ca lucrurile sa fie facute asa cum isi doreste ea, pentru ca doar ea are la indemana cheia succesului. Chiar daca ii demontezi propriul adevar bucatica cu bucatica, va nega pana in panzele albe si isi va sustine in continuare propria varianta a realitatii - ce este drept, paralela. Foarte ambitioasa din fire, tine mult la organizare si la pozitia obiectelor din caminul sau, pentru ca starea de siguranta este mai importanta decat orice pentru aceste native.
Sus In jos
Miss Sherlock
Chūnin
Chūnin
Miss Sherlock

Localizare Localizare : pe aici pe undeva
acebook acebook : Foloseste "url"-ul altfel deformezi pagina si meniul!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 581
Puncte : 641
Reputatie Reputatie : 24
Hobby-uri Hobby-uri : cat mai multe
Stare de spirit Stare de spirit : schimbatoare

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Lun 09 Iul 2012, 20:36

Taur:
Femeia Taur este nu atat una capricioasa, cat una foarte incapatanata. Tine cu tot dinadinsul ca lucrurile sa fie facute asa cum isi doreste ea, pentru ca doar ea are la indemana cheia succesului. Chiar daca ii demontezi propriul adevar bucatica cu bucatica, va nega pana in panzele albe si isi va sustine in continuare propria varianta a realitatii - ce este drept, paralela. Foarte ambitioasa din fire, tine mult la organizare si la pozitia obiectelor din caminul sau, pentru ca starea de siguranta este mai importanta decat orice pentru aceste native.

Tot este foarte adevarat,dar asa sunt eu n-ai ce-mi face. lough
Sus In jos
Allex
Genin
Genin
Allex

Localizare Localizare : pe undeva prin Braila...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 239
Puncte : 257
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura...
Stare de spirit Stare de spirit : se poate si mai bine...

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Mar 10 Iul 2012, 17:15

Fecioara:
Nativele din zodia Fecioarei au un capriciu, dar bun: nu o calca pe coada. Daca ea a pus un pix pe noptiera, la doi milimetri de veioza, atunci sa nu care cumva sa indraznesti sa-l muti de acolo sau sa ii schimbi pozitia. Fiecare lucru este asezat cu grija si cu multe momente de calcul in prealabil, asa ca nu vrei sa iti bati joc de munca asidua a nativei din zodia Fecioarei. Nu va ezita sa planga in hohote si sa fie nefericita daca nu isi mai gaseste paharul preferat la locul lui sau daca pe masuta de cafea a picat un strop de suc. Toanele ei sunt usor de inteles, nu la fel de simplu de respectat intocmai insa...

Sa stiti ca e foarte, foarte adevarat...mai ales cu calcatul pe coada lough ca fac urat...foarte urat :>happy as putea sa adaug happy2
Sus In jos
Alexia
Genin
Genin
Alexia

Localizare Localizare : undeva la caldurica in coltul unei camere micute
acebook acebook : https://www.facebook.com/ioana.alexia.33
Nr. mesaje Nr. mesaje : 110
Puncte : 120
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : I ღ music
Stare de spirit Stare de spirit : alta in fiecare ora

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Iul 2012, 09:41

Taur:
Sus In jos
VicTiM Of ImAGinaRY
Academy Student
Academy Student
VicTiM Of ImAGinaRY

Localizare Localizare : Pe aici..pe acolo...
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 20
Puncte : 22
Reputatie Reputatie : 0
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul; Photoshopul; net-ul si altele;)

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Dum 15 Iul 2012, 16:10

Rac:
Capriciul este o trasatura nativa a femeii din zodia Racului. Si ceea ce este extrem de suparator este faptul ca mofturile acestor femei se schimba de la o ora la alta, fara o logica anume. Daca ti-ai luat o zi libera pentru a face o plimbare pana la mare, pentru ca asa si-a dorit femeia Rac, este posibil s-o vezi bosumflata odata ajunsa acolo, pentru ca are revelatia ca, de fapt, si-ar fi dorit sa fie la munte. Nu exista o reteta pentru a-i satisface mofturile nativei din zodia Racului, deoarece nici ea nu stie exact vreodata ceea ce-si doreste.

Nu sunt asa mofturoasa!Bine..decat in materie de baieti..si haine.:)) si mancare:-?
Sus In jos
♀Look in the dark♀
Genin
Genin
♀Look in the dark♀

Localizare Localizare : Heaven
Nr. mesaje Nr. mesaje : 188
Puncte : 218
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : You.
Stare de spirit Stare de spirit : Confuza, chinuita de imaginatie...

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Mier 12 Sept 2012, 18:54

Sus In jos
Aneta Blanche
Chūnin
Chūnin
Aneta Blanche

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 981
Puncte : 1328
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Mier 12 Sept 2012, 19:12

Eu sunt cea născută în zodia Leu, la fel ca mulţi alţii, însă dacă mi se îndeplineşte orice moft, căt ar fi de mic, atunci, şi recompensa va fi pe măsură !

Citat :
Leu:
Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului.
Sus In jos
maudlin
S-Class
S-Class
maudlin

Sex : feminin Varsta : 88
Localizare Localizare : ???
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2816
Puncte : 3352
Reputatie Reputatie : 362

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Mar 18 Sept 2012, 21:22

Supradoză ♥ a scris:

Taur:

Pur şi simplu ce este spus la zodia Taur mă încântă. Mă mândresc că sunt această zodie şi cred că niciodată nu voi regreta. Tot ce este scris sus este foarte, dar chiar foarte adevărat. :)
Sus In jos
♥Deyutza♥
Chūnin
Chūnin
♥Deyutza♥

Localizare Localizare : in Narniaaa <3 :))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 884
Puncte : 1129
Reputatie Reputatie : 72
Stare de spirit Stare de spirit : Acceptabila. :)

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19Lun 24 Sept 2012, 11:21

Berbec:

Pfoai...deci, ma descris perfect lough.

Dey was here.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!   Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-