| Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
† Sakku † Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Infern. Nr. mesaje : 186 Puncte : 203 Reputatie : 5 Hobby-uri : NARUTO. Stare de spirit : Sadica >:)
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Lun 24 Sept 2012, 14:48 | |
| ' Berbec: Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat. ' Nu prea le am eu cu astea, dar aici m-a surprins placut :)).
|
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 30 Sept 2012, 22:26 | |
| Berbec: Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat. |
|
| |
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 07 Oct 2012, 18:22 | |
| Fecioara: Nativele din zodia Fecioarei au un capriciu, dar bun: nu o calca pe coada. Daca ea a pus un pix pe noptiera, la doi milimetri de veioza, atunci sa nu care cumva sa indraznesti sa-l muti de acolo sau sa ii schimbi pozitia. Fiecare lucru este asezat cu grija si cu multe momente de calcul in prealabil, asa ca nu vrei sa iti bati joc de munca asidua a nativei din zodia Fecioarei. Nu va ezita sa planga in hohote si sa fie nefericita daca nu isi mai gaseste paharul preferat la locul lui sau daca pe masuta de cafea a picat un strop de suc. Toanele ei sunt usor de inteles, nu la fel de simplu de respectat intocmai insa... |
|
| |
Kado Rina-chan Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : undeva prin univers Nr. mesaje : 132 Puncte : 159 Reputatie : 5 Stare de spirit : Ala-Bala-Porto-Cala
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Joi 06 Dec 2012, 02:43 | |
| Pesti: O capricioasa timida, nativa din zodia Pestilor adora sa fie alintata, insa nu iti va impune niciodata acest lucru. Daca ii gatesti mancarea preferata si o astepti cu lumanarele aprinse, atunci va zburda o saptamana de fericire. Tine mult la intimitatea ei si va aprecia foarte tare daca observa ca ii respecti spatiul sfant. Daca ii faci din cand in cand un cadou prin care sa fie strecurate cateva semnificatii - indiferent de natura acestora - atunci vei cuceri inima nativei din zodia Pestilor pentru totdeauna. Ati auzit? Spatiul meu e sfant:))) Mi se pare mie sau cedam putin prea usor? |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Sam 08 Dec 2012, 21:22 | |
| Leu: Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului.
Ce draguttttttt :3 . |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Vin 01 Feb 2013, 19:30 | |
| Leu: Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului. Categoric! |
|
| |
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 03 Feb 2013, 11:36 | |
| Berbec: Nativele nascute in zodia Berbecului nu sunt capricioase, si asta pentru ca oricum nu au timp, chiar daca ar simti nevoia unui mic rasfat din cand in cand. Actiunea continua, agitatia, tensiunea se pot numi capriciile femeii Berbec. Daca ar putea, ar practica toate sporturile din lume inventate si chiar si pe cele nedescoperite inca. Si toana lor cea mai mare este ca, de fiecare data, ele sa fie liderul de necontestat. |
|
| |
Caroline Anderson Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Targoviste acebook : Alexandra Irina Nr. mesaje : 122 Puncte : 152 Reputatie : 10 Hobby-uri : Music, TV, shopping, outputs with friends.... Stare de spirit : Bored, but always with a smile!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Lun 04 Feb 2013, 09:40 | |
| Leu: Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului. Si eu sunt leu si tot ce spune aici e adevarat! |
|
| |
Be Unicorn. Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Japonia acebook : Nekko Nr. mesaje : 366 Puncte : 467 Reputatie : 17
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Vin 08 Feb 2013, 15:49 | |
| Scorpion: Foarte capricioasa din fire, nativa din zodia Scorpionului se va manifesta exploziv, daca nu reusesti sa-i satisfaci toanele. Nu o intereseaza cum, de ce, a cui a fost vina, daca s-a prabusit avionul la bordul caruia se afla cadoul ei comandat din cine stie ce tara exotica, nimic din toate aceste scuze intemeiate si independente de vointa ta, nu o vor impresiona. Ea stie ce vrea, in momentul acesta si nu conteaza daca peste doua ceasuri se va mai gandi ca este util sau nu. Tot ce este impoortant este ca toanele ei sa fie satisfacute la timp, de protagonisti. Nici chiar asa.. Daca au ce sa'mi dea in schimb e bine Nu dau foc la avion |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 10 Feb 2013, 21:19 | |
| Leu: Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului. Be ready, my future husband! |
|
| |
Cherry Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Paris acebook : Dumy Ryta Nr. mesaje : 195 Puncte : 226 Reputatie : 9 Stare de spirit : Va iubesc mamy Layla si sys Bubu !
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Joi 09 Mai 2013, 18:19 | |
| Sagetator: Nativelor din zodia Sagetatorului le place sa fie alintate si sa se alinte singure. Pentru ele, va fi esential ca programarea la salonul de cosmetica sa fie in ziua X, la ora Y, nu exista alte variante. Se simt bine in pielea lor doar daca reusesc sa-si satisfaca cateva toane elementare, in caz contrar se va prabusi pamantul si se vor simti mizerabil. Nu sunt greu de satisfacut, insa trebuie sa te vada ca iti dai silinta sa le cumperi din cand in cand cate o floare, sa le dedici o piesa la radio sau sa le deschizi portiera la masina. |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Sam 01 Iun 2013, 21:28 | |
| Leu: Oricat de orgolioasa ar fi femeia din zodia Leului, are de fapt un suflet de copil. Adora sa fie rasfatata in intimitate, sa fie protejata si sa i se satisfaca fiecare mic capriciu jucaus. Sa nu te surprinda daca observi cum devine cea mai fericita femeie din lume doar daca ii fredonezi o piesa la care tine sau daca o trezesti cu micul dejun la pat. Sunt mofturi marunte care pot fi satisfacute si care vor fi recompensate pe masura, asa ca nu sta pe ganduri inainte de indeplini toanele unei native din zodia Leului.
~ Daa ^^ |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Sam 20 Iul 2013, 11:32 | |
| Balanta: Toanele nativelor din zodia Balantei sunt foarte greu de satisfacut. Ele nu vor sa fie rasfatate si atat. Alintul trebuie sa fie unul de calitate, de bun gust. Trebuie s-o surprinzi de fiecare data, cat mai des cu putinta cu o carte buna, cu o floare exotica, cu un tablou, cu un parfum fin. Ai spune ca este materialista, insa nici vorba de asa ceva. Nativele din zodia Balantei s-au nascut cu bun gust si asta va fi ghinionul tau cel mai mare. Nu poti pacali o femeie Balanta cu niste banale petale de trandafiri imprastiate in patul conjugal, ba - din contra - va gasi gestul plin de kitsch. Nu ai asadar incotro - daca vrei sa satisfaci toanele nativelor din zodia Balantei, va trebui sa te inhami cu multa rabdare, stil si bani.
|
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Dum 21 Iul 2013, 21:49 | |
| Capricorn: Nativele din zodia Capricornului nu sunt exafgerat de capricioase, precum cele din alte zodii, insa tin foarte mult sa le respecti tabieturile deja formate. O femeie Capricorn nu trebuie grabita dimineata, cand isi bea cafeaua. Daca isi petrece o jumatate de ora cu ceasca de cafea in fata, atunci nimic nu trebuie sa intervina pentru a-i da acest program la care tine atat de mult, peste cap. Este bine sa o lasi sa-si ia timpul necesar si atunci cand se fardeaza, isi aranjeaza parul sau cand isi face baie. In rest, o femeie din zodia Capricornului nu iti va scoate peri albi pentru a-i satisface micile toane. |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Joi 19 Sept 2013, 23:14 | |
| Rac: Capriciul este o trasatura nativa a femeii din zodia Racului. Si ceea ce este extrem de suparator este faptul ca mofturile acestor femei se schimba de la o ora la alta, fara o logica anume. Daca ti-ai luat o zi libera pentru a face o plimbare pana la mare, pentru ca asa si-a dorit femeia Rac, este posibil s-o vezi bosumflata odata ajunsa acolo, pentru ca are revelatia ca, de fapt, si-ar fi dorit sa fie la munte. Nu exista o reteta pentru a-i satisface mofturile nativei din zodia Racului, deoarece nici ea nu stie exact vreodata ceea ce-si doreste. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Vin 25 Oct 2013, 12:07 | |
|
| |
Bianca =D Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Intr-un vis frumos.. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 770 Puncte : 909 Reputatie : 41 Stare de spirit : Obosita!!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mar 31 Dec 2013, 12:21 | |
| Rac: Capriciul este o trasatura nativa a femeii din zodia Racului. Si ceea ce este extrem de suparator este faptul ca mofturile acestor femei se schimba de la o ora la alta, fara o logica anume. Daca ti-ai luat o zi libera pentru a face o plimbare pana la mare, pentru ca asa si-a dorit femeia Rac, este posibil s-o vezi bosumflata odata ajunsa acolo, pentru ca are revelatia ca, de fapt, si-ar fi dorit sa fie la munte. Nu exista o reteta pentru a-i satisface mofturile nativei din zodia Racului, deoarece nici ea nu stie exact vreodata ceea ce-si doreste. |
|
| |
Achylis Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝ Nr. mesaje : 957 Puncte : 1005 Reputatie : 30 Hobby-uri : † Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! Mar 30 Sept 2014, 21:37 | |
| Sagetator: Nativelor din zodia Sagetatorului le place sa fie alintate si sa se alinte singure. Pentru ele, va fi esential ca programarea la salonul de cosmetica sa fie in ziua X, la ora Y, nu exista alte variante. Se simt bine in pielea lor doar daca reusesc sa-si satisfaca cateva toane elementare, in caz contrar se va prabusi pamantul si se vor simti mizerabil. Nu sunt greu de satisfacut, insa trebuie sa te vada ca iti dai silinta sa le cumperi din cand in cand cate o floare, sa le dedici o piesa la radio sau sa le deschizi portiera la masina. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cat de... fitoasa esti! | |
|