| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dyamond Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului. acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3 Nr. mesaje : 120 Puncte : 129 Reputatie : 5 Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri! Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Lun 09 Ian 2012, 22:44 | |
| Balanta: Cand iubesti sa vede in orice cuvant, gest, privire a ta pentru ca pur si simplu stralucesti atat de tare ca oricine in jurul tau si-ar da seama ca ti s-au aprins calcaile si fluturasii din stomacul tau deja sunt mai mult decat evidenti.
|
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mar 10 Ian 2012, 16:10 | |
| Rac: Poti pierde destul de mult si repede daca nu iti dezvalui sentimentele la timp, poate el nu simte la fel sau e doar din zodia Gemenilor. Esti genul de persoana care nu cedeaza prima aproape niciodata si cu atat mai putin intr-un astfel de moment; daca el nu o spune chiar daca tie ti-ar sari inima din piept tot vei tacea si vei astepta pana el isi va face curaj. Timid sau fara curaj, indiferent de motivele sale, tu nu trebuie sa te joci cu inima ta ci sa faci alegerea cea mai buna pentru tine. Corect Corect [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Licuu` Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Nr. mesaje : 2008 Puncte : 2110 Reputatie : 46 Stare de spirit : Forever happy!! >.<
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mar 10 Ian 2012, 16:36 | |
| Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe.Adevarat.. Foarte adevarat.. |
|
| |
Sis` Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In tara pufarinelor ucigase =)) Nr. mesaje : 996 Puncte : 1121 Reputatie : 104 Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Sam 14 Ian 2012, 15:30 | |
| Capricorn: Ai sa poti spune "te iubesc" doar in clipa in care vei simti ca poti avea incredere totala in persoana de langa tine si atunci cand esti si tu sigura ca ceea ce simti nu este o pasiune de moment ci un lucru serios pentru ca vrei cu adevarat sa il ai. Interesant [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]...si adevarat! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Joi 26 Apr 2012, 21:58 | |
| Balanta: Cand iubesti sa vede in orice cuvant, gest, privire a ta pentru ca pur si simplu stralucesti atat de tare ca oricine in jurul tau si-ar da seama ca ti s-au aprins calcaile si fluturasii din stomacul tau deja sunt mai mult decat evidenti. |
|
| |
Aionista♥IVA Jōnin
Sex : Varsta : 74 Localizare : Nu e treaba ta Nr. mesaje : 1265 Puncte : 1442 Reputatie : 156
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Dum 27 Mai 2012, 19:03 | |
| Sagetator: Aceasta zodie ca de obicei ma poate lasa si pe mine fara cuvinte, poti iubi si poti uri cu atata pasiune ca nici nu mai stii uneori sa faci diferenta intre cele doua sentimente, nu iti oferi inima oricui asta e sigur, iubesti de putine ori, dar cu o asemenea intensitate ca nu iti mai poti contra gandurile, cuvintele si nici macar inima care ori iti ajunge in stomac ori simti ca pur si simplu iti va sparge pieptul. extrem de adevarat |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Lun 02 Iul 2012, 13:46 | |
| Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe awww, cat de dulce si incurajator...voi urma sfaturile cu sfintenie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
sakura234 Genin
Sex : Localizare : timisioara Nr. mesaje : 101 Puncte : 135 Reputatie : 32
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mar 14 Aug 2012, 14:25 | |
| gemeni si e 1000% adevărat deoarece așa e acum la mine ,aștept ca acea persoană să im spună că mă iubește |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mier 15 Aug 2012, 21:58 | |
| Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe. |
|
| |
Ava • Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Honolulu, Hawaii Nr. mesaje : 1081 Puncte : 1164 Reputatie : 53 Hobby-uri : Dat cu presu' .. Stare de spirit : Plictisita . - .-
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Dum 07 Oct 2012, 19:02 | |
| Fecioara: Nu cunosti semnificatia cuvantului frica nici chiar in materie de dragoste pentru ca iti poti controla reactiile si emotiile impecabil de bine, de aceea iti este destul de greu sa spui "te iubesc" chiar si cand persoana alaturi de care esti si-a dovedit iubirea pentru tine. |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Vin 11 Ian 2013, 00:39 | |
| Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe. |
|
| |
Gervaïse Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : România Nr. mesaje : 154 Puncte : 165 Reputatie : 5 Hobby-uri : Compusul. Stare de spirit : Fericită.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mar 29 Ian 2013, 19:41 | |
| Scorpion: Esti rece, nu iti place sa iti expui sentimentele si cel mai bun moment pentru tine pentru a spune "te iubesc" este in clipa cand te simti cel mai confortabil, in bratele lui. cand te simti in siguranta. |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Joi 31 Ian 2013, 00:02 | |
| Taur: Devii foarte nervoasa cand vine vorba de sentimente atat de puternice si de-abia poti formula o propozitie, apoi sa mai spui exact ce simti. Desi nu vrei, poate cel mai bine fata de tine este sa vorbesti cu persoana respectiva cand sunteti alaturi, fara sms-uri, mail-uri sau altfel de tertipuri.
Cred că ar fi o soluţie. Mna.. nu ştiu... |
|
| |
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Vin 01 Feb 2013, 17:56 | |
| Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe. Total adevărat! |
|
| |
SasukeღSakura Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Konoha Nr. mesaje : 115 Puncte : 136 Reputatie : 11 Hobby-uri : Naruto Stare de spirit : Fericită!
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Dum 03 Feb 2013, 11:57 | |
| Berbec: Nu esti o persoana fricoasa, insa faptul ca nici unul dintre voi nu a spus inca "te iubesc" te poate intimida destul de mult tinand cont ca nu iti place sa iti tii ascunse sentimentele, de aceea fii curajoasa si spune ce e in inima ta atunci cand cu adevarat simti asta. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Dum 10 Feb 2013, 21:29 | |
|
| |
Aidualc Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bucuresti acebook : - Nr. mesaje : 651 Puncte : 849 Reputatie : 120 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mar 12 Feb 2013, 20:56 | |
| Pesti: Nu esti o actrita si nici nu planuiesti sa fii asta in viata reala, nu iti ascunzi sentimentele pentru ca nu ar fi corect fata de tine in primul rand si nici fata de voi doi, preferi sa lupti cu toate armele pentru dansul indiferent daca te vede sau te aude toata lumea |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Sam 01 Iun 2013, 22:04 | |
| Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe.
|
|
| |
lumi-chan Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Medias / Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 378 Puncte : 413 Reputatie : 17 Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo Stare de spirit : melancolica alias ganditoare
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Sam 22 Iun 2013, 16:14 | |
| Balanta: Cand iubesti sa vede in orice cuvant, gest, privire a ta pentru ca pur si simplu stralucesti atat de tare ca oricine in jurul tau si-ar da seama ca ti s-au aprins calcaile si fluturasii din stomacul tau deja sunt mai mult decat evidenti . Stralucesc ca si o luminita . |
|
| |
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mar 25 Iun 2013, 14:07 | |
| Balanta: Cand iubesti sa vede in orice cuvant, gest, privire a ta pentru ca pur si simplu stralucesti atat de tare ca oricine in jurul tau si-ar da seama ca ti s-au aprins calcaile si fluturasii din stomacul tau deja sunt mai mult decat evidenti. |
|
| |
Léa. Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Does not matter. Nr. mesaje : 242 Puncte : 304 Reputatie : 42
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mier 03 Iul 2013, 00:46 | |
|
Fecioara: Nu cunosti semnificatia cuvantului frica nici chiar in materie de dragoste pentru ca iti poti controla reactiile si emotiile impecabil de bine, de aceea iti este destul de greu sa spui "te iubesc" chiar si cand persoana alaturi de care esti si-a dovedit iubirea pentru tine.
Doamne, cat de adevarat este |
|
| |
Lottie Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Pe scaun Nr. mesaje : 185 Puncte : 219 Reputatie : 18 Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie... Stare de spirit : Bună.
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mier 03 Iul 2013, 03:52 | |
| Pesti: Nu esti o actrita si nici nu planuiesti sa fii asta in viata reala, nu iti ascunzi sentimentele pentru ca nu ar fi corect fata de tine in primul rand si nici fata de voi doi, preferi sa lupti cu toate armele pentru dansul indiferent daca te vede sau te aude toata lumea
Deloc adevarat. Sunt o actrita perfecta... fara sa ma laud :)) |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Vin 05 Iul 2013, 03:50 | |
|
| |
Cassis Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥ Nr. mesaje : 265 Puncte : 280 Reputatie : 10 Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului... Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Dum 21 Iul 2013, 22:00 | |
| Capricorn: Ai sa poti spune "te iubesc" doar in clipa in care vei simti ca poti avea incredere totala in persoana de langa tine si atunci cand esti si tu sigura ca ceea ce simti nu este o pasiune de moment ci un lucru serios pentru ca vrei cu adevarat sa il ai.
|
|
| |
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" Mar 17 Sept 2013, 09:52 | |
| Pesti: Nu esti o actrita si nici nu planuiesti sa fii asta in viata reala, nu iti ascunzi sentimentele pentru ca nu ar fi corect fata de tine in primul rand si nici fata de voi doi, preferi sa lupti cu toate armele pentru dansul indiferent daca te vede sau te aude toata lumea.
Dua. :o3 |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" | |
| |
|
| |
| Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" | |
|