Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Dyamond
Genin
Genin
Dyamond

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In sufragerie, in fata calculatorului.
acebook acebook : https://www.facebook.com/#!/andra.andreea3
Nr. mesaje Nr. mesaje : 120
Puncte : 129
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Sa vizionez Anime-uri!
Stare de spirit Stare de spirit : plictisita

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Lun 09 Ian 2012, 22:44

Balanta: Cand iubesti sa vede in orice cuvant, gest, privire a ta pentru ca pur si simplu stralucesti atat de tare ca oricine in jurul tau si-ar da seama ca ti s-au aprins calcaile si fluturasii din stomacul tau deja sunt mai mult decat evidenti.
Sus In jos
Loren
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Loren

Sex : feminin Varsta : 25
acebook acebook : Lo Ren
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2369
Puncte : 2533
Reputatie Reputatie : 54
Stare de spirit Stare de spirit : Emoshinki

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mar 10 Ian 2012, 16:10

Rac: Poti pierde destul de mult si repede daca nu iti dezvalui
sentimentele la timp, poate el nu simte la fel sau e doar din zodia
Gemenilor. Esti genul de persoana care nu cedeaza prima aproape
niciodata si cu atat mai putin intr-un astfel de moment; daca el nu o
spune chiar daca tie ti-ar sari inima din piept tot vei tacea si vei
astepta pana el isi va face curaj. Timid sau fara curaj, indiferent de
motivele sale, tu nu trebuie sa te joci cu inima ta ci sa faci alegerea
cea mai buna pentru tine.
Corect Corect [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Licuu`
Guardian Ninja
Guardian Ninja
Licuu`

Nr. mesaje Nr. mesaje : 2008
Puncte : 2110
Reputatie Reputatie : 46
Stare de spirit Stare de spirit : Forever happy!! >.<

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mar 10 Ian 2012, 16:36

Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul
devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti
foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin
toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la
sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe.

Adevarat.. Foarte adevarat.. dap !
Sus In jos
Sis`
Chūnin
Chūnin
Sis`

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In tara pufarinelor ucigase =))
Nr. mesaje Nr. mesaje : 996
Puncte : 1121
Reputatie Reputatie : 104
Hobby-uri Hobby-uri : Mi-e lene sa le enumar =)) xD
Stare de spirit Stare de spirit : Nu sunt nici cum...=))

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Sam 14 Ian 2012, 15:30

Capricorn: Ai sa poti spune "te iubesc" doar in clipa in care vei simti
ca poti avea incredere totala in persoana de langa tine si atunci cand
esti si tu sigura ca ceea ce simti nu este o pasiune de moment ci un
lucru serios pentru ca vrei cu adevarat sa il ai.

Interesant [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]...si adevarat! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Alexandra.
Chūnin
Chūnin
Alexandra.

Localizare Localizare : Calarasi
Nr. mesaje Nr. mesaje : 797
Puncte : 865
Reputatie Reputatie : 50
Hobby-uri Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Joi 26 Apr 2012, 21:58

Balanta: Cand iubesti sa vede in orice cuvant, gest, privire a ta pentru ca pur si simplu stralucesti atat de tare ca oricine in jurul tau si-ar da seama ca ti s-au aprins calcaile si fluturasii din stomacul tau deja sunt mai mult decat evidenti.
Sus In jos
Aionista♥IVA
Jōnin
Jōnin

Sex : feminin Varsta : 74
Localizare Localizare : Nu e treaba ta
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1265
Puncte : 1442
Reputatie Reputatie : 156

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Dum 27 Mai 2012, 19:03

Sagetator: Aceasta zodie ca de obicei ma poate lasa si pe mine fara cuvinte, poti iubi si poti uri cu atata pasiune ca nici nu mai stii uneori sa faci diferenta intre cele doua sentimente, nu iti oferi inima oricui asta e sigur, iubesti de putine ori, dar cu o asemenea intensitate ca nu iti mai poti contra gandurile, cuvintele si nici macar inima care ori iti ajunge in stomac ori simti ca pur si simplu iti va sparge pieptul.

extrem de adevarat huh?
Sus In jos
Calliope
Jōnin
Jōnin
Calliope

Localizare Localizare : Ploiesti, Prahova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1170
Puncte : 1297
Reputatie Reputatie : 77
Hobby-uri Hobby-uri : I love to write stories:X
Stare de spirit Stare de spirit : Sadica:>:>

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Lun 02 Iul 2012, 13:46

Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe

awww, cat de dulce si incurajator...voi urma sfaturile cu sfintenie[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
sakura234
Genin
Genin
sakura234

Sex : feminin Localizare Localizare : timisioara
Nr. mesaje Nr. mesaje : 101
Puncte : 135
Reputatie Reputatie : 32

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mar 14 Aug 2012, 14:25

gemeni si e 1000% adevărat deoarece așa e acum la mine ,aștept ca acea persoană să im spună că mă iubește sad in love
Sus In jos
Crissu.♥
S-Class
S-Class
Crissu.♥

Merite deosebite : Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : Nici eu nu mai stiu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5281
Puncte : 5552
Reputatie Reputatie : 107
Hobby-uri Hobby-uri : tenis cu piciorul...
Stare de spirit Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mier 15 Aug 2012, 21:58

Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe.
Sus In jos
Ava •
Jōnin
Jōnin
Ava •

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Honolulu, Hawaii
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1081
Puncte : 1164
Reputatie Reputatie : 53
Hobby-uri Hobby-uri : Dat cu presu' ..
Stare de spirit Stare de spirit : Plictisita . - .-

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Dum 07 Oct 2012, 19:02

Fecioara: Nu cunosti semnificatia cuvantului frica nici chiar in materie de dragoste pentru ca iti poti controla reactiile si emotiile impecabil de bine, de aceea iti este destul de greu sa spui "te iubesc" chiar si cand persoana alaturi de care esti si-a dovedit iubirea pentru tine.
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Vin 11 Ian 2013, 00:39

Leu: Cand nu esti sigura de iubirea partenerului, pentru tine totul devine ca o tortura, o noua rana deschisa zilnic in carnea ta. Esti foarte puternica si poti suporta multe insa chiar vrei sa treci prin toate astea? Lupta pentru ceea ce iti doresti, chiar daca poate la sfarsit vei pierde, dar macar asa vei putea merge mai departe.
Sus In jos
Gervaïse
Genin
Genin
Gervaïse

Localizare Localizare : România
Nr. mesaje Nr. mesaje : 154
Puncte : 165
Reputatie Reputatie : 5
Hobby-uri Hobby-uri : Compusul.
Stare de spirit Stare de spirit : Fericită.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mar 29 Ian 2013, 19:41

Scorpion: Esti rece, nu iti place sa iti expui sentimentele si cel mai bun moment pentru tine pentru a spune "te iubesc" este in clipa cand te simti cel mai confortabil, in bratele lui. cand te simti in siguranta.
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Joi 31 Ian 2013, 00:02

Taur: Devii foarte nervoasa cand vine vorba de sentimente atat de puternice si de-abia poti formula o propozitie, apoi sa mai spui exact ce simti. Desi nu vrei, poate cel mai bine fata de tine este sa vorbesti cu persoana respectiva cand sunteti alaturi, fara sms-uri, mail-uri sau altfel de tertipuri.

Cred că ar fi o soluţie. Mna.. nu ştiu...
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Vin 01 Feb 2013, 17:56

Total adevărat! happy
Sus In jos
SasukeღSakura
Genin
Genin
SasukeღSakura

Localizare Localizare : Konoha
Nr. mesaje Nr. mesaje : 115
Puncte : 136
Reputatie Reputatie : 11
Hobby-uri Hobby-uri : Naruto
Stare de spirit Stare de spirit : Fericită!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Dum 03 Feb 2013, 11:57

Berbec: Nu esti o persoana fricoasa, insa faptul ca nici unul dintre voi nu a spus inca "te iubesc" te poate intimida destul de mult tinand cont ca nu iti place sa iti tii ascunse sentimentele, de aceea fii curajoasa si spune ce e in inima ta atunci cand cu adevarat simti asta.
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Dum 10 Feb 2013, 21:29

happy2
Sus In jos
Aidualc
Chūnin
Chūnin
Aidualc

Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 651
Puncte : 849
Reputatie Reputatie : 120
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mar 12 Feb 2013, 20:56

Pesti: Nu esti o actrita si nici nu planuiesti sa fii asta in viata
reala, nu iti ascunzi sentimentele pentru ca nu ar fi corect fata de
tine in primul rand si nici fata de voi doi, preferi sa lupti cu toate
armele pentru dansul indiferent daca te vede sau te aude toata lumea
Sus In jos
Lloyd
Chūnin
Chūnin
Lloyd

Localizare Localizare : Hell City.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 645
Puncte : 678
Reputatie Reputatie : 23
Stare de spirit Stare de spirit : Asdfghjkl

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Sam 01 Iun 2013, 22:04

Sus In jos
lumi-chan
Genin
Genin
lumi-chan

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Medias / Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 378
Puncte : 413
Reputatie Reputatie : 17
Hobby-uri Hobby-uri : sa joc fotbal, sa desenez fete anime,sa citesc fan ficuri , sa ascult muzica , sa inot , sa joc Cs , Dinamo
Stare de spirit Stare de spirit : melancolica alias ganditoare

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Sam 22 Iun 2013, 16:14

Balanta: Cand iubesti sa vede in orice cuvant, gest, privire a ta pentru ca pur si simplu stralucesti atat de tare ca oricine in jurul tau si-ar da seama ca ti s-au aprins calcaile si fluturasii din stomacul tau deja sunt mai mult decat evidenti .

Stralucesc ca si o luminita rolling on the floor .
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mar 25 Iun 2013, 14:07

Sus In jos
Léa.
Genin
Genin
Léa.

Localizare Localizare : Does not matter.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 242
Puncte : 304
Reputatie Reputatie : 42

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 00:46

Fecioara: Nu cunosti semnificatia cuvantului frica nici chiar in materie de dragoste pentru ca iti poti controla reactiile si emotiile impecabil de bine, de aceea iti este destul de greu sa spui "te iubesc" chiar si cand persoana alaturi de care esti si-a dovedit iubirea pentru tine.

Doamne, cat de adevarat este what?lol! 
Sus In jos
Lottie
Genin
Genin
Lottie

Localizare Localizare : Pe scaun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 185
Puncte : 219
Reputatie Reputatie : 18
Hobby-uri Hobby-uri : Scrisul, cititul, dansul în ploaie...
Stare de spirit Stare de spirit : Bună.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mier 03 Iul 2013, 03:52

Pesti: Nu esti o actrita si nici nu planuiesti sa fii asta in viata reala, nu iti ascunzi sentimentele pentru ca nu ar fi corect fata de tine in primul rand si nici fata de voi doi, preferi sa lupti cu toate armele pentru dansul indiferent daca te vede sau te aude toata lumea

Deloc adevarat. Sunt o actrita perfecta... fara sa ma laud :))
Sus In jos
ElaKrev
Chūnin
Chūnin
ElaKrev

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : nici unde dar peste tot
acebook acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737
Nr. mesaje Nr. mesaje : 792
Puncte : 874
Reputatie Reputatie : 26
Hobby-uri Hobby-uri : Tumblr
Stare de spirit Stare de spirit : foarte buna

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Vin 05 Iul 2013, 03:50

Sus In jos
Cassis
Genin
Genin
Cassis

Localizare Localizare : ♥♥♥Inauntrul subconstientului tau♥♥♥
Nr. mesaje Nr. mesaje : 265
Puncte : 280
Reputatie Reputatie : 10
Hobby-uri Hobby-uri : Ascult muzica in majoritatea timpului...
Stare de spirit Stare de spirit : Crazy dar nu prea♥♥♥♥♥♥

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Dum 21 Iul 2013, 22:00

Capricorn: Ai sa poti spune "te iubesc" doar in clipa in care vei simti ca poti avea incredere totala in persoana de langa tine si atunci cand esti si tu sigura ca ceea ce simti nu este o pasiune de moment ci un lucru serios pentru ca vrei cu adevarat sa il ai.
Sus In jos
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19Mar 17 Sept 2013, 09:52

Pesti: Nu esti o actrita si nici nu planuiesti sa fii asta in viata reala, nu iti ascunzi sentimentele pentru ca nu ar fi corect fata de tine in primul rand si nici fata de voi doi, preferi sa lupti cu toate armele pentru dansul indiferent daca te vede sau te aude toata lumea.

Dua. :o3
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 2 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 2 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-