Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 I_icon19Joi 19 Sept 2013, 22:50

Rac:
 Poti pierde destul de mult si repede daca nu iti dezvalui sentimentele la timp, poate el nu simte la fel sau e doar din zodia Gemenilor. Esti genul de persoana care nu cedeaza prima aproape niciodata si cu atat mai putin intr-un astfel de moment; daca el nu o spune chiar daca tie ti-ar sari inima din piept tot vei tacea si vei astepta pana el isi va face curaj. Timid sau fara curaj, indiferent de motivele sale, tu nu trebuie sa te joci cu inima ta ci sa faci alegerea cea mai buna pentru tine.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 Asss10Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 I_icon19Vin 25 Oct 2013, 12:29

Berbec: Nu esti o persoana fricoasa, insa faptul ca nici unul dintre voi nu a spus inca "te iubesc" te poate intimida destul de mult tinand cont ca nu iti place sa iti tii ascunse sentimentele, de aceea fii curajoasa si spune ce e in inima ta atunci cand cu adevarat simti asta.
Sus In jos
Bianca =D
Chūnin
Chūnin
Bianca =D

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Intr-un vis frumos..
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 770
Puncte : 909
Reputatie Reputatie : 41
Stare de spirit Stare de spirit : Obosita!!

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 I_icon19Lun 23 Dec 2013, 13:55

Rac: Poti pierde destul de mult si repede daca nu iti dezvalui sentimentele la timp, poate el nu simte la fel sau e doar din zodia Gemenilor. Esti genul de persoana care nu cedeaza prima aproape niciodata si cu atat mai putin intr-un astfel de moment; daca el nu o spune chiar daca tie ti-ar sari inima din piept tot vei tacea si vei astepta pana el isi va face curaj. Timid sau fara curaj, indiferent de motivele sale, tu nu trebuie sa te joci cu inima ta ci sa faci alegerea cea mai buna pentru tine.
Sus In jos
Achylis
Chūnin
Chūnin
Achylis

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Într-o cutie. ⇜ ⇝
Nr. mesaje Nr. mesaje : 957
Puncte : 1005
Reputatie Reputatie : 30
Hobby-uri Hobby-uri :
Stare de spirit Stare de spirit : I’ve seen so much in so many places, so many heartaches, so many faces, so many dirty things.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 I_icon19Mar 30 Sept 2014, 21:55

Sagetator: Aceasta zodie ca de obicei ma poate lasa si pe mine fara cuvinte, poti iubi si poti uri cu atata pasiune ca nici nu mai stii uneori sa faci diferenta intre cele doua sentimente, nu iti oferi inima oricui asta e sigur, iubesti de putine ori, dar cu o asemenea intensitate ca nu iti mai poti contra gandurile, cuvintele si nici macar inima care ori iti ajunge in stomac ori simti ca pur si simplu iti va sparge pieptul.
Sus In jos
† Sasuke †
Genin
Genin
† Sasuke †

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 304
Puncte : 317
Reputatie Reputatie : 3

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 I_icon19Mier 28 Ian 2015, 23:35

Pesti: Nu esti o actrita si nici nu planuiesti sa fii asta in viata reala, nu iti ascunzi sentimentele pentru ca nu ar fi corect fata de tine in primul rand si nici fata de voi doi, preferi sa lupti cu toate armele pentru dansul indiferent daca te vede sau te aude toata lumea
Sunt pesti hmm 50 % e adevarat:)
Sus In jos
Ale-chan
S-Class
S-Class
Ale-chan

Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : Acasă.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2932
Puncte : 3922
Reputatie Reputatie : 160
Hobby-uri Hobby-uri : Dormitul.
Stare de spirit Stare de spirit : I will find you in the darkness.

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 I_icon19Joi 29 Ian 2015, 19:47

Scorpion: Esti rece, nu iti place sa iti expui sentimentele si cel mai bun moment pentru tine pentru a spune "te iubesc" este in clipa cand te simti cel mai confortabil, in bratele lui. cand te simti in siguranta.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"   Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc" - Pagina 3 I_icon19

Sus In jos

Spune-mi ce zodie esti ca sa iti spun ... cand poti spune "te iubesc"

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Totul despre zodia ta-