Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| |
Autor | Mesaj |
---|
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Lun 05 Sept 2011, 13:35 | |
| -Exact acolo ai sa ajungi! Imi spune el in timp ce avea un zambet strengar pe buze. In cateva minute eram sub el. Il strang in brate apoi ma arunc in apa, el cazand deodata cu mine...
~ Capitolul 7 ~
Poate ca par destul de nepasatoare, plictisita, dura insa un agent F.B.I trebuie sa-si dea si viata ca sa indelpineasca o misiune. Era probabil singura regula pe care o respectam, dar totusi nu mi-am dat viata. Daca sunt in mijlocul oceanului, intr-o apa rece ca gheata si inconjurata de rechini si alti pesti fiorosi nu inseamna ca am murit. Nu mai am mult pana o sa o fac, dar totusi inca nu s-a intamplat. Ies repede la suprafata si il caut cu privirea pe Blitz. Nu era prin zona, ma intreb totusi daca nu cumva... Trag o gura de aer apoi ma scufund in apa si deschid incet ochii. Vad o umbra neagra care se scufunda din ce in ce mai adanc. Nu eram sigura daca e el sau nu, putea sa fie chiar si un rechin sau stiu eu ce mai traieste in apa asta... Oricum daca il lasam sa moara misiunea era rezolvata, eu ma intorceam acasa si traiam fericita, dar totusi ceva imi spune sa merg dupa el. Bineinteles ca Sakura isi asculta mereu instinctul asa ca inot repede spre el si il prind in brate tregandu-l la suprafata.
Stiti e destul de greau sa salvezi un barbat cam de doua ori mai greu ca tine, care e inconstient si pe deasupra si unul dintre cei mai cautati criminali... Oftez si ii iau pulsul. Stai putin, el se prefacea?! Ii trag o palma zdravana si-l fac sa se ''trezeasca''. Ma priveste urat si spune cu o voce iritata.
-Auu! Imi dau ochii peste cap si ii dau drumul apoi il privesc ridicand o spranceana. Nu prea aveam cum sa urcam inapoi pe iaht pentru ca se indepartase destul de mult de noi si in plus oricat am fi strigat nu ne-ar fi auzit nimeni.
-Blitz, si ce facem acum, stam aici in mare asteptand sa fim mancati de niste rechini sau...? Il lasam pe el sa completeze a doua varianta.
-Ok señiorita... 1.Nu-mi mai zice Blitz, am si eu un nume! si 2.Nu mai fi irascibila, pentru ca ma scoti din sarite. Si aporpo da-mi mie pistolul ala ca sa fiu sigur ca nu ai de gand sa-mi zbori creierii. Imi spune l pe un ton iritat, ceea ce ma enerva la culme. Ah, sa nu-i mai spun Blitz, sigur cum sa nu?! Incep sa rad sarcastic spunandu-i ca am si eu niste reguli, insa mi-o taie repede spuanandu-mi ca nu-i pasa. Oftez plictisita apoi imi iau pistolul si il pun la tampla. Ma priveste uimit si cu semne de ntrebare. Imi dau ochii peste cap si incep sa-i spun cu o voce plictisita.
-Asculta aici colega! Iti spun cum am eu chef, mie nimeni nu-mi comanda! Daca vreau sa fiu irascibila, enervanta, draguta, perversa sau amuzanta asa voi fi fara sa-mi pese daca tie iti convine sau nu! Si stai linistit ca pistolul ramane la mine, oricum nu am de gand sa-ti iau viata inainte sa te vad putrezind in spatele gratiilor.
Ofteaza apoi face un semn cu mana ca si cum nu i-ar pasa. Incheiem subiectul acesta apoi imi spune ca nu departe de aici exista o insula. Avem de inotat cam o ora. Nu imi era greau sa inot as fi facut orice ca sa ies din apa, insa e ca si cum am cadea din lac in put. Pe mare sunt rechini, meduze, raci si tot felul de alte chestii pe care le urasc si pe insula sunt crocodili probabil, paianjeni, serpi si gaze enervante. Oricum eram mai bine decat aici in sloiul asta de apa. Dau aprobator din cap apoi incep sa inot. Pentru un criminal era destul de dragut. Nu stiu de ce, insa aveam un Deja Vu, ca si cum as cunoaste aceasta persoana incredibil de bine. Dau uitarii acest sentiment apoi il intreb ce ''boacana'' a facut de a ajuns sa fie unul dintre cei mai cautati criminali. Kevin mi-a spus ca a avut legatura cu asasinarea parintilor mei, pentru chestia asta nu-l voi ierta niciodata, insa nu sunt sigura daca e adevarat. Nu ajungi sa fi cel mai cautat criminal doar pentru omor cu premeditare. Probabil ceva treafic de carne vie sau droguri. Daca tot avem de gand sa stau atat de mult timp cu el pot sa aflu multe date si sa mi-o si trag... Chicotesc usor cand imi aduc aminte de ''mica lui jucarie''. Ma intreaba ce sa intamplat, insa nu-i raspund.
-Apropo, ce fese ferme! Imi spune el pe un ton sarmant in timp ce pe buze avea un zambet pervers. Imi incord pumnul si ma intorc spre el insa mi-l prinde. Zambeste strengar apoi imi spune ca i-am stricat deja fata cu piciorul de pe punte. incep sa rad, apoi chiar daca ma doare sufletul, il lovesc la ''comoara''. Il privesc urat apoi incep sa inot mai repede. Dupa doua ore, pentru ca drumul nu a fost atat de scurt cum a zis el, ajungel pe insula. Imi spune sa-l urmez pentru ca are aici o ascunzatoare... Ma intreb ce are de gand sa faca cu mine? De ce m-ar aduce aici? Oare vrea sa ma violeze? Oricum nu m-as opune daca ar fi asta. Adica sti cum e sa violezi fara sa simti nimic si victima sa planga ca o mironosita. Mai bine ei si tu parte la act si ne distram amandoi. Gandurile imi sunt intrerupte de un sunet ciudat, privesc in fata si vad cum o cascada uriasa cade de pe la vreao 300 de metri. Cat era de frumos. Peste tot erau flori salbatice cre miroseau superb. Sasuke, rupe una roz si mi-o pune in par spunandu-mi ca imi sta bine.
Nu stiam ce se intampla cu mine insa la auzul cunvintelor rosesc instantaneu si pe fata imi apare un zambet ginagas. Nu stiu, insa simteam ceva ciudat, ma treceau o gramada de fiori si in stomac avem fluturi. Nu, nu se poate, dar totusi daca el v-a reusi sa sparga ice-berg-ul din inima mea? Insa mare mi-ar fi mirarea. Imi spune ca in spatele cascadei se afla ascunzatoarea lui. Il privesc intrebaor, in timp ce ridicam o spranceana apoi imi spune ca e facuta asa ca sa nu fie gasit. Mda, la ce te poti astepta din partea unui criminal? Ma prinde de mana apoi intram amandoi sub apa calduta. Pe parte cealalata era o usa uriasa pe care el o deschide incet. Intram inauntru si raman surprinsa de ceea ce vad. Adica vreau sa spun ca arata superb. Un living urias decorat cu bun gust si in spatele lui se prelungea cu o bucatarie. Zambesc satisfacut. Ma asez pe canapea si ma intind apoi inchid ochii relxandu-ma.
Simt doua buze fine peste ale mele. Deschid ochii si-l privesc uimita pe Sasuke care avea un zambet pervers. Ii prind fata intre mainile mele apoi incep sa adancesc sarutul. Limbile noastre se dulau cu pasiune in timp ce el isi plimba o mana pe spatele meu, iar eu imi inclestam picioarele in jurul lui. Incearca sa-mi desfaca sutineul, in timp ce eu ii rupeam camasa. Eram ca o fiara in cautarea hranei. Il musc usor de buze apoi el coboara mai jos cu sarutul. Ajunge la chiloteii mei albi pe care ii arunca cat colo si apoi ma mangaie senzual pe tot corpul. Tresaream la fiecare atingere si il muscam usor de gat. Imi treceam mainile prin parul lui negru ca si carbunele, in timp ce il priveam inochii lui abisali. Ce baiat frumos! Gem usor apoi cand sa incepem adevarata actiune se aude un zgomot enervant ca si un telefon. Alo, serios? Adica telefon intr-o pestera nestiuta de nimeni, pe o insula pustie. Oftez si ma imbrac repede suparata ca ''telefonul'' mi-a stricat toata distractia...
_________________ _____________________________________________________________________________________________ Ok guys, Hope you like it! ^^
Lectura placuta si astept niste critici dure! Va rog eu mult! Critici dure!
C`ya si spor la citit!
Ultima editare efectuata de catre •Coffée in Mar 06 Sept 2011, 13:22, editata de 1 ori |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Lun 05 Sept 2011, 13:37 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Caρρυccιησ ♥ in Lun 05 Sept 2011, 13:55, editata de 1 ori |
| | | KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Lun 05 Sept 2011, 13:43 | |
|
Ultima editare efectuata de catre kattya96 in Lun 05 Sept 2011, 14:04, editata de 2 ori |
| | | Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Lun 05 Sept 2011, 13:45 | |
| Noroc cu Kattya ca aflu si eu ca ai pus nextul... Pai ce pot sa spun in afara de bravo? Oare? :))Of, of, ce ma fac eu cu voi? :)) Imi place mult de tot cum scrii, mai ales umorul tau usor ironic... :>Astept cu nerabdare nextul sa stii...Spor la scris si multe idei... Te-am pupacit dulce... choco^^ |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Lun 05 Sept 2011, 14:05 | |
| Uu genial, insa cam ciudat..Un living mobilat si un telefon in mijlocul pustietatii? Hmm?
Un criminal dragut? Hmm poate vrea el ceva..vom afla in capitolul urmator. Pune repede next-ul!! Te pup:X |
| | | ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Lun 05 Sept 2011, 14:32 | |
| Ai adus next-ul, ce ma bucur! Iti ador fic-ul! Sakura este o perversa si Sasuke la fel, si de ce a dus-o pe insula, mai bine zis de ce a aruncat-o in apa? Of....pune next-ul repede! |
| | | FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| | | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| | | | Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Lun 05 Sept 2011, 19:42 | |
| OMFG. O ascunzatoare sub o cascada...Un living frumos decorat...Oare cat o fi stat acolo? Hmmm, devine din ce in ce mai interesant :>. Nice job. Acum, sa vina urmatorul *anxious face*. Multa inspiratie si spor la scris. <3 |
| | | Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Lun 05 Sept 2011, 21:04 | |
| |
| | | Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| | | | FloareDeCires Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Nowhere Nr. mesaje : 91 Puncte : 101 Reputatie : 10
| | | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| | | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Mier 07 Sept 2011, 09:21 | |
| Hay Coffee Pune nestul ala odata Plss :o3 |
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Joi 08 Sept 2011, 19:40 | |
| Oftez si ma imbrac repede suparata ca ''telefonul'' mi-a stricat toata distractia...
~ Capitolul 8 ~
Ma indrept spre bucatarie si beau un pahar cu apa apoi ma pun din nou pe canapea. Eram obosita de la innotat si vroiam doar sa dorm, insa un lucru ma nelinistea. cine l-a sunat pe Blitz? Imi pun degetele la tample si incep sa le masez usor gandindu-ma cum sa-l capturez... Probabil ca ii datoram viata pentru ca m-a adus aici, insa ramane un criminal. Ma ridic in picioare si ma duc in fata lui unde il intreb pe un ton superior cine l-a sunat. Ma priveste ciudat apoi incepe sa rada. Ok, ce er atat de amuzant? Il privesc cu ura apoi se ridica in picoare, ma prinde de maini si ma lipeste de un perete. Se apropie de buzele mele apoi imi sopteste pe un ton cuceritor in timp ce eu ii simteam respiratia mangaindu-mi fata.
-Mademoiselle, asaza-te si te rog sa vorbim civilizat. Pf... Cat putea sa ma enerveze! Ca sa-mi raspunda la intrebare ma asez apoi ii fac semn sa continue. Trage aer in piept si imi spune ca nu e treaba mea. Ce face? Ma ridic nervoasa si ii dau o palma apoi ii spun ca nu conteaza a ui e treaba, ci ca el trebuie sa-mi spuna neaparat cu cine a vorbit. Incep sa-i comentez si sa zbier, aveam de gand sa fac asta pana imi va raspunde insa sunt oprita de buzele lui dulci care le simt imediat peste ale mele. Dragut mod de a ma face sa tac! Ii dau fata la o parte apoi il mai intreb o data.
-Zi cine te-a sunat, criminalule! Ultimul cuvant parea sa-l fi deranjat. Ma prinde strans de umeri apoi ma fixeaza cu privirea si imi spune ca el nu e un criminal. Ingan un ''aham'' apoi ii spun sa taca repetand acelasi cuvant la sfarsit. Acum chiar l-am facut sa-si iasa din minti. Ma tranteste pe canapea apoi ma imobilizeaza in asa fel incat sa nu ma pot misca si incepe sa-mi povesteasca cu o voce stinsa.
-Eu... Eu nu sunt un criminal. Incetez sa ma mai zbat si ii spun sa-mi dea drumul pentru ca avea de gand sa-l ascult. Ma elibereaza apoi ma strange in brate. Chiar nu ma asteptam la asa ceva. Se pare ca e ceva grav. Imi spune ca fratele lui a facut toate crimele de care el este acuzat. mai sa-mi cada fata cand aud. Adica, el chiar nu era un ucigas... Imi spune Itachi Uchiha mi-a omorat parintii, din cauza ca aveau o datoria la el si acestia nu puteau sa o plateasca. Simt cum ochii ma inteapa si vreau sa dau drumul lacrimilor, insa nu le las. Trebuie sa fiu puternica si sa nu fiu stapanita de sentimente. Ingan un ''De ce?'' stins apoi simt bratele lui puternice inconjurandu-mi corpul.
-E in regula sa plangi! Imi zice el cu blandete in voce.
-Ba nu e! Ma ridic nervoasa si ma indrept spre iesire. Aveam de gand sa-l omor cu mainile mele si nimeni si nimic nu ma facea sa dau innapoi... Ma prinde de incheietura si imi spune ca Itachi, e...
_________________________________________________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥_______________________________________________________________
Imi pare rau ca a fost atat de scurt, dar abia acum am reusit sa intru... Ma revansez eu. :)
♥Lectura placuta!♥
Ultima editare efectuata de catre •Coffée™ in Dum 16 Oct 2011, 15:16, editata de 4 ori |
| | | Caρρυccιησ ♥ S-Class
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Joi 08 Sept 2011, 19:41 | |
| dau editt N-ai dat edit. Intervenit de Milkshake. |
| | | Lolita S-Class
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Joi 08 Sept 2011, 19:59 | |
| |
| | | ღAlℓஐ Genin
Sex : Varsta : 29 Nr. mesaje : 70 Puncte : 96 Reputatie : 19 Stare de spirit : mor incet....xD
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Joi 08 Sept 2011, 20:06 | |
| Iubire e asa de frumos Capitolul , desi este cam scurt. Ce ma bucur ca Sasuke nu i-a ucis parinti Sasukurei. Astept next-ul! |
| | | Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Joi 08 Sept 2011, 20:27 | |
| Itachi e ce?????? Offf suspansul asta de ce exista??? Ma rog astept cu nerabdare nextul. Spor la scris si inspiratie!!! Te-am pupat! |
| | | Layla Legend
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 2588 Puncte : 3481 Reputatie : 380
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Joi 08 Sept 2011, 23:28 | |
| Aolooo cat de genial! Vaai deci Sasuke nu e uncigasul:O? Asta da intorsatura..Itachi este? cine cum cand unde? Aolo Bee ma omori cu zile..Deci pune repede next-ul ca mor. Iubesc fic-ul oficial. Multumesc ca m-ai anuntat. Sa ne aduci un capitol mai lung si repede!! Te pup |
| | | FloareDeCires Genin
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Vin 09 Sept 2011, 01:52 | |
| Da.. e scurt ! Insa bestial si mai bine decat nimic plus ca ma uns bine la mimimioara . Mi`a placut enorm chiar daca nu a fost lung capitolul, a avut bun gust. Te rog daca poti sa pui si tu nextul repede de tot ! |
| | | Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Vin 09 Sept 2011, 11:28 | |
| Ador ficul asta Deci este bestial Cat imi poate placea de Sasuke si Sakura Deci iubesc acest fic Repejor next! |
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Sam 10 Sept 2011, 21:01 | |
| Ma prinde de incheietura si imi spune ca Itachi, e...
~ Capitolul 9 ~
-Sakura, Itachi e mult mai periculos decat iti poti imagina. El a comis cam cele mai grave crime, din lume, probabil si nu a fost prins nicodata. Defapt foarte putina lume stie de existenta lui deoarece mereu da vina pe altii si ii mituieste pe politisti. Trafic de droguri si carne vie, de arme ilegale, lucruri de valoare vandute la negru, violui, atacuri cu bombe are in palmares orice vrei. Nu a stat nici o zi la inchisoare pentru ca de asta se teme cel mai tare. Te rog, ramai aici! Nu pleca! Vei muri cu siguranta si nu are rost. Trebuie sa gandim la rece si sa ne facem un plan.
Chiar daca eram incredibil de nervoasa si vroiam sa-l omor cu mainile goale stiam ca Sasuke avea dreptate. Dar totusi eram extrem de uimita, crezand ca el e cel mai cautat criminal nu fratele sau. Ce legatura avea? Si de ce a spus ''sa ne facem un plan''?
-Sasuke, ce...Ce ti-a facut Itachi? Il intreb eu cu o ezitare in voce. Ma priveste cu mila apoi imi spune dintr-o suflare ca i-a omorat familia... Am ramas masca la auzulor acelor cuvinte. Nici nu stiam cum sa reactionez, era ceva de neimaginat. Ce om, indiferent cat de rau, si-ar omori familia? Asta, nu poate fi adevarat. Ma simteam atat de ciudat. Pentru prima data in viata mea ma lasam prada sentimentelor. Ma indrept usor spre Sasuke si-l iau in brate. Il strang cu putere, nevrand sa-l mai eliberez. Stiam cat de greu imi era mie si sincer nu vroiam sa treaca nimeni prin asa ceva. Era ora 4 dimineata... Priveam absenta ceasul in timp ce in mintea mea se derula un plan incredibil, cu care Itachi ar fi fost mort. Hmm, atat de tentant si totusi atat de greu! Era un plan relativ complex, dar totusi care daca era dus la bun sfarsit te multumea pe deplin. Zambesc triunfator, ascunzandu-mi din nou sentimentele, apoi ii spun lui Sasuke ca Itachi e ca si mort.
Probabil nu parea, insa aveam un IQ peste medie, mult peste medie. Uneori chiar ma enerva pentru ca gandeam prea mult. Oftez plictisita si ii spun brunetului ca nu e timp de stat, insa aveam totusi nevoie de niste haine. Ii spun ''mica'' mea problema iar el imi spune sa-l urmez. Intram intr-un dressing unde erau gramezi de haine superbe! Ma uit la el cu semne de intrebare, insa imi face cu ochiul apoi inchide usa. Imi aleg o camasa albastra si o centura neagra la brau, niste blugi, o palarie bluemarin si niste botine superbe turcoaz. Ma uit in oglinda si observ ca aratam mai mult decat bestial. Zambesc satisfacut si ies afara din mica incapere.
De cum ma vede Sasuke ramane... Nu gasesc cuvantu, a da!... Uimit! Nu-l invinovatesc si eu as ramane asa daca as vedea asemenea domnisoara ca si mine. Ii fac cu ochiul si ii spun sa pornim. Ma aproba apoi intram intr-un fel de garaj, insa acolo nu era o masina ci un avion. Urc la bord el facand acelasi lucru apoi decolam spre... Sincer nu stiam unde mergem. Imi dau ochii peste cap. Noroc ca pilota Sasuke pentru ca eu aveam nevoie de somn. Ma intind pe scaun, comfortabil apoi adorm mergand spre minunata lume a viselor.
-Sasuke, stai! Nu merge! Te rog, nu ma lasa... Brunetul nu ma asculta ci merge in camera lui Itachi fiind gata sa-l omoare. Intru si eu insa il vad pe fratele sau care ii strapungea un cutit in inima. Era tot sange si Itachi avea o fata care ma speria. Sasuke..era mort. Siroaiele de lacrimi incep sa se scurga pe obrajii mei, insa trebui sa fiu puternica! Le sterg cu repeziuciune si ii trag lui Itachi un glont in cap, insa trece prin el. Il privesc uimit iar el imi spune cu o voce stranie.
-Nu ma poti omori! Apoi porneste intr-un ras isteric...
Ma trezesc speriata de moarte. Nu stiam ce sa intamplat insa ma linistesc cand imi dau seama ca a fost doar un vis, sau mai bine zis un cosmar. ma uit la Sasuke care ma privea speriat, apoi rasuflu usurata. Nu stiu daca simteam ceva pentru el, insa cu siguranta nu vroiam acest lucru dar totusi ma facea sa ma simt mai bine baiatul asta. Il intreb unde suntem, iar el imi spune ca mai avem mult pana ajungem. Nu ma prea supara acest lucru pentru ca puteam sa dorm mai mult.
Ma intind din nou si incep sa ma gandesc din nou la plan. Aveam de gand sa-l omor cu orice pret. Nu l-as fi lasat pentru nimic in lume sa scape atat de usor si ieftin. Nimeni nu omoara doua familii si scapa basma curata. Nimeni! Ma incrunt stiind ca vor fi niste zile, poate chiar saptamani grele pana voi da de el. Imi duc mainile la tample si incep sa le masez usor. Cineva trebuia sa-l imblanzeasca pe tipul asta! Si eu eram singura care putea reusit. Ma intrebam totusi unde este Kevin si ce face Sasori. De fapt in aceste momente putin imi pasa de ei. Probabil ca ma credeam moarta. Incep sa rad in sinea mea apoi ma gandesc ce petrecere as da daca l-as vedea pe Kevin cu niste coarne stand intr-un cerc mare inconjurat de flacari. Dar Sasori? Hmm, pentru el pregateam altceva. roscatul stand intr-un pat legat la ochi si cu niste catuse negre cu puf. Eu eram politista rea care avea un bici. Of, eram in timpul unei misiuni as putea spune si eu ma gandeam la... Oftez apoi il intreb pe Sasuke.
-Tu nu esti un criminal, nu? ma priveste pret de cateva secunde apoi imi raspunde razand.
-Daca nu ti-am omorat parintii asta nu inseamna ca nu am...
_____________________________________________________________________________________________________________________
Suspas! Oh, da! =))
Bun, deci v-am adus nextul si l-am facut mai lung acum pentru ca am avut timp! ^^
Sper sa va placa si sa aveti lectura placuta! Astept comm-uri si critici!
Va duuuuuulce!
Ultima editare efectuata de catre •Coffée™ in Dum 16 Oct 2011, 15:18, editata de 6 ori |
| | | ☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] Sam 10 Sept 2011, 21:29 | |
| Imi palce cum scrii soro! Gaina talentata ce esti tu! Interesant dar ce plan au facut cei doi ? Hai ca mor de curiozitate deci pune next. Te pup dulce de tot!
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Dragoste Mortală [+16] | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|