|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 24 Sept 2011, 11:00 | |
| Hey Deci imi place la nebunie Pe cine vede? Pe mine nu m-ar deranja sa fi perversa ca sunt obisnuita si chiar vreau sa te vad cum esti perversa. Asa. Eu vreau next-ul mai repede. Spor la scris. |
|
| |
Zuzulici :) Jōnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : Prin jur..... Nr. mesaje : 1326 Puncte : 1681 Reputatie : 250 Stare de spirit : Mai conteaza???
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 24 Sept 2011, 11:35 | |
| |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 24 Sept 2011, 11:39 | |
| |
|
| |
Darkness Angel Academy Student
Varsta : 26 Localizare : Prin zona... Nr. mesaje : 32 Puncte : 36 Reputatie : 1 Stare de spirit : In fiecare minul alta stare...
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 24 Sept 2011, 11:56 | |
| Ms pentru PM!!!!!!! Hei bytha adu next k imi dau duhul pe scaun!!!!!!!!! Deci pe cine vede?????!!!!!!!! M-ai lasat cu gura de-un metru!!!!!!!! Next!!!!!!!!!! |
|
| |
allecsutza Genin
Nr. mesaje : 182 Puncte : 196 Reputatie : 15
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Dum 25 Sept 2011, 09:50 | |
| foarte frumos capitolul , imi place la nebunie . saracu Sasuke.... sa sti ca eu nu ti neaparat sa fi perversa , adik sincer poti sa fi , dar nu foarte ;)) So , astept nextul cat mai repede.
|
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Dum 25 Sept 2011, 11:59 | |
| |
|
| |
Sakura~ciresi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe net Nr. mesaje : 43 Puncte : 49 Reputatie : 4 Hobby-uri : Muzica... mereu! Stare de spirit : LOVE!!!
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Dum 25 Sept 2011, 15:22 | |
| Wow cate comm-uri! Cat ma bucur ca va place! Nextul va veni mai tarziu ca nu mai am idei. Si voi baga ceva perversitati daca vreti atat de mult... Deci mai astept cateva comm-uri! Zbye! |
|
| |
Blood_ Rose. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Peste tot. Nr. mesaje : 108 Puncte : 120 Reputatie : 3 Hobby-uri : Imi place sa citesc, ascult muzica si sa ma distrez. Stare de spirit : Indragostita de un necunoscut.
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Lun 26 Sept 2011, 00:39 | |
| De ce? Vreau next asa ca...
NEXT, NEXT, NEXT! |
|
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Lun 26 Sept 2011, 16:07 | |
| ma omori cu ultimul capitol.esti bestiala.tineo tot asa.stai sa te critic un pic,ca de nu,nu sunt sanatoasa.ai grija la tastare,nu grabi actiunea,faci totul intr-un mod aler,si descrie un pic mai mult starile sufletesti,ca alea sunt baza.si cam atat |
|
| |
Darkness Angel Academy Student
Varsta : 26 Localizare : Prin zona... Nr. mesaje : 32 Puncte : 36 Reputatie : 1 Stare de spirit : In fiecare minul alta stare...
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Mier 28 Sept 2011, 00:06 | |
| Da nu mai pui nextul ala odata?! Fetele au dreptate, descrie sentimentele mai mult in rest e wow super tare! next! |
|
| |
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe net Nr. mesaje : 43 Puncte : 49 Reputatie : 4 Hobby-uri : Muzica... mereu! Stare de spirit : LOVE!!!
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Vin 30 Sept 2011, 20:42 | |
| Scuze dar am avut teste la toate materiile. Of scoala asta... Deci v-am adus nextul! Capitolul 4: Cine e ea? "Iesim toti din spital si imi pica falca de-un metru cand o vad pe..." ... Ino sarind pe mine mai sa ma darame. Doamne ce-are fata asta? Incerc sa ma ridic dar sa mor dac-am reusit. Ino e mai grea decat pare. Mult mai grea! Cred ca pranzul imi vine inapoi daca nu se ridica de pe mine. Vrea sa ma sarute dar ii pun mana la gura. Nu-mi prea plac fetele. Doar cu Sakura vorbesc deschis insa ea e speciala. Zambetul ei cald si dulce ma face sa ma simt bine. Parca as fi unul dintre acei copii care intalnesc dragostea pentru prima data. Tocmai am zis "dragoste"? Eu nu ma pot indragosti! Sunt un razbunator si n-ar trebui sa uit asta. Sakura: Of Ino asta! De ce isi face aparitia in asemenea momente? Il iubesc pe Sasuke atat de mult. Nu suport s-o vad pe Ino sarind asa pe el. De ce vrea sa ma faca sa sufar? Eram cele mai bune prietene. Ma uit la Sasuke cum se chinuie sa se ridice si tot inghite in sec. Cred ca blonda il fleceste. Dar privindu-i asa simt cum o lacrima mi se prelinge pe obraz. O sterg cat de repede pot sperand ca nu a vazut nimeni. Am plans zilnic din cauza celor doi. In preajma prietenilor nu sunt asa insa cand sunt singura gandindu-ma la brunet lacrimile incep sa curga. De ce trebuie sa sufar atat de mult? Credeam ca iubirea este cel mai frumos sentiment. Ma uit asa la ei si observ o fata indreptandu-se spre noi. Are parul albastru inchis spre negru si ochii exact ca ai lui Sasuke. E imbracata cu niste colanti scurti negri avand peste ei o fusta la fel de scurta despicata intr-o parte de culoare bleu-ciel si un top de aceeasi culoare cu bretele negre. In picioare avea clasicele sandale ninja si pe piciorul drept armele. O ridica furioasa pe Ino si ii spune sa nu se mai atinga de Sasuke. "Inca o fata indragostita de el", imi spun eu in gand. Dar nu pot concura cu ea. E atat de frumoasa. Totusi mi se pare ciudat ca nu are nicio bandana. Din ce sat o fi? Sasuke: Sunt salvat! Dar cine e ea? Sigur am vazut-o undeva. Seamana cu cineva cunoscut dar nu-mi amintesc cu cine. -Sas'ke, cine e fata? ma intreaba Naruto suspicios. N-am idee, crede-ma. Blondul ma priveste cam ciudat. Sper ca nu crede ca e iubita mea. Ma uit plictisit la el si intorc capul. Fata misterioasa a disparut. Cine e? Fata: In sfarsit l-am gasit. Sasuke Uchiha! De cat timp il caut! Dar nu trebuie sa-si dea seama cine sunt. Deocamdata. Cam atat pentru azi. Sper sa va placa si astept multe comm-uri! Daca am greseli de tastare scuze. Dar nu sunt prea treaza din cauza testului de la mate. |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Vin 30 Sept 2011, 21:01 | |
| ce next scurt te mananc de vie fato!asta nu-mi ajunge nici pe o masea.....hmmm in schimb mi-a placut dar ai grabit actiunea de zici ca pierdeai trenul saracul capitoll dar asta e te astept cu next ce sper sa fie de patru ori mai lung ca asta |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Vin 30 Sept 2011, 21:07 | |
| Buna! :) Multumesc ca m-ai anuntat. Esti o dulce. Bun, sa vedem. Cine e fata aia misterioasa? Sper ca Sasuke sa nu se indragosteasca ca ea. Sau ea de el... In fine, mi-a placut capitolul foarte mult si-l astept pe urmatorul. Mult succes!
Electronic :) |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Vin 30 Sept 2011, 21:47 | |
| foarte tare, eu cred ca stiu cine e.Si Ino asta se baga peste tot,saraca Sakura dar sigur va avea un final fericit,hai cu nextuuuu mor de nerabdare. |
|
| |
♀Squirrel♀ Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Buzau Nr. mesaje : 1828 Puncte : 1975 Reputatie : 105 Hobby-uri : E multee :)) Stare de spirit : :-??
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Vin 30 Sept 2011, 21:53 | |
| esti o rea te opresti cand e mai intrersant ASTET CU NERABDARE NEXTUL P.S. MS PT P.M. |
|
| |
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Vin 30 Sept 2011, 22:36 | |
| |
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 01 Oct 2011, 09:21 | |
| |
|
| |
Siel Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : peste mari si tari intr-o mica tara numita romania Nr. mesaje : 141 Puncte : 189 Reputatie : 10 Hobby-uri : aventurile si senzatile extreme,sa scriu fanficuri,sa le citesc,sa rad sa ies cu prietenii Stare de spirit : chicky chicky super bine!!!!
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 01 Oct 2011, 10:50 | |
| de ce doar atat?era atat de interesant. ne tii in suspans.Nu puteai sa-l faci mai lung? e frumos oricum mai treci si tu pe la mine!!! te pup dulke |
|
| |
Uchiha Ayumi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin zona Nr. mesaje : 46 Puncte : 45 Reputatie : 2 Stare de spirit : Se putea si mai bine...
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 08 Oct 2011, 21:17 | |
| Ma scuzati de intarziere dar am avut multe teste. Of scoala asta. Am adus nextul doar pentru voi dragelor! Capitolul 5: Reaparitia Sasuke: Stau in pat uitandu-ma pe tavan. A trecut o saptamana de cand am vazut-o pe fata aceea si nu mi-o pot scoate din cap. Parul ei ca cerul noptii si ochii de un negru neobisnuit de inchis m-au hipnotizat. Nu mai am chef de nimic si nici pofta de mancare. Tot ce vreau e sa o vad cat mai repede. Oare asta simti cand te indragostesti? Stai ce zic? Sunt un razbunator. Nu voi avea liniste pana nu-l voi ucide pe Itachi. Nu ma pot indragosti acum. Mai bine ies putin. Am nevoie de niste aer curat. Ma ridic si merg spre baie. Intru in cabina de dus si dau drumul la apa. Picaturile fierbinti se lovesc de trupul meu oferindu-mi un sentiment de placere si revigorare. Dar oricat de mult as vrea sa mai stau, opresc dusul si imi iau halatul albastru. Ma imbrac si ies. Fiind primavara, petalele de cires zboara fara a putea fi oprite inundandu-mi narile cu parfumul lor puternic si imbatator. Pasarile imi incanta urechile cu minunata lor muzica facandu-ma sa simt ca plutesc pe un nor pufos unde nimeni si nimic nu ma poate rani. Ma mai plimb putin si ma intalnesc cu Sakura. O salut si o invit sa ma insoteasca. Ma intreaba de ce nu am iesit deloc saptamana asta. Oftez si ii spun ca nu m-am simtit prea bine. Ajungem intr-o gradina parasita. E plin de pomi infloriti si alte flori de care nu am auzit vreodata. Iarba pare stropita cu vopsea de toate culorile. Pe scurt, e un adevarat paradis. Ne intindem langa un cires batran si ne indreptam privieile spre cer. Norii de diferite forme danseaza parca invitandu-ne si pe noi. O floare de cires cade pe fruntea Sakurei. Pare un inger ratacit. Un inger care ma linisteste mereu. Un inger... magic. Stai putin! Ce-i cu mine? Dimineata ma gandeam la fata aceea, acum ma gandesc cat de frumoasa e Sakura. Ceva e ciudat aici. Trebuie sa merg la Tsunade la un control medical. Cred ca am luat o boala. Si de parca asta nu mi-ar fi de ajuns, am senzatia ca cineva ma urmareste. Simt asta de cand am iesit dar am crezut ca e doar imaginatia mea. -Sakura, trebuie sa plec. Am... ceva de rezolvat. Ne vedem mai tarziu. Plec lasand-o pe Sakura "cu ochii in soare" si ma indrept spre casa. Urmaritorul e inca in spatele meu. O iau pe o strada laturalnica asteptand sa faca prima miscare insa nu se intampla nimic. Ciudat! Mai merg putin si o vad pe ea. Fata care m-a ametit. Ma indrept spre ea si o salut. -Buna! Tu esti baiatul de saptamana trecuta nu? imi spune ea cu un zambet angelic. -D-d-d-da... Eu sunt... -Stiu cine esti. Eu sunt Ayumi. Incantata, Sas'ke! -Ayumi, vreau sa-ti marturisesc ceva. Te... Te iubesc! Nu termin bine propozitia ca simt cum imi bubuie capul si vad mii de stelute zburand pe langa capul meu. -Sas'ke tu nu ma recunosti? Ma uit la ea cam ciudat si imi spune ca e sora mea. Atunci mi-a cazut cerul in cap. Adica ea e Ayumi, sora mea mai mica pe care o iubeam nespus de mult? Nu-mi vine sa cred. Vreau sa o imbratisez dar ne intrerupe Sai care... SUSPANS! Stiu ca sunt rea dar ma dor mainile. Sper ca e destul de lung si scuze daca am greseli sau daca e prea mult dialog. Sper sa va placa si vreau multe comm-uri! |
|
| |
Siel Genin
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 08 Oct 2011, 21:54 | |
| esti rea.iarasi ma lasi cu ochii in soare.si nu o spun ca e prea scurt capitolul ca nu mar interesa nici de ar avea un cuvant doar, dar ca de obice,ma lasi curioasa,prea curioasa. mi sau cerut sfaturi,asa ca,iata-le: dezvolta si mai mult ca sa am o idee. si la ce ma refer prin asta:Ca sa stiu daca-ti dau nota 10 pentru originalitate si tot,sau doar 9,99. deci depinde de tine. |
|
| |
Calliope Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Ploiesti, Prahova Nr. mesaje : 1170 Puncte : 1297 Reputatie : 77 Hobby-uri : I love to write stories:X Stare de spirit : Sadica:>:>
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 08 Oct 2011, 21:55 | |
| ok deci te mananca cineva daca grabesti actiunea?zici ca pierzi trenul.Ma bucur ca e doar o sora dea lui Sasuke si nu mai mult ca te strangeam de gat te pup si ms ca m-ai anuntat sper sa pui nextul curand |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Sam 08 Oct 2011, 23:21 | |
| incurcat mai e baiatu asta, cand sa o imbratiseze pe fata vine sai si il.... lasa nu mai zic mai departe hai cu nextul ca imi dai idei perverse doar ma sti ca sunt sorata |
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Dum 09 Oct 2011, 09:27 | |
| |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| |
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha Mier 12 Oct 2011, 21:41 | |
| hmm ... mi-a placut pana acum , dar , sunt prea scurte capitolele , nu ca eu sunt mai breaza [nici de cum] dar totusi este dragutz , imi place si vreau sa vad nextul . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sentimentele unui Uchiha | |
| |
|
| |
|