|
|
Autor | Mesaj |
---|
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 30 Sept 2011, 23:14 | |
| foarte tare da fale si tu mai lungi in rest mi-a placut te astept cu nextul |
|
| |
Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Sam 01 Oct 2011, 00:06 | |
| Off draga dar` cand pui nextu` ca sunt foarte nerabatoare sa aflu ce s`a intamplat cu Kakashi:o3 Te`am pupat sa imi trimiti si mie un PM cand il pui (daca vrei) >:D< |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Lun 03 Oct 2011, 22:48 | |
| Noo` domane ursi, cerbi, elfi...ce mai urmeaza? porci? NEXT! |
|
| |
Uchiha Ayumi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin zona Nr. mesaje : 46 Puncte : 45 Reputatie : 2 Stare de spirit : Se putea si mai bine...
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Sam 08 Oct 2011, 22:16 | |
| Lume am venit cu nextul! Cei patru merg la locul faptei si il vad pe Kakashi Anna: măăă de un sconcs. Baietii: O_O Sasuke: Ce naibaaaaa?!?!?!?!?!? Intai Ino cu ursul acum asta?! Itachi: N-ar fi trebuit sa venim niciodata in excursia asta! T_T Naruto: N-am mai vazut asa ceva. Dar cum isi face sconcsul "intrarea"? Sasuke: Eheeem!!! Naruto: Da de parca stiu ce-i aia. Sasuke: X_X Choji: Il salvam? Itachi: Esti nebun?! Sa fugim! Fug ei o vreme pana se ratacesc. Sasuke: Asa ne trebuie daca ne luam dupa fratimiu! Acum ce facem, domnule "Orientare"? Itachi: Fugim iar! Sasuke: Nu te mai ascult! Itachi: Uita-te in spatele tau, cap de muratura! Baietii intorc privirile si vad un lup, un vulpoi, pe elf si pe cerb. Sasuke: Ce ne facem? Elful sare pe Choji si isi face "intrarea". La fel vulpoiul cu Naruto, lupul cu Sasuke si cerbul (seful) cu Itachi. Au tinut-o asa toata noaptea. Dimineaata, cei patru se trezesc cu niste dureri insuportabile. Choji: Aolooo ce ma doare Din nou! Naruto: Numai pe tine? N-o sa mai pot sta jos o luna. Sasuke: Lupul ala e "grozav"! Asa grozav ca o sa ma duc la vanatoare de lupi! Va fi inca o specie pe cale de disparitie! Itachi: Dar ce sa zic de mine? Mai ales ca cerbul o are imensa. Sasuke: Am decis! Plecam acasa! Itachi: Dar cum? Nici tabara nu stim unde e. Sasuke: Si a cui e vina? Itachi: >_< Sasuke: Naruto, suna-l pe Ero-sennin! Naruto: Inteles! Alo, Ero-sennin! Vino si du-ne acasa! Te rog!T_T T_T T_T T_T T_T Vii? Ce bine! Te asteptam pa! Sasuke: Dar cum ne ia daca nu i-ai spus unde suntem? Naruto: |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Sam 08 Oct 2011, 23:27 | |
| naruto este cel mai tembel copil,mama da ce idioti i-am facut pe sasuke si itachi hai cu nextul deabi astept sa vad ce fac pana vine perversul jiraya |
|
| |
Uchiha Ayumi Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Prin zona Nr. mesaje : 46 Puncte : 45 Reputatie : 2 Stare de spirit : Se putea si mai bine...
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Dum 09 Oct 2011, 00:01 | |
| Shh! Nu zi de Jiraiya! Strici surpriza! UPS am facut-o eu deja. |
|
| |
Maria156 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : - Nr. mesaje : 59 Puncte : 73 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Dum 09 Oct 2011, 19:27 | |
| :)) =)) Ce tembel e naruto :)), oare Jiraiya ii gaseste? o sa fie si el violat ? daca da.. ma intreb de cine... |
|
| |
Fallen Angel Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe UnDeVa PrIn UnIvErS Nr. mesaje : 44 Puncte : 60 Reputatie : 8 Stare de spirit : suuuuuuuuuuuperrrrrrr......bunnaa
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Dum 16 Oct 2011, 00:15 | |
| Imi place ffffffffffffff mooooooooolt ai un talent rar intalnit deci NEXT cat mai repede |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Dum 16 Oct 2011, 09:21 | |
| Foarte dragut, cu adevarat amuzant, dar vrem sa vedem continuarea, asa ca spor la tastat si multe idei hilare.. Te-am pupacit dulce.. choco^^ |
|
| |
Miky Genin
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Lun 17 Oct 2011, 19:50 | |
| Naruta mea scumpa:))):)) hai cu nextul vreau sa vad ce se intampla,lasa ca te tin eu minte ca nici macar mie nu ai vrut sa imi zici |
|
| |
Ayumi Uchiha Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 29 Puncte : 29 Reputatie : 2 Stare de spirit : Indragostita!
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 04 Noi 2011, 19:36 | |
| Ce vrei sa spui Narutita? Nu conteaza, imi spui maine afara. Deci lume, NEXT! Sasuke: Bai copil mai tembel n-am vazut de cand ma stiu! Acum ce facem geniule? Naruto: Aaaa... Poi ne descurcam noi cumva... Itachi: Baka! Sas'ke de ce l-ai lasat pe el sa sune? Sasuke: Eu n-am telu la mine. E in cabana. Si n-am nici nr lui Ero-sennin. Itachi: Sunt inconjurat de idioti! Doamne de ce eu? De ce nu fratimiu? T_T Sasuke: Taca-ti fleanca, ipotentule! Itachi: >_< Cum adica? Choji: Da mai terminati odata! Stiu ca fratii se mai cearta, da asta-i prea de tot! Fratii: Tu nu te baga! Itachi: Dar totusi grasu are dreptate. Sasuke: Copil facut cu ADN de maimuta mutanta, ti-am zis sa taci! Choji: Nu m-a facut gras nu? Sasuke: Nu sigur ca nu! A zis de Grasu XXL! Nu, idi... adica fratioare? Itachi: Ce? A da! Ma refeream la Grasu XXL! Mersi Sas'ke! Sasuke: N-ai pentru ce. Deci cum ii spunem lui Ero-sennin unde suntem? Naruto: Poi habar n-am. Nu stiu. Sasuke: Da tu stii ceva macar? Naruto: Stiu ca barza aduce copiii. Sasuke, Itachi si Choji: O_O O_O O_O O_O Itachi: Pe bune?! Barza? Sasuke: Ma retardatule, copiii se fac prin... Na stii tu... Naruto: Da stiu, parintii suna barza si ii spun daca vor fata sau baiat si adresa lor. Si barza ia copii din fabrica si ii duce in zbor. Nu? ^_^ Sasuke: WTF?!?!?!? Itachi: Ba gata! Sas'ke lasa-l pe boul asta cu berze in cap! Cand Naruto vrea sa mai spuna ceva, ii suna telefonul, fiind nimeni altul decat Ero-sennin. Naruto: Alo? Jiraiya: Unde Eh... De ce mă mai chinui? sunteti ba?! M-ati intrerupt de la un joc aprins cu o Ce ziceam?! Naruto: Poi suntem... Baieti unde suntem? Sasuke ia telefonul. Sasuke: Fii atent: suntem intr-o padure plina de animale perverse si pe invers! Scoate-ne de-aici ca ne violeaza cerbu si ursu si elfu si vulpoiu si leu... Nu stai aici nu-s lei. Ma rog te-ai prins tu! Grabeste-te! Si inchide telefonul lasandu-l pe Jiraiya in ceata. Dupa cateva ore de asteptat, baietii aud niste gemete puternice din padure. Itachi: Mai bine facem cale-ntoarsa. Stiti ce-am patit ultima data. Sasuke: Da, dar... Nu strica sa vedem ce e. Poate sunt oameni. Itachi: Aici ai nimerit-o. Deci ce facem? Mergem sau nu? Choji: Hai sa mergem! Se indreapta ei spre locul cu pricina si le cade ceru-n cap cand vad... Siiii.......... SUSPANS!!!!!!!!! Din nou! Sper sa radeti macar putin. Asta nu a iesit prea bun dar sper sa va placa totusi. Deci astept multe comm-uri! Zbye! |
|
| |
Maria156 Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : - Nr. mesaje : 59 Puncte : 73 Reputatie : 11
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Lun 14 Noi 2011, 20:47 | |
| :)) =))) Mor :)) =)) deci crede-ma, ma omori:) Cine, cine e? pe cine vad?!!! oh, te-ai oprit si tu la partea cea mai interesanta :( Leao cu L , nu cu R :) . Abea astept nextul si imi cer scuze ca nu ti-am putut lasa un comentariu decent acolo, ca asa-i frumos :) |
|
| |
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Mar 15 Noi 2011, 19:44 | |
| Hai ca m-ai omorat ... deci rad fara oprire ... Doamne, da-mi aer! Aer! Va rog! ... Gata, m-am linistit putin! ... Tare faza cu fabrica de copii ... Poti sa-mi dai si mie lista de ingrediente? ... Doamne, iar ma unfla rasu, hai ca MOR de ras! NEXT! |
|
| |
Ayumi Uchiha Academy Student
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 29 Puncte : 29 Reputatie : 2 Stare de spirit : Indragostita!
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Dum 20 Noi 2011, 22:26 | |
| Floricika, ai avut dreptate in comm-ul anterior. Jiraiya chiar o sa fie violat. Dar atat deocamdata. Maine seara vine nextul. |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Dum 11 Dec 2011, 20:51 | |
| ACUM NEXT CE MAINE ACUM, ACUM, ACUM! |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Lun 02 Ian 2012, 00:25 | |
| |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 06 Ian 2012, 20:43 | |
| super tare ce sa spun m-am spart de raz cand l-am citit imi place la nebunie sa ma anunti cand pui next-ul spor la scris si la ideei, multa bafta in continuare PwP dulce de tot la tine |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Mier 11 Ian 2012, 09:39 | |
| [b]
Camd maine seara ca .... a trecut.... |
|
| |
Ayumi Academy Student
Sex : Localizare : Everywhere! Nr. mesaje : 15 Puncte : 19 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Lun 19 Mar 2012, 21:58 | |
| Scuze, o sa-l pun maine! De data asta sigur! I promise! |
|
| |
Miky Genin
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Mar 27 Mar 2012, 19:29 | |
| Ayumi stiu ca ai multe ficuri pe cap dar vreau si eu continuarea. |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Mar 27 Mar 2012, 19:34 | |
| Faorte tareee:)) Oare cine ee ?:)) Hai cu next`u :o3 te pup dulcee :* >:D< |
|
| |
Ayumi_The_Lost_Angel Academy Student
Sex : Localizare : Unde te astepti mai putin... Nr. mesaje : 2 Puncte : 2 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Joi 29 Mar 2012, 21:58 | |
| Scuze, am uitat complet de bancuri! Dar v-am adus nextul si sper ca a iesit ceva, ca in momentul asta imi fac si tema la romana. Asa ca daca mai am greseli sa ma ierati. ... Il vad pe Jiraiya violat de un mistret.Sasuke: Si el?! O_OItachi: WTF!? Ce se petrece?!Choji: Ce-i cu animalele astea? Naruto: Mi-e frica! Mami! T_T Sasuke: Calmati-va, aurolacilor! Trebuie sa iesim din padurea asta! Avem nevoie de un plan. Itachi: Si cam care ar fi planul asta? Sasuke: Poi… Ne gandim noi la ceva! Itachi: Gresit! Tu te gandesti! Sasuke: Asculta aici retardatule! Suntem toti implicati in asta! Deci ma ajutati sau ramaneti aic cu animalele? Itachi: Bine, fie… Dar trebuie sa gasim repede ceva. Naruto: Am eu o idee! Sasuke: Asta nu suna prea bine. Naruto: Taci virginule! (Nu stiu eu ce inseamna, dar sper ca nu e un compliment.) Sasuke: Cum mi-ai zis ma?! Retardat mort cu Intervenit de choco:) : fara astfel de cuvinte pe aici. putrezita! Naruto: >.< (Ce-i chestia cu "P"?) Choji: Sas’ke, lasa-l sa zica acum. Sasuke: OK… Zi Naruto! Naruto: Poi Ero-sennin are un elicopter. L-am putea folosi. Sasuke: Ma tu nu esti asa de prost cum pare fratimiu! Naruto: Mersi… Cred… Itachi: Cum par ma?! Da’ tu cum pari?! Ai “aia” strivita ca te Aceeasi poveste. prea mult cu fiecare Din nou. de pe drum! Sasuke: Macar cu mine o face cineva! Nu ca tine! Choji: Da’ terminati fratilor ca ma disperati! Nu puteti sa va certati alta data? Naruto: Are dreptate! Hai dupa elicopter! Sasuke: Da’ stii sa-l pilotezi? Naruto: Nu poate fi atat de greu! L-am vazut de multe ori pe Ero-sennin! Sunt sigur ca ma descurc! Sasuke: Daca tu stii sa-l pilotezi, Of, of, aceeasi poveste. cu un porc! Naruto: Poi atunci pregateste-te cu trup si suflet! Sasuke: (Da sigur. De parc-ar reusi vreodata.) Naruto: Zzzzzzz………… Sasuke: Serios?! Asta doarme! O_O Itachi: Da’ nu mai injura asa ma boule! Sasuke: Ce sa spun, fite de diva! Cand cei trei se uita la adormit, vad ca s-a ridicat. Sasuke: Gata cu somnu’? Naruto: … Sasuke: Naruto? Naruto se indreapta spre Sas’ke si incepe sa-l pipaie. Sasuke: WTF?! O_O Itachi si Choji il tin pe brunet ca sa vada ce face Naruto. Naruto: Mmmm… Iubito… Ai un par atat de ciufulit… Iti promit ca-ti iau Pantene… Zzz… Itachi si Choji: O_O Naruto: Iubito, ai par sub nas… Te barbieresc eu, iti promit si asta… Zzz… Sasuke: Ba dati-mi drumu’ sa-l pocnesc! Itachi: Da sigur! Vreau sa vad asa ca stai acolo! Naruto: *sarutandu-l pe Sas’ke* Iubito, iti pun botox in buze… Choji: Oare ce-o sa mai faca? Itachi: Vom vedea… Poi cam atat. Sper ca a iesit si ca nu voi lua 2 la romana. Va pwp! doarme! O_O |
|
| |
Miky Genin
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 30 Mar 2012, 12:53 | |
| Iei prima la com,pai a iesit de minune:)) mai ales cand il pipaie Naruto pe Sasuke,deci hai cu nextul sigur o sa fie bestial:)) |
|
| |
Meli25 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Maramures Nr. mesaje : 91 Puncte : 96 Reputatie : 3 Hobby-uri : eleva Stare de spirit : <3
| |
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Mier 09 Mai 2012, 15:48 | |
| Este FATAL SI MORTAL! Nu mai pot de ras...nu stie Naruto cum se fac copii dar vad ca mai are putin si il violeaza pe Sasuke in somn Astept next! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri Naruto | |
| |
|
| |
|