|
|
Autor | Mesaj |
---|
Fistic ♥ Genin
Sex : Localizare : Acasa Nr. mesaje : 98 Puncte : 118 Reputatie : 4 Hobby-uri : Sa imi traiesc viata Stare de spirit : Pusa pe sotii.
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Joi 24 Mai 2012, 22:58 | |
| Abia astept continuarea. Ma intreb ce o sa se intample.. |
|
| |
Allex Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe undeva prin Braila... Nr. mesaje : 239 Puncte : 257 Reputatie : 10 Hobby-uri : hmm...muzica, desen, putina literatura... Stare de spirit : se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Mier 30 Mai 2012, 21:10 | |
| |
|
| |
..Sony.. Academy Student
Sex : Varsta : 24 Nr. mesaje : 20 Puncte : 23 Reputatie : 1 Hobby-uri : Desenatul, si sa ascult Eminem Stare de spirit : Traiesc viata la maxim XD
| |
| |
Angel white and black Genin
Sex : Localizare : top secret Nr. mesaje : 404 Puncte : 422 Reputatie : 8 Stare de spirit : mai mereu buna
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Joi 31 Mai 2012, 22:44 | |
| Bine este a doua oara cand le citesc si tot mor de ras! Te rog mult, mult de tot, dulce ca mierea,cu o tona de ciresici dulci..... adu next! |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 01 Iun 2012, 00:28 | |
| Vai Doamne am pocnit de ras! Si jiraya violat de un mistret? La asta chiar NU ma asteptam in vecii vecilor! Pana acum este foarte funny asa ca astept nextul! |
|
| |
floricica gingasa Genin
Sex : Varsta : 23 Localizare : Lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 93 Puncte : 91 Reputatie : -2 Hobby-uri : muzica,desen si sa ma distrez Stare de spirit : mult mai bine decat ieri
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Sam 18 Aug 2012, 11:19 | |
| Nu mai pot de ras saracu sasuke pipait de naruto =)) ,sunt super bancurile esti geniala :* |
|
| |
MayJin Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Daegu acebook : Mădălina-Georgiana Grosu Nr. mesaje : 290 Puncte : 323 Reputatie : 15 Hobby-uri : Writing, babe Stare de spirit : jungshook
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Dum 19 Aug 2012, 20:37 | |
| |
|
| |
ElaKrev Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : nici unde dar peste tot acebook : https://www.facebook.com/ela.cerasela.737 Nr. mesaje : 792 Puncte : 874 Reputatie : 26 Hobby-uri : Tumblr Stare de spirit : foarte buna
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 07 Sept 2012, 05:34 | |
| vreau next ca mor aici de nerabdare |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 07 Sept 2012, 22:30 | |
| tREC SI EU PE AICI SI MOR DE RAS!Deci tu domnisoara m-ai facut sa rad desi sunt depresiva!Esti geniala!Dar ai grija sa nu fii banata!Ai nivelul de reguli in pericol.Si esti deabia incepatoare!!!!!!! Mrg... Abia astept next si sa ma anunti plizz.Bye! |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 19 Iul 2013, 17:43 | |
| Deci mor de ras, am ajuns si eu pe aici si imi pare rau ca nu am trecut mai devreme, e super tare , doar sa ai grija la ce cuvinte folosesti, am vazut ca ai multe corecturi. Astept next si sper sa ma anunti. Ja ne ! |
|
| |
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Sam 03 Aug 2013, 23:48 | |
| Doamneee! E așa taree Aștept continuarea |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Vin 01 Noi 2013, 12:39 | |
| Doamne deci e mortal =))))))))))) Deci tu esti un geniu =))) Lesin aici de ras, ma prapadesc =))))))) Mai vreauuuu |
|
| |
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Bancuri Naruto Dum 10 Noi 2013, 08:23 | |
| Mi-au placut toate , au fost super tari . |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri Naruto | |
| |
|
| |
|