|
|
Autor | Mesaj |
---|
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Debate. Sam 17 Sept 2011, 20:24 | |
| Practic m-am gandit sa schimb atmosfera de aici macar 5% din utilizatori sa citeasca asta! Subiectul serii: Manele! Pro..Contra Argumente! Raspunsul meu: Eu sunt 99,98% contra si 0,02 pro. De ce? De ce sunt contra: Nu-mi place sa aud acele cipete groaznici si acele staciri de sunete. Sunt groaznice. Prefer sa fac tema la mate' decat sa ma pui sa ascult asa ceva. Nici macar nu sunt artisti adevarati ci doar tipi care fac playback. Deci in concluzie nu le suport. De ce sunt [extra putin] pro: Cred ca i-asi insulta pe cei care asculta manele. Frate asta e..suntem diferiti si atat. Si inca ceva, gusturile nu se discuta, dar eu fac exceptie de la aceasta regula. VOI???? |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Debate. Sam 17 Sept 2011, 21:12 | |
| Doamne apara si pazeste si Sfanta Maica fugi de aici cu manelele ca mi se face rau Noo, deci nu as asculta acele sunete ingrozitoare nici daca mi-ar da cineva luna de pe cer. Pfai de viata mea cat de oribile pot fi manelele. Aia care se jelesc si fac ca toate specimenele posibile nu se numesc si nu se vor numi niciodata artisti. Nu au habar ce inseamna muzica adevarata. Astia doar se jelesc nitel si scot niste sunete zici ca sunt strangulati si zic 2 vorbe pe toata melodia si cica gata, ei au cantat cand tot ce fac e sa se lalaie si sa ma faca pe mine sa am stomacul intors pe dos. Deci nuu, in concluzie sunt 100% impotriva manelelor. Evident ca fiecare cu gusturile lui insa eu asta zic Aia nu e muzica si nu va fi in veci vecilor !!!! Dar bineinteles fiecare are parerea lui, asta e a mea si nu e nici pe jumatate dar na ..
Ultima editare efectuata de catre BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ in Sam 17 Sept 2011, 23:13, editata de 1 ori |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Debate. Sam 17 Sept 2011, 22:20 | |
| BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ imi place cum gandesti te rog frumos nu ma jigni sau pe subiectele mele.Vreau sa vad ce cred altii. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Debate. Sam 17 Sept 2011, 23:09 | |
| - LuckNess♥ a scris:
- BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ imi place cum gandesti te rog frumos nu ma jigni sau pe subiectele mele.Vreau sa vad ce cred altii.
Aolo ar fi culmea sa te jignesc Iubita nu am de ce si nu as face asta niciodata Si eu vreau sa vad ce cred ceilalti despre asta |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Debate. Sam 17 Sept 2011, 23:58 | |
| naspa urat nasol oribil
muzica incultilor
si cam atat despre manele. |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 01:36 | |
| Arcade cat de tare a fost raspunsul tau!! Ce bengos..:)) BuBuLiNa~BuLiNuTa~RoZ am crezut ca atunci cand ai zis ca e un subiect dezagreabil am crezut ca am facut o prostie..clar nu m`ai jignit. Ok,,Urmatorul subiect este: Cum ati cunoscut animeurile? Care a fost primul vostru anime`!! Raspunsul meu: Deci ma uitam odata pe minimax aveam cam 7 anishori...Deodata incep niste desene stranii cu ochii cat cepele. Prima data am zis: "Pff ce desene naspa.." Totusi curioasa cum eram...si acuma sunt doar ca mai tare:))...m`am uitat incepe un generic ciudat cu o limba pe care nu o auzisem. TOtusi m-a cuprins acel generic. Deodata apar niste imagini cu o fata bruneta destul de draguta si un "nene" [deci faza asta este una epica] cu niste urechi ca de pisici. Din acel moment ma uitam in fiecare seara insa nu intelegeam despre ce e vorba. Din acel moment ca acela este un anime numit INUYASHA`!!!!!! INUKAG4EVER.....Cine e pentru inukik sa nu aduca adrese care sunt in genul dislike asupra lui INUKAG4EVER ca va sparg.. Nu ma judecati gresit...Sunt in stare de orice. |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 02:14 | |
| Eu eram destul de micuta, si ma uitam intr-o seara la desene pe jetix .. imi placea la nebunie Regele Saman, ma uitam mereu Si dupa ce s-a terminat Regele Saman, episodul ala, a inceput Naruto. Pentru prima oara in viata mea atunci m-am uitat la el. Si na, in mintea mea era .. pfai ce anime naspa, ce desene urata. Dar dupa mi-a placut ffoarte mult. Si mai e si pokemon pe care-l stiu dinaintea la Regele Saman |
|
| |
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| |
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 09:07 | |
| la mine primul anime a fost regele shaman sa mor daca stiam ce-i ala anime, pe vremea aia, dar tot ce stiam e ca imi place si ca ma uitam faceam ca trenu daca pierdeam vreun episod =)) dupaia aaparut pokemon si abia cand a aparut naruto am decoperit ce-s alea anime :)) oricum animele sunt mult mai frumoase decat desenele care le da in ziua de azi la TV :) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 10:49 | |
| Interesant subiect. Raspund si eu :D Pai primul anime la care m-am uitat cand aveam 5 sau 6 ani a fost Kyoro Chan. Prima data am inceput sa rad cand am vazut animalele alea sau pasari sau ce-or fi ele :)) apoi dupa ce s-a terminat a inceput Regele shaman. M-am uitat si la regenele shaman care mi-a placut mult. Apoi in fiecare seara ma uitam la cele 2 anime-uri. Mai tarziu am descoperit anime-ul Inuyasha care mi-a placut foarte mult si imi place si acum. O iubesc pe Kagome e asa draguta. Oricum dupa Inuyasha am dat de NARUTO x:x Primul episod pe care l-am vazut a fost cel in care Sakura , Sasuke si Naruto au fost numiti o echipa. A fost un episod tare amuzant si am continuat sa ma uit:D Acum sunt multe anime-uri frumoase la care ma uit si mi-ar lua mult timp sa le enumar pe toate |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 11:47 | |
| Ce de raspunsuri bengoase....Mai ales faza cu Kyoro-chan.. Ce`mi placea puiu ala Subiectul numarul 3: Intalnirile pe internet! Pro! Contra! De ce? Raspunsul meu: Pot sa zic ca ca sunt 99% contra si 1% pro. De ce? Poi, intalnirile pe internet sunt foarte periculoase pentru ca nu stii cine se afla in spatele uni profil frumos. Pot si de astia contrabandisti de organe sau hoti sau oricealtceva. Insa....daca cunosti acea perosana...si ai mai vazut`o pe la scoala sau pe strada Mi se pare ok. Ca atunci cand se cunosc op fata cu un baiat. DAr sa stie unul de altul. Mi se pare logic! VOI? |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 13:31 | |
| Pai sincer nu cred ca sunt cea mai adecvata persoana ca sa spun ca sunt contra Am avut si eu cateva intalniri de astea, dar mai bine sa le spun relatii.. doar doua am avut Insa nu am avut parte de contrabandisti sau ceva gen. Na, am cunoscut persoane minunate si nu regret deloc |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 17:58 | |
| Intalniri pe Internet zici? Ei bine nu pot fi intru totul de acord cu ele, deoarece uneori risti sa dai prea multe informatii unor straini, insa daca tu consideri ca acea persoana este ok si chiar ai inctredere in ea, poate fi chiar inceputul unei frumoase prietenii sau a unei frumoase relatii.
Realitatea este uneori cruda, insa mai exista si persoane cu care chiar merita sa te imprietenesti si cu care sa vorbesti despre problemele tale... |
|
| |
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 21:18 | |
| La fel ca Bubu nici eu nu sunt cea ma adecvata persoana care sa zica ca este contra acestor intalniri pe internet. Dar aici depinde si de persoanele pe care le intalnesti pe net, daca persoana ti se pare ok de treaba si tot vorbind cu ea ajungi sa o cunosti cat de cat mi se pare in regula sa o si intalnesti. Am cunoscut asa persoane minunate care miau devenit prietene si nu regret ca leam cunoscut si nici intalnit. |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Dum 18 Sept 2011, 22:43 | |
| Foarte interesante raspunsurile. SA mai ia lumea id`ul meu sa vedem daca aveti dreptate. subiectul nr 3: Perversitatea in scoli a baietilor! Fetele nu sunt excluse[nici macar eu]`!! Pro sau contra? De ce? Raspunsul meu: La baieti e ceva normal in a avea placere si dorinta la 15 ani sa activeze organele cu actiune perversa Mai pe romanesti sa puna mana si sa apuce bine` !! La fete e mai delicat insa e mai la moda acuma ca o fata sa agate un baiat decat un baiat o afta. Voi? |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Debate. Lun 19 Sept 2011, 06:38 | |
| Ei, eu cred ca sunt fata sperietore si nimeni nu se atinge de mine... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu de alta, dar s-ar putea sa se aleaga cu o palma sau un genunchi bine plasat... :))Si la fete este mai ciudat oarecumm din moment ce ele sunt considerate niste "ingerasi", insa odata ce incep sa se dezlantuie pot fi de neioprit... :)) Deci in mare parte sunt pro... :))) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Lun 19 Sept 2011, 10:28 | |
| Zuziii,, smecher`o... Asa imi place..Sa stii ca sunt si fete care se masturbeaza ca baietii dar mult mai interesant:=): |
|
| |
angelo_testardo Chūnin
Sex : Varsta : 29 Localizare : galati Nr. mesaje : 812 Puncte : 893 Reputatie : 38 Hobby-uri : belly dance/karate Stare de spirit : Zambeste, maine poate fi mai rau!
| Subiect: Re: Debate. Lun 19 Sept 2011, 15:06 | |
| aoleu perversitate in scoala asta e cea mai nasoala pentru ca petreci 6 ore pe zi poate chiar mai mult cu o persoana perversa in aceasi incinta si in fiecare pauza tre sa te vezi cu persoana aia la baieti sunt si pro si contra: sunt pro deoarece sunt baieti si na trebuie sa incerce si ei putin si sunt conta deoarece totul se face in limita bunului simt iar ei o depasesc cu mult la fete sunt pro si contra de ce? din aceleasi motive pentru ca fiecare fata are dreptul sa fie pe cat se poate de perversa numai ca sunt unele care sunt prea din prea frate... |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Lun 19 Sept 2011, 21:55 | |
| Foarte fain DUURACEL....Asa este..:D |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Mar 20 Sept 2011, 09:42 | |
| Subiectul numarul 3!! Mo si foca!! Pareri? Contra? Pro? Care va place mai mult din cei 2? Raspunsul meu. Sunt cei mai beton robotzi pe care i`am vazut la viata mea. Pot sa zic , ca mo e super tare si ma face sa ma parapadesc de ras insa foca ma amuza prin replicile sale sarcastice si tot odata INTELIGENTE!![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Eu sunt fanul lor #1`!!!! Voi? |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Debate. Mar 20 Sept 2011, 17:38 | |
| Eu priima!!! Deci pur şi simplu îi ador pe ăştia doi... :)) Sunt mult prea geniali... Cei care i-au creat cred că sunt atât de inteligenţi încât nici nu le încap atâtea idei în cap şi de aceea au creat aceste episoade absolut geniale... :)) Sunt total şi irevocabil pro, deoarece pe cât de "frumos" vorbesc, pe atât de inteligente sunt unele replici ake lor... :))
Sincer nu cred că aş putea alege între cei doi, adica fiecare are partea lui de amuzament şi fiecare dintre ei are un rol important în aceste episoade, deci... Eu una ţin cu amândoi... ^^
choco^^ |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Debate. Mar 20 Sept 2011, 22:58 | |
| Moah, si mie imi place foarte, dar foarte mult de aia doi nebuni =)) cel mai mult imi place de mo, e super tare..replicile lui sunt ..pfai, super tari=)))) am inebunit cu aceste cuvinte Da' no, si FOCA e super =)) imi place si de el
Imi place MAXIM de amandoi II ador :x |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Mar 20 Sept 2011, 23:15 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] da`mi si add...toti fanii anime si mo&foca!!!!!!!!!!!! Ieiiiiiii`!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/b] |
|
| |
Bubu. Legend
| Subiect: Re: Debate. Joi 22 Sept 2011, 01:14 | |
| - LuckNess♥ a scris:
- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] da`mi si add...toti fanii anime si mo&foca!!!!!!!!!!!! Ieiiiiiii`!![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/b]
Hmm, mai eu te-am bagat in lista ca am vazut ca ai id-ul la semnatura. Da' ori n-am bagat bine, ori nu e ala id-ul, ori nu mi-ai dat tu add In orice caz, mai bine iti dau id-ul meu si ma bagi tu. Uite : bubulinabella Si haidee!! Vrem subiecte noi, picante si deabea scoase de la cuptor. Pai se poate !! |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Joi 22 Sept 2011, 10:29 | |
| Noo deci asta e special and own pt bubu [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Subiectul 4: Daca ati putea orice ce ati fi? Raspunsul meu: Eu as fi o pasare rapitoare ca sa zbor si sa lenevesc cate e ziua de lunga..pentru ca asta e meseria mea. Nimeni sa nu o fure ca`l bat de ii sar fugii. dar voi? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Debate. | |
| |
|
| |
|