Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Debate.    - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Debate.    - Pagina 6 Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Debate.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Debate.    - Pagina 6 Asss10Debate.    - Pagina 6 J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Debate.    - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Vin 08 Feb 2013, 21:47

Programa scolara.. Mie una mi se pare prea incarcata. Nu zic ca nu trebuie sa invatam, ba din contra, mintea noastra trebuie sa lucreze si noi trebuie sa fructificam faptul ca putem retine cu usurinta anumite informatii la varsta asta. Totusi, unele lucruri pur si simplu nu isi gasesc logica, dupa parerea mea. Materia este imbacsita, se fac atat de multe lucruri, poate unele folositoare, dar poate si altele aiurea, care complica lucrurile. Nu spun ca am o solutie, caci nu am. Cred doar ca este nevoie de un om apt sa spuna de ce este nevoie si de ce nu la ora actuala, sa poata face putina ordine in programa scolara. la noi se pune mai mult baza pe creta si tabla, insa comunicarea, lucrul in echipa si activitatile ce implica statul pe langa alti oameni sunt foarte importante. De asta dezvoltam sentimente de teama, ori retinere atunci cand suntem pusi sa vorbim in fara multimilor.; poate daca am fi obisnuiti cu acest lucru, lucrurile ar fi mai usoare.

In fine, parerea mea este ca o minte luminata este tot ceea ce avem nevoie, dar pana sa apara asta.. o sa asteptam noimult si bine. Pacat..
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Debate.    - Pagina 6 J5fdba
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Mier 20 Feb 2013, 10:04

Programa şcolară ?!
Păi să spunem că nu e tocmai bună, referindu-se şi la metaria pe care o învăţăm pentru fiecare profil în parte, fără să fie prea multe diferenţe, cât şi pentru numărul de ore puse. Nu e tocmai normal ca toate profilele să dea bac la română la fel, să nu fie diferenţiat de cei de la filologie, care au mult mai multe ore faţă de cei de la mate-info şi ştiinţele naturii. Desigur, este bine că există bac la mate diferenţiat, M1 şi M2, aşa ar trebui să fie şi la română. Desigur, materia de acum, din prezent, este total diferită de ce-a de acum 20 de ani, materia s-a înpuţinat, dar felul în care profesorii predau nu ne ajută cu nimic. Nu tocmai învăţământul este de vină, ci profesorii ce se află la catedră.
Până în a 12-a, peste 3 ani, sigur se vor mai schimba multe, deci avem timp.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Debate.    - Pagina 6 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Mier 20 Feb 2013, 17:08

Ce sa zic despre programa scoalara? Mie una mi se pare ca este mult prea incarcata, si nu m-as referi aici la numarul de ore sau numarul de materii cat la numarul de subiecte si informatii pe care le primim si suntem oarecum obligati sa le invatam la fiecare materie in parte. Unele informatii le stim, altele sunt chiar nefolositoare iar altele.. nici macar nu ne ajuta.
Mie mi se pare ca profesorii din ziua de azi au devenit mai dezinteresati decat elevii. Poate vi se pare ciudat ceea ce spun, dar sa fim seriosi. Marea majoritate nici nu se streseaza, pur si simplu vin si-ti arunca trei vorbe in fata fara niciun fel de logica. Atunci cand ceri sa ti se explice si a doua oara, te jignesc sau spun ca nu au timp de o a doua explicatie.. reti din prima oara, super. Nu reti din prima oara, cu Dumnezeu inainte. Desigur, nu in toate cazurile este vorba despre astfel de profesori, dar majoritatea asa sunt. Oricum, programa scolara ar trebui imbunatatita, dupa parerea mea. Pentru ca daca stam sa ne gandim logic, pierdem timp pretios din viata noastra .. deseori.. degeaba.
Sus In jos
Deea.
Legend
Legend
Deea.

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : Tokyo 東京
acebook acebook : Andreea Dincă
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5295
Puncte : 6288
Reputatie Reputatie : 496
Stare de spirit Stare de spirit : Indiferenta

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Mier 20 Feb 2013, 17:28

Parerea mea este ca programa scolara este prea incarcata, asa cum au spus si ceilalti. Aveam o prietena care se mutase in Suedia..La ea se invatau lucruri de clasa a3a pe cand la noi se invata geometria.
Sunt multe materii care nu isi au rostul, multe informatii inutile dar recunosc ca sunt lucruri care m-au ajutat sa inteleg si sa aflu mai multe.
De exemplu: Pentru ce ne trebuie educatie muzicala ? Am facut muzica cu o profesoara, pe care o am din clasa a6a si era destul de exigenta. Puteai sa ramai si corigenta la ea..Ghinionul meu a fost ca am nimerit-o si la liceu...Ne punea sa invatam pagini intregi din manual. Nu faceam fata :|..si ne asculta in fata clasei.
Spre norocul meu sunt clasa a11a si nu fac muzica anul asta, dar la anul o sa fac din nou.
Nu am inteles si nu voi intelege niciodata...de ce ne obliga sa invatam atat la muzica? Da...este adevarat ca invatam multe dar totusi..sunt pe filologie..eu ma axez pe romana :-j...Nu muzica, stiinte sau religie.. Pe bune? In fiecare an se repeta lectiile la materia asta. ( religie ) ..Sunt credincioasa, ce imi mai trebuie? Sa invat si acolo? :))..In fine.. La noi totul este o varza cand vine vorba de scoala...mai ales profesorii....Fiind la uman, fac si ora de Naratologie, profesoara vine la ora, sta degeaba si ne pune sa ii povestit ce carte am citit. O colega a povestit Twilight =)). Pfff si a luat 10 :)). Frumos :)).
Sus In jos
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

MesajSubiect: Dezbateri.   Debate.    - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 11:54

Pentru ce am deschis topicul? Ma gandeam la un mic exercitiu/concurs de comunicare si argumentare, in care fiecare isi spune parerea, pro sau contra, si isi argumenteaza decizia. Cand consider ca intrebarea a primit destule raspunsuri, voi declara tabara castigatoare (pro sau contra) si voi pune urmatoarea intrebare. In cazul in care cineva este indecis, parerea individului nu se va pune la socoteala. Sper sa comenteze toata lumea si sa avem cat mai multe pareri.

Prima mea intrebare : Ar trebui ca (,) cuplurile g*y sa aiba voie sa poata adopta un copil? 

Nu ma pot abtine sa nu-mi comentez intrebarile, asa ca voi raspunde si eu la cateva. -.- lol, overly attached Melina is overly attached. 
Eu sunt de parerea ca aceste cupluri nu ar trebui sa aiba voie sa adopte un copil... In cazul in care o fac, copilul nu va putea avea o copilarie normala, din cauza orientarilor sexuale ale partenerilor/parintilor. Nici nu stiu cum sa-i numesc.
Un prim argument ar fi faptul ca copilul va fi batjocorit in mediul de invatamant, odata ce toti elevii isi vor da seama de orientarile parintilor, ceea ce ii va cauza copilului suferinta. Aceasta suferinta poate duce la depresie, copilul fiind marginalizat de toti ceilalti.
Un al doilea argument ar fi faptul ca, in cel mai rau caz, copilul s-ar obisnui cu relatia dintre parteneri si ar ajunge sa creada ca tot ce este intre ei este normal. Exista riscul de a le urma exemplul, cand este mare.
Sus In jos
Yang
Jōnin
Jōnin
Yang

Sex : masculin Varsta : 16
Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1038
Puncte : 1376
Reputatie Reputatie : 152
Hobby-uri Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ
Stare de spirit Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 12:58

Eu sunt pro.

De ce? Pe langa faptul ca, in sfarsit, orfelinatele ar fi mai goale, nu cred ca un copil intr-o familie g*y este unul nedorit sau a fost, pur si simplu, un 'accident' (daca stii la ce ma refer). Un copil intr-o familie g*y este intotdeauna dorit, iubit si acceptat asa cum este si nu duce lipsa de nimic, deoarece majoritatea cuplurilor g*y recurg la 'planned parenthood': pregatesc sosirea unui copil in familie, atat din punct de vedere material cat si emotional.

Nu sunt de acord cu  'in cel mai rau caz, copilul s-ar obisnui cu relatia dintre parteneri si ar ajunge sa creada ca tot ce este intre ei este normal. Exista riscul de a le urma exemplul, cand este mare.' Majoritatea persoanelor g*y s-au nascut in familii de heterosexuali si nu le-a fost influentata orientarea sexuala. Chestia asta cu 'influentarea orientarii sexuale' am intalnit-o mai des in familiile de heterosexuali, care nu vor ca odraslele lor sa aiba alta orientare. Si nu cred ca iubirea intre doua persoane de acelasi gen nu poate fi considerat normal.

Nu sunt nici de acord cu afirmatia ta 'copilul va fi batjocorit in mediul de invatamant, odata ce toti elevii isi vor da seama de orientarile parintilor, ceea ce ii va cauza copilului suferinta. Aceasta suferinta poate duce la depresie, copilul fiind marginalizat de toti ceilalti'. Asta se intampla, de obicei, in tarile cu regim teocratic sau in tarile democarte, unde Biserica are o influenta mare (ca sa vezi, ca in Evul Mediu). In majoritatea tarilor democratice, nimeni nu se confrunta cu aceasta problema din cauza faptului ca ei stiu sa tolereze fiecare persoana. Si daca va este teama ca un copil dintr-o familie de persoane g*y va fi batjocorit din cauza orientarii sexuale a parintilor sai, atunci invatati-va copiii sa accepte pe toata lumea, indiferent de orientare sexuala, gen, etnie sau religie. Daca mie nu-mi plac sandwichurile cu branza iar tie iti plac, de ce ar trebui sa-mi bat joc de tine si, mai mult, sa-ti interzic sa-ti placa sandwichurile cu branza? (cam asta ar fi logica)

Ce.

Ultima editare efectuata de catre Yang Guðsdóttir in Joi 12 Iun 2014, 23:31, editata de 2 ori
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 13:07

Un topic asemanator a fost creat de Dellz, asadar cele doua vor fi fuzionate.

Si, ca sa raspund la intrebarea ta, consider ca pentru a face lucrurile cat de cat normale, familiile cu parteneri de acelasi s*x ar trebui sa poata adopta numai copii care au de la o anumita varsta in sus. Asa, copilul respectiv ar putea avea o parere despre modul in care se desfasoara relatia celor doi si poate sau nu sa fie de acord sa aiba o asemenea familie.

Este adevarat ca e posibil sa fie tinta multor insulte in mediul social, dar comparand asta cu diferenta dintre orfelinat si casa in care ar putea sa stea, cred ca lucrurile sunt destul de clare. Parerea mea este deci in favoarea adoptarii, insa sustin ca ar trebui sa existe o limita de varsta, astfel incat si copilul sa poata avea o parere de luat in seama asupra acestui lucru.

P.S.: ca si alte cateva cuvinte, daca nu este cenzurat, cuvantul va aparea ca "(iertati-ma nu stiu ce vorbesc)" si deci nu ne vom intelege tocmai bine.
Sus In jos
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 15:07

Mmmm, şi eu sunt pro. 

De ce ? Dacă eu aş fi într-un orfelinat şi aş şti că nu sunt aşa multe şanse să fiu adoptată la vârsta pe care o am, aş dori din tot sufletul să fiu adoptată. Ce copil care trăieşte într-un orfelinat şi ştie că nu va avea pe nimeni după ce devine major, ar face mofturi? Cred că ar accepta fără să ezite să facă parte dintr-o familie g*y.
Şi cei cu o altă orientare se*uală merită să aibă o familie. E sentimentul acela ciudat că tu nu poţi să faci un copil cu partenerul tău şi totuşi îţi doreşti să ai un copil, de aceea o astfel de familie ar fi mult mai capabilă decât o familie cu o orientare normală. 

Aşa, acum o să mă deplasez puţin de la subiect şi o să vă spun o mică întâmplare de la ora de limba română. Am discutat în clasă acest subiect, iar profesoara noastră n-a dorit să-şi exprime părerea faţă de g*y. A spus doar că familia, în societate, este asemănată c-o celulă. Cum ar putea merge societatea bine, cum am putea avea o societate normală, când una dintre celule e bolnavă? Şi a mai adăugat faptul că aceşti oameni sunt bolnavi, că asta susţin şi cercetătorii; că au ceva la cap. Pot spune că am rămas puţin dezamăgită în acel moment, pentru că profesoara mea,pe care o respect, îşi permitea să judede astfel de persoane. Culmea este că toţi cei care nu-s de acord cu cineva g*y, cred într-un Dumnezeu. Măi, logic, Dumnezeul lor nu este singurul care poate judeca? Deci, practic, judecând, nu se pun pe aceeaşi treaptă cu Dumnezeu? :)) 

P.S. Cred în Dumnezeu, dar nu cred în tot ceea ce spun preoţii sau aşa-zişii oameni care cred în Dumnezeu.
Sus In jos
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Joi 12 Sept 2013, 15:14

Eu nu am nimic impotriva cuplurilor g*y, ba chiar sustin ca acestia sa-si intemeieze o familie, adoptand un copil.
La urma urmei, toti suntem oameni si avem dreptul sa avem grija si de alt suflet, nu numai de cel al partenerului si asa mai departe. Desigur, copilul ar vedea diferenta ca fiecare copil ar avea mama, iar el nu, insa nu exista -din punctul meu de vedere- sanse ca el sa le urmeze exemplul. Daca te nasti straight, ramai straight.
Sus In jos
Banned.
Genin
Genin
Banned.

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Chişinău
acebook acebook : Sexicism pe Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 69
Puncte : 108
Reputatie Reputatie : 25
Hobby-uri Hobby-uri : Enervatu' ălora de pe chat
Stare de spirit Stare de spirit : Mişto

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Mar 22 Iul 2014, 00:26

Lol, revin la subiectul 'manelelor'. După cum se vede clar, majoritatea dintre voi sunteți împotriva lor. Da, manelele sunt de multe ori cântate de 'inculți', dar acei inculți doar își cântă muzica populară. După cum se vede, rromii au reușit destul de bine să-și vândă melodiile printre români, deci rezultă că poporul nostru a ajutat destul de mult la promovarea manelelor. Cauzele sunt simple: de multe ori manelele au un text potrivit pentru diferite situații cotidiene. Fantezia nu își are locul în manele, deci melodia poate descrie cu ușurință ceea ce orice om ar putea simți (dragoste, ură, mândrie, fericire, etc.). Textele manelelor sunt scrise în limba română, iar simplitatea de a fi înțelese ajută la promovare. Nu tot poporul înțelege limba engleză, melodiile moderne românești (spre exemplu melodiile lui Alex Velea) vor fi ascultate doar de către generația tânără, căci nu am văzut până acum vreun adult de vreo 40-50 de ani să fredoneze melodii "moderne". De asemenea, majoritatea poporului nostru trăiește la țară, acolo grătarele sunt încă acompaniate de maneaua lui Guță. Cred că tanti Vasilica de peste drum nu a auzit încă de David Guetta sau mai știu eu cine (nici nu cred că ar fi prea interesată). De ce sunt manelele pe primul loc la petreceri? Din cauza melodiei care te înviorează și din cauza textului care îți inspiră o stare de bine.
După părerea mea, rromii nu au făcut decât să-și producă manelele atât de bine încât să prindă miraculos și la români, iar acum românii se plâng că manelele le-au fost băgate pe gât de țigani. Mhm, bună scuză. Fiecare dintre noi știe măcar un refren dintr-o manea. Ceea ce mă deranjează și mai tare este faptul că cei educați pretind a fi împotriva manelelor, apoi îi vezi exprimându-și părerea aducând jigniri celor ce îndrăgesc manelele ("cocalar", "manelar"-wtf ce e ăla manelar, poate "manelist"). Da, ești foarte educat aducând jigniri la adresa altora pentru că îndrăgesc un gen muzical, și da, foarte inteligent să spui 'inculți' cântăreților de manele (care înoată în bani). K, dacă te consideri educat, nu discrimina, ține-ți părerea! Manelele încă se ascultă destul de mult în România, iar de acest fapt este de vină numai poporul român care se simte foarte bine 'spărgându-se' pe manele.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Mar 22 Iul 2014, 20:28

Prietenii mei ascultă manele şi, deci, şi eu ascult( doar atunci când îs cu ei). 
Nu mai am nimic cu manelele şi, s-o recunosc, cele vechi sunt cu mult mai bune ca prostiile de melodii moderne. Cum, pana mea, să mă întâmplu? Mă pot întâmpla singură.. şi cu grijă?  :|  Dar urăsc la cântăreţii genului ăsta de muzică faptul că iau melodiile noi şi populare şi fac covere. Mie mi se pare că le strică tot farmecul. La manelele noi mă aştept să aibă versuri şi de genul: ' Mamă ce al dreacu' îs, c-am mâncat peşte la prânz'.... 
Şi nici cu manelarii nu am nimic, dar când vezi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ceva...Sau atunci când te pune să pui o melodie din telefon şi te critică pentru genul de muzică pe care-l asculţi... 

Nici cu gay-i sau lesbiencele nu am nimic. Ceea ce urăsc e că unii băieţi gay sunt mai sexoşi ca ăştia normalicrying 
Sus In jos
xenomorphius
Chūbu
Chūbu
xenomorphius

Sex : feminin Varsta : 29
Localizare Localizare : În pădure!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3304
Puncte : 4254
Reputatie Reputatie : 841
Stare de spirit Stare de spirit : -

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Mar 22 Iul 2014, 21:43

Primul subiect "manelele": cu toate că am fost încă din copilărie obişnuită cu manele, din cauza că vecinii mei ascultau genul acesta, am ajuns să agreez majoritatea melodiilor. Însă de fel nu ascult genul acesta acasă, pe drum (la telefon sau ipod), dar la petreceri merge să asculţi manele. De ce? Fiindcă te ridică de pe scaun, te fac să te mişti în voie să te distrezi. Consider, de asemenea, că manelele care apar în zilele noastre nu prea mai au farmecul celor vechi. Nu spun că toate, mai sunt unele ok, dar ce mă deranjează cel mai tare este că majoritatea cântăreţilor manelişti preiau melodii deja realizate şi le remodelează, plus unele videoclipuri par tâmpe şi dacă nu mă înşel la ceastă manea "mişcă, mişcă din buric" de MR Juve montajul şi toate şcenele sunt cu adevărat prea deplasate şi sincer la cum se mişcă fetele acelea, parcă mai rău se deformează. Sincer, nu par sexy... ci deformate la cum dau din posterior... Dar trecând peste asta, o manea merge la o nuntă, petrecere, fiindcă te cuprinde şi de facă să intri pe ringul de dans.
Plus, fiecare ascultă ce gen de muzică doreşte, atâta timp cât nu începe să facă ifose şi crize şi să critice preferinţele muzicale ale altei persoane aşa din senin.

Al doilea subiect: eu nu am nimic în potrivă cu ideea că un cuplu gay să adopte un copil. Da sunt pro persoanelor homosexuale, pensexuale, bisexuale, whatever. Fiindcă sincer nu sunt atât de diferiţi de noi, din contră sunt oameni ca şi noi restul. Acum că au altă orientare sexuală, păi e treaba lor, nu e treaba noastră. Fiecare alege ce doreşte în viaţă să facă, să fie. Dar să nu sar atât de mult de la subiect. Consider că este o idee bună ca şi cuplurile gay să adopte un copil sau mai mulţi. Asta pentru că: mulţi oameni gay sunt inteligenţi, muncitori, talentaţi, buni şi lista poate să continuie. Desigur copilul acela trebuie să facă diferenţa dintre relaţiile gay şi relaţiile hetero, dar asta poate depinde şi de el şi nu cred eu că părinţii săi (de acelaşi sex) o să îi oblige să fie ca şi ei. Mai puţin cred eu asta. Oricum sunt multe de spus, dar nu mă lungesc. Ideea de a lăsa cuplurile gay să adopte este o idee bună, fiindcă aşa o să fie o rată mai mare de copii abandonaţi care să îşi găsească un cămin iubitor cu oameni ce îl vor proteja cât vor trăi, decât să fie abandonat în nu ştiu ce loc întunecat... Şi da, şi persoanele gay pot fi părinţi extraordinari. Iar legat de ceilalţi care poate se vor lua de acei copii, sincer asta denotă că nu au educaţie, iar părinţii lor sunt prea exasperaţi să îşi facă timp să înţeleagă că aceste relaţii nu sunt atât de diferite de relaţiile lor. Dar na... nu toţi sunt înţelegători şi nu accept atât de uşor ceva diferit. Omul mereu s-a temut de ceea ce nu cunoaşte şi rare ori şi-a rezervat câteva minute să asculte şi să înţeleagă. (plus ar fi bine ca oamenii atunci când aud cuvântul gay să nu se mai gândească la şcene erotice între doi bărbaţi sau două femei, fiindcă dacă stăm bine să ne gândim acest act/proces [biologic] e destul de scârbos pentru toate tipurile de relaţii ^^ )
Sus In jos
https://cenusascriitorului.wordpress.com/
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Debate.    - Pagina 6 J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Mar 22 Iul 2014, 22:14

Eu una nu ascult manele. Nu spun ca nu am auzit in viata mea o manea, ca daca incepe sa cante la o petrecere ma ridic de la masa si plec. Respect genul de muzica preferat al tuturor iar eu imi vad de genul meu.
Nu critic lumea pentru ce asculta, ci pentru comportamentul si caracterul lor. Daca au unul injositor, atunci am o problema cu persoana respectiva mai ales cand se leaga de mine.
In rest, manele? Fiecare cu alegerea lui. Mie nu-mi plac, nu sunt pe gustul meu dar asta nu inseamna ca ii critic neaparat pe cei ce asculta. Fiecare e liber, asculta ce ii place. 
Sus In jos
Banned.
Genin
Genin
Banned.

Sex : masculin Varsta : 29
Localizare Localizare : Chişinău
acebook acebook : Sexicism pe Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 69
Puncte : 108
Reputatie Reputatie : 25
Hobby-uri Hobby-uri : Enervatu' ălora de pe chat
Stare de spirit Stare de spirit : Mişto

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Mier 23 Iul 2014, 00:54

S-a dovedit deja că homosexualitatea este o boală psihică, nu văd cum ar putea fi un om normal (în cazul ăsta, copilul adoptat) influențat. Din moment ce orientarea ta sexuală este stabilită de către propriul psihic, încă de la conceperea ta, influențarea de orice fel nu va avea rezultate de lungă durată. Partea cu adoptatul copiilor nu ar trebui să deranjeze pe cineva, mai puțini copii pe stradă sau în orfelinate.
Sus In jos
Yang
Jōnin
Jōnin
Yang

Sex : masculin Varsta : 16
Localizare Localizare :
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1038
Puncte : 1376
Reputatie Reputatie : 152
Hobby-uri Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ
Stare de spirit Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19Joi 05 Mar 2015, 15:11

Banned. a scris:
"S-a dovedit deja că homosexualitatea este o boală psihică"

Da, în anii '60. Apoi chestia asta a fost infirmată câţiva ani mai târziu. lol check your source

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Debate.    Debate.    - Pagina 6 I_icon19

Sus In jos

Debate.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 6 din 6Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere-