|
|
Autor | Mesaj |
---|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Debate. Joi 22 Sept 2011, 22:05 | |
| Deci eu vreau sa fiu un nor... Sa pot pluti oriunde in lume, oriude vreau... Sa ma las in voia vantului, purtata dincolo de limitele pamantesti unde nimeni nu a mai fost vreodata... :x
Sa pot zbura fara oprire, fara limite... :x
^^ |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Debate. Joi 22 Sept 2011, 22:19 | |
| Stai mamii.... ca asta imi aminteste de Shikamaru din Naruto... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Debate. Joi 22 Sept 2011, 22:21 | |
| Eu vreau sa fiu un mac. Sa fiu puternica, horatata, salbatica, sa am acel ceva special. Sa nu fiu frumoasa, deja multe fete sunt extrem de frumoase, vreau ceva aparte, ceva ce nu toate au. Consider ca macul este o floare sensibila, dar totusi pouternica, fiindca traiete intr-un mediu nu tocmai placut. Are acel ceva ce o diferentiaza de toate florile ce cresc in locuri prielnice si sunt de o frunusete rara. Asa se intampla si cu fetele din ziua de astazi.. atrag baietii numai prin felul cum arata, insa nimeni ne le observa pe cele cu adevarat interesante si nimeni nu mai pune pret pe suflet si gandire. |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Debate. Vin 23 Sept 2011, 22:27 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Foarte interesant...!! |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Sam 24 Sept 2011, 00:28 | |
| Isa...:x fff interesant..
SUBIECT 5:
Cum ar arata fata/baiatul perfect pentru tine?
Raspunsul meu: Poi cred ca din punct de vedere fizic:
-aratos
-musculos[desi asta e mai greu pt ca, corpul baietilor este inca in formare]
-mai inalt decat mine
Din punct de vedere moral..Aici e mai greu:
-sincer
-deschis
-intelegator
-fidel
Adica nu ca`l tin lipit de fusta mea...se poate uita dupa cate fete vrea daca eu sunt cea la care tine cu adevarat. Nu`i asa Pasarel?;;) Vo,i fetele lu mama? |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Debate. Sam 24 Sept 2011, 02:05 | |
| Vai sa nu aud de baieti (D) Nu deocamdata Da' hai ca raspund si eu. Sa vedem.. Nu ma intereseaza cine stie ce fizicul dar ar fi ceva totusi Sa fie brunet :x Si saten, dar in principal brunet vreau =)) Ochii verzii, nergii sau caprui-verzui :> Sa fie mai inalt decat mine, nici foarte =)) Dar putin mai inalt decat mine Frumusel bineinteles Acum..moral Sincer Cu simtul umorului :> Deschis Intelegator, poate fi si incapatanat desigur caci imi place sa ma contrazic cu cineva =)) Fidel..evident.. Hmm, nu stiu, mie imi plac baietii energici, plinii de viata :)) Amuzanti Acum na ... Ca dezvalui aici secretele =)) |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Debate. Sam 24 Sept 2011, 14:28 | |
| Baieti? :)))
Doamne, pai cred ca as putea scrie o carte intreaga... :))
Cum as vrea eu sa fie?
Pai fizic, as prefera sa fie brunet si sa aiba ochii verzi sau negri.
Sa fie mai inalt ca mine si parul nu foarte scurt...
Ca si caracter as vrea sa fie amuzant, sensibil, putin copilaros si de asemenea sa nu ii placa chiar toate lucrurile care imi plac mie...
Sa fim mai diferiti... ;)
Pai cam atat, dar asta ar fi in mare ca la detalii ma uit dupa ce mai cunosc persoana... ;) |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Lun 26 Sept 2011, 22:11 | |
| Se vede ca sunteti pretentioasa..ca mine!!:))) SUBIECT 6: Care este materia voastra preferata? De ce? R: Nu sunt mare fan al scoliii insa mie imi place engleza. DE ce ...pur si simplu! Nu ai ce`mi face!! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Debate. Mar 27 Sept 2011, 06:43 | |
| Materia mea preferata... Pai as avea cateva, daca profesorii nu ar fi din aia cu pusca dupa ei...Imi place chimis, dar si engleza, cred ca sunt cam singurele doua materii la care ma descurc de minune fara a invata prea mult... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] V-am pupacit dulce... choco^^ |
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Debate. Mar 27 Sept 2011, 15:58 | |
| Materia mea preferata este algebra, avem o profesoara super buna. Ne preda odata la 2 saptamnani. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Mar 27 Sept 2011, 20:31 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cat de tare:))) |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Debate. Mar 27 Sept 2011, 21:39 | |
| Imi plac toate orele inafara de geografie, sport, desen, tehnologie. De ce? Pentru ca am profesorii buni si la cele nepreferate pentru ca profesorii sunt bata iar la sport profu' e un afemeiat de prima clasa |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Mier 28 Sept 2011, 21:15 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Doamne fereste nu am mai vazut un prof afemeiat creca e si necasatorit dac stau sa ma gandesc!!:))) |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Debate. Mier 28 Sept 2011, 23:04 | |
| E casatorit:)) si are si copii, cand sarim la capra ne prinde de partile intime:)) |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Debate. Joi 29 Sept 2011, 20:25 | |
| - ~~Anime Girl~~ a scris:
- E casatorit:)) si are si copii, cand sarim la capra ne prinde de partile intime:))
Mai usor cu astfel de chestii!! Nu vreau sa mai vad asa ceva descris aici. |
|
| |
Love Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Right behind you Nr. mesaje : 37 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Life
| Subiect: Re: Debate. Vin 30 Sept 2011, 22:04 | |
| Inainte imi placea mult ora de limba romana ... Mai ales la inceputul clasei a X-a ... Ne-a schimbat insa profesoara si-acum ... nu prea ^^" Nu mai este la fel, nu mai discutam despre literatura prea mult ... si totul e mult prea tipizat ... si mereu la fel: predare, ascultare, evaluare ... Plus ca nu analizam decat lectura obligatorie din programa ... Si biologia e draguta ^^ Si franceza ... |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Vin 30 Sept 2011, 22:27 | |
| Subiect 7: Care este urmatoarea ordine a urmatoarelor prioritati ale unei fete?
Familie, Prieteni, Iubit, Scoala, Timp liber[PC]?
Aceasta este o intrebare in interesul meu propriu sa vad voi ce credeti ca eu nu stiu raspunsul! |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Debate. Sam 01 Oct 2011, 12:20 | |
| Pai la mine ar fi cam asa... Prieteni, scoala, timp liber, familie, iubit...
Unu' la mana, nu ma prea dau in vant dupa baieti...
Adica da, nimic de zis, unii sunt draguti si alea-alea, insa nu-mi arde mie de asa ceva.
Familia... ei nu pot spune ca nu este importanta, dar nu prea ii acord mare atentie, lucru cam rau banuiesc, dar asta e, n-am ce-i face...
Timpul liber este si el important, asta daca mai ramane desigur. :)) Si la fel este si scoala, desi nu prea este agreata de multi o coinsider un lucru important in viata mea si ma ocup de ea fie ca vreau sau nu...
Si prietenii i-am pus pe primul loc, deoarece consider ca sunt extrem de importanti pentru propria existeanta, dar si sanatate psihica. Daca nu ai prieteni cred ca incepi sa o iei putin razna ca sa nu zic chiar mai rau... De aceea consider ca a avea prieteni este un lucru benefic si chiar necesar unei persoane.
Cam asta ar fi parerea mea...
V-am pupacit dulce pe toti...
choco^^
|
|
| |
☆Alexia☆ Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : Nr. mesaje : 2455 Puncte : 2657 Reputatie : 69 Hobby-uri : Stare de spirit :
| Subiect: Re: Debate. Sam 01 Oct 2011, 12:50 | |
| Familie, Prieteni, Iubit, Scoala, Timp liber[PC]? Pe primul loc ar fi prieteni si familia, pentru mine aceste doua lucruri sunt sinonime. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Apoi scoala, cu ajutorul ei iti faci un viitor mai luminos, iar pentru a-mi indeplini visul trebuie sa invat. Apoi timpul liber, cand sunt cu prietenii sau familia obligat sunt in vacanta. Si la final iubitul pentru ca deocamdata n am. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Va pup dulce! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
Love Academy Student
Sex : Varsta : 30 Localizare : Right behind you Nr. mesaje : 37 Puncte : 52 Reputatie : 1 Hobby-uri : Life
| Subiect: Re: Debate. Sam 01 Oct 2011, 14:46 | |
| Well, in cazul meu cred ca scoala e pe primul loc, pentru ca mai am un an (sau poate mai putin, pentru ca pot da BAC-ul si la sfarsitul clasei a XI-a) si dau bacalaureatul si apoi am admiterea ... si-mi iau zborul de acasa si va trebui sa ma obisnuiesc sa traiesc ... mai pe cont propriu.Si viata la camin ... si invatatul la gramada ... well, intr-un fel va fi amuzant si greu in acelasi timp.
Apoi familia si prietenii pe acelasi loc, pentru ca tin si la familia mea, insa vreau si o viata sociala amuzanta, doar sunt la liceu si pana la urma asta inseamna liceul.
Apoi, bineinteles, timpul liber, pentru ca nu stiu ce m-as face daca nu as merge la ferma o data la cateva zile ... Simpla prezenta a cailor ma relaxeaza ... Nu mai spun ca nici acolo nu pot sta degeaba ^^" (deci, nu sunt isgura ca poate fi numit tocmai timp liber ; insa pentru mine tot ce nu inseamna scoala e timp liber).
Si ... daca-mi mai ramane timp ... iubitul (loc care momentan e liber) la coada ... Da, stiu, suna putin egoist, insa ... cu ultimul iubit lucrurile nu au iesit tocmai bine, asa ca acum ... mi-am dat seama ca mi-ar ocupa prea mult din timpul meu.Deci ramane in urma ... |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Lun 03 Oct 2011, 10:02 | |
| Subiect 7: Daca ati fi presedinte pentru o zi cum ati schimba lumea? Raspunsul meu va fi ultimul.!;) |
|
| |
Choco. Sensei
| Subiect: Re: Debate. Mar 04 Oct 2011, 17:41 | |
| Deci daca as fii presedinte probabil ca s-ar darama lumea... :)) Dar, cred ca ar fi cate ceva de facut pe ici pe colo...
So:
~ mie imi place sa fie curatenie, desi sunt destul de dezordonata, insa as pune sa se dea cu aspiratorul pe strada :))
~ vreau sa existe magazine mai frumoase, in care lumea sa poata gasi orice, mai ales ciocolata :))) ~ si mai vreau sa existe clinici speciale pentru betivi si perversi... e foarte naspa sa te intalnesti cu ei pe strada... mai ales daca e noapte si esti singura.. :)))
Clar se darama lumea :))) |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Debate. Mar 04 Oct 2011, 19:41 | |
| Foarte interesant subiectul. Acum l-am vazut deci scuzele mele.
Raspunsul meu: Cred ca daca as fi presedinte as face ceva odata cu economia asta. M-am saturat sa ii tot aud pe aia de la stiri cum plang:)) E clar deci asta as face prima oara.
Apoi cred ca as inventa o chestie nebuneasca legata de violuri, furturi, si alte lucruri rele. Cu cat e mai mare gresala cu atat mai mare v-a fi si pedeapsa.
Urmatorul lucru ar fi sa fac Romania sa arate ca L.A. Ei nici chiar asa numai ca imediat dupa ce am scapa de criza asta:)) |
|
| |
Dellz Chūnin
| Subiect: Re: Debate. Mier 05 Oct 2011, 21:36 | |
| Da poi tu mamiii putea sa traiesti intr`o lume fara choco-lata?:)) Nu poti!! Mama ta de gasca elvetiana cu salba de margele la gat!!=))))):X |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Debate. | |
| |
|
| |
|