| FanficSasusaku:Secretul fericirii | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Niki Ichinose S-Class
Sex : Varsta : 24 Localizare : I don't belong here Nr. mesaje : 3119 Puncte : 3457 Reputatie : 131 Stare de spirit : Momentan fericita
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Vin 10 Feb 2012, 15:31 | |
| OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF...
S-a terminet asa..trist...
Of.....
AU murit toti...
Chiar si Kakasi si Hinata...
Nu imi vine sa cred...
Of.......
Chiar nu am cuvinte...
Oricum te iubesc si PWP doolce |
|
| |
bianca123m Academy Student
Sex : Localizare : romania Nr. mesaje : 9 Puncte : 17 Reputatie : 0
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Sam 24 Mar 2012, 10:35 | |
| |
|
| |
laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Sam 26 Mai 2012, 15:34 | |
| BA TU STI CAT DE MULT AU PLANS TOTI OAMENII CAND TI-AU CITIT FICUL??????????????????????????????????????????????tu ori ai avut parte de ceva ingroztor in viata de-ai scris asa ceva ,oriiti place sa faci oamenii sa planga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU PUTEAI SA PUI SI TU ACOLO UN FINAL FERICIT?????????????????DA' NU TU A TREBUIT SA LE OFERI COSMARURI CU FICUL TAU !!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| |
laura Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Nu e treaba ta...dar daca te intereseaza , cauta-ma ! acebook : Laura Sandu Nr. mesaje : 25 Puncte : 25 Reputatie : 0 Hobby-uri : calcutor si sa ies cu prietene mea in oras Stare de spirit : din ce in ce mai bine
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Sam 26 Mai 2012, 15:40 | |
| |
|
| |
Sakura.Love.Sasuke Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 10 Puncte : 11 Reputatie : 1 Hobby-uri : muzica,citit si desen Stare de spirit : super happy
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Sam 02 Iun 2012, 22:06 | |
| |
|
| |
kika_kida Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : eeeeeh na. Nr. mesaje : 40 Puncte : 40 Reputatie : 0 Hobby-uri : cant Stare de spirit : happy everyday
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Mar 26 Iun 2012, 13:20 | |
| doamne ce triiiisttt as spune ca te iubesc ..:)) dar mai bn spun ca iubesc ficul tau * * |
|
| |
UchihaAlexandru Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Botosani acebook : Alexandru Cîmpanu Nr. mesaje : 275 Puncte : 368 Reputatie : 29 Hobby-uri : Navigharea pe internet,sporturi pentru mentinerea santatii etc. Stare de spirit : Buna.
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Sam 12 Ian 2013, 04:27 | |
| |
|
| |
Saku-chan Genin
Sex : Localizare : In my world... World of... of... ME^^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 86 Puncte : 99 Reputatie : 1 Hobby-uri : Desene, fic-uri si AMV-uri Stare de spirit : plictisita
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Vin 08 Feb 2013, 01:01 | |
| Awwww Şi acuma plâng, dupa ce am citit toate comm-urile! De multe ori, am incercat să fac efecte dramatice şi nu am reuşit :@ Oricum, respect şi jos pălăria! Sper să mai faci fic-uri dastea triste k? Ja ne :D |
|
| |
Ame. Genin
Sex : Localizare : Calea Lactee ^-^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 317 Puncte : 349 Reputatie : 34 Hobby-uri : multeeeee... Stare de spirit : Shiawasena :)
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii Sam 07 Sept 2013, 21:43 | |
| Heiii Am trecut si eu pe la ficul tau, si pot spune ca mi-a placut mult!! A fost trist dar foarte frumos! Felicitari! |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FanficSasusaku:Secretul fericirii | |
| |
|
| |
| FanficSasusaku:Secretul fericirii | |
|