| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Ilynca(Ily) Genin
Sex : Localizare : In fata monitorului Nr. mesaje : 136 Puncte : 150 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cititul ficurilor Stare de spirit : 50%
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 18 Iun 2012, 14:42 | |
| Nume vechi-Ilinca nume nou-Sakura(I) |
|
| |
ZuZuLiNa Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : top secret Nr. mesaje : 69 Puncte : 75 Reputatie : 0 Hobby-uri : muzica,cititul,moda si iesitul in oras cu prietenii mei Stare de spirit : mai mereu zambareata
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 18 Iun 2012, 23:14 | |
| Nume vechi:dea_sasusaku.flori Nume nou:zuzu love sasusaku |
|
| |
Coca Cola ♥♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Un deva nici eu nu stiu Nr. mesaje : 122 Puncte : 143 Reputatie : 7 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 19 Iun 2012, 13:46 | |
| nume vechi : Coca cola Nume nou :
Aer sufocant |
|
| |
~Piersicuta~Rubin~ Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Intre Rai si Iad, Intre Viata Si Moarte Pe Vecie. Nr. mesaje : 158 Puncte : 189 Reputatie : 11 Hobby-uri : Forumul, fic-urile si altceva... pianul, vioara, baletul, inotul si patinajul. Stare de spirit : Ca intodeauna...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 19 Iun 2012, 23:43 | |
| Nume vechi: Piersicuta
Nume nou: ~Piersicuta~Rubin~ |
|
| |
@*Elly*@ Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Unde te astepti mai putin ! Nr. mesaje : 14 Puncte : 23 Reputatie : 1 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 20 Iun 2012, 09:31 | |
| nume vechi : Elly nume nou : @*Elly*@ |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 21 Iun 2012, 16:22 | |
| nume vechi : Black Kat nume nou : Music Lover♥♥ |
|
| |
pupimik Academy Student
Sex : Nr. mesaje : 38 Puncte : 47 Reputatie : 5
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 22 Iun 2012, 11:52 | |
| Am ajuns și eu pe aici ... Nume vechi: April Nume nou: pupimik |
|
| |
Coca Cola ♥♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Un deva nici eu nu stiu Nr. mesaje : 122 Puncte : 143 Reputatie : 7 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 22 Iun 2012, 19:36 | |
| Nume vechi :Aer sufocant Nume nou :
Coca Cola ♥♥ |
|
| |
Dee ♥ Genin
Sex : Nr. mesaje : 251 Puncte : 270 Reputatie : 13
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 24 Iun 2012, 23:19 | |
| Nume vechi : Little D. Nume nou : Dee ♥ |
|
| |
Yozo Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : ♡Somewhere in the world♡ Nr. mesaje : 165 Puncte : 204 Reputatie : 11 Hobby-uri : Poi am multe hoobyuri , dar cel mai mult imi place sa desenez . Stare de spirit : !!Mereu cu zâmbetul pe buze!!
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 25 Iun 2012, 08:33 | |
| ^_^Heya^_^ Numele vechi:xXMyrandaXx Numele nou:♥•∫ώз熵•♥ |
|
| |
Muertos Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva nu cred ca vrei sa stii Nr. mesaje : 41 Puncte : 52 Reputatie : 5 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 26 Iun 2012, 14:17 | |
| Nume vechi : ~~Crazzy Dee~~ Nume Nou : Dess |
|
| |
♥ Malee ♥ Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva....Nu te intere :)) Nr. mesaje : 71 Puncte : 102 Reputatie : 20 Hobby-uri : Sa frec mentaa. :> :> Stare de spirit : Ahh. In love.. xx
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 27 Iun 2012, 14:10 | |
| |
|
| |
Philarmonique Pauper Genin
Sex : Varsta : 26 Nr. mesaje : 71 Puncte : 98 Reputatie : 5 Hobby-uri : Vitta dolce moderatto :) Stare de spirit : I'm oww ! ~
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 27 Iun 2012, 18:59 | |
| Nume vechi : ° Steluţă °
Nume nou : *Fishy♥Fish* |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 27 Iun 2012, 20:15 | |
| Nume vechi: ~~Rina~~ Nume nou: Rina |
|
| |
Cami :) Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world. Nr. mesaje : 10 Puncte : 14 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 28 Iun 2012, 11:55 | |
| Nume vechi: BiiBi PunC Nume nou: Cami :) |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 29 Iun 2012, 14:55 | |
| Nume vechi : Andre Ea Nume nou: Andreea Schmitt |
|
| |
Anete :) Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : In my world. Nr. mesaje : 15 Puncte : 18 Reputatie : 1
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 29 Iun 2012, 14:59 | |
| Nume vechi: Aiyda Nume nou: Anete :) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 29 Iun 2012, 20:27 | |
| Nume vechi : Ema Nume nou: Ema Guillotine |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 30 Iun 2012, 14:11 | |
| Nume vechi : Crisulet Nume nou :♥♥♥ Crisu ♥♥♥ |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 30 Iun 2012, 23:59 | |
| Vechiul Nick: ✖ Stelar Dust ✖ Noul Nick: Nix |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 01 Iul 2012, 14:28 | |
| Nume vechi :Ceitlyn in dungi nume nou : λℓε☆ |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 01 Iul 2012, 23:12 | |
| Nume vechi: ◦Ąήυţằ◦ Nume nou: ♫ Ąήήα ♥ Ąήυţằ ♪ |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 02 Iul 2012, 20:14 | |
|
Nume nou : Tυяqυσisз ♥
Nume vechi : Caρρυccιησ ♥ |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 03 Iul 2012, 11:02 | |
| Nume nou : •Ďëëä• ❤ Nume vechi: ☆Ďęęą☆ |
|
| |
K Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Konoha acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 108 Puncte : 129 Reputatie : 3 Hobby-uri : Fotbal Stare de spirit : Fericit
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 03 Iul 2012, 18:08 | |
| Nume vechi: Lee Nume nou: Sasuke_Eye |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
| |
|
| |
| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|