| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Majkela † Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart, on your mind, beyond your wishes :X Nr. mesaje : 515 Puncte : 543 Reputatie : 12 Hobby-uri : Do you love me because I am beautiful, or am I beautiful because you love me? Stare de spirit : Love begins with a smile, grows with a kiss, and ends with a teardrop.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 03 Iul 2012, 19:44 | |
| Nume vechi: Fjura<3 Nume nou: Mijkela † |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 04 Iul 2012, 14:46 | |
| Nume vechi: Kirara. Nume nou: Criss. |
|
| |
~Linna~ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : In mister.... Nr. mesaje : 656 Puncte : 752 Reputatie : 35 Hobby-uri : Cititul Stare de spirit : Is a secret...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 04 Iul 2012, 19:34 | |
| Nume Vechi: AlinaElena Nume Actual : Aripi-de-Diavol |
|
| |
Rima Strauß ™ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Nu stiu unde stai tu, de ce sa stii unde sunt eu?:) Nr. mesaje : 340 Puncte : 351 Reputatie : 3 Hobby-uri : Anime-urile, Studiul Relativitatii.:) Stare de spirit : Hmm, greu de zis....Depinde de zi.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 05 Iul 2012, 18:03 | |
| Nume vechi : мσє αуυмι
Nume nou : Rima Strauß ™ |
|
| |
Katya Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : In my world :X Nr. mesaje : 11 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : I ♡ K-pop, I ♡ rock... Music is an art, is a life .... Stare de spirit : Nu conteaza atata timp cat sunt in viata.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 05 Iul 2012, 19:17 | |
| Nume nou: Katya Nume vechi: Ęℓℓž ♡ |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 09 Iul 2012, 10:15 | |
| să spunem că mi-l schimb şi eu... Nume vechi: (Bitsu) Nume nou: (ΛŁ¢ΛŦŔΛz(_)ЖĀŦ) |
|
| |
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 11 Iul 2012, 22:18 | |
| Old name: Schizzophrenia. New name: Ză Angel. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 11 Iul 2012, 22:39 | |
| Nume vechi: Gabriela Nume nou: Bombonica Mentolata |
|
| |
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 11 Iul 2012, 23:30 | |
| Nume vechi:alexcrazygirl Nume nou:toxic_love |
|
| |
Apocalipsa Chūnin
Sex : Localizare : La bau bau acebook : Ade Adèle Nr. mesaje : 580 Puncte : 778 Reputatie : 165 Hobby-uri : chitara, muritul de ras cu plamanul meu :x (buby) Stare de spirit : Ce gluma buna:))
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 12 Iul 2012, 02:25 | |
| Nume vechi: Ade
Nume nou: Apocalipsa |
|
| |
Crissu.♥ S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : Nici eu nu mai stiu Nr. mesaje : 5281 Puncte : 5552 Reputatie : 107 Hobby-uri : tenis cu piciorul... Stare de spirit : Ca in prima zi dupa divort...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 12 Iul 2012, 14:55 | |
| Nume vechi : <3<3<3Crisu<3<3<3 Nume nou :Crisulina :P |
|
| |
•Pikachu™ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In a magic world. Nr. mesaje : 116 Puncte : 136 Reputatie : 14
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 13 Iul 2012, 11:28 | |
| Noul nume: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Vechiul nume: ♥Byencutza♥ |
|
| |
Kiky Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo unde te afli Tuh ¤ * acebook : Annamaria Herta
Annamaria Nr. mesaje : 253 Puncte : 312 Reputatie : 19 Hobby-uri : Scoala Stare de spirit : Plictisita ;)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 13 Iul 2012, 14:52 | |
| Nume vechi Ingerasul thau Nume nou Kiky |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 13 Iul 2012, 16:53 | |
| Nume Vechi : мusтαçнε ® Nume Nou : 初音ミク |
|
| |
Amaranth Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lumea. Nr. mesaje : 354 Puncte : 406 Reputatie : 26 Hobby-uri : A face nimic... Stare de spirit : Plictisită.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 13 Iul 2012, 17:42 | |
| Nume vechi : Lovisè Nume nou : Iroha |
|
| |
lexii Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Undeva in Europa Nr. mesaje : 8 Puncte : 8 Reputatie : 0 Hobby-uri : Job: Sa-mi enervez parintii; Distractii:Sa fac ce vreu, cand vreau, oriunde vreu Stare de spirit : De la nebuna in sus
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 14 Iul 2012, 12:31 | |
| Nume vechi: Lexy Nume nou: Lexii |
|
| |
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 14 Iul 2012, 13:42 | |
| Nume vechi :muza Nume nou Inima Neagra |
|
| |
Kibrituri Academy Student
Sex : Varsta : 23 Localizare : Constanta acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 40 Puncte : 50 Reputatie : 4 Hobby-uri : dans , lenevit Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 15 Iul 2012, 14:04 | |
| Nume vechi : kiara
Nume nou: Kibrituri |
|
| |
Mustache Special Jōnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere in the world ❥ Nr. mesaje : 1804 Puncte : 2311 Reputatie : 387 Hobby-uri : ✿ Drama Queen ✿ Stare de spirit : ٩(•●_•)۶
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 15 Iul 2012, 15:01 | |
| La cererea Moderatorului Armyde, mi'am schimbat din nou numele >> Este vina mea, pentru ca nu am citit regulamentul care spune ca "nu aveti voie cu nume numai din simboluri" <<
Nume Vechi : 初音ミク Nume Nou : мusтαçнε ® |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 15 Iul 2012, 17:54 | |
| ♫Ąήήα ♥ Ąήυţằ♪ <~ Nume vechi Nume nou ~> Anna ~ Anitta |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 15 Iul 2012, 18:37 | |
| Nume vechi -> ѕαѕнα Nume nou -> Stefz❥ |
|
| |
Dominique♠ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Accel World acebook : @Erin Toshiro Nr. mesaje : 813 Puncte : 992 Reputatie : 63
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 15 Iul 2012, 20:38 | |
| Nume nou: LøVëLŷ Smίŀĕė Nume vechi: Pikachuuuu ✚ loves you |
|
| |
Rosalie Evans Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 387 Puncte : 414 Reputatie : 6 Hobby-uri : desenul si muzica Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 15 Iul 2012, 21:29 | |
| Nume vechi: Kiki Nume nou: Rosalie Evans |
|
| |
Aly Shine Chūnin
Sex : Localizare : Bucharest Nr. mesaje : 746 Puncte : 917 Reputatie : 63 Stare de spirit : Fericita
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 16 Iul 2012, 09:04 | |
| Nume vechi: Puppy~Love Nume nou: Aly Shine |
|
| |
Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 17 Iul 2012, 02:36 | |
| Nume vechi:Golden.Winter Nume nou:★★ Golden.Butterfly ★★ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
| |
|
| |
| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|