| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Irry Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : in fata pc-ului Nr. mesaje : 398 Puncte : 421 Reputatie : 9 Hobby-uri : ficuri citit si incerc un nou sport Stare de spirit : Cu barca pe valuri plutesc usor mi-a intrat apa in calculator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 17 Dec 2012, 19:51 | |
| Nume vechi: Inima Neagra Nume nou: Irry |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 19 Dec 2012, 22:26 | |
| Nume vechi:juli35 nume nou:Giuliana Gallagher |
|
| |
Maw Genin
Sex : Nr. mesaje : 176 Puncte : 214 Reputatie : 6
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 21 Dec 2012, 11:29 | |
| Nick vechi : Cookie Nick nou : Maw |
|
| |
angel of darkness Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : arad Nr. mesaje : 308 Puncte : 342 Reputatie : 18 Hobby-uri : leptopul Stare de spirit : in general destul de buna
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 21 Dec 2012, 11:30 | |
| Nume vechi:BIASARB Nume nou: angel of darkness |
|
| |
-Adda- Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Humph! Undeva unde nu va prea intereseaza:)) acebook : https://www.facebook.com/Daylla.Sweet?ref=tn_tnmn Nr. mesaje : 1 Puncte : 1 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desen si fotbal (la desen va puteti uita prin albumele mele de pe fb:) ) Stare de spirit : Schimbatoare, ca doar ,nah, sunt gemeni!:))
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 22 Dec 2012, 00:14 | |
| Nume Vechi : Daylla Nume Nou: ஐ♥ღ**Ắđďά**ღ♥ஐ |
|
| |
GangMin Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Acolo undeva , Departe , Prea departe ! acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 21 Puncte : 31 Reputatie : 2 Hobby-uri : Ficurile si scoala Stare de spirit : De la foarte bine in sus
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 22 Dec 2012, 11:22 | |
| Nume vechi : Vikeroy
Nume nou : Claus |
|
| |
Lloyd Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Hell City. Nr. mesaje : 645 Puncte : 678 Reputatie : 23 Stare de spirit : Asdfghjkl
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 22 Dec 2012, 14:24 | |
| Nume vechi: Debbie Nume nou: Edera <3 |
|
| |
Miky Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : prin lumea mea Nr. mesaje : 267 Puncte : 338 Reputatie : 15 Stare de spirit : plina de viata
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 26 Dec 2012, 22:56 | |
| Nume vechi: Angel_of_Darkness Nume npu: Miky |
|
| |
Wicked Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Siret,Suceava acebook :
Nr. mesaje : 66 Puncte : 93 Reputatie : 21 Hobby-uri : desen,muzica,citit si altele :D Stare de spirit : cat se poate de bine! :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 28 Dec 2012, 12:27 | |
| nume vechi: ☻alexandra☻ nume nou: Marinela |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 30 Dec 2012, 00:39 | |
| Nume vechi : (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=) Nume nou: (='.'=) Katia (='.'=) |
|
| |
Daenerys Targaryen Genin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Narnia. Mai vizitez si DubstepLand. Nr. mesaje : 199 Puncte : 263 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimic. Stare de spirit : Unidentified.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 30 Dec 2012, 01:10 | |
| Nume vechi: Caroline Woodworth Nume nou: Hermione Granger |
|
| |
Blair88 Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : aici acolo unde ma vezi acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 3 Puncte : 5 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desenatul cand am chef cantatul toata ziua dansul si ficurile Stare de spirit : Momentan intre fericire si tristete
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 30 Dec 2012, 11:25 | |
| Nume vechi ellakiss nume nou . Blair88 |
|
| |
xCrystiina . Academy Student
Sex : Varsta : 27 Localizare : Wouldn't you like to know? Nr. mesaje : 19 Puncte : 23 Reputatie : 2 Stare de spirit : întodeauna o optimistă ;))
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 01 Ian 2013, 13:02 | |
| nume vechi : ZuZuu:) nume nou : xCrystiina . |
|
| |
Lexa S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : București Nr. mesaje : 4873 Puncte : 5187 Reputatie : 190
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 01 Ian 2013, 18:05 | |
| Nume vechi: Lexa Nume nou: Aimi. -Mda... Tot acesta ramane preferatul meu. |
|
| |
Amaranth Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Lumea. Nr. mesaje : 354 Puncte : 406 Reputatie : 26 Hobby-uri : A face nimic... Stare de spirit : Plictisită.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 01 Ian 2013, 20:08 | |
| Nume vechi : Iroha Nume nou : Amaranth |
|
| |
LeX . Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : O sa vin, mai asteapta putin : ) Nr. mesaje : 94 Puncte : 131 Reputatie : 5 Hobby-uri : Multe, insa cel mai frumos e ......... :)) Stare de spirit : Daca sunt aici , inseamna ca sunt fericita :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 01 Ian 2013, 21:25 | |
| Nume vechi : Arogance_Pufiiiii3 Nume nou : ♥ Pufi_Puf ♥ |
|
| |
Elena S. Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Galati Nr. mesaje : 748 Puncte : 835 Reputatie : 57
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 03 Ian 2013, 16:23 | |
| Nume vechi: Smile for You Nume nou: Elly :) |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 04 Ian 2013, 14:26 | |
| Nume vechi:❤♥Sayuri-Senju♥❤ Nume Nou: ღ♥º°InnaArkane°º♥ღ[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre ღ♥º°InnaArkane°º♥ღ in Sam 05 Ian 2013, 14:36, editata de 1 ori |
|
| |
MayJin Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Daegu acebook : Mădălina-Georgiana Grosu Nr. mesaje : 290 Puncte : 323 Reputatie : 15 Hobby-uri : Writing, babe Stare de spirit : jungshook
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 04 Ian 2013, 17:24 | |
| nume vechi: sakuinotora nume nou: China Uzumaki plz
Choco :) : I-am trmis eu mesaj privat si i-am explicat cum se face. :) |
|
| |
Maxyana Academy Student
Sex : Localizare : Neamt acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 8 Puncte : 10 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 05 Ian 2013, 20:54 | |
| Nume vechi: Eryana Nume nou: Maxyana |
|
| |
Kiro Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Japonia(Tokyo) acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 58 Puncte : 66 Reputatie : 2 Hobby-uri : desenarea animeurilor,muzica Stare de spirit : vesela,ciudata.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 07 Ian 2013, 11:34 | |
| Nume vechi:Kate_Ana Nume nou:Peace |
|
| |
Katherine Pierce Special Jōnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : În spatele tău! Nr. mesaje : 1626 Puncte : 1840 Reputatie : 118 Hobby-uri : Vorbitul 24/24 h. Stare de spirit : Depinde cum mă găseşti.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 07 Ian 2013, 11:46 | |
|
Mi-am schimbat si eu numele!
Nume vechi: Black Zozoo Nume nou: Zizù
|
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 07 Ian 2013, 11:59 | |
| Vechiul Nick: Quinn Noul Nick: ▶ ▷ Quinn ◀ ◁ |
|
| |
Theiana. Special Jōnin
Sex : Localizare : - Nr. mesaje : 1559 Puncte : 1815 Reputatie : 136
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 07 Ian 2013, 12:33 | |
| Nume vechi: Mentos.
Nume nou: Mentos ♀
|
|
| |
Anky.Ancuta. Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : in lumea viselor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 350 Puncte : 415 Reputatie : 21 Hobby-uri : sa stau cu prietenii,calculator,muzica,forum etc. Stare de spirit : :*_happy_:*
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 09 Ian 2013, 23:25 | |
| Nume vechi:sakura_saku Nume nou:Anky.Ancuta. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
| |
|
| |
| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|