| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 14 Noi 2011, 16:50 | |
| Nume Vechi: ;3 Merişor Nume Nou: Σℓℓs Dă Piєяsicυţă™
Ultima editare efectuata de catre Σℓℓs Dă Piєяsicυţă™ in Vin 25 Noi 2011, 21:31, editata de 1 ori |
|
| |
Eclipsă Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : toata lumea vrea sa stie unde Nr. mesaje : 520 Puncte : 554 Reputatie : 25 Hobby-uri : patinaj, inot, dans
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 14 Noi 2011, 21:00 | |
| Nume vechi: Demetria Nume nou: Eclipsă |
|
| |
xLostCandy Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In fatza Pc`ului :-P Nr. mesaje : 842 Puncte : 950 Reputatie : 45 Hobby-uri : Multee ;-) Stare de spirit : La fel ca de obicei. ;-)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 16 Noi 2011, 09:45 | |
| nume vechi : SweetyGirl nume nou : Black Kat |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 16 Noi 2011, 10:01 | |
| Deci faza e ca imi place mult numele meu .. Dar nu pot accesa cu el site-ul de pe mobil asa ca e nevoie sa il schimb -.-
Nume vechi: Lime ♫
Nume nou: Lemonade :) |
|
| |
♣White♣Chocolate♣ Genin
Sex : Nr. mesaje : 52 Puncte : 64 Reputatie : 4 Stare de spirit : plictisita, nebuna
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 16 Noi 2011, 18:21 | |
| nume vechi:Roxutza99 nume nou :♣White♣Chocolate♣ |
|
| |
G.M.G Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Suceava Nr. mesaje : 485 Puncte : 538 Reputatie : 27 Hobby-uri : Sa navighez pe net,sa ies cu prieteni,sa practic sporturi etc... Stare de spirit : Binisor
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 18 Noi 2011, 23:07 | |
| nume vechi:Rock^_^ Nume nou:G.M.G |
|
| |
~ baby strumf ♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Between Moon And Stars . Nr. mesaje : 173 Puncte : 204 Reputatie : 15 Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;xX]
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 19 Noi 2011, 18:40 | |
| Nume vechi: AngelOfDarkness`♥ Nume nou: ~ baby strumf ♥ |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 20 Noi 2011, 13:31 | |
| Asa, Ally si-a schimbat numele si vad ca nu a anuntat, voi face eu asta. nume vechi : ~ Ally is here ~ nume nou: ~ Ally ~ |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 25 Noi 2011, 20:47 | |
| Nume vechi : Deez
Nume nou: Andre Ea |
|
| |
Ŧ Mia KaulitzZ Ŧ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ~`In Naruto World ;x Nr. mesaje : 73 Puncte : 85 Reputatie : 1 Stare de spirit : ~`Nebunăă`;x
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 27 Noi 2011, 11:30 | |
| ~`Nume vechi : ☺♥Mïå•Ļ๏vέ•Äķåťśŭķĩ™☺♥
~`Nume nou: Ŧ Mia KaulitzZ Ŧ |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 27 Noi 2011, 21:49 | |
| Nume vechi: LuckNess Xd
Nume nou: Zaharina Xd |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 29 Noi 2011, 19:44 | |
| nume vechi: Puppet nume nou: Elyy
ei bine, m-am intors iar la Elyy :)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 29 Noi 2011, 19:47 | |
| in sfarsit ... |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 30 Noi 2011, 20:51 | |
| Păi.. nu vă supăraţi pe mine, dar mi-am schimbat iar nick-ul.. nu ştiu ce am dar in ultimul timp mă plictisesc foarte repede de ele...
So:
New:Lămâiţă ^.^ Old:Lemonade :)
avand in vedere ca seamana nu pot fi confundata |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| |
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 01 Dec 2011, 15:53 | |
| L-am schimbat fiindcă era vechi. Old: Kt.Kat New: .•`*¨ Tiger ¨*`•.
|
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 04 Dec 2011, 14:40 | |
| Nume Vechi: Đємσиiquє Αиgєℓ >> Nume Nou: HiGh SicKtiR |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 04 Dec 2011, 17:32 | |
| Nume vechi : Cami :)
Nume nou : Mandarinăă :x |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 04 Dec 2011, 21:03 | |
| Daca toti isi schimba nick`ul asa cand au chef, eu de ce nu? /:)
Nume Vechi: Σℓℓs Dă Piєяsicυţă™ Nume Nou: Piersicuţă ♥
Chiar imi pare foarte rau >.< sa nu va suparati pe mine dar si eu ma plictisesc de numele meu ^^ |
|
| |
Fallen Angel Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe UnDeVa PrIn UnIvErS Nr. mesaje : 44 Puncte : 60 Reputatie : 8 Stare de spirit : suuuuuuuuuuuperrrrrrr......bunnaa
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 05 Dec 2011, 16:53 | |
| poi....am vrut sa-ncerc ceva nou nume vechi:bebixutzu nume nou:bebexo |
|
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 05 Dec 2011, 22:11 | |
| Nume vechi: ۰۪۪۫۫●۪۫ Kirara ۰۪۪۫۫●۪۫
Nume nou: ♥ Ðεvίl βύππy ♥
|
|
| |
Aniska Guardian Ninja
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe aici Nr. mesaje : 2389 Puncte : 3602 Reputatie : 1046 Hobby-uri : role , cumparaturi, scoala , net etc Stare de spirit : happy, indragostita, plictisita....
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 07 Dec 2011, 11:38 | |
| |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 07 Dec 2011, 14:52 | |
| Nume vechi:*SasuSaku=love* Nume nou: ◦ Ðιªש๏ℓ ◦ ¢ย ◦ ρยяเ¢เ ◦
Ultima editare efectuata de catre ◦ Ðιªש๏ℓ ◦ ¢ย ◦ ρยяเ¢เ ◦ in Vin 23 Dec 2011, 14:14, editata de 1 ori |
|
| |
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 08 Dec 2011, 19:55 | |
| Nume vechi: Deea
Nume nou: Diavolitia |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Joi 08 Dec 2011, 22:48 | |
| Din: .•`*¨ Tiger ¨*`•. Mi l-am schimbat în: «--Rusk`Key--»
|
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
| |
|
| |
| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|