| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Vin 09 Dec 2011, 20:10 | |
| รภคא Nume nou รtгєรร ร๓เlє Nume vechi
Ultima editare efectuata de catre O.o-> รภคא <-o.O in Sam 17 Dec 2011, 16:08, editata de 1 ori |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 10 Dec 2011, 12:47 | |
| |
|
| |
Andrușka Special Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In your heart acebook : Suntem o familie saraca nu ne permitem :))
Nr. mesaje : 1833 Puncte : 2090 Reputatie : 50 Hobby-uri : MULTE!
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 11 Dec 2011, 19:56 | |
| Numele vechi ; The.angel Nume nou: Anda.Panda |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 17 Dec 2011, 00:16 | |
| Nume vechi::▫☀Đﻉﻉą☀▫: Nume nou: ღAиĎręξąღ |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 17 Dec 2011, 21:01 | |
| Nume vechi: Donald-Duck Nume nou: floryn37 |
|
| |
Dadaa <3 Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Pe undeva^^ Nr. mesaje : 341 Puncte : 413 Reputatie : 54 Stare de spirit : Depinde.:)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 19 Dec 2011, 17:45 | |
| Nume Vechi: Dada<3 Nume nou: Dadaa ♥
Ultima editare efectuata de catre Dadaa ♥ in Lun 19 Dec 2011, 19:35, editata de 1 ori |
|
| |
Loren Guardian Ninja
Sex : Varsta : 25 acebook : Lo Ren Nr. mesaje : 2369 Puncte : 2533 Reputatie : 54 Stare de spirit : Emoshinki
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Lun 19 Dec 2011, 18:38 | |
| Nume vechi: ~`Lorelay`~ Nume nou: Lσяєℓαץ |
|
| |
Christianne. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Aici. Nr. mesaje : 569 Puncte : 653 Reputatie : 45 Stare de spirit : Da,no?!
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 24 Dec 2011, 13:39 | |
| |
|
| |
¡ςє ¢язαм Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Timisoara Nr. mesaje : 50 Puncte : 82 Reputatie : 24
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 24 Dec 2011, 16:16 | |
| Nume vechi: Dincolo de anotimpuri Nume nou: ¡ςє ¢язαм |
|
| |
♀Deez♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ai vrea tu sa stii unde..:X Nr. mesaje : 111 Puncte : 123 Reputatie : 8 Stare de spirit : Mai fericita de atat nu se poate..Te iubesc<3
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 25 Dec 2011, 01:56 | |
| Nume vechi:..::Rose::.. Nume nou:♀Deez♥ |
|
| |
Vαмpιяє σƒ ℓσνє Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 47 Puncte : 48 Reputatie : 3 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 27 Dec 2011, 14:48 | |
| ei bn m-am hotarat sa-mi schimb numele ca m-am cam plicty de el [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]New:Vαмpιяє σƒ ℓσνєvechi: Ɗяєαм Ѡєανєяpupici [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] bye'z [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
|
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 27 Dec 2011, 16:12 | |
| lєאเє :X -Nume nou รภคא -Nume vechi plictiseala, ce sa-i faci? |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
| |
☆BeLL☆ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : nu conteaza... Nr. mesaje : 99 Puncte : 135 Reputatie : 20 Hobby-uri : mai multe Stare de spirit : nici eu nu stiu
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 28 Dec 2011, 09:53 | |
| Nume vechi:issabella Nume nou:♥MidnightSun♫ |
|
| |
Fucking&Crazy>Beibii Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Somewhere, near heaven......in the world of sugar and love:x:X:x Nr. mesaje : 108 Puncte : 138 Reputatie : 7 Hobby-uri : Mafia International Corporation Stare de spirit : Falling in love.........
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 28 Dec 2011, 12:08 | |
| nume vechi: candygirl nume nou: ~BoNdaReL~ |
|
| |
Timy Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Curtea de Arges Nr. mesaje : 102 Puncte : 142 Reputatie : 1 Hobby-uri : sa ascult jrock sa ma uit la animeuri Stare de spirit : sweet
| Subiect: Nickname Sam 31 Dec 2011, 08:07 | |
| Nickname vechi Timy Nickname noua Visual kei Editat de choco: Nu inteleg ce ar vrea sa fie asta. Lamuriti-ma si pe mine va rog. Vroiai sa iti schimbi numele? Atunci acest mesaj trebuia postat in categoria Cine isi schimba nick-ul trebuie sa anunte aici. Si in plus, daca tot ai anuntat, de ce nu l-ai si schimbat?
Ti-am mutat eu topicul, acum trebuie doar sa iti mai schimbi numele. |
|
| |
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 31 Dec 2011, 10:53 | |
| Draga mea Timy, nu moderatorii sau adminii iti schimba numele, noi doar vrem sa anunti cand o faci, dar tu trebuie sa-l schimbi. Daca nu stii cum, contacteaza-ma prim mesaj privat si iti voi explica. |
|
| |
♥Finetti♥ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Acolo unde elfii danseaza in continuare Nr. mesaje : 377 Puncte : 423 Reputatie : 18 Hobby-uri : lenevitul, manga-ul, cititul si etc. Stare de spirit : I am no one, I don't want to be anyone...
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 31 Dec 2011, 13:23 | |
| Hei hei! Nume vechi: LifeIsFullOfColours Nume nou: ♥Finetti♥ Ce-mi place [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 31 Dec 2011, 15:45 | |
| Vechi: •Coffee™
Nou: •Milkshake™ |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Sam 31 Dec 2011, 18:39 | |
| Nume vechi: ~~AnimeGirl~~ Nume nou: ~~Rina~~ |
|
| |
Camelia. † Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Undeva! Nr. mesaje : 1306 Puncte : 1525 Reputatie : 125 Hobby-uri : Cititul ficurilor , datul cu privirea .:> Stare de spirit : :3
| |
| |
^.^ Lucifer of hell ^.^ Academy Student
Sex : Varsta : 26 Localizare : The darkest corner of hell Nr. mesaje : 13 Puncte : 13 Reputatie : 0 Hobby-uri : . мυzιc . dαηcє . Stare de spirit : ~`Mai nebuna decat prevede legea [;D]
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Dum 01 Ian 2012, 23:19 | |
| Hey [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] nume vechi: Lucifer's white aηgel'snume nou: ^.^ Lucifer of hell ^.^ |
|
| |
Georgi ^^ Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Timisoara acebook : https://www.facebook.com/georgi.gii Nr. mesaje : 1240 Puncte : 1338 Reputatie : 34 Hobby-uri : Sing. Stare de spirit : :)
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mar 03 Ian 2012, 13:43 | |
| Hello ^.^ Pai eu mi-am schimbat nick-ul. Nume vechi: Lămâiţă ^.^ Nume nou: Ellz . Muah P.S.: Muah vine de la . Hai ca vi-s desptepti si va prindeti Muah |
|
| |
dydy Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : undeva prin Romania acebook : Dyy Dya Nr. mesaje : 871 Puncte : 986 Reputatie : 40 Hobby-uri : ♥Music ♥
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 04 Ian 2012, 11:57 | |
| nume vechi: inima sfasiata Nume nou:dydy |
|
| |
KatKathleen Jōnin
Sex : Varsta : 22 Localizare : Ma va gasi cine va vrea sa ma gaseasca Nr. mesaje : 1269 Puncte : 1487 Reputatie : 167 Hobby-uri : Anime-uri :) Stare de spirit : Mereu schimbatoare
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! Mier 04 Ian 2012, 17:18 | |
| Nume vechi : ╰☆╮kattya96╰☆╮ Nume nou : (='.'=) K∂ttÿ∂ (='.'=)
^^ |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
| |
|
| |
| Cine isi schimba nick-ul de pe forum este obligat sa anunte aici! | |
|